487
Pro Evolution Soccer 5 / Winning Eleven 9 - konzolon
  • shevy
    Szerintem próbáljátok ki a WEmerica V3 Final patchet is az optionfilelal együtt, nekem jobban bejönt mint a pes-x, új játékosok, fejek, arcok, statok, szurkolóhangok is jobbak :)
  • mohuska
    bezony....mosmár azis lesz!!!!!!!!!!!!!!!!.......hajnalig!
  • mohus
    nekem jó a jelenlegi PES5 Team PESX...nem fargagok már rajta:)
  • shevy
    megjelent a pes-x final patch, de a part1 nem jön le, valakinek lejött?
  • mohus
    vazz akkor online kéne GT4-ezni végre:)
  • mohus
    ha meglesz a neted
  • mohuska
    legközelebb annyi a milánodnak!
    mikor jössz?
  • shevy
    a cd-re írást nem ajánlanám, nekem tönkretette a gép fejét a cd, 23-ért csinálták meg utána :(
  • mohus
    a patch fileokhoz kapcsolni szokták az említett szofvereket és option fileokat is...

option file-t .cue formában is adják, tehát cdre kiírva ezt és a PS2be tolva felmásolja a PES5 megfelelő option file-t a memokártyádra
  • guardian hero
    Szerintem is kéne, csak jó lenne biztosra menni :).
  • shevy
    szerintem működnie kéne swapmagiccel
  • guardian hero
    Ilyenkor sajnálom egyedül, hogy nem csippelt a gépem... Leginkább az angol csapatok licenszhiánya zavar. Nem működik esetleg valamilyen bootlemezzel is a peccselt PES? Annyit még talán áldoznék rá az eredeti játék árán felül...
  • shevy
    figyelj, hogy új option filet használj, mert a régi nagyon bekutyulna új patchel, hiszen új csapatok is vannak a patchben (pl. Togo) és ha a régi opt. filet használod, akkor a régi nevek lesznek Togoban, pl, ha nigéria helyére tette volna be togot, akkor togoban nigériai játékosok lennének, ha nem törlöd le a régi option filet :)
  • Solidus
    Nagyon szépen köszönöm!!Örök hálám!
  • mohus
    hát nem eccerű de megéri

először regelj ide innen lehet lehúzni a dolgokat hozzá
    www.pesinsight.com.
    utána DOWNLOADS felirat és a forumok között megtalálod a teampesx-eset

jó ha tudsz angolul, de ma már ez alap

kell egy EREDETI BOLTI NEMWAREZ PES5

kell egy chippelt PS2

1,az eredeti PES5 ről készítesz egy iso képet a pcdre (pl isobusterrel)
    2,ppfomatic 3.0 val lehet az isohoz APPLY-olni a patch fileokat ( a leiratban benne hogy milyen sorrendben kell egymás után a patch fileokat hozzáadni az isohoz, folyamatosan jönnek ujabb és ujabb patchek)
    3, az igy kialakított átalakított ISO-t felirod DVD-re és elindul a chieppelt gépeden

• mohus
    van egy Milánom...
  • Solidus
    Ne haragudj hogy ezzel zargatlak.De elég láma vagyok ebben a témában és szeretném megkérdezni hogy ezt a TEAM PES X patch-et hogyan tudom én beszúrni?Megcsináltam én is a csapatokat,de ahogy elnéztem ez a patch nagyon jó lehet,imádom ezt a játékot de a csapatok zászlói már túl nagy falat nekem(meghát a mezek amiket én kreáltam sem az igaziak).Nem nagyon sikerült eddig(mert ez az első ilyenfalyta próbálkozásom),de te talán megtudod vílágítani elmém azon sötét pontját ahová eme patch beszúrásának módját próbáltam beintegrálni...Szóval tényleg nem sikerül,letudnád nekem részletesen írni?Előre is köszönöm!
  • mohuska
    ja és csinálj ML csapatot....én ma elkezdem
    a picsába újra tombol a GT láz,kell még 1 ps2 meg még 1 tv azt 1szerre a kettőn.
  • mohuska
    nem az a baj h 1:1.....hanem az h elfelejtenek focizni....néha.
    de neked ezt nem kell elmagyarázni.....mind1 jösssz te még azt kapsz
    gyakoroljál!
  • mohus
    mindegy

Barca-Milan 1:1:))))))))))))))))))))))))))

kicsit ideges voltál:)én vagy 1 hónapja nem toltam:)
  • mohuska
    nemvágom....mitis mondtam?
  • mohus
    jaaaaaa
    ezért mondtad a telcsibe:)
  • mohuska
    bazz bratyó kurva jó sikerált ez a peccs.....nemtom lerakni ugyanúgy mint a PES 3-at....nagyon ott van.
    kössz
  • lacoo
    Köszi az infót !
  • mohus
    kiválasztott személy

a meccsekre pont jár...így alalkul ki a ranglista
  • lacoo
    Hali Marcell !

Milyen játkmódok vannak a Live-on ? (kupák, vagy csak egy választott személy ellen játszol ?)
  • [Rush]
    na felraktam faszán megy meg minden, bár nekem nem eredeti van sajna, de megy az a lényeg

báár 2 dvd-t feláldoztam rá
  • DoNorBi
    számomra,tavaly meg a pes 4 volt:)
  • DoNorBi
    köztük én is:P
  • Super Mario
    Világszerte mindenki a Pro Evolution Soccer 5-ot hirdetik 2005 sportjátékának.
  • DoNorBi
    nem nagyon...:(
  • mohus
    láttam...

és mondom vazz az olaszok nem tudnak teampesxezni....:((
  • DoNorBi
    oops csak 1x akartam...
  • DoNorBi
    "Megjelent a LOD Mixer újabb verziója, melyben beállíthatjuk, hogy legyen közönség a meccsek alatt, valamint ligákban, kupákban és master ligában beállíthatjuk, hogy változzon az időjárás, azaz lehet télen hó esésben játszani. Ezen kívül beállíthatjuk a napszakot, stadionokat is, azaz kiválaszthatunk egy adott stadiont, és akkor mindig abban fogunk játszani."
    from fifahungary

egy ilyen psre nekünk se lenne már rossz...
  • DoNorBi
    akad:P
    dehogy ennyire azt énsem tudtam:D Ez így 8rugóba fájt,visszagondolva hülye voltam mert volt celofános 11ért csak nem gondoltam hogy ez a verzió ennyire rafinált:D
  • DoNorBi
    akad:P
    dehogy ennyire azt énsem tudtam:D Ez így 8rugóba fájt,visszagondolva hülye voltam mert volt celofános 11ért csak nem gondoltam hogy ez a verzió ennyire rafinált:D
  • DoNorBi
    jah azt egy srác válaszolt is,csak épp olaszul:D
    de privibe elmondta hogy azzal nemfog mükődni csakis a többnyelvűvel,különben azért létezik olasz verzió mert az lemaradt a többnyelvűről és azért ott is van egy pesfan tábor azt az marketing szempontból rosszul jött volna ki a konaminak a olyat nem csinálnak:P
  • mohus
    " hogy létezik belőle olasz verzió"

ezt honnan sikerált megszerezned?:) mafiaás kapcsolataid vannak?:)
  • mohus
    te voltál a PRONORBI a pesinsighton?
  • DoNorBi
    megvettem a proevot de amire nem számitottam hogy létezik belőle olasz verzió na nekem pont azt sikerűlt megszereznem tehát nem érek vele semmit:(
    cserélhetem át a multilanguage verzióra zsíros pénzekért:(