Pro Evo 5 /WE9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
retail-essel mindkettõ,bétával talán a wemerica
Haverok, Buli, Fight Club!
nincsen olyan patch a játékhoz ami tört verzióval is mûködik?
köszönöm a válaszokat!
It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?
de jó lenne már valami bumm....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mikor jössz?
option file-t .cue formában is adják, tehát cdre kiírva ezt és a PS2be tolva felmásolja a PES5 megfelelõ option file-t a memokártyádra
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
elõször regelj ide innen lehet lehúzni a dolgokat hozzá
www.pesinsight.com.
utána DOWNLOADS felirat és a forumok között megtalálod a teampesx-eset
jó ha tudsz angolul, de ma már ez alap
kell egy EREDETI BOLTI NEMWAREZ PES5
kell egy chippelt PS2
1,az eredeti PES5 rõl készítesz egy iso képet a pcdre (pl isobusterrel)
2,ppfomatic 3.0 val lehet az isohoz APPLY-olni a patch fileokat ( a leiratban benne hogy milyen sorrendben kell egymás után a patch fileokat hozzáadni az isohoz, folyamatosan jönnek ujabb és ujabb patchek)
3, az igy kialakított átalakított ISO-t felirod DVD-re és elindul a chieppelt gépeden
.:SOLIDUS:.
a picsába újra tombol a GT láz,kell még 1 ps2 meg még 1 tv azt 1szerre a kettõn.
de neked ezt nem kell elmagyarázni.....mind1 jösssz te még azt kapsz
gyakoroljál!
Barca-Milan 1:1😊)))))))))))))))))))))))))
kicsit ideges voltál😊én vagy 1 hónapja nem toltam😊
ezért mondtad a telcsibe😊
kössz
a meccsekre pont jár...így alalkul ki a ranglista
Milyen játkmódok vannak a Live-on ? (kupák, vagy csak egy választott személy ellen játszol ?)
báár 2 dvd-t feláldoztam rá <#gunyos1>#gunyos1>
hTTp://ror.hu/
https://supermario4ever.wordpress.com
és mondom vazz az olaszok nem tudnak teampesxezni....😞(
from fifahungary
egy ilyen psre nekünk se lenne már rossz...
dehogy ennyire azt énsem tudtam😄 Ez így 8rugóba fájt,visszagondolva hülye voltam mert volt celofános 11ért csak nem gondoltam hogy ez a verzió ennyire rafinált😄
dehogy ennyire azt énsem tudtam😄 Ez így 8rugóba fájt,visszagondolva hülye voltam mert volt celofános 11ért csak nem gondoltam hogy ez a verzió ennyire rafinált😄
de privibe elmondta hogy azzal nemfog mükõdni csakis a többnyelvûvel,különben azért létezik olasz verzió mert az lemaradt a többnyelvûrõl és azért ott is van egy pesfan tábor azt az marketing szempontból rosszul jött volna ki a konaminak a olyat nem csinálnak😛
ezt honnan sikerált megszerezned?😊 mafiaás kapcsolataid vannak?😊