487
Pro Evolution Soccer 5 / Winning Eleven 9 - konzolon
-
#367 nincs sehol ilyen :D -
#366 Esetleg nem tudja valaki hogy nincs-e valahol felrakva patchelt állapotban?Bár nem látok rá sok esélyt,de gondoltam azért megkérdem... -
#365 Sikerült, nem kell eredeti, csak retailos, ami neten terjeng az nem retailos hanem béta, de ha ügyes vagy, találsz retailt is -
#364 Hali!
Valakinek sikerült már a játékát patchelni?
Ha igen, akkor segíthene Nekünk!
Hálás köszönet!
P.s.: Igen terjedelmesek a patch-ek. -
#363 Hali! Hasznosak lehetnek:
Patchek: http://www.pesinsight.com/showthread.php?t=29589
Ppf-o-matic 3: http://www.paradogs.com/download/pdx-pom3.zip
DVD Decrypter: http://fileforum.betanews.com/download/1011845169/1
Kérdésed vagy ötleted van írj! -
#362 Hali!
Utánanéztem a PlayStation 2 patch telepítésének és csak angolt találtam.
Azt vettem ki belőle, hogy a dvd-t kell átírni (DVD Decrypter+Nero+PPF-o-MATIC program) segítségével. Elég macerásnak tűnik, de az eredmény biztos nem marad el.
Elég sok patch van felrakva. Kérdés: Honnan tudjam, hogy melyikeket használjam? Vagy ezek egymástól függetlenül is működnek?
Igaz, hogy csak eredeti PES-sel működik a patch-cselés?
Köszi!
-
#361 itt biztos nem,mert ez konzolos forum... -
LeVaNtE #360 hallo! ki tudna vki segitenni egy winning eleven 9 termekkulcsal? koszi -
#359 hivatalos forum -
#358 sziasztok!
sehol nem találok tutorialt v leírást a pes-x patch telepítéséhez...
tudna adni vki linket?
köszi -
#357 Te nem is tudod -
#356 ahha ennyi a különbség;) -
#355 Okés,köszi!:) -
#354 ugyanaz, csak a we9 japánban jött ki egy-két hónappal a pes5 előtt, és japán nyelvű -
#353 Sziasztok! Vki meg tudná mondani,hogy mi a különbség a PES5 és a WE9 között? Tudatlan vagyok:( -
#352 szevasztok!
mi az a pro evolution soccer management? -
#351 jön az a kettesre is...augusztusban már japáni verziót lehet nézegetni...
ps3 meg holvanazmég?
talán jövő tavasszal EUban...de előtte semmiképp -
#350 csaknem... -
#349 igen, de én azt hallottam hogy ps2-re nem jön, csak ps3-.ra -
#348 vhol olvastam asszem 576-on hogy gőzerővel készítik a PES6-ot,gondolom megint alázni fogja a többi focist:P -
#347 jah azt anno énis megcsináltam de nem értem vele semmmit:D
aztán egyik fószertől megvettem origiba de kiderűlt hogy olasz verziós és azzal sem érek semmit:D gyanús is volt hogy milyen olcsón adja:P
a végén shevy segítségével nekem is megy a cucc;) -
#346 valami spanyol forumon írtak...le részletesen képekkel
működött is és a NET is megnyílt, de a teamPESx es patchelt version nem akart elindulni a vinyóról
egyébként mindenki másképp csinálja:) én megvettem eredetiben, mert megérdemli:) -
#345 Nem tudom hogy csináltál retailosat a betaból :) én ilyenre nem gondoltam, de sikerült egy helyről retailosat leszedni, és nekem azzal működik a pes-x.
Ha 2.230.124.544 Bytes a pes5.iso mérete akkor retailos, és akkor működnie kell a pes-xnek, egyébként nem.
-
#344 "pes-x nem megy csak a retailos verzioval
amik neten terjengenek, azok általában nem retailos pes5-ök, mivel network nincs bennük. Ha nem retailosod van, akkor nem tudsz rámenni, a network szövegre, és ezzel a verzioval a pes-x nem megy, én kipróbáltam, de retaillal müxik"
és nekem sajna úgy sem ment, amikor már reatilost csináltam a pes5 bétából...
eredeti pöpecül pes-xelhető...annyit megér a gém tessék megvenni -
#343 nem kizárt...
-
#342 szevasztok!
leszedtem a játékot netről aztn a wemerica 3.0-t is mindent megcsináltam amit írt a tutorial de a gém nem akar menni. azért van ez mert nem eredeti?
kösz a válaszokat! -
#341 (a game nem origi)
-
#340 nem tudnátok nekem linkelni PS2 höz kiegészítőt?Lehetőleg ne torrentes legyen köszi. -
#339 pes-x nem megy csak a retailos verzioval
amik neten terjengenek, azok általában nem retailos pes5-ök, mivel network nincs bennük. Ha nem retailosod van, akkor nem tudsz rámenni, a network szövegre, és ezzel a verzioval a pes-x nem megy, én kipróbáltam, de retaillal müxik -
#338 Kéne PES partit szervezni(pl:körmérközéseket)vhol,vkinél,nincs ötlet?:D -
#337 attól függ hogy melyik verziód van meg...
retail-essel mindkettő,bétával talán a wemerica -
#336 jah szoktam olyat is:P Hamarosan kezdek egy master ligát ujra de előtte megvárom a wemerica 3.5-t:D -
#335 Én többet játszom vele mint amennyit patchelgetem...:DDD
[nem ért hozzá,leirták neki hogy kell patchelni] -
SnEaK MASTER #334 Van itt valaki olyan, aki játszik is, és nem csak a pacsikkal sz*rozik? :) -
#333 meg a team pes-x is... -
#332 szerintem a Wemerica az müxik -
#331 sziasztok!
nincsen olyan patch a játékhoz ami tört verzióval is működik?
köszönöm a válaszokat! -
#330 sikerült kiirnom dvd-re :) udf/iso modban kell irni, előszőr a system.cnf-et kell áthúzni, utána az option fájlt, legvégén meg a dummyt, ha más a sorrend nem jó :) -
#329 de hogy oldottad meg a végén az optionfile témát,tod mondtad hogy cd-n keresztűl nem fogod vagy mégis?:) -
#328 mikor utoljára dumáltunk még a team pesx-et nyomattad:P szerintem is jobban összevan rakva wemerica de vhogy már megszoktam a pesx-et nincs kedvem váltani:P