Pro Evo 5 /WE9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoNorBi
attól függ hogy melyik verziód van meg...
retail-essel mindkettõ,bétával talán a wemerica

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
jah szoktam olyat is😛 Hamarosan kezdek egy master ligát ujra de elõtte megvárom a wemerica 3.5-t😄

Solidus
Én többet játszom vele mint amennyit patchelgetem...😄DD

.:SOLIDUS:.

Van itt valaki olyan, aki játszik is, és nem csak a pacsikkal sz*rozik? 😊
[Rush]
meg a team pes-x is...

hTTp://ror.hu/

shevy
szerintem a Wemerica az müxik

szreeke
sziasztok!
nincsen olyan patch a játékhoz ami tört verzióval is mûködik?
köszönöm a válaszokat!

It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?

shevy
sikerült kiirnom dvd-re 😊 udf/iso modban kell irni, elõszõr a system.cnf-et kell áthúzni, utána az option fájlt, legvégén meg a dummyt, ha más a sorrend nem jó 😊

DoNorBi
de hogy oldottad meg a végén az optionfile témát,tod mondtad hogy cd-n keresztûl nem fogod vagy mégis?😊

DoNorBi
mikor utoljára dumáltunk még a team pesx-et nyomattad😛 szerintem is jobban összevan rakva wemerica de vhogy már megszoktam a pesx-et nincs kedvem váltani😛

shevy
Szerintem próbáljátok ki a WEmerica V3 Final patchet is az optionfilelal együtt, nekem jobban bejönt mint a pes-x, új játékosok, fejek, arcok, statok, szurkolóhangok is jobbak 😊

bezony....mosmár azis lesz!!!!!!!!!!!!!!!!.......hajnalig!

de jó lenne már valami bumm....

mohus
nekem jó a jelenlegi PES5 Team PESX...nem fargagok már rajta😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

shevy
megjelent a pes-x final patch, de a part1 nem jön le, valakinek lejött?

mohus
vazz akkor online kéne GT4-ezni végre😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ha meglesz a neted

legközelebb annyi a milánodnak!
mikor jössz?

shevy
a cd-re írást nem ajánlanám, nekem tönkretette a gép fejét a cd, 23-ért csinálták meg utána 😞

mohus
a patch fileokhoz kapcsolni szokták az említett szofvereket és option fileokat is...

option file-t .cue formában is adják, tehát cdre kiírva ezt és a PS2be tolva felmásolja a PES5 megfelelõ option file-t a memokártyádra

guardian hero
Szerintem is kéne, csak jó lenne biztosra menni 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

shevy
szerintem mûködnie kéne swapmagiccel

guardian hero
Ilyenkor sajnálom egyedül, hogy nem csippelt a gépem... Leginkább az angol csapatok licenszhiánya zavar. Nem mûködik esetleg valamilyen bootlemezzel is a peccselt PES? Annyit még talán áldoznék rá az eredeti játék árán felül...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

shevy
figyelj, hogy új option filet használj, mert a régi nagyon bekutyulna új patchel, hiszen új csapatok is vannak a patchben (pl. Togo) és ha a régi opt. filet használod, akkor a régi nevek lesznek Togoban, pl, ha nigéria helyére tette volna be togot, akkor togoban nigériai játékosok lennének, ha nem törlöd le a régi option filet 😊

Solidus
Nagyon szépen köszönöm!!Örök hálám!<#worship><#smile>

mohus
hát nem eccerû de megéri

elõször regelj ide innen lehet lehúzni a dolgokat hozzá
www.pesinsight.com.
utána DOWNLOADS felirat és a forumok között megtalálod a teampesx-eset

jó ha tudsz angolul, de ma már ez alap

kell egy EREDETI BOLTI NEMWAREZ PES5

kell egy chippelt PS2

1,az eredeti PES5 rõl készítesz egy iso képet a pcdre (pl isobusterrel)
2,ppfomatic 3.0 val lehet az isohoz APPLY-olni a patch fileokat ( a leiratban benne hogy milyen sorrendben kell egymás után a patch fileokat hozzáadni az isohoz, folyamatosan jönnek ujabb és ujabb patchek)
3, az igy kialakított átalakított ISO-t felirod DVD-re és elindul a chieppelt gépeden

mohus
van egy Milánom...

Solidus
Ne haragudj hogy ezzel zargatlak.De elég láma vagyok ebben a témában és szeretném megkérdezni hogy ezt a TEAM PES X patch-et hogyan tudom én beszúrni?Megcsináltam én is a csapatokat,de ahogy elnéztem ez a patch nagyon jó lehet,imádom ezt a játékot de a csapatok zászlói már túl nagy falat nekem(meghát a mezek amiket én kreáltam sem az igaziak).Nem nagyon sikerült eddig(mert ez az elsõ ilyenfalyta próbálkozásom),de te talán megtudod vílágítani elmém azon sötét pontját ahová eme patch beszúrásának módját próbáltam beintegrálni...Szóval tényleg nem sikerül,letudnád nekem részletesen írni?Elõre is köszönöm!

ja és csinálj ML csapatot....én ma elkezdem
a picsába újra tombol a GT láz,kell még 1 ps2 meg még 1 tv azt 1szerre a kettõn.

nem az a baj h 1:1.....hanem az h elfelejtenek focizni....néha.
de neked ezt nem kell elmagyarázni.....mind1 jösssz te még azt kapsz
gyakoroljál!

mohus
mindegy

Barca-Milan 1:1😊)))))))))))))))))))))))))

kicsit ideges voltál😊én vagy 1 hónapja nem toltam😊

nemvágom....mitis mondtam?

mohus
jaaaaaa
ezért mondtad a telcsibe😊

bazz bratyó kurva jó sikerált ez a peccs.....nemtom lerakni ugyanúgy mint a PES 3-at....nagyon ott van.
kössz

Köszi az infót !
mohus
kiválasztott személy

a meccsekre pont jár...így alalkul ki a ranglista

Hali Marcell !

Milyen játkmódok vannak a Live-on ? (kupák, vagy csak egy választott személy ellen játszol ?)
[Rush]
na felraktam faszán megy meg minden, bár nekem nem eredeti van sajna, de megy az a lényeg<#vigyor1>

báár 2 dvd-t feláldoztam rá <#gunyos1>

hTTp://ror.hu/

DoNorBi
számomra,tavaly meg a pes 4 volt😊

DoNorBi
köztük én is😛

Super Mario
Világszerte mindenki a Pro Evolution Soccer 5-ot hirdetik 2005 sportjátékának.

https://supermario4ever.wordpress.com

DoNorBi
nem nagyon...😞

mohus
láttam...

és mondom vazz az olaszok nem tudnak teampesxezni....😞(

DoNorBi
oops csak 1x akartam...

DoNorBi
"Megjelent a LOD Mixer újabb verziója, melyben beállíthatjuk, hogy legyen közönség a meccsek alatt, valamint ligákban, kupákban és master ligában beállíthatjuk, hogy változzon az idõjárás, azaz lehet télen hó esésben játszani. Ezen kívül beállíthatjuk a napszakot, stadionokat is, azaz kiválaszthatunk egy adott stadiont, és akkor mindig abban fogunk játszani."
from fifahungary

egy ilyen psre nekünk se lenne már rossz...

DoNorBi
akad😛
dehogy ennyire azt énsem tudtam😄 Ez így 8rugóba fájt,visszagondolva hülye voltam mert volt celofános 11ért csak nem gondoltam hogy ez a verzió ennyire rafinált😄

DoNorBi
akad😛
dehogy ennyire azt énsem tudtam😄 Ez így 8rugóba fájt,visszagondolva hülye voltam mert volt celofános 11ért csak nem gondoltam hogy ez a verzió ennyire rafinált😄

DoNorBi
jah azt egy srác válaszolt is,csak épp olaszul😄
de privibe elmondta hogy azzal nemfog mükõdni csakis a többnyelvûvel,különben azért létezik olasz verzió mert az lemaradt a többnyelvûrõl és azért ott is van egy pesfan tábor azt az marketing szempontból rosszul jött volna ki a konaminak a olyat nem csinálnak😛

mohus
" hogy létezik belõle olasz verzió"

ezt honnan sikerált megszerezned?😊 mafiaás kapcsolataid vannak?😊

mohus
te voltál a PRONORBI a pesinsighton?

DoNorBi
megvettem a proevot de amire nem számitottam hogy létezik belõle olasz verzió na nekem pont azt sikerûlt megszereznem tehát nem érek vele semmit😞
cserélhetem át a multilanguage verzióra zsíros pénzekért😞