487
Pro Evolution Soccer 5 / Winning Eleven 9 - konzolon
-
én nem raktam még fel...
de a pesinsight forumon anyáztak már páran, options file problémák, indítási problémák...
ha van feles DVD-d próbáld ki és meséld el nekünk milyen lett:) -
mármint? -
de vigyázni vele, mert sokaknak kavaert okozott, úgyhogy csak okosan -
thanx! -
karácsonyi kiegészítés TEAM PESX
ujabb update -
"Cirka másfél hónap volt de megérte!4Ez a legjobb focisgame!!!"
hát ezt én még a PES2-nél játszottam el, öcsém hetekig ütögette be a játékosok neveit:)
azóta én sázllítom neki a patchelt verziókat
TEAM PES X isteni patch:)

-
Nah,imádom ezt a játékot!Megcsináltam az összes csapatot(mezszerkesztés,csapat embléma szerkesztés,kupák bajnokságok stadionok neve,stb...) igaz így nem néznek ki olyan tutin de a lényeg az hogy jó lett(semmi patch letöltés).Megcsináltam a régi aranycsapatot,FTC,DVSC,MTK(legyen mán magyar csapat is) na meg egy világválogatottat is.Csak megnéztem hogy mondjuk Ronaldinhonak mik a paraméterei és gyúrtam egy ugyanolyat.Még a kommentátort is belehet állítani hogy mondja a nevét.Cirka másfél hónap volt de megérte!4Ez a legjobb focisgame!!! -
oks
-
bertifox #279 nemcsak hülyeséget írtál!én is szoktam még neten játszani de már csak barátságos mecseket ruszival aki nagy socomos bajtársam;)nem el akartam venni a kedvedet csak leírtam a tapaszatalataimat! -
és már készűl gőzerővel a köv. update:) -
persze az jár hozzá:) -
ja, de már volt update_fix is -
és akkor most ezért ne is játszak neten?
ha laggol kiszállok ezt kész:) -
ezen még dolgozom...
egyelőre örülök hogy vinyóról elindult a PES5 X-patch...nem gyenge...12.14-én megint volt update:)rá
az Xpatches gyerkőcök azt szeretnék hogy eredetibe is megvedd, egyetértek teljesen!!!...az eredeti lemez IDjével de már másolt patchelt gémmel pedig így már neten is tolhatnád.érdekes:) -
bertifox #273 nem a puerto rico vagy afganisztán a lényeg.hanem a másik netkapcsolata ha szar a nete lehet akár a szomszéd szobában is az illető akkor is lagolni fog!!vagy éppen a tied ha te indítod a gamet! -
mohus, a legújabb Pes-X patchel is lehet neten játszani, de ehez az id-s dologhoz nem értek, meg adapterem sincs :) -
a PES-X patch csapata csak ppf verziót hajlandó már egyébiránt kreálni....és az eredeti gém FULL ISO-ját lehet csak normálisan megpatchelni...bár itt a fórumon láttam, hogy valakinek másoltat is sikerált...mindegy...én neten akartam tolni.
egy patch segítségével és az eredeti lemez ID-jével lehet neten X-patchos gémmel nyomulni - bár én még nem tettem - így a nevek mezek pályák stb mind mind eredeti díszben fognak ragyogni:)és mindezt online...
végre lesz mivel és emberi ellenfelekkel gémelni a kari alatt:) -
hát aki tud magyarhonból neten gémelni...magyar-magyar az nem lesz lagos...nem Puerto Ricóiakkal kell gémelni:) -
chippelt a gép
és eredetivel
13.000HUF -
az cool;)mennyibe vót a progi? -
En X-box LIVE-on jatszom PES5-tel, es nincsen lag. (Csak ritkan egy hangyanyit van, de nem veszes es nem hosszu ideig.) -
bertifox #266 na csak várd ki a végét mikor 6 kapcsolatból 5 lagos lesz és teljesen csicskáktól kapol majd ki akkor leszel roszol.és ez jobb ha nekem elhiszed mert már egy pár mecset lejátszottam online! -
Mohus hogy játszol neten? Chipelt a gép, és nem eredetivel?
-
na sikeresen kapcsolódtam a PES5 online közösségébe:)
egy döntetlennel kezdtem és az amatőr bajnokságban vaok számontartva:)
a lényeg, h a gém a neten meg sem röccent vagy lagolt.....zsíír...végre nem kell a bugyuta géppel hadakoznom -
küldtem privit! -
nekem e sound és az e text-be beleolvad a többi fájl és nemis megy:( -
énis leszedtem a solops féle full verziót de mégsem működik nemtudod hogy mitől lehet? -
én ps2-es vagyok, tegnap leszedtem a full ps2 verziot, mert csak a beta volt eddig, és most már működik a legújabb Pes-X patch, jó nagyon -
Vannak itt X-Boxos jatekosok? Ha te az vagy legyszi' ird be ide! Kivancsi vagyok kb. hanyan vagyunk... -
dkz studioval
-
az nem tudom hogy működik -
a dkz-s patch verziót használd -
szóval, szerintem nekem azért nem megy a pes-x patch mert nekem kisebb az eredeti iso mérete, a csávó azt mondja hogy 2 230 124 544 b nekem meg #253. Szerintem emiatt szar, csak nem tudom honnan tudnám ezt a kicsit nagyobb méretűt megszerezni? -
még nem irtam ki simán a pro evot, csak peccsel akartam, de most a final verziot honnan szedjem le, lehet hogy nekem csak beta van. (divxtotal-os van) -
nekem nem müködik a Pes-x patch. eddig minden patch működött we9-en de pes5-ön nem. Nektek mekkora máretű az alap pes5 iso? Nekem 2 227 994 624 kb. Nektek is ennyi? Mert a Pes-x patch készítője az eredeti iso méretre egy kicsit más adatot adott és arra gondoltam, hogy emiatt nem müködik -
mohuska #252 fasza.....akó ereszd le....+zárjad be a corsát a házba:) -
viszont van ablakom redőnyöm riasztóm:) -
azóta nekem sincs jobb:((( -
mohuska #249 tehát nekem......ééééted? -
mohuska #248 nah nelem is dobhatnál már valamit.....valami jobbat...mint a nesta izé