Pro Evo 5 /WE9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoNorBi
Na ezt majd kiprobálom de a 6*-nál is nehezebb?

Haverok, Buli, Fight Club!

mohus
az öt csillag a pes5ben könnyebb, mint a három

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

"de néha nagyon agyfelbaszós"
Jajaja. Nem egy kellemes erzes, amikor egy meccsen, amit 70 percen at vegigtamadtal, a 85. percben az elso ligaba csak iden feljutott ellenfeled egy kapufas gollal kiegyenlit. Ha ez megtortenik, akkor a meccs legvegen a csapatom (jelen esetben: igazi Bayern) sosem hagyja el teljes letszamban a jatekteret. 😊
Amugy en 5 csillagon nyomom (PES3 ota).

mohus
még élek...

a ház izgibb😊

ma toltam az ML-t milánnal...végre nyerni is tudok 3 csillagon...de néha nagyon "agyfelbaszós"😊 csiter suttyó gép😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nem.......nem idegesítem magam
bátyámnak adtál valami új verziót?

de jó lenne már valami bumm....

DoNorBi
danke az infót...
és te nyomatod?

építkezik....

DoNorBi
bratyó már a 3. szezonját tolja ml-be😛 végre kijött a team pes-x dkz updatejei is, wemerica-ból meg jön hétvégéig a final verzió is...
mohus nagyon eltüntél csak nem meguntad a játékot?

DoNorBi
a sima szezonba még mindig nem lehet igazolni?Az régen b*szta a csõrõmet

Kaplan
Jaja 😊
Nextgen grafikát csikarok ki a PS2bõl és elhívom a PES5 gameplay készítõit, hogy jöjjenek megcsinálni a játék e részét 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mohus
"De karácsonyra tervezem a konzolos verziót!"

wow😊 azt akkor te fogod írni?😊 teljesen új motorral?😊

Kaplan
Látom a DoNorBi - Mohus páros összeszokott ebbe a topikba 😊
Sajnos egyelõre csak PC-re van meg a PES5. De karácsonyra tervezem a konzolos verziót!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

meg nem nyomom, elotte egy kis Bundesligaval melegitek, amugy az elso szezont mindig igazi csapat-krealt emberek kombinacioval nyomom - oreg jo bevalt szokas...
DoNorBi
mohus hétfõ-kedd környékére megcsinálom vmelyiket(akár mindkettõt is)neked ha véletlenûl érdekel a dolog még😛

DoNorBi
hát nemis tudom mit mondjak,fej-fej mellett halad ez a 2 patch,vannak apróságok ami a wemericaba van olyan ami a másikba tetszik de mindegy melyiket tölti le az ember mindkettõ nagyon igényes munka.
ja a wemerica még nem full english...

DoNorBi
bizony,de már az xport,maxdrive stb.. mentéseket is feltudom pakolni a memora a lemez-install okossággal

mohus
és hogy raktad a memóra?

bin cue memókártyás-lemez-install?

DoNorBi
van msn címed?
privibe küld el

DoNorBi
ne fáradj már azis megvan😛
ja most a WEMERICA Patch V1(PES5)szedem...
lehet hogy ez lesz a tutkó még ma kiderûl😉

nekem is pls!😄
mohus
<#worship>
cserébe megkapod a SCORP féle option fájlt...hogy rosterek is rendben legyenek😊

DoNorBi
"ráfüstölnéd nekem így DVD-re a gémet..."
mégszép,de a napokba fog kijönni egy újabb update azt bevárom aztán felpörkölöm neked is a cuccost😉

mohus

cool😊amikor a mestert megelõzi a tanítvány😊bár a DKZ ötlet az enyém volt...én voltam a marha hogy nem azt kezdtem leszedni...

ráfüstölnéd nekem így DVD-re a gémet....adok lemezt is...idõm nincs egy szál sem rá, de kéne a cucc😊

DoNorBi
sikerûlt!!<#taps><#eljen>
mivel nekem bétás verzióm volt(nincs network)ezért elõszõr is átkellett alakitanom final-ra aztán felpakol a dkz változat akár tetszés szerint még más update-ek is és utána meg a szokásos lépések...
bõvebb info:pesinsight forumokon
elsõ pillantásra hozza a wemerica szintet ha lesz idõm holnap mesélek bõvebben róla

mohus
igazi milannal...

ha valamelyikotok kiprobalt mar ilyen "nagy" patchet, akkor irja mar le pls a tapasztalatait, h melyiket eri meg kiirni stb, thx
DoNorBi
szenkjú,volt kitõl tanulni<#worship><#nevetes1>

DoNorBi
master ligát különben ki milyen modban nyomja?(gondolok itt:kreált csapat,igazi csapat vagy igazi csapat ml emberekkel)

mohus
egész profi lettél...megvan az utód😊

DoNorBi
vettem😊
most kezdtem el az elsõt ha minden jól megy holnapra kiderûl a turpisság...
ha meg jó lesz akkor még rátolom a kits update-eket is.

mohus
nekem chello light van 5 giga kvótával...nem akarom erre elszarni már😊

DoNorBi
ha idõm engedi akkor mindenféleképpen

mohus
és akkor sem biztos hogy jó😊

leszeded a dkz verziót? 500MB két rar

DoNorBi
sajna tudom mirõl beszélsz én is egybõl észrevettem csak azért irtam te hátha tudsz még vmit okosítani a dolgon...

azért ez jó nagy szopatás,legolcsobban is 10-12be mozog a stuff annyit nem dobok ki egy patch-ért😞

mohus
majd kihozod a verdámat ha kész?😊

mohus
O_text

mohus
a patchelés után hasonlítsd már össze az isok tartalmát😊

csinál két 3 gigás file...az O_sound meg O_test eltûnik😊

kár a lemezt pazarolni rá

azér remélem azzal tisztában vagy h bármikor összepakollak?!<#boxer><#bdead>

DoNorBi
nekem is béta van de én átvarázsoltam finalra és ugyse megy😞
itt a linkje:
http://forum.pesinsight.com/showthread.php?t=29537

mohus
<#action>

mohus
" Nest4 MixPatch v2

Here I am again, with a patch for PES5 Final version;
in other words PES5 with NetPlay. "

ilyenek miatt gondolom ezt....

"this patch will work with the PES5 PS2 official release version."

mohus
nem megy

a SYSTEM CNF-t is összeb*ssza

de valahol írja hogy eredeti PES5-tel megy...amin a network is megy...az én másolatomon nem lehet a networkre lépni, lehet hogy csak bétaverzióm van

DoNorBi
na lejött a NOFX & DjPelle1 TEAM PES-X PES5_PPF_PATCH...

hát bakker vmit nagyon nem jól csinálok mert nem olvassa be a ps<#rinya>Pedig a tutorial szerint csinálom...

mohus neked megy?

<#ejnye1>😊

mohus
karira megkapod😊

DoNorBi
jah mint állat😄

DoNorBi
okés

azthittem amire hazaérek kész lesz de még csak 50%-nál van:S

telleg van mar erdemleges ilyen wolf szeru patch a pes5 ps2 verziohoz ? vagy most errol beszeltek eppen ?😄
ezt kérném bratyó....majd tolok vhogy 1 dvd-t

mohus
igen

felsõ rublikába kell a patch helyét megadni

alsóban a patchelendõ ISO filet, TEHÁT az eredeti PES5 ISOra van szükség
Aztán APLLY gomb...és vár míg buherálja

a ppf egyébként két részbõl áll, ahogy olvastam
elõször az elsõ részt majd a másodikat kell APPLYolni...aztán a fixet...