487
Pro Evolution Soccer 5 / Winning Eleven 9 - konzolon
-
#407 a master league eleje mindig nehéz,és szopatós
de hidd el,2-3. szezonba mikor már összeáll egy elég erős csapatod,ezt a sok szopatást már a gép fogja kapni :P
ez általában 11-eseknél mutatkozik meg -
#406 Egyébként lehet találni patchelt PES5-öt a neten.A haverom olyat talált nekem amin minden bajnokság ki van javítva plussz a brazil bajnokság a francia helyett persze a Lyon,Monaco,PSG bentmaradt,arcok,mezek,stadionok,szurkolói hangok és stb.Szóval nekem hálistennek nem kellett a patcheléssel carozni,külön köszönet Pufi haveromnak...Kicsit segítek,teljes neve a játéknak:Pro Evolution Soccer 5 Vega.Erre keressetek rá.Csak egy tipp annak aki nem szeretne a patcheléssel bajlódni(mint én is). -
#405 Nem régóta van meg a WE9,de már játszottam jónéhány meccset,ment is a játék. Elkezdtem a Master League-t egy "magyaros" csapattal közepes szinten,de elég idegőrlő,hogy alig lehet gólt lőni,meg pl. a szabálytalanságok eléggé egyenlőtlen megtorlásban részesülnek. Én ha már csak kicsit is odalépek vagy nekimegyek az szabálytalan,de ő ellökhet a 16oson belül,felrughat utolsó emberként meg odaléphet,azt csak nagyritkán fújja le a bíró. Szóval érdekes. Bár sikerült 2.ként feljutnom az első osztályba,meglátjuk mi lesz ott. -
#404 2 klikk,megnyilik a dkz studio ott kiválaszt patch/apply patch to image tehát az isot megpatch-eled amit csináltál és aztán kiirod;) -
#403 Wemerica v4.rar-ban vagy egy Callnames patch, benne egy dkz file, ezt hogy raktátok fel a patchelés után? -
#402 Én az angol bajnokságnak örülök legjobban! Sajnos nem csippelt a gépem, így a patchekkel nem tudok mit kezdeni... -
#401 kiprobálás után mindenkinek csak ajánlani tudom;)
szerintem a legjobb patch ami idáig megjelent! -
#400 WEmerica V4 2006.03.26. -
#399 még 2 óra:) -
#398 kijött a Wemerica V4!
szedjétek:D -
"Pro Evo 6/WE10" szoba -nagyon jól hangzik
-
#396 Csupa jó hírek...
...ennek örülök!
P.s.: Az argentin liga tényleg nagyon állat lehet! -
#395 25.-én jelenik meg a WEmerica V4... -
#394 hát az argentín bajnokságnak örülök -
#393 Pro Evolution Soccer 6 infók
Multiplatform
Az idei labdarúgó világbajnokság miatt a szokottnál korábban számíthatunk a Winning Eleven 10 (nálunk Pro Evolution Soccer 6 ugyebár) megjelenése, hiszen Japánban már április végén a boltokba kerül a Konami futballszériájának idei kiadása. Sikerült néhány új infót is megtudni a játékról: az egyik legfontosabb, hogy újabb bajnokságok szerepelnek majd teljesen hivatalos formában, így most már az angol, az olasz, a spanyol, a holland és az argentín ligák csapatainak nevei, illetve mezei is teljesen valódiak lesznek. Emellett a játékmódok is bővülnek valamelyest, az International Challenge módban végigjátszhatjuk a teljes VB kiírást a selejtezőktől kezdve, a produktum javát képező Master League-ben pedig újabb hasznos újításokra számíthatunk, például a játékosok öregedése is opcionálissá válik. Az új PES PS2-re, PSP-re, PC-re, illetve immáron a fiatalabbik dobozra, Xbox 360-ra lesz elérhető a játékosok számára - reméljük nekünk, Európaiaknak is minél hamarabb...
576.hu
máj-jun környékén már nálunk is kijöhet:D -
#392 A Szoba kezdett nagyon lecsúszni... -
#391 Thanks!!! -
#390 Ingyen le lehet tölteni a torrentklienseket, pl:
uTorrent
BitLord -
#389 Hi!
Én a torrentkliensre gondoltam.
Ehhez valami program kell? Vagy mi?
Honnan szerezzek magamnak ilyen klienst?
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? -
#388 milyen tagot? -
#387 Hi!
És ha nem ismerek ilyen tagot, akkor reménytelen? -
#386 igen ez az, jövő héten jön az újabb
nem kell regisztrálni meg semmi, csak torrentklienssel megnyitni és leszedi -
#385 Itt regisztráltam magam és nem egedi, hogy belépjek.
Hogyan szedjem ezt le?
-
#384 Ez lenne?
WEmerica -
#383 értem
azonban néztem, hogy mintha wemericaból is több fajta lenne
(pl,: WEmerica 5.0) vagy nem?
melyiket szedjem le?
Kérlek adj pontos címet, amelyiket le kell töltenem + leírást a WEmerica-hoz
Hálás Köszönet!
Bocs, ha ilyennel terhellek.
-
#382 nincs semmi probléma, kb 1,3gb
a pes-x meg azért ilyen nagy, mert ott mindig javította a csávó, és amikor csinált egy javítást nem rakta fel újra az egész patchet, hanem csak a javítást, vagy újítást, wemerica meg mindig csak az újat teszi fel -
#381 javítom az előzőket : 2.232 Giga !
(megában már gyanus lenne) -
#380 torrent-esekkel állítólag van valami probléma
de mi? -
#379 wemarica az hány megás?
vagy miért jobb? -egyszerűbb? -élvezetesebb? -könnyebb telepíteni?
pes-x igen nagy (a példa alapján 2.232 Mb) ! -
#378 nem beta az a pes-x, nekem a wemerica jobban tetszik, torrent link van a fórumában -
#377 Ez azért nem jó, mert bétás? Pedig ezt is pes-xnek írja.
PES 5 patch-ek
P.s.: Annyi patch van, hogy nem tudom, hogy melyik kell. -
#376 Véleményed szerint a nagyobb játékélmény érdekében melyik hasznosabb?
Melyik ad többet? Melyik a jobb?
Gőzöm sincs, hogy melyik a jobb v. több. -
#375 attól függ melyik patchet szeded le, máshogy kell a pes-xet és a wemericát patchelni -
#374 Hi! Sok jó dolog van itt valóban.
A sima pes5 már megvan.
Tudsz leírást küldeni a patch-elés menetéről?
Köszi! -
#373 Köszi! Megnézem.
-
#372 menj el egy játékiratóba és irasd meg a sima pes5-öt
http://forums.evo-web.co.uk helyen vannak jó patchek -
#371 mondtam hogy patcheltem sokszor, nem fizetős, én is csak véletlenül találtam rapidshiren retailt -
#370 Ezeket hogyan kaparjam le a netről? -fizetősnek tűnik
PES 5-öt patch-elt már valaki egyáltalán?
Please help!
PES for ever! -
#369 Hi!
Erre gondoltál?
Retail PES5
-
#368 Hi!
Retail? Az meg mi a fene?
Amit megadtam net-címeket azok biztos nem jók?