Pro Evo 5 /WE9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kell regisztrálni meg semmi, csak torrentklienssel megnyitni és leszedi
WEmerica
azonban néztem, hogy mintha wemericaból is több fajta lenne
(pl,: WEmerica 5.0) vagy nem?
melyiket szedjem le?
Kérlek adj pontos címet, amelyiket le kell töltenem + leírást a WEmerica-hoz
Hálás Köszönet!
Bocs, ha ilyennel terhellek. <#szomoru1>#szomoru1>
a pes-x meg azért ilyen nagy, mert ott mindig javította a csávó, és amikor csinált egy javítást nem rakta fel újra az egész patchet, hanem csak a javítást, vagy újítást, wemerica meg mindig csak az újat teszi fel
vagy miért jobb? -egyszerûbb? -élvezetesebb? -könnyebb telepíteni?
pes-x igen nagy (a példa alapján 2.232 Mb) !
<#conf>#conf> PES 5 patch-ek
P.s.: Annyi patch van, hogy nem tudom, hogy melyik kell.
Melyik ad többet? Melyik a jobb?
Gõzöm sincs, hogy melyik a jobb v. több.
A sima pes5 már megvan.
Tudsz leírást küldeni a patch-elés menetérõl?
Köszi!
http://forums.evo-web.co.uk helyen vannak jó patchek
PES 5-öt patch-elt már valaki egyáltalán?
Please help! <#help>#help>
PES for ever!
.:SOLIDUS:.
Valakinek sikerült már a játékát patchelni? <#email>#email> <#nemtudom>#nemtudom>
Ha igen, akkor segíthene Nekünk!
Hálás köszönet! <#wink>#wink>
P.s.: Igen terjedelmesek a patch-ek. <#wow1>#wow1>
Patchek: http://www.pesinsight.com/showthread.php?t=29589
Ppf-o-matic 3: http://www.paradogs.com/download/pdx-pom3.zip
DVD Decrypter: http://fileforum.betanews.com/download/1011845169/1
Kérdésed vagy ötleted van írj!
Utánanéztem a PlayStation 2 patch telepítésének és csak angolt találtam.
Azt vettem ki belõle, hogy a dvd-t kell átírni (DVD Decrypter+Nero+PPF-o-MATIC program) segítségével. Elég macerásnak tûnik, de az eredmény biztos nem marad el.
Elég sok patch van felrakva. Kérdés: Honnan tudjam, hogy melyikeket használjam? Vagy ezek egymástól függetlenül is mûködnek?
Igaz, hogy csak eredeti PES-sel mûködik a patch-cselés?
Köszi!
hTTp://ror.hu/
sehol nem találok tutorialt v leírást a pes-x patch telepítéséhez...
tudna adni vki linket?
köszi
It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?
mi az a pro evolution soccer management?
It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?
ps3 meg holvanazmég?
talán jövõ tavasszal EUban...de elõtte semmiképp
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Haverok, Buli, Fight Club!
aztán egyik fószertõl megvettem origiba de kiderûlt hogy olasz verziós és azzal sem érek semmit😄 gyanús is volt hogy milyen olcsón adja😛
a végén shevy segítségével nekem is megy a cucc😉
Haverok, Buli, Fight Club!
mûködött is és a NET is megnyílt, de a teamPESx es patchelt version nem akart elindulni a vinyóról
egyébként mindenki másképp csinálja😊 én megvettem eredetiben, mert megérdemli😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ha 2.230.124.544 Bytes a pes5.iso mérete akkor retailos, és akkor mûködnie kell a pes-xnek, egyébként nem.
amik neten terjengenek, azok általában nem retailos pes5-ök, mivel network nincs bennük. Ha nem retailosod van, akkor nem tudsz rámenni, a network szövegre, és ezzel a verzioval a pes-x nem megy, én kipróbáltam, de retaillal müxik"
és nekem sajna úgy sem ment, amikor már reatilost csináltam a pes5 bétából...
eredeti pöpecül pes-xelhetõ...annyit megér a gém tessék megvenni
leszedtem a játékot netrõl aztn a wemerica 3.0-t is mindent megcsináltam amit írt a tutorial de a gém nem akar menni. azért van ez mert nem eredeti?
kösz a válaszokat!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
amik neten terjengenek, azok általában nem retailos pes5-ök, mivel network nincs bennük. Ha nem retailosod van, akkor nem tudsz rámenni, a network szövegre, és ezzel a verzioval a pes-x nem megy, én kipróbáltam, de retaillal müxik