Pro Evo 5 /WE9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már elkezdtem megcsinálni a magyar ligát a
játékba (OF). Elég faszán alakul. Eddig már megvan
a Fradi, az MTK, az Újpest, a Debrecen és a Gyõr is.
-támogatók + címer a mezen, friss játékosállománnyal, címer a csapatnál,... stb
Szóval nem rossz, de szeretnék kérni tõletek, ha tudtok valahonnan
egy használható mezcsomagot a többi csapathoz is!
Köszi!
játékba (OF). Elég faszán alakul. Eddig már megvan
a Fradi, az MTK, az Újpest, a Debrecen és a Gyõr is.
-támogatók + címer a mezen, friss játékosállománnyal, címer a csapatnál,... stb
Szóval nem rossz, de szeretnék kérni tõletek, ha tudtok valahonnan
egy használható mezcsomagot a többi csapathoz is!
Köszi!
Hi!
Köszi!
A patch-es változat ad valami pluszt az editorban?
-új mez stílus
-több variáció
???????????????????????????????
Köszi!
A patch-es változat ad valami pluszt az editorban?
-új mez stílus
-több variáció
???????????????????????????????
Grat!Szép nagy legyen ám!Képet!😄
Egyre jobban szeretem a PESt!A fifa dvd-bõl poháralátét lett...
Egyre jobban szeretem a PESt!A fifa dvd-bõl poháralátét lett...
.:SOLIDUS:.
egyszerre csak egy file-t tölts le...én is elindítottam, mind az ötöt hajdanán, aztán kettõt húzhattam újra...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
/mohus házát építi
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Hi!
Volna egy kérdésem: Van valaki Szegedrõl vagy környékérõl?
Mert sajnos nincs lehetõségem arra, hogy leszedjem a patch-et.
Suliból vagyok kénytelen netezni, és nincs olyan ismerõsöm aki
letudná szedni nekem, illetve volna csak az egy köcsög...
ciki <#szomoru1>#szomoru1>
Tud valaki segíteni v. reménytelen a dolog?
Köszi!
Volna egy kérdésem: Van valaki Szegedrõl vagy környékérõl?
Mert sajnos nincs lehetõségem arra, hogy leszedjem a patch-et.
Suliból vagyok kénytelen netezni, és nincs olyan ismerõsöm aki
letudná szedni nekem, illetve volna csak az egy köcsög...
ciki <#szomoru1>#szomoru1>
Tud valaki segíteni v. reménytelen a dolog?
Köszi!
ha kell majd valakinek a pass a WEmerica V4 Final-hoz.....
pass: w0m3ric@w4lln2v0rd06
pass: w0m3ric@w4lln2v0rd06
hTTp://ror.hu/
Kösz! 😄DDD
Gondoltam,hogy ez lesz a válasz!De azért reménykedtem!De azért én mégiscsak megcsináltam!Megnézed Canigga adatait(Name,Hair style,Face,stb)és átirod a classic Argentinban más emberkénél akit kevésbé használsz...Ez legalább mûködik.Csak sok vele a cécó!
Gondoltam,hogy ez lesz a válasz!De azért reménykedtem!De azért én mégiscsak megcsináltam!Megnézed Canigga adatait(Name,Hair style,Face,stb)és átirod a classic Argentinban más emberkénél akit kevésbé használsz...Ez legalább mûködik.Csak sok vele a cécó!
<#nezze>#nezze>
Amúgy nekem is lenne egy kérdésem!Akiket megveszek a PES-Shopban.Értem ezalatt mondjuk Caniggát,nos õt hogyan tehetném be a szintén megvett classic Argentina csapatba?Mert a Player Registrationban nem jelenik meg a classic Argentina,meg ha jól láttam csak klubcsapatba tudom betenni,és onnan is csak a jelenlegi Argentin csapatba.Aki tudja a megoldást segítsen!Elõre is köszi!
Amúgy nekem is lenne egy kérdésem!Akiket megveszek a PES-Shopban.Értem ezalatt mondjuk Caniggát,nos õt hogyan tehetném be a szintén megvett classic Argentina csapatba?Mert a Player Registrationban nem jelenik meg a classic Argentina,meg ha jól láttam csak klubcsapatba tudom betenni,és onnan is csak a jelenlegi Argentin csapatba.Aki tudja a megoldást segítsen!Elõre is köszi!
aki még nem szedett le semmit annak ajánlom hogy várja meg ezt😉
Patch V4 Final (ITS A FIX EDITION!)
-permet de faire fonctionner le patch sur la beta
-(can run the patch on beta version)
-flags déquipes corrigés
-(flags teams fix)
-updates de certains kits espagnols et quelques anglais
-(update of some kits spain and few english)
-correction du kit de holllande,ukraine
-(fix for holland/ukraine kit)
-+ de kits 2d
-(more 2d kits)
-correction de la preview stat du CSKA
-(fix preview stat team CSKA)
-mise a jour/correction de certaines formations hollandaises,anglaise,espagnoles
-(fix/update few lineup holland, english, spain teams)
-6 transferts manquants
-(6 missing transferts)
-correctif pour 3 joueurs
-(fix for 3 players)
-2 derniers doublons supprimés
-(two last double players deleted)
-(fix for callnames teams: english,spanish,german)
-correction dun beug du jeu qui fait disparaitre quelques joueurs en ligue master seulement (jai peux récupéré baros,bellamy,van nistelrooy,giggs,koller,van bommel)
-(fix bug game which disapear few players in Ligue Master only ( baros,bellamy,van nistelrooy,giggs,koller,van bommel,ballack,worns,schneider,milosevic)
-corrections de plusieurs numéros joueurs de la ligue 1
-(fix numbers for few ligue1 players)
-correction des cries de but fr
-fix callnames teams for eng,spa,ger
sorti prévu dans la semaine par le site weproject
(release this week by weproject website)
Patch V4 Final (ITS A FIX EDITION!)
-permet de faire fonctionner le patch sur la beta
-(can run the patch on beta version)
-flags déquipes corrigés
-(flags teams fix)
-updates de certains kits espagnols et quelques anglais
-(update of some kits spain and few english)
-correction du kit de holllande,ukraine
-(fix for holland/ukraine kit)
-+ de kits 2d
-(more 2d kits)
-correction de la preview stat du CSKA
-(fix preview stat team CSKA)
-mise a jour/correction de certaines formations hollandaises,anglaise,espagnoles
-(fix/update few lineup holland, english, spain teams)
-6 transferts manquants
-(6 missing transferts)
-correctif pour 3 joueurs
-(fix for 3 players)
-2 derniers doublons supprimés
-(two last double players deleted)
-(fix for callnames teams: english,spanish,german)
-correction dun beug du jeu qui fait disparaitre quelques joueurs en ligue master seulement (jai peux récupéré baros,bellamy,van nistelrooy,giggs,koller,van bommel)
-(fix bug game which disapear few players in Ligue Master only ( baros,bellamy,van nistelrooy,giggs,koller,van bommel,ballack,worns,schneider,milosevic)
-corrections de plusieurs numéros joueurs de la ligue 1
-(fix numbers for few ligue1 players)
-correction des cries de but fr
-fix callnames teams for eng,spa,ger
sorti prévu dans la semaine par le site weproject
(release this week by weproject website)
Haverok, Buli, Fight Club!
ilyenkor azvan hogy ujra le kell szedni azt amelyik hibás a gépeden...
de ha rám hallgattok lehuzzátok a wemericát és kész😛
wemerica 1 giga mig a team pes-x minden update-el 3,5-4giga,és eléggé egyértelmû hogy melyik a jobb
de ha rám hallgattok lehuzzátok a wemericát és kész😛
wemerica 1 giga mig a team pes-x minden update-el 3,5-4giga,és eléggé egyértelmû hogy melyik a jobb
Hi!
Valószínüleg van egy kis adathiba a letöltött cuccban.Ha viszont a pesinsightról szedte le akkor nem biztos hogy az a gond.Szerintem szedje le még 1szer az egész patchet vagy próbálja ki a wemericát,ha minden kötél szakad.De ebben a témában MOHUS az igazi szakértõ,csak mostanában nem látom errefelé!
Valószínüleg van egy kis adathiba a letöltött cuccban.Ha viszont a pesinsightról szedte le akkor nem biztos hogy az a gond.Szerintem szedje le még 1szer az egész patchet vagy próbálja ki a wemericát,ha minden kötél szakad.De ebben a témában MOHUS az igazi szakértõ,csak mostanában nem látom errefelé!
Hi!
Haverom, aki a pes-x-re esküszik (vallási okokból <#worship>#worship>),
letöltötte ezeket a fájlokat...
filefront_ppf_part1,
filefront_ppf_part2,
filefront_ppf_part3,
filefront_ppf_part4,
filefront_ppf_part5,
...és nem engedi kicsomagolni. Azt mondja, hogy valamilyen
errort ír ki neki (ppf 1-et nem találja v. mi a fa*zt)
Ilyenkor "what a fuck" van?
Rosszul lenne feltéve a netre a cucc?
Haverom, aki a pes-x-re esküszik (vallási okokból <#worship>#worship>),
letöltötte ezeket a fájlokat...
filefront_ppf_part1,
filefront_ppf_part2,
filefront_ppf_part3,
filefront_ppf_part4,
filefront_ppf_part5,
...és nem engedi kicsomagolni. Azt mondja, hogy valamilyen
errort ír ki neki (ppf 1-et nem találja v. mi a fa*zt)
Ilyenkor "what a fuck" van?
Rosszul lenne feltéve a netre a cucc?
hát a wemericát nem a #313 alapján kell patchelni
dkz tutorial alapján kell wemerica.rar-ban ott van a tutorial hogy hogy kell feltenni a patchet
dkz tutorial alapján kell wemerica.rar-ban ott van a tutorial hogy hogy kell feltenni a patchet
Helló!
#313 hozzászólást olvasd el,már én is kértem segítséget...
Sok sikert.De ha nincs kedved patchelgetni akkor töltsd le a Pro Evolution Soccer 5 Vega-t(elõre patchelt is van a neten #406)
#313 hozzászólást olvasd el,már én is kértem segítséget...
Sok sikert.De ha nincs kedved patchelgetni akkor töltsd le a Pro Evolution Soccer 5 Vega-t(elõre patchelt is van a neten #406)
Hali!
Közölné valaki, hogy milyen programok kellenek a WEmerica patch telepítéséhez?
Köszi!
Megnéztem a videót és... <#ijedt>#ijedt>
Közölné valaki, hogy milyen programok kellenek a WEmerica patch telepítéséhez?
Köszi!
Megnéztem a videót és... <#ijedt>#ijedt>
Még kérdik,miért jobb a PES/WE mint a fifa,hát tessék:
Winning Eleven 10
Winning Eleven 10
a master league eleje mindig nehéz,és szopatós
de hidd el,2-3. szezonba mikor már összeáll egy elég erõs csapatod,ezt a sok szopatást már a gép fogja kapni 😛
ez általában 11-eseknél mutatkozik meg
de hidd el,2-3. szezonba mikor már összeáll egy elég erõs csapatod,ezt a sok szopatást már a gép fogja kapni 😛
ez általában 11-eseknél mutatkozik meg
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Egyébként lehet találni patchelt PES5-öt a neten.A haverom olyat talált nekem amin minden bajnokság ki van javítva plussz a brazil bajnokság a francia helyett persze a Lyon,Monaco,PSG bentmaradt,arcok,mezek,stadionok,szurkolói hangok és stb.Szóval nekem hálistennek nem kellett a patcheléssel carozni,külön köszönet Pufi haveromnak...Kicsit segítek,teljes neve a játéknak😛ro Evolution Soccer 5 Vega.Erre keressetek rá.Csak egy tipp annak aki nem szeretne a patcheléssel bajlódni(mint én is).
Nem régóta van meg a WE9,de már játszottam jónéhány meccset,ment is a játék. Elkezdtem a Master League-t egy "magyaros" csapattal közepes szinten,de elég idegõrlõ,hogy alig lehet gólt lõni,meg pl. a szabálytalanságok eléggé egyenlõtlen megtorlásban részesülnek. Én ha már csak kicsit is odalépek vagy nekimegyek az szabálytalan,de õ ellökhet a 16oson belül,felrughat utolsó emberként meg odaléphet,azt csak nagyritkán fújja le a bíró. Szóval érdekes. Bár sikerült 2.ként feljutnom az elsõ osztályba,meglátjuk mi lesz ott.
2 klikk,megnyilik a dkz studio ott kiválaszt patch/apply patch to image tehát az isot megpatch-eled amit csináltál és aztán kiirod😉
Wemerica v4.rar-ban vagy egy Callnames patch, benne egy dkz file, ezt hogy raktátok fel a patchelés után?
Én az angol bajnokságnak örülök legjobban! Sajnos nem csippelt a gépem, így a patchekkel nem tudok mit kezdeni...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
kiprobálás után mindenkinek csak ajánlani tudom😉
szerintem a legjobb patch ami idáig megjelent!
szerintem a legjobb patch ami idáig megjelent!
Pro Evolution Soccer 6 infók
Multiplatform
Az idei labdarúgó világbajnokság miatt a szokottnál korábban számíthatunk a Winning Eleven 10 (nálunk Pro Evolution Soccer 6 ugyebár) megjelenése, hiszen Japánban már április végén a boltokba kerül a Konami futballszériájának idei kiadása. Sikerült néhány új infót is megtudni a játékról: az egyik legfontosabb, hogy újabb bajnokságok szerepelnek majd teljesen hivatalos formában, így most már az angol, az olasz, a spanyol, a holland és az argentín ligák csapatainak nevei, illetve mezei is teljesen valódiak lesznek. Emellett a játékmódok is bõvülnek valamelyest, az International Challenge módban végigjátszhatjuk a teljes VB kiírást a selejtezõktõl kezdve, a produktum javát képezõ Master League-ben pedig újabb hasznos újításokra számíthatunk, például a játékosok öregedése is opcionálissá válik. Az új PES PS2-re, PSP-re, PC-re, illetve immáron a fiatalabbik dobozra, Xbox 360-ra lesz elérhetõ a játékosok számára - reméljük nekünk, Európaiaknak is minél hamarabb...
576.hu
máj-jun környékén már nálunk is kijöhet😄
Multiplatform
Az idei labdarúgó világbajnokság miatt a szokottnál korábban számíthatunk a Winning Eleven 10 (nálunk Pro Evolution Soccer 6 ugyebár) megjelenése, hiszen Japánban már április végén a boltokba kerül a Konami futballszériájának idei kiadása. Sikerült néhány új infót is megtudni a játékról: az egyik legfontosabb, hogy újabb bajnokságok szerepelnek majd teljesen hivatalos formában, így most már az angol, az olasz, a spanyol, a holland és az argentín ligák csapatainak nevei, illetve mezei is teljesen valódiak lesznek. Emellett a játékmódok is bõvülnek valamelyest, az International Challenge módban végigjátszhatjuk a teljes VB kiírást a selejtezõktõl kezdve, a produktum javát képezõ Master League-ben pedig újabb hasznos újításokra számíthatunk, például a játékosok öregedése is opcionálissá válik. Az új PES PS2-re, PSP-re, PC-re, illetve immáron a fiatalabbik dobozra, Xbox 360-ra lesz elérhetõ a játékosok számára - reméljük nekünk, Európaiaknak is minél hamarabb...
576.hu
máj-jun környékén már nálunk is kijöhet😄
Hi!
Én a torrentkliensre gondoltam.
Ehhez valami program kell? Vagy mi?
Honnan szerezzek magamnak ilyen klienst?
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Én a torrentkliensre gondoltam.
Ehhez valami program kell? Vagy mi?
Honnan szerezzek magamnak ilyen klienst?
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?