Rapülõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
És ÁÁÁÁLLAT VOLT !!!!
Hát igen....ilyen már soha többé nem lesz.
De nem érdekel, mert megérte elmenni !!!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ráadásul a küzdõtérre szól :-)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Azóta fejbõl vágom az összes szöveget, bár nem vagyok oda a repp zenéjér :D
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
hát ez szöveg a javából
régen komáltam az együttest jó volt némely számuk
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
legalábbis a gladiátor-ban Róma, Victor! van...vagyis Róma gyõz! durván.
The Matrix has you...
Amit lenyul az általában a boritó hátuján felvan tüntetve legalábbis igy hallotam
Egyébként a Geszti azt mondta, hogy írt egy dalt nekünk magyaroknak. LOL a köbön. Az egy Brazil népdal, csak át van írva a szövege. És mi magyarok be vagyunk csapva a köbön, mert dúdoljuk magunkban ezt a dalt, amit a mienknek hiszünk, közben a brazilok dala. Ez olyan, mintha a német himnusz szövegét átírták volna, és aztmondaná valaki, hogy a magyar himnusz, a sok birka meg énekelné teljes szívbõl, mert azt hiszi, hogy a sajátjuk. ugye értitek? Geszti egy gerinctelen alak.
Gondolom hallotak itt páran az Oláh Ibolyás dalukról...
...sose azt nézd...
Egy héten egyszer végighallgatjuk :-D
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
én szeretem a rapülõket
bobka.uw.hu
neki egy értelmes dolga volt az pedig az Ász /remélem van aki emléxik rá/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
V9ykn8_TZL0
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
-Mi a vektor, viktor.
na az nagyon megtetszett. Kell az a klip.
amugy ennek az egyttesnek miköza raphez?:S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Keresem a fenti együttesnek azt a videóklipjét, amelyben ez a mondat hangzik el:
-Mi a vektor viktor?