Rapülõk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedown
Gyerekként én is nagyon szerettem, kívülről tudtam a zenéik szövegét.

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Hmuda
Az tuti. A hangosítás kicsit túl hangos volt (nem járok túl sokat koncertekre), de tényleg nagyon jó show volt. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én VoLtam :-)

És ÁÁÁÁLLAT VOLT !!!!

Hát igen....ilyen már soha többé nem lesz.
De nem érdekel, mert megérte elmenni !!!

Hmuda
Na volt valaki az utolsó koncerten?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én igen. Karácsonyi ajándékaim között volt egy koncertjegy :-)
Ráadásul a küzdõtérre szól :-)

valaki ott lesz koncerten? :)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

H0ri
Nekem is az volt az elsõ :DDD én is vágom a szöveget :D (nemtom hogy) és én se nagyon vok oda az efajta zenéért :/ :D

Laffite
sztem a Rapülõk ma már inkább kicsit GÁZolók... vagy még nem annyira gáz, csak én érzem annak...?

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

mousee
Nekem Rapülök volt az elsõ eredeti kazettám :D Aputól kaptam még anno 4 évesen... :D

Azóta fejbõl vágom az összes szöveget, bár nem vagyok oda a repp zenéjér :D

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

CLINT EASTWOOD9
az akarok lenni ami akkor voltam mikor az akartam lenni ami most vagyok
hát ez szöveg a javából
régen komáltam az együttest jó volt némely számuk

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

bigapó
nem lehet, hogy itt a victor, gyõzelmet jelent? megvan a koordináta hurrá:))
legalábbis a gladiátor-ban Róma, Victor! van...vagyis Róma gyõz! durván.

The Matrix has you...

Hát õk voltak szinte az elsõ magyar rappes zenekar, persze Pajor Tamás (Neurotic) után.

Törölt felhasználó
Nem is nyulta le mert az az eredeti "Vétel hallo Tétel vétel megvan a vektor viktor " igy szolt lehet hogy csak átalakitotta (vagy rosszul emlékszem )?
Amit lenyul az általában a boritó hátuján felvan tüntetve legalábbis igy hallotam
Én is ezt mondtam. (#14)
Egyébként a Geszti azt mondta, hogy írt egy dalt nekünk magyaroknak. LOL a köbön. Az egy Brazil népdal, csak át van írva a szövege. És mi magyarok be vagyunk csapva a köbön, mert dúdoljuk magunkban ezt a dalt, amit a mienknek hiszünk, közben a brazilok dala. Ez olyan, mintha a német himnusz szövegét átírták volna, és aztmondaná valaki, hogy a magyar himnusz, a sok birka meg énekelné teljes szívbõl, mert azt hiszi, hogy a sajátjuk. ugye értitek? Geszti egy gerinctelen alak.

Jagi
12 évesen meghallgattam párszor. Azóta elfogyott a zseton? Nem gáz ez egy kicsit? hm?

ja mer a diszkós buzeránsok(dj deminek stb.)meg a sok kecseg repper az nem az<#levele>

Geszti egy lopós hazug ragyásképû....
Gondolom hallotak itt páran az Oláh Ibolyás dalukról...

...sose azt nézd...

ThePartyFace
nosztalgia (y)

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

"Az évezredben elõször és utoljára!" <#eljen>

A második albumuk, a Rapeta még mindig megvan eredeti kazettán.
Egy héten egyszer végighallgatjuk :-D

Bandee1987
Anno a kilencvenes évek elején talán jó volt a Rapülõk, de manapság ez már senkinek sem jön be, max azoknak, akik anno bírták õket, és most nosztalgiáznak :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bobka
szerintem amibe belekezdett abba sikere volt a gesztinek...
én szeretem a rapülõket

bobka.uw.hu

Csirke4
Itt rap001 hívom a tornyot tornyom a hívót
tengó papa szevasztok hej... :)
jointeer
geszti kurvára nem szimpatikus mindég rühelletem a fejét:|

köcsög

Mostmá. Nekem is rémlik. Eredetileg az Airplane-ben volt ez a mondat. Ezek szerint a Geszti onnan is lopott.

fifi
akkor is hulladék volt, most pedig még röhejesebb ez az egész, élén az erõlködõ Gesztivel...

neki egy értelmes dolga volt az pedig az Ász /remélem van aki emléxik rá/

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

JAST
"zuhanunk"

Davidus
ágy alá gyaláz a láz:D

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ez az egész a rendszerváltás környékén volt. Akkoriban annyit tudtunk a reppröl hogy valami nyugati cucc:P Az osztályban mindenki kívülrõl nyomta a szövegeket:D

V9ykn8_TZL0

jointeer
hejes444

köcsög

jointeer
áz

köcsög

Most lesz koncertjük. Az évezredben elõször és utoljára!

Ch_Slater
Airplane

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

akyyy
hát én még emlékszem arra akorra mikor mindne egeys rokon õt nyomatta a kazettás magnóba<#idiota><#idiota><#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

jointeer
az egy filmbõl van-.-

köcsög

Semmi. Annál több a repülõ szerkezetekhez. :-)) Amúgy a Gesztit meg a kreatív társulatát nem nagyon komálom, de az a naplós klipben lenyomott duma, tudod, amikor ûl a repülõben:
-Mi a vektor, viktor.
na az nagyon megtetszett. Kell az a klip.

akyyy
JESZ! nézted a a naplót? :D
amugy ennek az egyttesnek miköza raphez?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sziasztok!

Keresem a fenti együttesnek azt a videóklipjét, amelyben ez a mondat hangzik el:
-Mi a vektor viktor?