38
Rapülők
-
#38 Gyerekként én is nagyon szerettem, kívülről tudtam a zenéik szövegét. -
#37 Az tuti. A hangosítás kicsit túl hangos volt (nem járok túl sokat koncertekre), de tényleg nagyon jó show volt. :-) -
Daza500 #36 Én VoLtam :-)
És ÁÁÁÁLLAT VOLT !!!!
Hát igen....ilyen már soha többé nem lesz.
De nem érdekel, mert megérte elmenni !!! -
#35 Na volt valaki az utolsó koncerten? -
Daza500 #34 Én igen. Karácsonyi ajándékaim között volt egy koncertjegy :-)
Ráadásul a küzdőtérre szól :-) -
Nuki #33 valaki ott lesz koncerten? :) -
#32 Nekem is az volt az első :DDD én is vágom a szöveget :D (nemtom hogy) és én se nagyon vok oda az efajta zenéért :/ :D -
#31 sztem a Rapülők ma már inkább kicsit GÁZolók... vagy még nem annyira gáz, csak én érzem annak...? -
#30 Nekem Rapülök volt az első eredeti kazettám :D Aputól kaptam még anno 4 évesen... :D
Azóta fejből vágom az összes szöveget, bár nem vagyok oda a repp zenéjér :D -
#29 az akarok lenni ami akkor voltam mikor az akartam lenni ami most vagyok
hát ez szöveg a javából
régen komáltam az együttest jó volt némely számuk -
#28 nem lehet, hogy itt a victor, győzelmet jelent? megvan a koordináta hurrá:))
legalábbis a gladiátor-ban Róma, Victor! van...vagyis Róma győz! durván. -
motorolanokia #27 Hát ők voltak szinte az első magyar rappes zenekar, persze Pajor Tamás (Neurotic) után. -
#26 Nem is nyulta le mert az az eredeti "Vétel hallo Tétel vétel megvan a vektor viktor " igy szolt lehet hogy csak átalakitotta (vagy rosszul emlékszem )?
Amit lenyul az általában a boritó hátuján felvan tüntetve legalábbis igy hallotam -
DJviolin #25 Én is ezt mondtam. (#14)
Egyébként a Geszti azt mondta, hogy írt egy dalt nekünk magyaroknak. LOL a köbön. Az egy Brazil népdal, csak át van írva a szövege. És mi magyarok be vagyunk csapva a köbön, mert dúdoljuk magunkban ezt a dalt, amit a mienknek hiszünk, közben a brazilok dala. Ez olyan, mintha a német himnusz szövegét átírták volna, és aztmondaná valaki, hogy a magyar himnusz, a sok birka meg énekelné teljes szívből, mert azt hiszi, hogy a sajátjuk. ugye értitek? Geszti egy gerinctelen alak. -
#24 12 évesen meghallgattam párszor. Azóta elfogyott a zseton? Nem gáz ez egy kicsit? hm? -
Gabyee #23 ja mer a diszkós buzeránsok(dj deminek stb.)meg a sok kecseg repper az nem az -
Chief #22 Geszti egy lopós hazug ragyásképű....
Gondolom hallotak itt páran az Oláh Ibolyás dalukról... -
#21 nosztalgia (y) -
DePreSsZYo #20 "Az évezredben először és utoljára!" -
Daza500 #19 A második albumuk, a Rapeta még mindig megvan eredeti kazettán.
Egy héten egyszer végighallgatjuk :-D -
#18 Anno a kilencvenes évek elején talán jó volt a Rapülők, de manapság ez már senkinek sem jön be, max azoknak, akik anno bírták őket, és most nosztalgiáznak :) -
#17 szerintem amibe belekezdett abba sikere volt a gesztinek...
én szeretem a rapülőket -
#16 Itt rap001 hívom a tornyot tornyom a hívót
tengó papa szevasztok hej... :) -
#15 geszti kurvára nem szimpatikus mindég rühelletem a fejét:| -
DJviolin #14 Mostmá. Nekem is rémlik. Eredetileg az Airplane-ben volt ez a mondat. Ezek szerint a Geszti onnan is lopott. -
#13 akkor is hulladék volt, most pedig még röhejesebb ez az egész, élén az erőlködő Gesztivel...
neki egy értelmes dolga volt az pedig az Ász /remélem van aki emléxik rá/ -
#12 "zuhanunk" -
#11 ágy alá gyaláz a láz:D -
#10 Ez az egész a rendszerváltás környékén volt. Akkoriban annyit tudtunk a reppröl hogy valami nyugati cucc:P Az osztályban mindenki kívülről nyomta a szövegeket:D -
#9 hejes444 -
#8 áz -
motorolanokia #7 Most lesz koncertjük. Az évezredben először és utoljára! -
#6 Airplane -
#5 hát én még emlékszem arra akorra mikor mindne egeys rokon őt nyomatta a kazettás magnóba -
#4 az egy filmből van-.- -
DJviolin #3 Semmi. Annál több a repülő szerkezetekhez. :-)) Amúgy a Gesztit meg a kreatív társulatát nem nagyon komálom, de az a naplós klipben lenyomott duma, tudod, amikor űl a repülőben:
-Mi a vektor, viktor.
na az nagyon megtetszett. Kell az a klip. -
#2 JESZ! nézted a a naplót? :D
amugy ennek az egyttesnek miköza raphez?:S -
DJviolin #1 Sziasztok!
Keresem a fenti együttesnek azt a videóklipjét, amelyben ez a mondat hangzik el:
-Mi a vektor viktor?