38
Widget
-
k roy96 #38 Sziasztok! Tudom rég nem látogatott topic, de azért lenne egy kérdésem! Letöltöttem egy widgetet(a neve: PORT.hu.wdgt.zip), ha kicsomagolom nem .widget kiterjesztésű fájlt kapok, hanem egy PORT.hu.wdgt nevű mappát. Az lenne a kérdésem hogy ezt hogy lehet berakni a yahoo widget engine-be, mert a saját konvertere nem csinál semmit vele!
Köszi előre is! -
Szecska17 #37 Honnan lehet letölteni widgeteket??? -
blackgamer #36 nálam se, de talán jobb is mert mindig hülyeségeket ír :) -
anonym21 #35 csak nekem nem müködik a Yahoo! Weather? -
blackgamer #34 Gadget Vista Sidebar-hoz -
blackgamer #33 widget fejlesztésről tudna valaki mesélni? -
blackgamer #32 mit szólnátok ha átneveznénk a topik címét simán "Widgetek"-re? talán jobban pörögne,
érdekelne ki milyeneket használ, és mire lenne szüksége ami még nincs -
#31 nem... -
blackgamer #30 szótanulós érdekelne, találtál ilyet? -
#29 Akkor amellé nemkell a konfabulator? letörölhetem? -
#28 Igen, ingyenes lett. Gondolom a Yahoo! felvásárolta és egyben meg is változtatta a nevét. -
#27 és mi ez a Yahoo! Widget Engine? -
#26 Már teljesen ingyenes lett a program? -
#25 Létezik valami program amivel belelehet piszkálni a már kész widgetekbe? -
#24 Ja kösz már megoldottam, tényleg ott volt! -
#23 nem biztos, hogy békéscsabát megtalálja.csak nagy városoh vannak benne.
HU, Budapest megy?ha igen akkor nézd meg a közelebbi városokat hátha.
most megnem mondom pontosan, hogy a celsius-t hol kell beállítani, mert melóban vagyok, de ott kell lennie valahol a widget beállításaiban.
-
#22 Letöltöttem ezt a Yahoo widget engine programot de van egy kis gondom vele!Nem tudom átállítani celsius fokra és nem találom Békéscsabát! -
#21 Ja ok ezt jó tudni!Mindjárt letöltöm!Kösz -
#20 REALista:
szal ha letöltöttél egy widgetet azt open widget-el tudod beindítani.
vagy a programot magát nem töltötted le?mert akkor azt töltsd le ;) -
#19 A gép bootolástól számított idejét mutatja óra:perc:másodperc. Ezen kívűl jegyzi az utolsó négy időtartamot, amíg a gép bevolt kapcsolva, valamint a leghosszabb időtartamot. A használatához pedig szükséges a fájl és nyomtatómegosztás aktívvá tétele.
Elnézést, ha megkéstem a válasszal. Ha jól emlékszem, még aznap olvastam a hozzászólásodat, hogy írtál, de későbbre akartam halasztani a választ. Hát sikerült. -
#18 yahoo widget engine lett a neve
link -
Balli #17 sziasztok,
Most honnan tudom letölteni az ingyenes konf. alap progit?
Találtam egy csomó letöltési linket, de nem működnek (pl. lent a topicban megadott sem)
Köszi előre is -
fejbefejsze #16 Sziasztok.
Tudtok olyan widgetet ami a kínai olimpiára számlál vissza? -
fejbefejsze #15 Szia a címe:
http://widgets.yahoo.com/gallery/index.php?start=102&show=25&category=4
Azon a lapon pedig a systemDashboard - Uptime Monitor
Alapvetően nem tudom mire lehet használni mert még nem bírtam elindítani.
Ez a systemDashboard kollekció része, álítólag a rendszer működési idejét mutatná.
Azon felül ,hogy mit arra én is kíváncsi lennék. -
#14 Mi a widget címe, vagy linkje? LANon akarod használni? -
fejbefejsze #13 Sziasztok.
Használja ezt valaki? Hogyan lehet működtetni nem internetes gépen?
-
#12 pár weather widget
-
#11 Itt van egy régebbi asztalom Konfabulátorral megtámogatva.
-
#10 miért van ezekre szükségetek?? -
#9 halihó! nemrég próbáltam ki én is ezt a konfabulatort.Király kis app, egyik kolega hívta fel a figyelmememt rá.Mivel az objectdock és konfabulator együttese akár az összes más információs megoldást nélkülözni tudja a desktopunkon, ezért ngayon tetszik.De, olyan dolgok mint az általánosan jobb oldalon az óra mellett, megjelenő futó processek ikonjai ezzel a lépéssel a feledés homályába vesznek, így borús tekintettel keresgélek megoldást reá.
Ilyen widget egyelőre nem akadt a kezeim közé, ha vkinek mégis van 5lete, kérem dobja be a közösbe.
Örök hála és egy rája! -
#8 ezzel is lehet azthiszem -
#7 ezzel a cuccal TV adások is kijelezhetőek az asztalra ?
vagy az a samurize lesz, szerintem :-)
ok ennyi -
tomo #6 egy masik ilyen alkalmazas a serious samurize -
#5 widgetek well, picit igénytelenek (van szép is, csak nagyon kevés, keresni kell)
nemhasználom -
#4 Szóval a konfabulator-al mindenféle finoságot rakhatunk az asztalunkra.alapból van benne óra, időjárás, random képkijelzés, naptár, 1 bazi nagy lomtár és most nemtom még mi.kedvünkre változtathatjuk a színeket, méreteket, átlátszósságot stb...
Már ingyenes program és nagyon sok különböző widget(ezek a különböző kirakható dolgok) tölthető le hozzá.
letölthető innen
widgetek
és 1 kép:
-
#3 jah aztat akartam :D
thx.
pill -
#2 valami ki leírást adhatnál róla, hogy mégis eszik vagy isszák ezeket, mert spec nekem is gúgli kellett, hogy rájöjjek :) -
#1 Elsősorban arra vagyok kiváncsi, hogy ki milyen widget-et használ.
Másodsorban van olyan widget ami angol szavakat ír ki vmilyen időközönként magyar jelentéssel együtt?Szal, hogy könnyen lehessen szavakat tanulni.
Volt még valami, de elfelejtettem....hmmm...mind1, majd ha eszembejut beírom.