4
  • teddybear
    Kevered a dolgokat, vagy nem néztél utánna.
    Nem a jelenlegi matricás rendszert szidom. Az, úgy-ahogy működik, és aránylag egyszerű. A kamionokat tényleg kötelezni kellene a hatáton, a matrica-vásárlásra. Úgy gyorsabban keresztül enné őket az országon a fene, kevesebb ideig büdösítenének az orrunk alá.

Itt azonban egy jeladót építenek be a kocsiba, amelynek a jelét vagy műholdról, vagy az autópályák bejárataihoz építendő elektronikus kapukkal érzékelnek.

Ez még a kommunistáknak sem jutott eszébe!

Ráadásul az egész a mi pénzunkön működne. Megint elpazarolnának egy csomó pénzt, és két évvel később megint kitalálnának valami mást, hogy újra levágjának bennünket.
  • reszcsi
    Viszont ha ezt a külföldi autósokra (de legalább a kamionokra, teherautókra) bevezetnék az igen jó lenne. Ha megnézed az útjainkat ezek teszik tönkre, és még csak nem is tankolnak itt hiszen drága a benya nálunk, hogy az úthasználati díjat (ami a benyában van) megfizetnék.
    Szerintem ezt kéne SOS korlátozni, én pl. simán megvetetném útiránytól függetlenül minden külföldi áruszállítóval a pályamatricát. Ha ezután is a mellékúton közlekedik az hülye.
  • teddybear
    Ráadásul a cégnél, a főnököm minden hónap végén megkapja hogy merre mászkáltam az előző hónapban, csak ezt nem spiclijelentés, hanem számla.
  • teddybear
    Újabb módszer az ország lakóinak ellenőrzésére.

Az M3 -mon cirka 3,5 milliárdért felépítették a kapukat 6 -ért lebontották, most meg az egész ország területén figyelni akarják, hogy hova megyünk, ráadásul a mi pénzünkön.

Szevasz Nagytesó!!!