5789
-
Dexantreal #1893 Mekkora lol mikor beböfög az alien, meg a predator gurgulázó hangot hallatt. -
Dexantreal #1892 lol -
#1891 Lol! Ébresztő predek, itt a kegyetlen predalien!
Gondolom ezt harsogta!:D -
Darkoo #1890 Ok ,akkor ezt csak neked küldöm,hogy a napod mégjobb legyen:DD
Alien és Predator eredeti hangok -
#1889 ha ilyen baromságokat szúrtok be akkor azt jelezzétek is. Ez most nagyon lefárasztott :| -
#1888 a második mondat tipikusan az ijeszgetős cuccokhoz lett kitalálva. Inkább kihagyom :D -
Darkoo #1887 Aki még nem látta volna...
AvP első részének alternatív bejezezése!Hangerőt adjatok rá azért,hogy értsétek is.
AvP alternatív befejezése -
Dexantreal #1886 Majd kiszélesítik a mostani banner méretére, nyugi. Viszont bannernak a mostani jobb, mint ez, csak tetszik a belinkelt kép és kész. -
#1885 tényleg jó kép de az függ attól is hogy mekkora legyen a banner mérete mert ha akkora mint a mostani akkor a kép nagyon össze fog menni !!! -
#1884 Tényleg nagyon király ez a kép -
Dexantreal #1883 -
Darkoo #1882 Nahát mit szóltok ehez a képhez?Valahogy bannerba kéne átméretezni.Brutalitását kifejezné a közelgő AvP2 filmnek:)
-
#1881 Emléxel? Azt mondták, hogy ez amolyan összekötő lesz és ha itt életben marad egy Alien az valakinek felfog tűnni és akkor ugrott az egész Alien sztori, hogy még sosem találkoztak ilyen lénnyel.
Ennyi.
Alieneknek menniük kell
Úgyhogy kár Darkoo -val vitatkozni. -
Dexantreal #1880 Nem vitetkozom, túlélik és kész :P. -
Darkoo #1879 Nehezen tud az elbújni űrhajon,mert ha lezuhan,az már csak egy halom ócskavas lesz:P
Meg ők mindig a fészek körül mozognak.És az szerintem valami csatornás alagútrendszerben lesz.
Onnan kifogják pörkölni az alieneket.Ha a jelenben játszódik,a Földön akkor se maradhat egy túlélő alien se, mert akkor az Alien filmek értelmetlenné válnának,hisz azokban most látnak ilyet előszőr.
Szóval szomorú dolog az alien rajongóknak... -
Dexantreal #1878 Nem hinném, hogy összes :P. Meglehet csavarni ezt latzán és lesz belőle folytatás. Egy Alien életben marad, vagy több és elbújnak egyik hajón éski az űrbe, aztán csá. De miért pont Alienek hallnának meg? :Akár Predatorokat is kicsinálhatják tengerészék, meg Alienék :P. Szomorú hír ez Predator fanoknak... -
Darkoo #1877 Az biztos,hogy ha a Földön játszódik a sztori,az összes alien kipuccan a film végén,mert nem élhetnek tovább,egy példány se maradhat.Pláne nem az Usában.
Szomorú hír ez az alien fanoknak...:))) -
Dexantreal #1876 Jó kérdés :P. Gőzöm sincs. Majd meglátjuk decemberben jövőre. -
Darkoo #1875 Szerintetek a filmben fognak a predatorok harci táncot járni?Mert a képregényben mulattak a tábortűz előtt:P -
Dexantreal #1874 . Szerinted? Érdekel a téma, Alienek a kedvenceim és mint említettem te .... na jó hagyjuk, szóval Alieneket vágom, de nem vagyok Predator fan :P, így nem értem mire fel ez a kérdés. -
#1873 "Nem vagyok otthon Alienek és Predatorok világában"
akkor mit keresel itt? -
Dexantreal #1872 Kösz szépen :P. Nem vagyok otthon Alienek és Predatorok világában. Ill előbbiben nagyjából igen, utóbbiban meg épphogy csak.... ezért kellene más is, akkor vállalom :P. -
Darkoo #1871 Akkor már az AvP2 filmről kreálj szerepjátékot.Kezd el mesélni a sztorit,szerinted mi lesz benne.Onnan ,hogy lezuhan Coloradoban az űrhajó:) -
Dexantreal #1870 Of course. -
Darkoo #1869 Ügyes vagy:) -
Dexantreal #1868 Meeeegvaaaaaaaan!!
Aliens versus Predator 2 szerepjáték -
#1867 eddig mindenki azt fejtegette, hogy felejtős... -
Dexantreal #1866 Mi legyen akkor ezzel az AvP szerepjátékkal? Nyissunk neki egy topikot? -
#1865 épp ez az. de hagyjuk (arról nem is beszélve ami nem változott) -
Dexantreal #1864 Kár, hogy ott hagytad. Visszajöhetnél, sok minden változott. -
#1863 Nem kell bemutatnod.. a kezdetektől 3 évig ott dekoltam én is. Aztán történ pár dolog, és otthagytam az egészet. -
Dexantreal #1862 Ők természetesen :P. -
#1861 Mármint az orkokat nem?:P -
Dexantreal #1860 Ideális? Egyből leszednék a szerencsétleneket. -
Dexantreal #1859 Számítógépes szerepjátékok
A-HAge of Conan
Age of Mage
Alien vs Predator 2.
Arcanar
Nah és AvP2-nél behozza sierra.com-t pfff....én magyar oldalon játszanék. Picit agyalok ezen a szerepjtáékon és Darkoo a face to face alatt mit értesz? Élőbe nyomni? mert azzal az a baj, hogy midnenki máshol lakik ám :P, ezért gondoltam, hogy kéne egy jó sztori kezdésnek, amiből aztán mindenféle kusza cselekmény ág keletkezne, jó véres, csatás, predis, alienes, emberes meg ilyesmi.... és ellehetne vele lenni. -
#1858 Én egy orkok vs predator filmet szívesen megnéznék.Középföldén összecsapnának.Biztos látványos film lenne:P
Amúgy szerintem a predatoroknak ideális prédák lennének az orkok. -
Dexantreal #1857 Nah először megcsekkolom az oldalt, amit írtál és különösebben nem mélyedtem el, de én már játszom Thrillion Kincsei-n és ott hobbitok ugyan nicnsenek meg tündék JonDavis :P, de van ember, törp,e elf, fél-elf, sötételf miegymás. Jah meg fél-ork. -
#1856 Azt nem értem,ezt apár másodpercet miért nem rakták bele a mozis verzióba...Ezért a másfél percét nem is kár.Milyen hülyeség már.Ha akkor a predik eltudták tüntetni a nyomokat,akkor a 21.században miért kellett lezúzniuk az egész környékkel egy hatalmas robbanással?blah:D
Meg ez az elfuserált hőlátás is.Csoda hogy nem buknak fel a saját lábukban -
#1855 Avp Szerepjáték wow!De legyenek benne hobbitok is meg tündék -
#1854 Lol, szóval ez a predi nyúlta le a barátnőmet! Bekenem magam iszappal,és leszámolok vele!