5789
-
Darkoo #1933 De most tényleg..Órákat szenvedünk egy hír lefordításával ,és megalkottunk egy igényes ,mindent kielégítő hír weboldalt,hogy a magyar avp fanokat megtiszteljük és tájékoztassuk, akkor neh kérdezz már ilyeneket, hogy valaki foglalja össze, mit lehet eddig tudni...
Szóval olvasd te is mindig a friss ,naprakész híreket, és neh kérdez hülyeségeket... -
#1932 olvasd a híreket azért csináltuk azt a kurva site -ot... -
Dexantreal #1931 Lusta vagyok hozzá, de akkor sajna az lesz. -
#1930 Olvass utána a topikba -
Dexantreal #1929 Valaki összefgolalná mi volt mostanában? Nem nagyon néztem be ide, sry. -
Darkoo #1928 hát igen..inkább örülnének, hogy alienek és predátorok lepik el a várost -
#1927 hírhez:
a sok fasz nemhogy örülne, hogy forgatnak ott filmet még pampog is...
vidéki suttyók -
#1926 barátunk elrontotta a linket :)
AVPUniverzum -
Darkoo #1925 Érdekes kulisszatitkok , és nemvárt események zavarják a forgatást
AvPuniverzum! -
#1924 jó ez az kamu trailer :) -
#1923 Azon gondolkodtam, hogy ehez hasonló módon bekéne mutatni egy predator család mindennapjait.Én érdekesnek találnám
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=YmGzizktCiI&search=holiday%20special]Egy rém rendes "Chubakka" család[/URL] -
#1922 Hát remélem olyan lesz a trailer, hogy 100.járe se unjam meg a megnézését:)
AvP Bloodhount 2008ban ?Ez milyen lesz?
AvP 3? :) -
#1921 NOhát remélem is ,hogy Haloweenkor már nemcsak a töklámpásnak és a cukorkáknak örülhetek,hanem egy ütős lehengerle,gatyábacsinálós AvP2 trailernek!
És az lenne mindenki első reakciója ,hogy jaj nee mi ez a xaaar!!!
Nahjó nem is -
#1920 Az AvP első trailerje halovinkor jelent meg anno,szóval nagy az esély rá ,hogy oktober 30.án jön majd az AvP2 első trailerje!Ezt a jó szokásukat szerintem megtartják. -
#1919 ne is mondd...
itt repkedtek az űrhalyóikkal
oszt az egyiket meghívtam egy pofa sörre -
#1918 Aliens versus Predator versus T34 :D -
viizo #1917 ha nincs nálad fegyver, nem kell izgulni, békén hagynak -
#1916 Tegnap forgatták a Predator 3.at Pesten!Hisz a predator 2ben is olyan várost kerestek fel,ahol dúl az erőszakhullám.Azthiszem én most nem lennék pesti.Tele lehet predikkel most a környék
Infectedmann: Dexantrelnek tetszett az első rész... -
#1915 "Mi a véleményed a készülő AvP2 filmről?
...
Ugyan olyan legyen mint az első rész: 1 (3.2%)
..."
kiv vagyok ki volt ez a roppant igényes emberke
-
#1914 Könyvben benne volt hogy nagyrészt a Predatorok mohosága vetett véget nem egy dinoszaurusz életének. Szóval akár jöhetne a T-rex vs Predator :D -
#1913 A Chuck Norris vs Alien vs Predator elég rövid film lenne :D -
#1912 Aztán jöhetnek az csemegék :D
Godzilla vs. Predator vs. Alien
vagy Jeti vs. Predator vs. Alien
vagy Lochnessi szörny vs. Predator vs. Alien
vagy T-Rex vs. Predator vs. Alien
vagy Octopus vs. Predator vs. Alien :D -
#1911 Nahjólvan kicsit elkalandoztam.Legyen normális a film, és nyerjen ajobbik.
Remélem itt is lesz egy olyan predator ,akit megkedvelhetünk ( mint AvP-ben Scar),illetve egy alien ,aki más lesz ,mint a többi (Grid alien)
Mindenképp legyen 2-3 emberi karakter,akikért majd izgulhatunk,és marhára megkedveljük őket, ugyanis hogy lehet úgy végignézni egy filmet,hogy azt kívánja az ember, halljon meg az össszes.Az ilyen embernek elég érdekes a lelkivilága.
Szóval kellenek szeretnivaló karakterrek és szeretnivaló predatorok és alienek. -
#1910 Én azzal is elégedett lennék ,ha mondjuk a középkori kínai birodalomban játszódna,ahol a szamuráj Predatorok az alienek ellen edződnének egy kung fu kolostorban ,ahova Bruce Lee is megkérkezik ,majd a Dalai Láma elindítaná a végső halálos küzdelmet,és ilyen Mortal Kombat szerű viadalnak lehetnénk szemtanui.Persze az ilyen viadalról nem hiányozhat Van Damme se, ő képviselné amerikát!Én ilyet is megnéznék szívesen! -
viizo #1909 :DDDDD
ezzel vidámmá tetted a hátralévő napom :) -
#1908 sztem te sokat ittál
vagy mindenki agyát ennyire elborítja a közelgő film ?
képtelenebbnél képtelenebb 5letek :D -
#1907 MOst megy az RTL-en az Erdő harcosa a rettenthetetlen és kőkemény Chuck Norissal. De szívesen látnám ,őt mint az erdő védelmezőjét az AvP2-ben.
Szerintem csak neki lenne esélye a predatorok/alienekkel szembe.
Egyrészt kitünően tud karatézni,másrészt jártas a fegyverekben is.
Nem is értem ,miért nem Chuck Norris a főszereplője a filmnek
A másik meg, szerintetek mekkora ötlet lenne már,ha az Avp univerzumot átültetnénk a Star Wars univerzumba nem? A jedik és predatorok összefogva harcolnának a TAtuin bolygón az alienekkel szembe.
-
#1906 Itt van két példa hogyan kell egy (20 éves!!!) siker filmnek az előzetesét megcsinálni...
Az első
A második
Az előző kettő nem bizos,de ...ez tuti 20 éves -
viizo #1905 ez lehetetlen, mivel ilyen kaliberű forgatókönyv-ötletből Stallonét, Schwarzeneggert, esetleg Chuck Norris-t úgysem lehetne kihagyni, akik végeznének az utolsó baktériummal is bolygón -
viizo #1904 az esélye neki is megvolt, csak rossz oldalt választott
de lehet hogy George Lucas a kuklux klán oszlopos tagja, és nagy ívről ejtette a trendet, Jacksonnak halnia kellett
-
#1903 Nem is kellenének bele emberek.
Legyenek benne mind terminatorok,robotok,kiborgok,és egyébb halálosztók ,akiket száműztek egy távoli bolygóra,akik felveszik a harcot az alienekkel meg predatorokkal,kik azon a bolygón landolnak.
Nem értem hálivúdot miért nem gondolja így -
#1902 mint Windu -nak a SW3 -ban
megrázó élményben volt rész -
viizo #1901 nekem az összes karakter a leírása alapján hullajelöltnek tünik, talán a sheriff lesz a kivétel...
a mostani mozitrend szerint a fekete bőrszínű karaktereknek jóval nagyobb a túlélési esélye egy filmben, mint akárcsak pár évvel ezelőtt volt.
ráadásul egyik karaktert sem találom szimpinek, hulljanak! -
Prof William #1900 Aranyos! Takarodót is tud fújni! Hát még ha felnő! Bele sem merek gondolni. :) -
#1899 Érdekes a karakterek,azt lekell szögezni.Szerencsétlen KElly a kislányával a jobb lét és a béke -nyugalom jegyében költözik egy csendes kis városba,ahol nem is sejti,hogy micsoda pokol vár rá.Ehez képest Irak,ahol 2 évig harcolt,piskóta ehez képset.
Aztán Dallas a kemény börtönviselt alak,aki mindenkinek beszól,és előbb üt,aztán kérdez. Vajon egy predator ellen mennyi lesz az esélye?
Sheriff Morales meg a frissen megválasztott rendőrfőnök, aki az alieneket dugja rács mögé a predikkel együtt..hahaha csak szeretné, ő is megtapasztalja majd, milyen keserves az élet, ha ragaodozók és alienek társaságába kerül az ember
Ricky meg egy kis szerencsétlen alak, akinek egyedi stílusa van? Egyedi halált fog halni remélem..
Akkor ezek szerint a többi mellék karakter mind áldozat lesz.Ennek örülök.
Remélem eme jó kis jellemábrázolás után, egy kíváló sztori mellett, kapunk egy véres ,brutális , kegyetlen jó filmet. -
#1898 nemtom ki mennyire figyeli a site -ot, de azért gyülekeznek az infók:
http://avpuniverzum.extra.hu
lefrissebb:
AVP 2: Szereplők jellemzése -
Darkoo #1897 De szerintem predeket meg alieneket nemsokat mutatnak majd benne:) -
#1896 remélem én is, hogy faszán össze lesz vágva és fasza zene lesz alatta -
Darkoo #1895 A trailer talán még ebben a hónapban kijön,de azis lehet,hogy csak novemberben...
Ez végülis már olyan trailer lesz,mely tartalmaz filmbéli jeleneteket is.Remélem ütős lesz. -
#1894 Nah most már jöhetne valami trailer,mert eleresztem a háziállataimat