5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Darkoo
    avp-ben van a prediknek hülye hangjuk,a sim pred filmekben a sejtelmes kerregés a jellemző,és ott nem bántanak védtelen embereket,valamint beteg és terhes embereket sem.
    Csakis a fegyveres,vagy erős prédákat vadásszák le.
  • InfectedMann
    [off]
    a "veled" akart lenni a végén
    [off vége]
  • InfectedMann
    thx :)
    beleszerkesztettem így utólag a nevemet, hogy ne keverjenek össze vele :D :)

[off vége]
  • Darkoo
    Király az új logód:P
  • gabe paul logan
    Semmi extra, a dvdén is rajta van és tapsikolhatnak a nemzetek h nincs benne szöveg így a kibővitett változat-ha ezt lehet bővítésnek hívni- saját nyelven mehet.

Megjegyzések: miért van oroszlán morgásuk a prediknek? miért ölnek védtelen embert? -ezek talán a legidegesítőbb dolgok a filmben
  • InfectedMann
    én láttam. :)
    Bár csak az egész film olyan jó lett volna mint az a kis rész :D :)
  • Darkoo
    EMBEREK!!!
    Aki lemaradt róla, vagy még nem látta, az nézze meg az AvP rendezői változatának az elejét!!!
    AvP -Rendezői változat eleje
  • Kmarha
    ilyen site már létezik. Nem tudom a pontos címét, a szerepjatek.lap.hu -n nézz körbe, hátha ott kint van.

Bár azt hiszem főleg az Alien világába játszodik a forumos szerepjáték, de biztos lehet az adminokkal beszélni egy jó kis predatoros mese összehozásáról.
  • Darkoo
    Jó akkor ezt is tedd a helyére:DD
    Vigyázz,ha AvP játékkal játszol:)
    AvP gémer
  • InfectedMann
    fasza videó, be is teszem a helyére :)
  • Darkoo
    Kb ennek a játéknak a sztorija alapján készül majd el a film:P
    Várható történet?:)

Dexantreal: majd írj egy hosszú eset tanulmányt, hogy képzeled el.De jó részletesen ám.Bontakozz ki, mik az elképzeléseid:)
  • InfectedMann
    Darkoo alig van gép előtt én ha gép előtt vagy nem nagyon érek rá.
    Fantáziám az van, de nem tudok érdekesen mesélni.
    Honlap: Nincs erőm mégegy website -ot összehozni. Meg nemtom pontosan milyen website -ra gondoltál.
    Alapjában véve jó5let csak szerepjátékozni nem fórumon keresztül szoktak hanem face to face.
  • Dexantreal
    Amíg készül a film, addig mi is lenyomhatnánk a saját verziónkat egy szerepjáték keretében. Hogy gondolom ezt? Úgy, hogy nyitunk egy AvP szerepjáték topikot és szépen pötyögünk. Lenne egy mesélő, vagy több (javaslom Darkoo-t és InfectedMann-t), aztán lennének szereplők és a szereplők pedig a mesélők utasításait követnének. Persze választási lehetőségük lenne... a szereplők meg lehetnének alienek, predatorok, emberek.... csak ehhez sok ember kellene. Meg egy honlap. Na de most dolgom van, megyek vásárolni, addig mondjátok el véleményeteket, bár asszem azt fogjátok mondani, hogy hülyeség.

De szerintem jól ellehetne szórakozni :P. Késöbb meg gondolataimat bővebben kifejteném, de most sietek.
  • InfectedMann
    off

látszik, hogy este van

on
  • InfectedMann

új szerkó a combino biztonsági őreinket
  • Darkoo
    Téli kabát helyett,téli alien jelmezt, vagy predator cuccot kérnék.Ami melegen tart.Abba mászkálnék.Biztos feltünő lennék a villamoson:P
  • InfectedMann
    új hír az avpuniverzumon azoknak akik nemtudják mit kérjenek karácsonyra
  • Dexantreal
    .
  • Darkoo
    Jól tetted, hogy nem csicsáztad el..Nagyon jól sikerült!
    Legközelebbi bannerban a háttérbe tegyél egy éjszakai erdős képet.Hisz ott fog játszódni:)
  • SLICK
    HTX! örülök h tetszik!
    most direkt nem csicsáztam ki... a posztereket is láttam, nincsenek azok se nagyon giccselve..
    az új dizájnhoz az oldalon grat! Nekem nagyon tetszik :)
  • InfectedMann
    király lett a banner SLICK.
  • Dexantreal
    SLICK király a banner!
  • Dexantreal
    Megvan nyugi és régen nem kért cd keyt, ha gamespy-ba nyomtam, csak most valamiért, pedig a régi warezos volt :S. Nah mindegy és thanks infot! Ez volt az utolsó off, legalábbis igyekszem korlátozni.
  • gabe paul logan
    Én nem neten játszok hanem lanban...tudod gondolom...csinálsz servert megadod az ip címet aztán jöhetnek a haverok a net segítségével
  • gabe paul logan
    nyomj a filefronton !continue!-t majd !click this link!
    Cd-key csak akkor kell ha neten akarsz játszani, de ha szólsz haveroknak akkor a lanban tudtok játszani neten keresztül...oda nem kell cd key, ha netezni akarsz mmeg kell venned eredetibe

Amúgy neked megvannak az alien vs predator 2 mappába a marine.rez, alien.rez, predator.rez? Ha nincsenk akkor a patch nem csinálja meg a singleplayeres pályákat lanba coopnak
  • InfectedMann
    sztem cseréljetek msn címet mert már televan flame hegyekkel ez a topic :)
  • Darkoo
    Ezeket privát üzenetbe nem tudjátok megbeszélni?:P
  • Dexantreal
    A patchnél continue filefront van ehh.
  • Dexantreal
    Aha, közbe már én is külön mappába tettem.
  • Dexantreal
    Thanks! Viszont most cd keyt kér, mikor gamespy-ba egyszer megpróbáltam multizni, pedig régen nem kérte :S.
  • gabe paul logan
    FOR DEXANTREAL

a coop hoz itt a
    link (ki van írva h cllick here vagymi és már tölti is)

ITT a legújabb update/patch

A primal huntot én külön szedtem le és külön telepítettem de az avp2 már fenn volt de külön mappába tette a Fox-on belül
  • gabe paul logan
    JÓÓÓ vanmá! Még én is hibázhatok néha!Különben is má rosszul indult a nap a gép előtt me csak negyedjére tudtam bejelentkezni...

De az angol cím korrekt!Gondolom csak ebből jöttetek rá!
  • InfectedMann
    és ezennel a vadonat új desgin -t élvezhetitek :)

remélem tetszik ;) :)
  • Dexantreal
    Hajrá.
  • InfectedMann
    készüljetek fiúk lányok hamarosan beindul az avpuniverzum az új design -ja :)
    órák kérdése
  • Dexantreal
    Igen, nekem is furcsa volt. Milyen birodalom? De így már értem.
  • viizo
    "nemtom láttátok e a Mélység biroalmát(DEEP BLUE SEE)"

-> akartad mondani Háborgó Mélység
  • Dexantreal
    Támogatom a több idegent. Amúgyis Alien párti vagyok. Egyetértek veled én meg már szeretnék régóta egy naaaagy Alien vs midnenki csatát!. Mármint Alienek vs midnenki. Mondjuk a bojba lenne, de akár a városból szorítanák őket vissza, de itt meg legyen úgy, hogy először rárontanak Alienek az emberekre, elhurcolnak csomót a bojba és közbe csata, hadsereg, civilek vert kutyaként visszakullognának és kielemeznék a helyzetet, aztán tervet eszelnének, aztán mondjuk neki a bojnak és ismét sok-sok Alien és itt már a Predatorok is bekapcsolófnának és írtanák embert, Alient egyaránt. Szerintem jó lenne. Mert mindegyik Alien filmből hiányzott eddig a sok Alien a nagy csatákkal.
  • Darkoo
    Gondoljatok bele,végülis túl egyszerű lenne,ha csak katonákról szólna f ilm,ahogy hentelik az alieneket.A nézőket ez már nem elégítené ki,mert kb az Aliens óta egy tucat ilyen film készült(ujjabbak közül Doom,Resident Evil,Starship Troopers meg egy csomó másik). Látványosnak látványos lenne ,de a Mátrix és egyébb csicsás akciófilm óta valahogy ez se hozná az embereket lázba.
    Gondoljatok bele.Miért voltak olyan jók a Predator filmek,valamint az első Alien film.Mert ugye annak a látványvilágát akarják visszaadni.
    A tuti jó elképzelés volt a siker receptje.Az ember magára van hagyatva,felkell találnia magát,minden logikai készségét bevetve,túlélni a gyilkos játszmát.
    E film esetében átlagos,ám azért némi spéci tulajdonságokkal felruházott városlakókról szólna elvileg a film,ahogy megpróbálják saját módszereik szerint túlélni az egészet.Miért neh szólhatna arról,hpgy olyan csapdákat csinálnak,mint a Pred1ben,túlélőösztöneiket bevetik,megpróbálják becserkészni az alient,mint az alap Alien filmben.
    Üldözöttekből vadászokká válnának.
    Szóval ugyanez volt a régi originál filmek sava borsa.

Én nem akarok látni olyat,hogy jönnek a katonák piff puff jöttünk láttunk győztünk.
    TÚl sok ilyen filmet láttunk már moziba meg máshol.Meg belesüllyedne ezzel a film a középmezőnybe, a katonás kemény akciófilmek közé.
    Ki ért velem egyet???

gabe paul logan: Több idegennel is lehet horrorisztikus hatást elérni,csak ügyesen oldják meg.
  • Dexantreal
    Primal Huntot AvP2 mappába kell tenni? :S