5789
-
viizo #1973 Nálam leginkább az a baj, nem tudom mire számítsak..
amit szeretnék:
egy roppant látványos filmet, lenyűgöző operatőri munkát, újszerű és bravúros akciókat, színvonalas trükköket, rafinált és kliséket mellőző forgatókonyvet, jó színészi teljesítményt, egyedi karaktereket.
viszont több dolgot nem nagyon tudok hova tenni, pl az elsőfilmes rendezőpárost, akik éppúgy előrukkolhatnak egy bravúros és lenyűgöző debütálással, mint egy B kategóriás amatőrfilmmel.
azért mondom ezt, mert sajnos sok példát láttam már más, saját területén nagyon sikeres filmes szakemberre, aki a rendezői székben orbitálisan nagyot bukott.
a filmzene készítőn nagyon sok múlik, ha nem tetszik, az roppant idegesítő tud lenni, az AVP1-ben is néha olyan bugyuta zenei megoldásokat vonultat fel a zeneszerző, hogy feszültség helyett csak ideges leszek sok zenei megoldás bugyutasága miatt... szerencsére itt is tapasztalt mókust kapunk, a bizalom megvan.
az operatőrtől sokat várok, a texasi láncfúrészes újráját is nagyon jól és hangulatosan oldotta meg, tapasztalt öreg rókának számít.
a spec effektek terén nagyon ajánlom hogy kényeztessenek el a szemem, elvégre olyan effektmesterek működnek közre, akik többek között pl a Constantine vagy az X-Men3 áll-leejtő trükkjeit rendezték...
sorry, ez kicsit sokra sikeredett, de bőven tudnék még mit írni, mit is várok
a lényeg hogy titkon nagyon sokat várok filmtől és nagyon remélem, az év meglepetése sül ki belőle a Transformers mellett! -
Darkoo #1972 Szóval hihetetlen jó film lesz! olyan jó lesz,hogy ilyet még nem is láttunk
Mikor lesz már 2007 tele -
#1971 nah jah... az eléggé sok negatív hsz -re reagláva írta ezt a kis monológot Greg Strause :) -
Darkoo #1970 "ez a film nem lesz olyan mint amire számítotok"
Ezt a sok negatív hozzászólásra értette,amit a forumba beírtak.
Tehát bíztató előjel! -
Dexantreal #1969 Türelmesek vagyunk mi, ne aggódjanak. Legalábbis én az vagyok és, ha már csak fele annyival jobban körül tekintőbbek, mint az AvP stábja meg mindene, akkor lazán hazavágja azt a filmet...
"ez a film nem lesz olyan mint amire számítotok" = én véres csatára, meg összefosósra és látványos, meg király filmre számítok... nah akkor nem ilyen lesz? Vagy még ennél is jobbat dobnak össze.
Az első teaser meg szerintem lehet, hogy idén decemberben meglesz... bár... passz. -
Dexantreal #1968 Jó lesz ez a film -
#1967 ÚJ.. Friss... még ropog
Egyenesen Greg és Colin Strause -tól :)
AVPUniverzum -
#1966 hmm ez egész faszásos sztori :)
Alien 5: asszem ha egyszer kész lesz a 3. meg 4. részt ellehet felejteni -
Darkoo #1965 Egyes madarak azt csiripelik hogy eszerint fogják megoldani a két franchise összekapcsolását.
A predator hajó halad a Föld felé azon az útvonalon, melyen anno a Nostromo kereskedelmi űrhajó haladt.Ők is fogják a jeleket ,amit az Lv-426-ról sugároz a titokzatos űrutas...Majd leszállnak ,és meglesik miujság, és szuvenírként elvisznek pár tojást.
Haladnak tovább a Föld felé,hisz eredetileg emberekre jöttek vadászni.Csak nem várt bonyodalom kezdődik,és a hajón kitör a gubanc,melynek eredményeképp lezuhannak a földre egy coloradoi kisváros környékére. Aztán elszabadul a pokol, jön a katonaság, a városlakok meg megpróbálják túlélni a lehetetlent.
Itt jegyezném meg tehát,hogy ez egy újra gondolása lesz az univerzumnak,tehát ebben az esetben nem igaz az a teoira,miszerint évezredek óta járnak ide a predek alienekkel küzdeni, és piramisokat építgetnek,illetve ősi azték indiánokkal barátkoznak.Ezt ellehet felejteni.
Az új elgondolás tehát akövetkező: minden baj forrása az Lv-426 bolygó
De hogy miért van ott az az űrhajó? a Választ majd az Alien 5 adja meg. -
Darkoo #1964 A koncepció valószínűleg az lesz, hogy a lezuhant idegen űrhajót észleli a Coloradoban székelő katonai megfigyelő rendszer, és mielőtt a média megszimatolná az ügyet, gyorsan karantén alá veszi a környéket valami hülye indokkal (lépfene vírust talátak vagy hasonló baromság), így a városlakók elszigetelődnek ,és valahogy túlkell élniük ezt az egészet. A film folyamán a hegyi vadászok meg szépen benyomúlnak az érintett területre, hogy rendet tegyenek, és megszerezzék az idegen technológiát.
A hadsereg képes egyedül a világon megtéveszteni a médiát, teljes hírzárlatot elrendelni, így valószínűleg senkise tudja meg majd mi folyik ott abban a városkában...
-
#1963 hát jó lenne ha lenne
marin vs predator ,és marin vs alien is!!szal mind2 faj ellen tolják a hegyi vadászok -
viizo #1962 remélem azért nem koppintják le túlságosan az alien második részét, és nem csak tengerészgyalogosokról fog szólni a film.
max egy kis részben, amikor is a legközelebbi bázisról kivezényelnek egy csapatot elit gyalogot, és megmutatják nekünk, hogy miért is nem tér vissza még hírmondó sem közülük -
jó kis modell
biztos lesznek ilyen jelenetek :) -
#1960 Ilyen jelenetre azért számítsatok majd a filmben
-
#1959 -
#1958 Nyomulnak be a tengerészgyalogosok a megszállt városba LAV-25-ös harci járműveikkel!
-
Darkoo #1957 Jee lesznek a filmben katonai hummerek és rohampuskák is!
És a biztonság kedvéért egy teherautónyi piros festéket hoztak a helyszínre ,hogy a rengeteg vért,ami ömleni fog, szimulálni tudják majd -
Darkoo #1956 Ez így igaz, nade most már nagyon kíváncsi vagyok a tengerészgyalogosokat kik fogják eljátszani, illetve a pred/alien kosztümök is nagyon érdekelnek.
Wá lesz benne akció dögivel akkor, meg horrorisztikus sokkhatás sok vérrel -
#1955 Hmm bíztató képek. Ez egy Coyote típusu harci járgány, amit többek között a tengerészgyalogosok használtak Afganisztánban ,vagy Irakban.
Kezd beigalozódni az a tény, hogy kapunk egy Aliens típusu sztorit,csak a jelen korba ágyazva.
-
#1954 AVPUniverzum -on
u.i.: undoríró fos SG Fórummmotor... -
#1953 A teljes hír elolvasható az -
#1952 Nha ez már tetszik :D -
Darkoo #1951 Az Alienexperencén feltünő szemtanu ,Dark Method ,Port Mody-i lakos újjabb képeket készített a forgatásról, amely már több mindent mutat.Gyönyörű képek számomra:)
Forrás: Alienexperience
-
#1950 sztem az az a daru amivel az esőcsináló gépet mozgatták.
még de. kint lesz a full hír az avpu -n csak most elkell ugranom itthonról. -
viizo #1949 az biza' tényleg traktornak tünik, viszont az is lehet, hogy csak valami nagy kellék mozgatásához kellett a stábnak, mögötte a homályban mintha valami utánfutóféleség izé lenne...
nah mindegy, traktor még úgysem volt kulcsszereplője filmnek, hátha most az lesz
vidék powa! -
#1948 Amúgy az mióta traktor a képen?
Az egy oldschool katonai teherautóra hasonlít inkább mint traktorra.
Legalábbis nekem nem traktor jutott eszembe. -
#1947 dzsóndééér powwaaaa!!!
kíváncsi leszek lesz e benne vmi harckocsi vagy vmi kemény járgány -
#1946 és ők katonai ződ traktorral mászkálnak? :D vagy a kaszás tajparasztok besegítenek alient ölni? :D kicsit félek ettől a filmtől egyelőre :P -
#1945 HA Coloradoban lesz a sztori,és lesz katonai tevékenység lesz,akkor csakis a 10. Mountain Divison tengerészgyalogos osztag, másnéven hegyivadászok ügyködhetnek majd ott. Jelenleg ők a világ egyik legprofibb elit alakulata,valamint a Cameron féle Aliens film tengerészgyalogosainak leszármazottai. -
Darkoo #1944 Igen az egy zöld traktor:)De az a másik zöld jármű mi lehet pontosan szerintetek? -
#1943 csak nekem tünik úgy, hogy a jobb oldali valami nagy ződ traktor? :D -
Darkoo #1942 AvP2 Forgatási KÉP!!!
Egy szemtanu Port Mody körzetében valamelyik éjszaka készített egy képet a forgatásrol!
A háttérben katonai járműveket látott,valamint embereket fegyverekkel a kezükben ,azt gondolja,hogy alienek után vadászva(mi másra )!
Dejódejó,szóval lesznek benne katonai tevékenységek!
Forrás:AxP
-
Prof William #1941 Valószínűleg pár mellékszereplő majd bebújik egy barlanba, de arra nem számít hoigy már pár alien bebújt oda előttük. :) -
Darkoo #1940 Szerintem a végén Swarcineger megjelenik ,majd beszól: Astala vista baby! Azt kinyír mindenkit -
#1939 sztem is kb. ez lesz a vége...
a főszereplők azért valahogy biztos megússzák...
vagy nemtom :) majd kiderül :D :) -
#1938 Szerintem meg senki nem fogja túlélni. Egyik predator fogja magát és beinditja még az önmegsemmisítőt, azt jön a kisatom robbanás.
Kormány meg bemagyarázza, hogy jött egy vacak kis meteor, azt kész. -
Darkoo #1937 Szerintem nem suttyó emberek lesznek benne az fix.A másik meg ,hogy simán bepattanak a kocsijukba ,és elhajtanak a városból:) -
#1936 hehe :)
AXP kicsit lemaradt a predator dvd díszdobozos hírrel -
#1935 hegyvidékes területen vannak eldugott barlangok, bányák :)
bár ott gondolom inkább az alienek fognak megbújni :D -
#1934 HÖÖÖ fura gondolat ötlöt fel bennem, láttátok ugye a Az ahová lépek szörny terem c. filmet, nah remélem nem olyan vidéki suttyó karakterek lesznek a filmben....a másik fura dolog még...a megmaradt túlélő város lakók hova menekülnek a seregnyi idegen elöl?NINCS főkomplexum superbiztos tűzszakaszajtóval, majd biztos bebújnak a helyi bank széfébe...hehehe