5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• InfectedMann
    Híresek lettünk:
    Planet AVP
    Első hír
  • gabe paul logan
    AZOK se földiek, ergo alienek :D
  • InfectedMann
    Eltévesztetted a filmet
    Ez a Teletubbies vs. Predator forgatás
  • Darkoo
    Újjabb forgatási képek az AvP2ről!!!
    Hmm...átverve érze magam...arról volt szó,hogy alienek ellen fog harcolni a predátor

• gabe paul logan
    Még fejldésben van...vki szóljon neki h csináljon pár sonkás szendvicset és hozza el a Földre!
  • Darkoo
    Nah ki a legkeményebb predator a környéken?
  • Prof William
    De legalább nem pár csávó jön puskákkalhanem a tökös US army! Harci helikopterekkel!

Reméllem tankokat is hoznak.
  • InfectedMann
    Szemtenű jelenti:
    "Új helyszínen (Surrey, British Columbia) forgat most az Alien vs. Predator 2 stábja..."

Bővebben:
    AVPUniverzum
  • InfectedMann
    No gyerekek...
    Nézzük át milyen változások történtek az AVPUniverzumon az elmúlt 3 hét alatt:

2006.11.01. - Új leírások: Tojás/Arcmászó/AVP1 - 2 Játék (by Nodika/Dzséjt)
    2006.10.22. - Új leírások: Harcos/Kifejlett Idegen, A Fészek (by Nodika)
    2006.10.19. - Letölthető betűtípusok és bővített filmzene leírások.
    2006.10.18. - Új Design (by VIIZO)

Tehát gyűlnek az oldal tagjai által készített leírások meg egyéb változások. :)
    Jó böngészést.
  • Darkoo
    Hát az biztos,hogy nem puhány parkőröket fognak bevetni:)Tökös tengerészgyalogosokat hatalmas gépágyúkkal
    Amúgy meg csak a legfittebbek élik túl úgyis,benne van a film címében:)
  • gabe paul logan
    Ugyanmár +kb 200 évnyi technológiai fejlődés és új(gondolom hogy újabb) és keményebb kiképzés sem volt elég az Egyesült Amerika Hadseregének.
    Szal viszlát kedves zselés-sztóni parkőrők....:D
  • Darkoo
    Szemtanu jelenti:
    "Épp az utcánk környékén forgattak a minap éjszaka. HEves fegyverropogást szimuláltak egész éjszaka,és úgyláttam egy harci helikopter is megjelent a forgatás helyszínén"
    Forrás AxP!

Úgylátom a tengerészgyalogosk komoly ellenálásba ütköztek
    De azért remélem kimásznak a csávából
  • Darkoo
    Dexantreal ez csak neked
    Reiko honlapja
  • Darkoo
    Hát azért neh keverjük össze a dolgokat.
    Az Alien és Predator filmek sohase hasonlítottak zombis filmekre,annál azért sokkalta többek voltak, és színvonalasabbak is.
    Nem akarok egy zombi utánzatot látni bocsi:)
  • gabe paul logan
    (megjegyzem egyetértek, tényleg nagyon jó film volt, a legjobb zombis film napjainkban, amúgyis szeretem az ilyen világ vége hangulatot, meg naon jó hogy ha nem happyend a film vége:), InfectedMann-nek: ha nem tetszett a Holtak hajnala kíváncsi vagyok mit szólnál a holtak földjéhez)
  • viizo
    remélem a két idegen faj egymás ellen zúz majd, legalábbis a predik nem fognak sztem túlságosan az embereknek esni, mikor ott lesz a nagyobb móka, az alienek :)

ráadásul megütött a guta mikor a predik nyírták a fegyvertelen mókusokat az AVP1-ben, remélem itt nem fognak ok nélkül gyilkolászni. persze pár unszimpi kommandóst a nagy hajszában nyugodtan megszabadíthatnak a szenvedéseiktől...

az AVP1-ben egyébként főleg a gyors és vágások és rettentően közeli képek zavartak mikor egymásnak feszült a kép fajta, alig lehetett valamit kivenni, hogy ezek akkor mit is csinálnak ott egymással, ráadásul a nagyobb totálfelvételek sem lettek róluk a legszínvonalasabbak :(
  • Darkoo
    Olyan atmoszférát teremtsenek,ami a nézők 95%ának tetszedjen.Mert mindig akad egy kisebbség,aki beleköt mindenbe...
  • viizo
    azaz, a 2004-es :)

én pont fordítva vagyok mint Te, az egyik legjobb remake amit láttam, ráadásul épp azért is tetszett mert nem akarta túl komolyan venni magát, néhol vicces, máshol kellően trash volt, mégis igényes és ijesztő mikor kellett.

OFF: sőt Johnny Cash-t is emiatt a film miatt szerettem meg, a kezdéskor a "The Man Comes Around" c. country-száma megy, és annyira de annyira hangulatos hogy az... ááá, eszméletlen, na :)

akinem megvan dvd-n, ajánlom a rendezői kommentárral egyszer megnézni, megéri ;)

ráadásul tudjátok, az alien4 is egyrészt azért jön be nekem mert poénos :)

egyébként még az imdb finnyás közönsége is 7.3-as átlagot adott rá eddig huszonvalahányezer szavazattal, ami egy horrortól nem gyenge teljesítmény ;)

sőt épp ezért is várok a "300"-tól sokat, mert ugyanaz a Zack Snyder rendezi, aki a Holtak Hajnala remake-et :)

Darkoo: a silent hill-t pont pár napja néztem meg, nah én meg azt nem akarom hogy olyan legyen, nagyon nem begyere az a film, pedig szeretem a trash-t, de ez valahogy akkorsem :)

áááááá, sorry a hosszú post-okért, de ha egyszer nekiállok írni.. :)
  • Darkoo
    Hát ha már hasonlítgatunk hasonló filmeket, inkább egy Silent Hill típusú hangulatot adjanak vissza a filmvásznon:)
  • InfectedMann
    Holtak Hajnala az nem az mikor a végén egy plaza -ban rekednek?
    Vagy egy másik remake -ről beszélsz?
    Mert én a 2004 -est láttam és az valami borzalmas szar... inkább vígjáték mint horror
    Sorry, de nekem nagyon nem jött be az a film...
  • Darkoo
    És még hab a tortán,hogy a predatorok meg megküzdhetnek végre filmvásznon tengerészgyalogosokkal egy kisvárosban,valamint akörnyező erdőkben.
    NAde a két faj összecsapását hogyan oldják meg? Itt mindkét faj az emberek ellen tolja majd,vagy inkább egymást gyepálják.
    Az AvP1-ben elég gagyira sikeredett a bunyó,ezek után hogy oldják meg, hát roppant érdekes lesz..
  • viizo
    számomra csemegének ígérkezik a környezet, mert nagyon rég várok már egy olyan alien filmre, ami jelen időben játszódik, realisztikus díszletek között.

sztem nem mindennapi feszültséget és látványvilágot lehet kihozni a témából, elvégre senki nem látott még idegent a kertben lapulni, a kerítések mentén az árnyékokban járókelőkre lesni, hétköznapi házakba belopózni, fákon mászni... és ez csak a jéghegy csúcsa, rengeteg lehetőség van a témában!

bár nekem már a különböző alien könyvekben is is főleg a kültéri / szabadtéri részek tetszettek, mert olyat még nem láttunk vásznon, és bizony néhány alien prédára vadászva az erdőben azért nagyon érdekfeszítő tud lenni :)

remélem a készítők egyébként legalább olyan jól meg tudják majd ragadni a "vérengzés a városban" témát, mint tették azt a Holtak Hajnala kiváló remake-jének lelkes készítői, ötletek tucatjaival.
  • JonDavis
    He..akkor ennek a filmnek is úgy kell végetérnie,hogy nagy BADA BUMM!
    Vagyis egy beépített al-kaidás predator Dzsihádot hajt végre, és öngyilkos merényletettel 20 km-s körzetben letartol mindent.
    Vagy lesz két túlélő,akit diliházba csuknak,nehogy beszéljen a népnek.
    Kíváncsi leszek rá.
    Jöjjön már a trailer vaze..
  • Darkoo
    Ezek a képek nem a filmbéli jelenetek,hidd el,hogy a filmben teljesen más képi világot varázsolnak majd a vászonra. Ügyesen megoldják ezt. Itt most csak azt látod,hogy a stáb dolgozik.Ilyenkor az ember agya ösztönösen arra áll,hogy ezek bizony filmben is így lesznek.pedig egyáltalán nem
  • gabe paul logan
    a képeket elnézve még mindíg nehéz elképzelni h illinek majd össze az idegenek a predatorok a tengerészek a fehér kerítéses-magassövényes családi kertvárosi házakkal, ahol az egész terep ugyanolyan csak van egy suli , kórház , bank, bevásárló kp és városháza.....de én már tudom hogy halnak meg ezúttal az idegenek az új helyszínen....halálra unják magukat...:)
  • Darkoo
    Te most konkrétan melyik részről beszélsz?
    Mert katonai akció csak az Aliensben volt..
    Vagy te mire gondolsz?
  • gabe paul logan
    már egy kicsit uncsi h minden alien filmben benne van az a rész és erre fél órát el kell venni a filmből... a szindróma neve pedig az hogy: what a fuck was that???? Jobb lenne ha már egy filmben az lenne hja idegenek , rühellem őket , parázok de azé kiírtjuk mindent, azé vagyunk itt!
  • Darkoo
    Hát remélem is,hogy lesznek benne szép kis csaták. Háborús akciófilmet akarok láttni és scifi-horrort egyben.
    Ha ezt ügyesen megoldják, le a kalappal a rendezők előtt.
  • matrix666
    Hmm nagyon úgy tünik, hogy Bolygó Neve: Halál 2-t fogunk kapni!Csak most Város neve Halál lesz a címe:P
    Ami nem baj,csak jól oldják meg nekem.
    És szép kis gépágyú van a háttérben.Tetszik.
  • Dexantreal
    Jó lesz ez.
  • Darkoo
    Új forgatási képek!
    Úgylátom a háború elkezdődött!
    AvpUniverzum
  • gabe paul logan
    hja 1x biztos a hangulat kedvéért...:)....bár ki tudja...:)
    AMÚGY teljesen igaz, nagyon jó zenének kell lennie és az már félsiker, nekem ezért is tetszik(de nem magasztalom egekig,de megadja az alaphangulatot a film elején-börtön-istenfélés-"templomizene ötvözve alienre halyazó hangzással, és amit a FOX logóval csináltak az elején az egyedi!!!") az alien3. De pl sokan mondták az utolsó szamurájra h rossz film.....mondjuk tényleg csak egy újjab farkasokkal táncoló, de a zenéje(mindegyik track!!!meg is van az album) a filmhez(ami nálam 60%os) adott még annyit(40%ot)hogy a kedvenceim közé kerüljön!!!Elképesztő atmoszférát adott a filmnek...
  • InfectedMann
    én max 1szer... nemvagyok ennyire eleresztve sajna :(
  • Darkoo
    És megkínálod vele a melletted ülő mozinézőt

Csakjó lesz a szinkron...De én is feliratosan szeretném megtekinteni előszőr.Aztán szinkronosan.De persze mindkétszer moziba!ÉS ha jó lesz a film, akkor egy későbbi időpontba talán belülök rá mégegyszer...És mindenki elégedetten távozik majd a moziból!
  • InfectedMann
    már aki vár a magyar premierig :)
    ha nagyon gány lesz a szink (ha szinkesen elsz) és nem lesz feliratosan akkor telehányom a popcornos zacsit
  • Darkoo
    Igaz mondjuk,ha 2007 december 21 az amcsi premier,mi csak 2008ban látjuk a filmet úgyis
  • Dexantreal
    2007 telén lesz 2007 tele.
  • Dexantreal
    Jahh oké.
  • Darkoo
    " lényeg hogy titkon nagyon sokat várok filmtől és nagyon remélem, az év meglepetése sül ki belőle a Transformers mellett"

Én még ide sorolnám a 300 című Frank Miller feldolgozást, valamint a Pathfinder-t és a Pókember 3at
  • Darkoo
    Nyugodtnak kifejtheted a véleményed hosszabban is, mert jókat írsz, érdekfeszítve olvasom:P