5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Darkoo
    Szívj be helyettem is!Csak nehogy utána kiugorj az ablakon azt képzelve,hogy egy alien üldöz a szobádban:D
  • oasis UK
    ööööööööö
    TÉNYLEG!!!
    LOL
    whehehehehehehehe

"de akkor is"

De már 1cer végig olvastam nem csak az itteni történéseket!?
    Vagy nem?!:S
    Nah mind1! Azt hiszem még ma 1cer beszívok!!!
    Ez így nem mehet tovább.....

• InfectedMann
    te meg miért nem tartod meg magadnak a hülyeségeidet...
    amíg nem jártál/nem olvastál utána eddig mi történt a film körül addig szerintem tartsd meg magadnak a hülyeségeidet...
    Az ilyenek kommentek miatt áll fel a szőr a rendezők hátán a külföldi fórumokon...
    milliószor elregéltél, hogy ne is számítson senki olyan borzalmasan szar filmre mint az első rész, de ha végigolvasnád az AvPUniverzum híreit akkor nem írtál volna olyanokat amiket már a fórumon is milliószor áttárgyaltunk...
  • kBagyula #2050
    Igazán szép és bő a szókincsed.
  • oasis UK

LOL!!!
    B*ul igaz!!!
    De az a kiscsaj mégis mi a f*szt képzelt?
    Jó h a rendező bemagoltatta vele a szöveget h mit mondjod!!!
    Amugy...h a pi*ba lehet avp-t csinálni 1 koszos kis jenki városban?
    Mi a f*ért nem inkább szibériában vagy vmi el*rt isten háta mögötti helyen csinálják?
    Remélem nem olyan lesz mint az 1!? 5perc fight és game over:S
    Se vér se agy darabok , csak ocska sikongások meg 1 birka beöltözve ugra bugrál le-fel és veri a mellét:S
    Ba*od még 1 év és jöhet a móka!
    Remélem a rendezök kitesznek magukért!
    Azért anno Anderson barátun kse volt pi*száju annyira nem k*rta el:)
    Csak jobban át nyálazhatta volna az egész alien meg predator univerzumot!!!

• Kmarha
    -hehe.. minden izben igaz amit mondasz.. főleg az utolsó mondat.
    Hát jó éjt neked is! :P
  • Darkoo
    Addig biztos nem fognak kijönnie trailerrel,amíg normálisan be nem fejezik a forgatást,hogy utána egy überfrankó trailerrel kitudjanak jönni.
    Most gondoljatok bele..HA még egy félkész kis teaserrel kiszúrnánk a szemünket,a legtöbb majom ember egyből felszisszene ,hogy " Jesszus megint készül egy AvP film..NEmáá!Ez is biztos ugyanolyan xar lesz,mint az első..."
    Szóval nagyon sok hülyének ez lenne a reakciója..

Ezért várnak egy megfelelő időpontra,hogy amint késza forgatás,akkor a teljes anyagból összetudjanak vágni egy isten trailert!
    Szóval legyetek türelemmel a trailer csak december végén,de szerintem csak a következő év elején fog kijönni!

Off:

Huu már ennyi az idő?De jó volt a buli...Csak kevés nő volt:( Na mind1.. Le is léptünk a helyszínről:DDAssszem fekszem le aludni...Jóéjt!
  • gabe paul logan
  • JonDavis
    Szinte éreztem...Láttam rajtad,hogy fanatikusan imádod az első részt...
  • gabe paul logan
    az...kétszer!
  • gabe paul logan
    én voltam
  • SLICK
    váááá ha nem csak poénból akkor levágom a fejüket és doalököm a prediknek, alieneknek ^^
  • InfectedMann
    már 2 idióta szavazott arra, hogy olyan legyen az avp2 mint az első avp
  • Kmarha
    Azért remélem az eredetit jobban kidolgozzák :) de a jelenet e képen azért elég súlyos :D remélem lesz hasonló a filmben
  • gabe paul logan
    ORiginal?Vagy konyhai?
  • Darkoo
    Szép poszter:)
  • gabe paul logan
    mármint a forgatásokon...gondolok itt a jobb részekre, a negyedikben má ő is félvállról vette a dolgot...
  • gabe paul logan
    én még olyanokat is hallottam h segourney kisasszony is parázott a forgatáson...
  • Darkoo
    És mivan, ha neki is vannak dublőrei hm?
    Egyébként meg úgy,ha látja egy gyerek,hogy valaki beöltözik aliennek,vagy több ember mozgatja a bábot,johogy nem fog a gatyájába csinálni.Meg az is lehet,hogy az ő jeleneteiben, esetleg cgi alienek lesznek,szóval csak megmondták neki,hogy képzelje oda az alient,és vágjon rémült arcot..
    Nem kéne ilyen apróságok miatt parázni..:)
  • InfectedMann
    hát ha azt mondják, hogy féljen az alienektől akkor féni fog mert különben repül a picsába...
    ahogy eddig olvastam nem nagyon van kedve sztem senkinek szórakozni a rendezőkkel...
    ha valamit nem úgy csinál kap két pofont azt szevasz :D
    Amúgy meg sztem még mindig nem értem ezt a sok negatív hsz -t.
    Az ilyenek miatt volt az a 2. eléggé hosszú rendező reagálás a külföldi fórumokon.
  • Kmarha
    .. színészcsemete vagy mi a faszom.. majd megjátsza!
  • gabe paul logan
    (nem vagyok örök pesszimista, de majden ugyanannyi rossz alien film után mint jó , jogos az aggodalmam, én úgy gondolom)
  • gabe paul logan
    Milyen beképzelt fa***** ***** ezek a ****** kölykök!

NE ez má nem jó hír! A kiscsaj nem fél az alientől!?(Ő valószínű láthatta az avp-t.)Newtnál az volt a lényeg h szinte a fél filmet nem vele forgatták...volt vagy 8 dublőre és sztem nem a nyaktörő jelenetek miatt, hanem hogy ne okozzanak neki lelki károsodást.
    Tényleg nem kéne kiscsaj!Az aliensben azé volt h bemutassa cameron h milyen erős az anya-gyermeke kötelék, ripley még a saját félelmeit is legyőzte és elment a bojba newtért.Most megint ilyenek lesznek a sztoriban, mert más értelme nem lenne a lány szerepeltetésének.NEM lesz ez JÓ!
    De én kérek elsőnek bocsánatot a film megtekintése után ha legalább az alien 3 szintjét megüti! Mert ilyen 1, 2, szintet ne emlegessünk, nem fognak ugyan is oscarokat hazavinni....
  • Darkoo
    A bizonyos videó, ahol kiderül az igazság!
  • Darkoo
    Hopszi...Mégse az a lány fogja játszani Mollyt,hanem a nála kicsivel fiatalabb Ariel

Forrás:Axp
    És még a mai nap folyamán az AVP Univerzumon a teljes hír
  • viizo
    az hogy öreg vagyok hozzájuk
  • matrix666
    KÉt szálon futó cselekmény, két rendezővel:) Nem lesz probléma szerintem:)
  • gabe paul logan
    Nem értem, valkinek kevesebb jelentősséget kéne hagyni a filmben(város lakói vagy a katonák).Mert az aliensben az volt a jó h külső szemlélőként vettünk részt akárcsak az osztag ami a bolygóra ment, ha a lakosokon (márpedig onnan emeltek ki színészeket) van a hangsúly akkor a katonáknak vagy nagyon gyorsan el kell hullaniuk és marad egy két veterán aki segít a lakosoknak vagy csak a film végén jelenhetnek meg akkor viszont nem lesz akkora szerepük. De ha lesz egy főszereplő a katonák közül is akkor két szálon kéne kezdeni a sztorit az meg nagyon keménydió, még a jó rendezőknek is!
  • matrix666
    Silent Hillben is szép halált halt a csaj, az AvP2ben is tartja ezt a jó szokásást.Akkor meg nem mind1,hogy szerepel e benne?Egyébként ,amelyik horrorfilmben gyerekek vannak,jobban izgulnak a mozinézők.
    Mondjuk nem horror,de a Jurassic Parkban ez a feeling nagyon átjött.Főleg a végén a konyhás jelenet
  • gabe paul logan
    E má így tú nagy aliens koppintás lészen!
  • JonDavis
    MIbajotok a kislányokkal?
  • Kmarha
    neked sem hiányzott volna a filmből mi? :D
  • viizo
    én inkább kislány ügyben meg sem szólalok
  • Dexantreal
    Helyes kis csaj... de nem vagyok O.J. . Ilyen Newt féle csöppség szerintem. Rá emlékeztet.
  • Darkoo
    Fangoria Chainsaw Awardson állítólag fény derült az egyik főszereplőre.Ő pedig nem más ,mint a Silent Hill-ben már remekelt Jodelle Ferland ! Ő alakítja KElly kislányát Mollyt.
  • gabe paul logan
    Amúgy ismét fel kéne merülni kérdéseknek az idegenekkel kapcs.ban, hogy miért csinálnak ezt meg azt, meg lehetnének újra titokzatosak is.

Az utóbbi 2 filmben csak azt láttuk hogy ezek állatok fogakkal.

• gabe paul logan
    (tudom a pontos j a hajó!!!)
  • gabe paul logan
    Remélem nem a levegőbe beszélnek! HJa tényleg eszembe jutott, nem is véresnek, félelmetesnek kell lennie , hanem szörnyen groteszknek!!!
    Igen mint az első rész, kirázott a hideg attól a halyótól!BRRRRR
  • InfectedMann
    Colin és Greg üzent az egyik fórumon, hogy jópár téves elméletet szertefoszlasson amik a kölfödi fórumokon terjengett.

Bővebben:
    AVPUniverzum
  • viizo
    ez biza nagyon jó hír, így tovább