5789
-
#2093 A legtöbb megválaszolatlan és rejtélyes kérdésre az Alien 5 -ben kapunk választ :) -
oasis UK #2092 Mondju keza csillagrombolos dolog is igaz!
Tényleg mikor a 3ik rész kezdődik a sulacon az a tojás ott van az arctámadó velük m1 a mentőkabinban,de vajon a társaság a sulacot a fiorina 161 felé menet átvizsgálta?
Vagy mi történt azzala hajóval?
Gondolom visszafelé a célállomás a föld vagy az akkor még látező föld körüli űr állomás...
Lehetne még mit csinálni a fenmaradó iylen kérdésekkel!!!
Az LV426-on az első részben még az idegen űrhajó mind 2 hátsó része égnek állt nem volt sérülés rajta viszont a 2i krészben már a job boldali le volt törve..
Vajon mi történhetett?
1általán hogy került az oda?
És az ott lerakott tojasokat ki kvihetté koda?
Vagy volt 1 királynő? Ha igen az hova lett?
Kár hogy a 2i krészben nem mutatta ksemit mikor newt szülei bementek... -
#2091 ugymond a sulaco egy komplett "csillagromboló" volt, gondolom láttad mennyi spéci fegyver látszik kívülről...hmm azon gondolkodtam h ha majd felhasználják vmikor naon jó sülhetne ez el: 57 évig nem is érdekelte a társaságot h mi történt a kis akcójukkal és a nostromoval meg az idegen hajóval? ha nem hoznak ki ebből semmit naon el van ba***a a kedvenc részem is DE megcsinálhatnák h bizony a társaság vmi kis tenyész telepet akart volna csinálni az lv-426 on, egy kicsit erőltett tudom de valahogy meg kéne menteni a 2. rész jó hírét....
NA KÉREM EZ AZ EGYETLEN ÉS BŐDÜLETES HIBÁJA AZ ALIENS NEK! -
#2090 Anno a Nostromo is elég nagy volt, főleg, hogy egy komplett ércfinomítót vontatott maga után.
A Sulaco is nagy, de szerintem belül a legénységnek elkülönített részen kívül főleg fegyverzet és gépészeti rendszereknek kellett a hely. Valószínű sokkal több személyzet/utas is felfért volna rá. -
oasis UK #2089 ööö izé
Vmit nem értek..
Megint előkaptam az Aliens DC-t megnéztem és hát izé
Az a USS SULACO hogy is mondjam olyan bazi nagy mégis csak az a pár ember van rajta !
Vajon mi a rossebb lehet a hajó többi részében?
Mikor zuhannak a pokolba gyors liftel /Hudson szerint/ akkor csak 1 kis zsilip ajton mennek ki de az egész hajóhoz képest olyan picike...
Mi a franc lehet a hajó többi részén?
A telepet viszont jol eltalálák..
Felfedhettek volna több titkot is....
Ha mentek jövőre moziba rá veletek tartok én is!!!
Megse fogok nyikkanni amíg ki nem jöttünk moziból igérem! Utánna meg jöhet a sírás vagy röhögés vagy a maximális megelégedés a képünkön!
-
#2088 jaja főleg h világ premiere lesz szerintem...de az a trailer se lesz sokat mondó, me pár héttel a film előtti hivatalos trailer se mond ált. sokat pedig az már tényleg a film előtt van egy hónappal... -
#2087 PL a King KOngnak is az első trailerje nyár elején jelent meg, és december végén volt a premier.
Tehát így apremier előtt 6-7 hónappal szokás beindítani a reklámkampányt...Sajnos:(
Én nem nagyon reménykedem abban,hogy jövő év április májusáig kijön valami előzeteske..
-
#2086 Nemtom.
Valahogy nem illene be a képbe a dolog.
Nem akarom, hogy valakiben csak emiatt maradjon meg film. -
#2085 Predatorok szaporodására nem is vagy kíváncsi? -
#2084 inkább az idegenek szaporodjanak...bár a legtöbb alien könyvben van szex... nemtom, nem hiszem h szükség lenne, most az egyszer azt mondom(pedig ez ellenkezik a törvényeimmel) inkább lássak +2 percnyi alient mint cickókat!!! -
#2083 Női melleket még sohase láttunk egy alien vagy predator filmben sem..
Ti szeretnétek az AvP2ben cickókat látni? -
#2082 igen én is hallottam erről... addig mi a faszt fogunk csinálni?
áhh... ez kibaszás, de nagyon... -
#2081 Amugy meg állítólag csak a jövő nyár elején jelentkeznek az első trailerrel.Legyetek türelemmel! -
#2080 Semmi bajom az Aliensel,jó kis scifi akcio film.Műfajában az egyik legjobb,és egyik kedvenc filmem.Csak jó belekötni akedvenc filmembe,most ez baj? -
Dexantreal #2079 Thanks! Majd csekkolom. Csak mostanába nem néztem ide be. -
#2078 8-an? úristen...
remélem nemsok ilyen agybeteg fogyatékos van a világon -
viizo #2077 moziból kijőve, ha tetszett is, csak azért tetszett valamennyire az első rész, mert alienek és predatorok voltak benne, ha mondjuk két kevésbé híres valami gyepálta volna egymást, akkor sokkal felejtősebb lett volna az egész :S
így szimpla csalódás. -
#2076 Nekem pl. tetszett az első rész is, habár igaz a rövidsége és a cselekmény zagyvasága miatt nem hozta az általam elvárt szintet. Ez csak jobb lehet. -
Darkoo #2075 Már 8an szeretnék,hogy ugyanolyan legyen,mint az első rész -
#2074 És még sokan attól paráznak, hogy szar lesz a film...
Annyi neves ember dolgozik már rajta, hogy az AVP1 stábja akár el is áshatja magát -
Darkoo #2073 Ez Elit Alakulat 2. világháborús sorozat operatőre fogja kamerára venni az AvP2ben a csatajeleneteket.Daniel Pearl mellett ő lesz a második kamerás.
Ez jó hír gondolom
Egy újjabb pozítívum,hisz sok múlik egy jó operatőrön,aki frankón veszi fel a csatákat a filmben.Ha olyan látványosan csinálja,mint az Elit Alakulatban király film lesz. -
#2072 De ha ennyi hiba van szerinted ebben(a legjobb részben) filmben akkor a többit hogy értékelheted??? -
#2071 Burke megpróbálta befolyásolni Bishopot, azt mondta Ripleynek h nem lehet elpusztítani az arctámadókat,mert Burke azt mondta h élve kell visszavinni a földre őket.Benne van a filmben és a könyvben is.Nézd meg mégegyszer...
A Társaság meg csak azért küldött kevés katonát mert hivatalosan csak egy elromlott antennát mentek megjavítani(legalább is a katonák nagyon így fogták fel, hogy elromlott a telep adója), ezért volt csak a hadnagy a zöldfülű Gorman, ezért voltak kevesen. Természetesen a Társaság csak fel akarta mérni az idegenek erejét... -
#2070 Az meg véletlen volt,hogy találtak élő parazitát.Burke hirtelen ötlete,hogy valakit megfertőz,és így felviszi az űrhajóra az rendben is van.De amilyen hülyén szervezte meg,plussz sima lebukással járt,enyhén szólva ostoba elképzelés volt a részéről.
De persze ehez mák kellett,hogy találjon még élő arctámadót a bázison. -
#2069 Vagy Burke lett volna a megbízott,hogy mindenképp szerezzen tojást a bolygón, és csempéssze fel az űrhajóra.De egyedül volt,nem volt szövetségese..HA legalább Bishop a társaság beépített androidja lett volna,mint anno Ash..
De nem így volt.Burke nemtudom hogy képzelte. -
#2068 Megszerezze a dögöket..
De egyáltalán miben bíztak?Vagy hogy tervezték?Leküldenek egy osztagot,nem várhatják el tőlük,hogy egykét példányt befogjanak ,és hazavigyék..Vagy majd Burke megkérte volna őket,hogy skacok 1-2 alient vigyünk már haza..
Úgyse egyeztek volna bele.Ismerve HUdsont meg HIckset,leharapták volna Burke fejét:)
És így,ha egy hírmondó se maradt volna a bolygón,hogy tudta volna a Társaság,hogy mi a nagy helyzet.
Küldtek volna még egy csali csapatot a bolygóra? -
#2067 ez benne a durva,hogy a társaságnak semmi sem nagy ár hogy megszerezze ezeket a kis "dögöket" ahogy már írtam lentebb -
#2066 Reményeim szerint az AvP2ben kiderülnek dolgok,ami miatt érthetővé válnak az Alien részek.
Ha már az Avp2ben tudja egykét ember a kormányból,vagy a cégnél,milyen kis alattomos jószágok ezek az alienek,hogy simán pokollá változtatnak egy kisvárost,jó okuk arra gyanakodni a jövőben,hogy bizony az Lv-426on mindenki meghalt.
Viszont akkor a tengerészgyalogosok mind hullajelölteknek tekintették.Pedig ők voltak a galaxis legjobb fegyverforgatói. -
#2065 hát nem tom de szerintem ennél jobban megcsinált film nem nagyon van!!!az egész világ ahogy ki van találva!!!
egyebként meg sztem a társaság akkor már simán vágta,hát már az első résznél is vágta hogy mivan,hát akkor a 2.résznél!ugyanoda mennek vissza szal sztem nincs itt hiba,Cameron nem olyan rendező hogy ilyen hibákat véssen, -
#2064 Szóval aprócska hibái vannak,de azért szeretem az Alienst -
#2063 De a Társaság nem volt azért 100%osan biztos,hogy tényleg alienek randalíroznak a bolygón.
És tegyük fel, ha élnek az embere,akkor azt a 160 szerencsétlen civilt hogy menekítették volna ki a bolygórol?Nem is voltak tartalék hibernátorok a Sulacon.
Rosszúl megszerzeve az egész. -
#2062 talán mert a társaság vágta hogy mi történt a bolygón és nem naon akarták elpusztítani a kis "dögöket" azér
meg mondták is hogy ők a legjobbak és ennyien is elvernek akárkit,szal ne szidd a filmet pls -
#2061 Vagy még vissszatérve az Aliensre. HA tudták ,hogy gubanc van az LV-426-on ,és ugye tudjuk hogy a Weyland-Yutani a robotika űttörője,meg ővéké a legjobb hich-tech cucc,előtte egy csomó műholdal felkellett volna térképezni a kolóniát,élőképet sugározni a telepről,bekamerázni ropotgépekkel a terepet,egykét androidot leküldeni,hogy mia gebasz van,aztán helyzet jelentés,hogy nincs egy ember se a telepen,majd utána sokkal sokkal több katonával megjelenni.
Egyszerűen ostobán volt megtervezve és megszervezve az egész katonai akció a filmben..
James Cameron ex-kaminonsofőr(mert az volt) barátom erre jobban ügyelhetett volna.
Amúgy egyik kedvenc rendezőm na,csak jó egy olyan filmet nézni,amit a valós életben is úgy csináltak volna,ahogy..
És mégegyszer mondom,ez a jövőben történt.Gondoljatok bele,már most mire vagyunk képesek... -
#2060 Hát ilyen apró hibák,amiket a valós életben biztos nem úgy csináltak volnaPláne a jövőben
A másodikban miért csak egy szakasz tengerészgyalogos megy egy teljes eltűnt kolónia után arra a bolygóra, mikor - kiindulva abból, hogy akkor mekkora lehet az emberiség létszáma - mehetne 10-szer annyi is. Miért desszantolják az egész osztagot, miért nem marad fönt a hajón még tartalék? (Erre válasz az előző kérdés). Miért nem használnak felderítő robotokat, mikor már manapság is elterjedt a műholdak/robotrepülőgépek/távirányítású járművek használata veszélyes bevetések során? Miért nem használják ki jobban az androidokban rejlő képességeket (pl. hogy jobban feláldozhatóak és őket kevésbé észlelik az alienek).Miért nem tudja felhozni az osztagot a desszantoló jármű, miután kiderül, hogy gebasz van? Miért ne mmaradnak a páncélautóban? Egyáltalán miért olyan béna páncélautót használnak 3-400 év múlva?
Miért nem marad senkise a Sulacon?Miért ennyire biztosak a dolgukban?
Nah ilyen aprócska logikai hibákat nem szeretnék látni az Avp2ben...Ha nagyon sok lesz a párzuham a két film között,erre nekem ügyeljenek a készítők.
Neh csak pár kósza marine-t küldjenek be,előtte derítsék fel a terepet predator kémrepülővel, műholdképeket készítsenek,helikopterekkel pásztázzák akörnyéket.
Tehát mindenzt úgy,ahogy a valós életben is tenni a katonaság vészhelyzet esetén..És még sorolhatnám mi mindenre kéne ügyelniük, egy csomó biztonsági előírás van. -
#2059 Miféle hibákról beszélsz? -
#2058 Remélem azt a sok aprócska hibát nem követik el ebben a filmben, mint az Aliensben
Hamár nagyon hasonló lesz. -
#2057 Gyűlnek az igénytelen tömegfilmzabáló holivúd buzik.
már 4 -en akarják, hogy olyan legyen mint az első rész. -
Darkoo #2056 Yee egy iskolában is forgatnak egy hétig.Az iskola menzáján csap össze az alien és a predator -
#2055 nah már 3 idióta van aki azt akarja, hogy olyan legyen mint az első rész... -
#2054 az geci szar. Ilyent én is flasheltem már :D A sok AVP-zés után :D (a játék, nem más) De még teljesen tisztán is... :D
Juj, ha azt a hangulatot vissza tudnák adni filmben...