Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Kíváncsi lennék mihez kezdenétek."
Hát jobbat összeraknék, mint ez! A forgatókönyv írónak irányvonalat mutatnék, de a rendezés az egy szakma (találnék valakit rá). Most komolyan, ha én lennék ott olyan pozícióban több tucat ember állna rendelkezésemre, hogy nagyon jót alkossak, csak meg kell hallgatnom az ötleteiket. És nem utolsó sorban vannak közösségi portálok ahol tömegével olvashatom el, mit is várnak el az alien/predator fanok.
... aztán jönnének a barom producerek, és átírnák az egészet és engem temetne mindenki.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csak egy pillanatra elfogott a vágy, h leszedjem, de hát bûnrossz minõségû gondolom.
"Igazából azt, amihez értettek, jól megcsinálták, csak a többi borzalmas és nem áll össze olyan szépen..." = Mihez is értenek? nem vagyok jártas ebben.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A Strause tesóknak sajnos nem adatott meg az igazi lehetõség: kaptak egy bûnrossz forgatókönyvet, egy borzalmas elõdöt, amit valahogy folytatni kellett és egy minimális költségvetést. Mindemellett lehettek még egyéb korlátozások is, amik kötötték a kezüket, de ez most nem érdekes. A pénzbõl nagy sztárral nem tellett, ezért láthatóan a nagyobb részét az effektekre és a lényekre költötték, a maradékból szerzõdtettek pár ismertebb és kevésbé ismertebb tévés arcot, hátha valamelyik rejtett tehetségnek bizonyul majd. Még ha az is lett volna bármelyik is, ezekben a szerepekben egy Robert de Niro is megbukott volna. Igazából azt, amihez értettek, jól megcsinálták, csak a többi borzalmas és nem áll össze olyan szépen, ahogy azt egy valaha A kategóriás széria egy darabjától elvárná az ember.
http://pspfilez.extra.hu/
Kíváncsi lennék mihez kezdenétek."
Ja és ezt azért - had tegyem hozzá -, mert annyira okosnak hiszitek magatokat. És van is benne valami. Tényleg sokat tudtok az egész AvP cuccról, a két fajról.... leginkább predatorékról 😛. Alien fan vagyok, igen 😛, alienek rulz.
Szal ezé kéne megnézni, h így, h tudnátok összekovácsolni egy ilyen nagy filmet és mi sülne ki belõle.
Nem láttam még AvP2t, vagyis Requiemet, de véleményem az, h megpróbálták és sikerült jót összehozni.... az elsõnél biztos jobb.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Látom vannak kritikák bõven, de azt ne feledjétek, hogy, ha õk - a rendezõ bratyók - nem lennének, akkor 2 se lenne és nem lenne mirõl csámcsogni, h de szar, v, de jó... már, aki azt mondja jó.
Mellesleg hajlok rá, h a topikban lévõ emberkéket kéne Hollywoodba invitálni és kezükbe adni a lehetõséget, hogy milyen AvP filmet tudnak összedobni, ha minden a rendelkezésükre áll.
Kíváncsi lennék mihez kezdenétek.
Egyébként Dexantreal vagyok.
gabber sikeresen törölte a nickem. Írtam fellebezést, nemtom mire jutok vele, me másoccor küldtem el.
Modikról mit gondoltok? Vannak túlkapások, szigorúak, nem szigorúak és hülyék, nem hülyék?
Erre nem muszály válaszolnotok.
És tudom, off. Sry.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hol?
Van nemkamerás verziója? Hol találok?
err... http://cryptozone.extra.hu
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Tény, hogy a 90-es évek elején érdekes volt a magyar könyvkiadás. Kissé elszomorító (vagy nem is tudom), hogy utólag kiderült, a jobb könyveket mind magyarok írták, az eredetibõl fordítottak rendre alulmúlták hazánk fiainak képzeletét. Az így kitalált Han Solo könyvek pl. bármely általam ismert Star Wars regényt magasan ütöttek.
életrajz...
anno ezért bukott qwa nagyot a valhalla mert nem "licencelték" a neveket (aliens,predator,star wars..)a könyveikhez...
http://pspfilez.extra.hu/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Pedig az Alien 2 világa az ideális idõpont.. abban kellene forgatni..
A mostani technikákkal egy isten filmet lehetne forgatni..
err... http://cryptozone.extra.hu
Na nem is folytatom, mert oldalakig tartana…
Hogy vennék el a kedved a moziba való megnézéstõl azok akik még csak egy tré cam-os verziót láthattak? 😊
Panzer VIII-as? Az meg milyen? 😊
Én még mindig azt tartom, hogy messze odaveri az elsõ részt (ha van storyja, ha nincs)! Csupán egy ok: én mint Predator fanatikus iszonyatosan sértõnek vettem, hogy az eredetitõl eltértek. Mind látásmód, hang, kialakítás... stb miatt! Ugyanez igaz az Alienekre is.
Az elsõ rész "Indiáná Dzsónsz" storyja, egy nagy hoki. Habár nagyon rég leírtam, hogy milyen lehetett volna, ha tényleg a maxot kihozzák belõle. (ha akartok visszaolvashattok).
Na mindegy. A lényeg az, hogy a FOX kúrta el az egészet. A film-ipar két legkedveltebb szörnye nem ezt érdemelte, hogy így leszerepeljen. Elég szomorú, hogy a FOX végig kitart a saját hülyesége mellett, hogy márpedig ez meg ez legyen a filmben (nõi fõszereplõ, Föld mint helyszín stb.) Az AvP Univerzumon az Alien filmeket bemutató írásban tökéletesen le van írva. Az ilyen rendezõknek- mint Anderson meg a Strause fivérek- elég nehéz ellenállni a FOX makacs elveinek. Félnek több pénzt beleölni, meg keresni egy komoly rendezõt. Mondjuk, ha azt vesszük a pénz megtérül nekik úgyis. Viszont a 2 lény harcáról olyan kultuszfilmet lehetett volna csinálni, hogy az eszünket eldobtuk volna. De neeem!! Le kell húzni az egész filmet és a kivülálló emberek, akik nem ismerik ezt a két lényt megdöbbenve nézték: "-Ez lenne az Alien és Predator? Ezért vannak úgy megõrülve?"
Én személy szerint szívemen viselem ezt az egészet, még ha túl sok közöm nincs ezekhez a filmekhez, de sz*rul esik ilyeneket visszahallani/olvasni. Végre jól esett, hogy a kedvenc szörnyeimrõl filemt készítenek, erre szart kell néznem éveken át.
Mondom 2. részt nem láttam de sztem úgyis tetszeni fog. Több szempontból lehet ezt is megközelíteni: vannak akik egy történettel teli, ugyanakkor igazi akciódús vagy csak horrorisztikusabb filemt akarnak, és vannak azok akik úgy gondolják, ha két gyilkológépet összeeresztenek akkor igen is legyen pörgõs hent film nem túl nagy storyval... Ezt azt hiszem nem kell részleteznem. Az arany középutat nem is fogják már eltalálni, hála az 1. résznek meg a FOX további hülyeségének...
Amúgy legyetek szívesek az indulatokat mellõzni!
Ja amúgy úgy tûnik bevált amit megjósoltam az elsõ öt perc alapján. 😊
Remélem ilyenre nem képesek. mert megyek tüntetni. (más kérdés hogy ilyesmiket rajzolok, hogy pl. Panzer VIII vs. Alien)
(de akkor sem adom alább egy dvd minõségnél...)