Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnálom ha vérig sértettelek a feltételezõ hangnemet megütõ kritikámmal, de nem hiszem hogy jogos lenne az arcomat céltáblának nézni (nem, nem megsértödtem, csak reagáltam 😄).
Mindenesetre úgy tünik, hogy rosszul emlékeztél, mert wikin is 12-14 emberrõl olvastam. Elég nagy dög volt az, a megfelelõ robotika hiányában, hogy oly kevés ember mozgassa.
Egyébbként még jó pár hónappal volt a hír, hogy a készítõk csak kevés számítógépet akarnak használni a film elkészítéséhez, és mivel terveznek egy hatalmas dög színre lépését (melynek mibenlétérõl nem akartak nyilatkozni), azt a régi idõkhöz hasonlóan, egy hatalmas bábként, emberek és mozgató karok/botok segítségével akarják megvalósítani. Ugy mondták, hogy 7 emberrel sikerül életet lehelni bele, de még ennyi embernek is hatalmas kihívást jelent.
De ez is csak egy volt a sok igéret közül, melyet nem sikerült betartaniuk. Bár úgy beszéltek róla, mintha már meglenne a lény, nem tudom hogy csak pletyka volt e, vagy késõbb úgy gondolták nem szenvednek ilyesmivel, elég lesz a predalien fõgonosznak.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
És én is csak azon a véleményen vagyok hogy ez egy nagy kula.
Az elözetesekben többre számitott az ember azt kiderül hogy az volt minden amit abban már látott az ember.
A 40perces TV-s sorozatokban több történet van mint ebbe.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fizikai képtelenség hogy egy nap alatt odaér egy akármilyen urhajoval a predator és nem visz erösitést nem beszéli meg a "feletteseivel a dolgot".Az alienek fél nap alatt kifejlödnek.1 nap alatt mindennek vége mintha mise történt volna.A közvélemény biztos nem lenne kiványcsi hogy miért dobtak nukit egy saját városra.Komolyan mondom ez olyan mint ezek a megasztáros szarok hogy bárki aki ki mer állni abbol sztárt csinálnak és eladják még ha szar is.Lehet hogy nekem is be kéne állni a sorba forgatokönyvet irni vagy akármit.
Akárcsak pl. az Alien, úgyhogy ez nem jelent semmit.
Utolsó intelligenciatesztem szerint nem vagyok fogyatékos, elárulnád, mi a különbség a predator ebben a filmben látott és a régi Predatorok hasonló jelenetei között?
Az arcodra egyébként jelentkezet a Bécsi Újkapu Alapítvány, hogy méretet vegyenek a közelgõ restaurációhoz.
Hagyuk békén ezt a világot, és keresünk egy újat...
Egyébként nem tudtam, hogy egy akciófilmnek nincs szüksége legalább MINIMÁLIS történetre. Persze üresfejû, csakvérengzéstakarok faszkalapoknak ez is bõven megfelelhet... Ez thívják primitív gondolkodásmódnak.
Tanuljuk meg becsülni a módfelett szar elsõ részt, mert az bizony klasszikus ehhez képest. Ez valami ocsmány szar, tömény fos, teljesen ostoba, koncepció, épkézláb elképzelés nélküli fullamatõr mocsokság.
Ráadásul a film 80%-a fos sötétben vagy félhomályban játszódik, az operatõr mindent totálban vesz, a vágó pedig egy tehetségetelen, idegbeteg, ötletszerû senki, tehát ez így együtt garantáltan elveszi a látványt is. Elképesztõen hiperszar film, erre csak ultra primitív fogyatékosok fogják azt mondani, hogy egyetlen perce is élvezhetõ.
0/10
Még valami:
A lezuhanás után persze csak egy predi indul a Földre. Logikus.
Történet a mészárláson kívül nincs. Érdekes momentumok nincsenek. Utalások nincsenek. Csak a legvégén egy nagyon halvány és kurvaszar. Karakterek nincsenek, felépített forgatókönyv nincs.
Szerintem ez döbbenetesen szar lett. De tényleg döbbenetes. Ilyenre ki az az állat, aki pénzt adott.. Pfej, nevetséges.
"9 ember kellett az arctámadó mozgatásához. 8 ember a lábakat mozgatta, egy pedig a farokért volt felelos"
Ez az a kis lény, mely a légmentesen lezárt tartályban mozgot.
szerk.: "Az idegen királyno felélesztését 14-16 operátor végezte összehangolva."
és bár ez egyetlen egy forrásból származik, én legalább megnéztem mielött valamirõl is beszélnék. De te ugylátszik nem.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Jrex: Gõzöm sincs mit kellett hét embernek mozgatnia. Talán a végsõ csatában a Predalient, mert ott eléggé összetett mozdulatok is voltak. De olyan hatalmas nagy lényt nem láttam a filmben. Tényleg, max Chet-hez kellhetett sok ember. Még viszonylag õ is a legnagyobb lény a filmben.
err... http://cryptozone.extra.hu
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Élj a semmiért vagy halj meg valamiért, te döntesz.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyébként meg én tisztelem azokat akik kivárják és moziba nézik meg. Az elsõt én is moziba néztem meg, de mivel abban csalódtam ezt már csak leszedtem és biztos nem fogom megnézni moziban.
Nem kell alázós, elgondolkodtató, túl csavaros történet, hiszen nem ez a lényeg. De KELL sztori! KELL dramaturgia, KELL feszültség. Ez egy normális forgatókönyv nélkül nem valósolhat meg. Az egy nagydarabb nulla, hogy most ledobnak egy városkára száz alient, egy predatort, és közöttük párszáz ember szenved. És ezen kivül nincs semmi más? Csak vér. Ha erre vágysz nézzél d kategoriás horror filmet.
Predator 1 volt a legkevésbé dús történettel megálldva: ott volt a dzsunger, a benne harcoló komandósok. Kis öldöklés, kis izgalom, aztán a feltünedezõ hullák, eltünõ társak.. a végén fõhösünk mikor szembesül a lénnyel, már egyedül marad, és pusztán az emberi leleményességgel, legyõzi a gonoszt. Bonyulult a történet? Nem. De többrõl szól, mint a puszta öldöklésrõl.
pred 2, alien 1, alien 3 és még a 4 is máris többrõl szólt. A 2-be is sikerült olyan szállakat beletenni, hogy ne csak a kolónián ragadt katonák küzdelmérõl szóljon, hanem ott a gyermek-anya száll, a robot, és a cég manipulativ ügynöke.
Sokra mentünk volna, ha csak annyit láttunk, hogy leszállnak aztán itt meg ott szétlövik-széttépék egymást. De neked biztos az is elég lett volna.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Többet nem is írok, felesleges. Nézzétek majd meg a filmet. Akinek van jó ízlése, az rá fog jönni, hogy tényleg egy 0 film ez.
Valaki kérdezte mitõl B film egy film. Nos, a szerkezetétõl, a rendezéstõl, színészektõl, forgatókönyvtõl. Ez a film bõven ott vana B kategóriában.
A rendezés félelmetesen egyszerû, a színészi játék nem létezik, a forgatókönyv pedig a lehetõ legrosszabb.
Hiába a látvány, a jó harcok, ez a film simán egy Ûrmonstrás hentelés. Alapjában véve ezzel nem is lenne baj, de így két legendás filmes lény hírét rontja még tovább.
Nemsokat tudok az egészrõl csak szemetszúrt hogy a predélien úgy köpködi a az élien tojásokat min Joe bácsi a tökmagot.Na most valaki sötétítsen már fel hogy van ez mert edigiekben kicsit körülményeseben mentek a dolgok mint ahogy ezt a nagyfiú elõegya
+ az apró részletek terén én a látványt is értem. Ilyen elem. pl. az hogy az Alienek kinézete, a fészkük kénézete, és a pilóta ûrhajó belseje (8. utas a halál) lényegében megegyezik. pl. ez egy olyan dolog mit TE gagyi kamerás felvételbõl nem tudnál kivenne.
lényeg hogy te jól szórakoz, az hogy nekem vagy másnak nem tetszik az ne fájjon már..ugyan
meg nem gyerekes hogy két kitalált lény gyilkolja egy mást?