5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• gabe paul logan
    Hasonló kommentek várhatóak a jövőben is...nem hinném hogy ez a film bárkinek is tetszene.
  • rotator
    30 milliós költségvetés mellett termelt eddig 110 milliót, ez aligha bukás, plusz még nem is mindenhol mutatták be. A külföldi bevétel simán elérhei az AVP bevételét, csak az USA-ban van nagy különbség (a fele jött össze).
  • repvez
    Sokan jöttek itt hogy moziba kell megnézni,meg hogy legyen bevétel meg hasonlok.Én mostanában voltam moziba és ugy vagyok vele hogy soha többet.Mert nem elég hogy marha drágán mérik a mozi jegyet,de még durván meg is vágják,hogy beleférjen a 2 oránkénti vetitési és takaritási idöbe.Akkor meg miért adjak ki rá pénzt ha utánna ugyis meg kell néznem mégegyszer DVD-n vagy letöltve ha minden részletre kiváncsi vagyok.
    Mondjuk ez az AVP-R-el nem fordul elö, mert elég rövid és amilyen rosz ugy sem nézném meg mégegyszer.
  • PrisonMan
    Na milyen volt a film? -aki már látta-
    Sok helyen lehúzzák. Tényleg rossz lett? Bevételileg megbukott, szóval már nem valószínű a folytatás
  • Seten

Na majd csütörtöktől!

• W B
    Valaki, hahó!
    Kezd meg halni a topik.
  • Hoz_Hun
    Én meg kivánom neked, hogy ennél jobb filmet soha az életbe ne lássál.
  • Hoz_Hun
    Hahaha, azt hiszik sikkből huzzuk le a filmet. Hogy mondjunk valamit mert "mi már láttuk".
  • gabe paul logan
    ...nekem úgy tűnik mintha itt egyes emberek nem is a filmet próbálnátok védeni...vagy is nem azt tartjátok szemelőtt hogy jó-e hanem hogy moziban, legálisan, a filmnek forgalmat csinálva nézzük meg, érdekes
  • gabe paul logan
    Én tuti és szerintem sokan mások is megspóroltak 1000forintot...ha jó film lenne, hidd el el mennénk megnézni a moziba is. De nem az.
  • haxoror
    Hát én nem bírtam tovább várni és megnéztem a kamerást, nem tetszett.
    És most nem a felvétel minőségéről beszélek hanem a filmről általában, az alien és a predator filmek külön-külön nagyon tetszettek de az avp filmek valahogy nem akarnak összejönni, az első se tetszett és a második se :(
  • Klemice
    gondolom még nincs normális verzió majd február körül nem?
  • immovable
    Tudom, hogy rossz érzés lehet fanként azt látni, hogy a várva várt film egy rakás hulladék a többség vagy kisebbség szerint, de el kell fogadni, hogy sokaknak nem tetszik. A minőség és a történet viszonya már lerágott csont, aki nem érti az érveket annak sajna nem tudunk mit mondani.
    Nézzétek meg moziban és jó szorakozást hozzá! De ezért haragudni másokra.
  • rotator
    Ilyennel kérkedni kábé 7-8 éve volt utoljára érdemes... Ma már minden pistike le tudja szedni a netről a megjelenést követő 1 órán belül.
  • immovable
    LOL
  • viizo
    sokaknak a várakozás nagy úr

és valamivel kérkedni kell a havercsótányok előtt, hogy "hamarabb láttuk a zúj hentelősfilmet, mint a moziban a sok láma, jeje"

kár hogy tényleg ennyi az igényszintje az embereknek :///
  • InfectedMann
    Látom beszabadultak ide a cam huszárok.
    Hajrá gyerekek. Kívánom, hogy ennél jobb minőségű filmet soha se lássatok. De komolyan. Moziba se engedjenek be titeket soha az életbe.
  • immovable
    Sztem itt nem a pénz volt kevés hanem a forgatókönyv veszett el vmelyik restroom-ban
  • matrix666
    Sokminden nem volt benne, pl mikor a population trailerben Kelly a parkban van a kislányával meg a kutyával. Az is hiányzott. Ilyen apró karaktereket bemutató jeleneteket egyszerűen kivágták. Ez a felháborító.
    És mivan a néger csajjal és kisöccsével, akit védeni próbál a film alatt. Az sincs benne a filmbe.
    És a sportszerüzlet két dilis tulaja. Earl és Scotty? Annyi a szerepük a filmben, hogy szétlövik a fejüket.
    Ááh...nagyon szomorú vagyok hogy így elcseszték a filmet. Annyira összecsapott, hogy az már fáj..
  • gabe paul logan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem is volt benne a filmben aza jelenet amikor kelly egy tüzelőállásban parádézik...vicces a trailerben a mai napig benne van
  • oasis UK
    remelem lesz 3ik resz es meg tobbet arulnak majd el arrol a bizonyos *yutani* kis asszonyrol es terveirol:)
    Felolem rendezheti a testver paros is !!!
    Csak kapjanak meg tobb penzt a redvas foxtol,h meg jobbat tudjanak kesziteni!!!
  • Seten

Na és, hogy folytassuk a gasztronómiai metaforákat: van olyan étel amit te nem eszel meg? Biztos vagyok benne.
    Ugyanakkor abban is, hogy lehet másnak viszont pont az a kedvence! :)

• Kmarha
    avagy ha valakinek megfelel az hogy szart egyen, hát egészségére. Elém úgyan ne tolják mert nem érdekel hogy milyen az ize.
  • Seten

Avagy: "vannak akiknek még a szar is ízetlen!" :)

• Rykov
    Öregem, hidd el én örülnék a legjobban annak ha ez a két ember nem csinált volna második részt, és nem lenne min vitatkozni.
    Ez a Hollywood-os dolog meg baromság meg már régi nóta. Mi fogyasztók vagyunk nem rendezők, de jogunk van ítéletet hozni, mert a mi igényeinket (kéne) kielégíteniük. Ehhez képest lapátolják nekünk a szart rendesen...
  • gabe paul logan
    hmmm erről az avpuniv-os predalienes cikkről jut eszembe

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tehát a lények pár óra alatt kifejlődnek...embrióbeültetéstől kezdve, mivel kb 2 napot ölel fel a film...sőőőt a végén már hogy nyüzsögnek 1-2 óra is elég??? de persze a predalien 2-3 nap alatt nem alakul királynővé??? ----------ennyi mínusz
  • Seten

"requiem harcai sokkal hűebbek a régi filmekhez"

Háát nem is tudom, igazából a régiekben nem nagyon volt ott harc, inkább csak gyilkolás. :)

• gabe paul logan
    "nem volt félelmetes"
    Miért, az A. és P. filmek azok? :)

- predator izgalmas, az alien filmek félelmetesek igen, még mindíg izgulva nézem azokat a jeleneteket mikor felfedezik az idegen hajót, behatolnak a katonák a komplexum elhagyatott folyosóira, a rabok a sötét folyosókban mászkálnak mit sem sejtve

"gagyi harcok"
    Ezzel nem tudom mi a problémád. Nem profi, veterán Predatorok voltak hanem zöldfülű kezdők. Ahhoz képest meg elég jól nyomták.

- pankráció volt(jó mondjuk kigyúrt predek voltak benne), a requiem harcai sokkal hűebbek a régi filmekhez, ez egy +pont a filmnek

"bénán megkreált lények"
    Szerintem semmivel nem bénábbak mint a többi filmekben voltak.
    (Vagy az emberekre gondolsz? Akkor egyet értek)
    :)

- az emberek is...ok:D, de már írtam ...kigyúrt oroszlán hangú predek, és fura gagyi alienek...nem értem a dogalien(runner) óta a resurrectionban, avpben is olyan fejű lények voltak!!!! könyörgöm...requiemben normális ez is egy + pont, tudom az alienben is sima fejű volt de teljesen más a design....ja és a mozgások, atyaég velociraptor nemde? nekem ez nem jön be, requiem ebben is kap még egy +-t tőlem
  • Seten

"nem volt félelmetes"
    Miért, az A. és P. filmek azok? :)

"gagyi harcok"
    Ezzel nem tudom mi a problémád. Nem profi, veterán Predatorok voltak hanem zöldfülű kezdők. Ahhoz képest meg elég jól nyomták.

"bénán megkreált lények"
    Szerintem semmivel nem bénábbak mint a többi filmekben voltak.
    (Vagy az emberekre gondolsz? Akkor egyet értek)
    :)

• Blasta
    Meggyőző...
  • Legend Killer
    ...
  • Blasta
    Nehogymár lesajnálj!
    Légy már olyan jó és meséld el nekem, hogy lehet egy filmről még a megnézése előtt pozitív véleményed???

Hozzátenném: még én sem láttam a Requiem-et, de ilyen balgaságot sosem írnék le amit Te írtál...
  • Hoz_Hun
    Hát ami azt illeti az első szerintem jobb. És sajna nekem az első nem nagyon jött be,...
  • Legend Killer
    Hagyjuk, akkor.
    Majd egyszer megérted.
  • Blasta
    Könyörgöm, hogy lenne már egy olyan film jobb mint az első rész, amit MÉG NEM IS LÁTTÁL?????????
  • Hoz_Hun
    Na ja. De majd jól átjövök magyarországra és megcsinálom itt. Jut is marad is, meg közbe is kilopok belőle némi pénzmagot ahogy az szokás. Meg majd jól nem fizetem ki a diszletesek és CGI-sek munkáját és végül az egészet leírom az adómból és a megfelelő emberek megkenésével az állam is beszál a büdzsébe. És természetessen főszerepet osztok Kern Andrása, mert különben nem kapnák forgatási engedélyt.
  • gabe paul logan
    az első filmnek jó volt a sztorija, csak elrontották 1-2 dologgal, meg nem volt félelmetes, gagyi harcok, bénán megkreált lények

2nél, nem valami nagy a sztori, vannak hibák, főleg az alieneknél,de a prednél is akad, a legnagyobb hiba h nem rendezők csinálták így nincs film értéke, mondom akciójelenetek montázsa...viszont régi alienek+hangok, ugyanez a predeknél, no meg nagy - a predalienért és az ő speckójáért...
  • Seten

Csak kifelejted a költségvetést. Mert az tuti, hogy nem lesz elég a büdzsé mindenre amit te kigondolsz! :)

• Legend Killer
    Igen. Jobbat, mint az első.
    Ebben egyet érthetünk, nem?
    Vagy szted az elsőnél se jobb?
  • Blasta
    Ez fincsi.
    Még nem láttad, de az a véleményed, hogy sikerült nekik jól összehozni?