5789
-
Prof William #2456 Ez igaz!
1 Predi + Csökkenő számú ember + seregnyi élien
Ez már jobban hangzik. -
#2455 hát nem tom,de a hegyi vadászok is igen kemény egység,vki már linkelt róluk egy leírást lentebb,
-
#2454 HÉÉÉÉ....és mivan a jóöreg kopaszokkal? Rájuk nem is gondoltok??? Remélem lesz néhány állat a filmben mint Drake + Vasquez aki élvezni fogja az egészet
Bár soha nem hallottam "hegyi vádászokról" ezek a ranger-ök, ugye? Vagy azok a hegyi mentők???
Jobban örülnék ha néhány navy seal jönne, ők a legkeményebbek manapság...
És nagyon megharagszok ha kinyírnak a film elején a kb 10 fős szakaszból 7-8 embert oszt tessék....bár elkerülhetetlen a haláluk de én csak több C szintes csatajelenetet szeretnék -
#2453 na igen, a film óta, amit keményen probálunk elfelejteni :D -
viizo #2452 de szerencsére nem muszály feltétlenül robbannia a predinek is, hisz az AVP óta tudjuk hogy le is veheti a karjáról azt a mini-atomot és robbanthat úgy is, visszaszámlálással ;) :)
predator 4 ever :) -
#2451 még mindig ne felejtsük hogy el kell tüntetni a nyomokat.. és erre két jó lehetőség van. Vagy egy atomerőmü robban fel vagy egy predator -
viizo #2450 lehet hogy jól megizzasztják azt a szegény egyszem predit, de ő fog győzni úgyis
(legalábbis neki szurkolok majd :$ :)) -
Darkoo #2449 Ebből még nem vonj le semmi konzekvenciát:)
Attól,hogy egy predacs lesz, az alien fanok örülni fognak, mert az alienek sokkalta inkább Aliens-ek lesznek.
Válogatás nélkül öldösik az embereket, ijesztőek dermesztőek lesznek, éa jól megizzasztják a predatort;) -
#2448 jó,de azért 1 meghalhatna,most meg az alien fanok sírnak:)
-
Darkoo #2447 Mellesleg talán a film végén az elder predator és kis kommandója besegít ennek a veterán harcosnak:) -
Darkoo #2446 Legalább nem fognak hullani benne a predek nevetségesen,mint az első részben..:)
Nézd, ha több predit raknának megint bele, mindeképp kikéne nyírni párat..és az első részben a predator fanoknak pont azért haragudtak,mert 2 perc alatt kinyírtak két predacsot a filmben..
Ha ez egy kemény veterán harcos lesz,örülök neki, legalább a film végéig kitart és henteli az alieneket és embereket:P -
#2445 csak 1 predi??? -
Darkoo #2444 Az AVPgalaxy.net -en található egy friss interjú Ian Whyte kosarassal, aki a predatort fogja alakítani az AvP2ben.
A lényeg:
-Egy db predator lesz a filmben, aki egy igen kemény veterán elit harcos, szóval kemény lesz őt legyűrni
-Az uj pred jelmeze ugyanolyan, mint a Predator1es, tehát visszakapjuk az eredeti predatort
-Kék hőlátás is visszatér ugyebár
-Mesélt az AvP2ről egy kicsit. Sokkal komolyabb lesz a sztorija,mint az egynek, tehát felnőtteknek szóló. Valamint, nagyon durva és félelmetes lesz, eszement jelenetek találhatóak majd benne.
-A rendezők fanatikusan, aprólékosan, műértő gondal építették fel a filmet, tisztelegve a példaképeik James Cameron és Ridley Scott előtt.
-A film 18 éven felülieknek lesz CSAK ajánlott
-A predatorként jobban fogja a frászt hozni az emberekre, valamint bugyuta alien vs predator összecsapásokra ne számítsunk
Hmm nagyon bíztató előjelek a filmet illetően.
Hurrá, kívánom,hogy az ALien és Aliens valamint Predator 1 után ez afilm is ott legyen a toppon
-
viizo #2443 kösziiiiii :)
esetünkben nem a gugli, hanem a jutyúb az én jóbarátom :D -
Darkoo #2442 Akinek nem jó a quicktime-ja,használjon youtube-t
Videóklipp -
viizo #2441 lécci lécci lécci! infectedmann, esetleg más aki látta mondja már el, milyen a strause tesók kisfilmje, miről szól, hogy van megcsinálva?
a quicktime mindig elcseszi a firefoxomat és ezért nincs is fent :S -
#2440 Olvasgassátok az AVPUniverzumot. Ismét gőzerővel dolgozunk. :) -
#2439 Szerintem ne ítélkezzünk a film előtt, de ha sz*r is lesz 1x mindenki beül a moziba megnézni, a fanok, a sci-fi -és horror kedvelők, a fanok női,azok akik unatkoznak, aki trendi akar lenni, meg aki nem tud rendesen jegyet vásárolni...szóval lehet rossz lesz a film de legalább a sikerére nem panaszkodhatunk/nak majd.
De mivel általában soha nem olyan semmi mint ahogy 1. elképzeli az ember, reméljük jó lesz.
Apropó a csillagközi invázió 2nek még én is tudtam volna állni a kiadásait....kb. egy csillagkapu epizódnak felelt meg, vagy sliders, vagy még az sem... -
Darkoo #2438 Akit érdekel, ezzel a kamera és vizualis megoldással érik el a predek eredeti hőlátását.Persze haladni kell akorral, így szerintem egy kicsit csiszolnak rajta, de végeredményben marad minden a régiben..
Az a bizsergő zúgás, és sötétkék látásmód!
Szóval, csekk a videót, ilyesmi technika, és kamera vette az AvP2-ben is a hőlátást.!
AvP2 Rendezők egyik videóklippje! -
Darkoo #2437 Én a jó oldalát veszem eme forumozó kijelentésének.
Láttad a KOcka című horrort?Abban is egy autista volt a legokosabb és zseni.Mellesleg a legtöbb autista zseni:)
Ott van a híres asztrofizikus,aki tolószékben éli életét.Ő is zseni.
LEhet ,hogy a két rendező nem egy adonisz,de nem is ez a dolguk.
Lehet,hogy kockafejek, akiknek még sohase volt nőjük, de atttól még lehetnek tehetségesek és zsenik;)
Szóval ennyit erről:P -
viizo #2436 tudom, egyből klikkeltem én is oda, mondom háááátha tényleg...
de sajnos ott is csak a youtube-os cucc volt :(
a hardwired-en a ezt a kommentet imádom:
"Hexis: Tizer egy szal se, csak ket autista dunnyog, hogy milyen kul lesz."
:DDDD -
Darkoo #2435 a www.hardwired.hu -n is így reklámozzák na:P -
viizo #2434 "EXCLUSIVE: On the Set of Alien vs. Predator: AVP2" --- ha erre a linkre célzol, ez kb annyira teaser, mint mozifilm :D
ez egy ici-pici interjú a rendezőkkel, az AVP1-ből vett jelenetettek tarkítva. -
viizo #2433 osztottam, szoroztam, inflációt számítottam, őőő... akkor ez 61 millióba lesz?
csak azért kérdeztem, mert elsőfilmes rendezőknek nem szoktak túl magas keretet biztosítani, főleg egy közepes film folytatásához.
a több szereplő díja pedig lehet hogy kevesebb mint Lance Henriksen fizuja volt :D
nah nem hülyéskedek tovább, csak azért kérdeztem mert az interjúban nem volt túlságosan szimpi a rendezőpáros, aztán nehogy itt valami amatőrfilmet hozzanak össze. (sorry, de a csillagközi invázió 2 óta rettenetesen félek a folytatásoktól :///)
-
Darkoo #2432 Itt még megtalálható a videó!
AvP2: Bekeményítés Tízer!!! -
#2431 az a vid máshol nincs még fenn?
yuotuberól törölték.
"This video has been removed by the user." -
#2430 inkább 1-es :D -
Darkoo #2429 Hát csak próbáld megtippelni.
Az első rész 40 millióba került+20 millió reklámkampány = 60 millió és a nyereség világszerte 190 millió dollár.
Az első részt Csehország egyik lerobbant, majd felújított repülégéphangárában készítették.Az egész filmet.2 hónapig forgatták.
Nézzük mit tudunk az AvP2-ről:
- Kis híján 3 hónapig tartó forgatás
-A világ második és egyik legdrágább filmstudiójában Kandában forgattak
-Rengetek kültéri helyszín, amiért fizetni kell a busás bérleti díjat.
-KOmolyabb stáblista, elismertebb emberkék a filmbe, akiket megkell fizetni.
-Decemberben a premier,amikor az évvégi nagy blockbusterek szoktak menni.
-Sokkal több szereplője lesz a filmnek
-Sokkal komplikáltabb díszletek és járművek használata.
-Karib tenger kalózai producere + egyébb jelentős beruházók.
Ez alapján mennyire tippeled a költségvetést viizo?:)
-
viizo #2428 furcsa, hogy a költségvetést senki nem tudja mennyi lehet, pedig ilyen filmek esetében mindig napvilágra kerül.
engem rettenetesen érdekelne -
Darkoo #2427 A trailer hamarosan jön!VAlamikor még idén:P
Jó hír a predator fanoknak akövetkező hír:
A rendezők megerősítették,hogy a Pred1-2es hőlátás visszatér a filmbe -
Dexantreal #2426 Ott legalább melegen is lennének a tojások. -
Dexantreal #2425 Víz alatti jelent az is lehet, hogy csak a vízből mutatják majd a harcot, ahogy pl a folyó mellett nyomul a Predator, meg Alien. Az is lehet, hogy mint Aliens 4-ben, a tojások víz közelben lesznek és csak megmutatják őket, hogy kikelnek... de remélem lesz egy komoly vízi csata, vagy legalább egy pici. Azok mindig jók. -
Dexantreal #2424 Eddig úgy volt, vagy úgy írtátok, hogy csak nyárra várható... akkor meg mit izélsz? Messze van. Ha meg megdobnak egy trailerrel még ebben a hónapban, vagy februárban, örüljünk neki. -
#2423 Szerintem még nincsen trailer! Legalábbis én keresgettem, de nem találtam sehol...! -
#2422 én meg a közeli atomerőmüvet :DDDD Ott lesz buli csak lövöldözni a dögökre :D -
#2421 Gondolom annyi lesz a jelenet hogy tényleg vki belesik a vízbe és kész, max a bonyodalom hogy ki kell kászálódni a járműből, de tuti nem lesz 20 perces , vízalatti jelenet+lövöldözéssel+szupertüdejű főhőseinkkel.
Kár hogy azt nem tudjuk meg a filmig hogy hol van az idegenek fészke...
Szerintetek???
Én a város alatti csatornarendszert favorizálnám! -
#2420 Kösz a híreket, de a trailerről nem tudtok valamit, mikor jöhet mégis?:P -
#2419 Hello Hello!
Egy kis kiesés után újabb hírek kerültek ki az AVPUniverzum -ra. -
#2418 Hát ez LoL :D -
Dexantreal #2417