5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Prof William
    Ez igaz!

1 Predi + Csökkenő számú ember + seregnyi élien

Ez már jobban hangzik.
  • bigfoot
    hát nem tom,de a hegyi vadászok is igen kemény egység,vki már linkelt róluk egy leírást lentebb,
  • gabe paul logan
    HÉÉÉÉ....és mivan a jóöreg kopaszokkal? Rájuk nem is gondoltok??? Remélem lesz néhány állat a filmben mint Drake + Vasquez aki élvezni fogja az egészet

Bár soha nem hallottam "hegyi vádászokról" ezek a ranger-ök, ugye? Vagy azok a hegyi mentők???
    Jobban örülnék ha néhány navy seal jönne, ők a legkeményebbek manapság...

És nagyon megharagszok ha kinyírnak a film elején a kb 10 fős szakaszból 7-8 embert oszt tessék....bár elkerülhetetlen a haláluk de én csak több C szintes csatajelenetet szeretnék
  • Kmarha
    na igen, a film óta, amit keményen probálunk elfelejteni :D
  • viizo
    de szerencsére nem muszály feltétlenül robbannia a predinek is, hisz az AVP óta tudjuk hogy le is veheti a karjáról azt a mini-atomot és robbanthat úgy is, visszaszámlálással ;) :)

predator 4 ever :)
  • Kmarha
    még mindig ne felejtsük hogy el kell tüntetni a nyomokat.. és erre két jó lehetőség van. Vagy egy atomerőmü robban fel vagy egy predator
  • viizo
    lehet hogy jól megizzasztják azt a szegény egyszem predit, de ő fog győzni úgyis
    (legalábbis neki szurkolok majd :$ :))
  • Darkoo
    Ebből még nem vonj le semmi konzekvenciát:)
    Attól,hogy egy predacs lesz, az alien fanok örülni fognak, mert az alienek sokkalta inkább Aliens-ek lesznek.
    Válogatás nélkül öldösik az embereket, ijesztőek dermesztőek lesznek, éa jól megizzasztják a predatort;)
  • bigfoot
    jó,de azért 1 meghalhatna,most meg az alien fanok sírnak:)
  • Darkoo
    Mellesleg talán a film végén az elder predator és kis kommandója besegít ennek a veterán harcosnak:)
  • Darkoo
    Legalább nem fognak hullani benne a predek nevetségesen,mint az első részben..:)

Nézd, ha több predit raknának megint bele, mindeképp kikéne nyírni párat..és az első részben a predator fanoknak pont azért haragudtak,mert 2 perc alatt kinyírtak két predacsot a filmben..

Ha ez egy kemény veterán harcos lesz,örülök neki, legalább a film végéig kitart és henteli az alieneket és embereket:P
  • bigfoot
    csak 1 predi???
  • Darkoo
    Az AVPgalaxy.net -en található egy friss interjú Ian Whyte kosarassal, aki a predatort fogja alakítani az AvP2ben.
    A lényeg:
    -Egy db predator lesz a filmben, aki egy igen kemény veterán elit harcos, szóval kemény lesz őt legyűrni
    -Az uj pred jelmeze ugyanolyan, mint a Predator1es, tehát visszakapjuk az eredeti predatort
    -Kék hőlátás is visszatér ugyebár
    -Mesélt az AvP2ről egy kicsit. Sokkal komolyabb lesz a sztorija,mint az egynek, tehát felnőtteknek szóló. Valamint, nagyon durva és félelmetes lesz, eszement jelenetek találhatóak majd benne.
    -A rendezők fanatikusan, aprólékosan, műértő gondal építették fel a filmet, tisztelegve a példaképeik James Cameron és Ridley Scott előtt.
    -A film 18 éven felülieknek lesz CSAK ajánlott
    -A predatorként jobban fogja a frászt hozni az emberekre, valamint bugyuta alien vs predator összecsapásokra ne számítsunk
    Hmm nagyon bíztató előjelek a filmet illetően.
    Hurrá, kívánom,hogy az ALien és Aliens valamint Predator 1 után ez afilm is ott legyen a toppon
  • viizo
    kösziiiiii :)

esetünkben nem a gugli, hanem a jutyúb az én jóbarátom :D
  • Darkoo
    Akinek nem jó a quicktime-ja,használjon youtube-t
    Videóklipp
  • viizo
    lécci lécci lécci! infectedmann, esetleg más aki látta mondja már el, milyen a strause tesók kisfilmje, miről szól, hogy van megcsinálva?

a quicktime mindig elcseszi a firefoxomat és ezért nincs is fent :S
  • InfectedMann
    Olvasgassátok az AVPUniverzumot. Ismét gőzerővel dolgozunk. :)
  • gabe paul logan
    Szerintem ne ítélkezzünk a film előtt, de ha sz*r is lesz 1x mindenki beül a moziba megnézni, a fanok, a sci-fi -és horror kedvelők, a fanok női,azok akik unatkoznak, aki trendi akar lenni, meg aki nem tud rendesen jegyet vásárolni...szóval lehet rossz lesz a film de legalább a sikerére nem panaszkodhatunk/nak majd.
    De mivel általában soha nem olyan semmi mint ahogy 1. elképzeli az ember, reméljük jó lesz.

Apropó a csillagközi invázió 2nek még én is tudtam volna állni a kiadásait....kb. egy csillagkapu epizódnak felelt meg, vagy sliders, vagy még az sem...
  • Darkoo
    Akit érdekel, ezzel a kamera és vizualis megoldással érik el a predek eredeti hőlátását.Persze haladni kell akorral, így szerintem egy kicsit csiszolnak rajta, de végeredményben marad minden a régiben..
    Az a bizsergő zúgás, és sötétkék látásmód!
    Szóval, csekk a videót, ilyesmi technika, és kamera vette az AvP2-ben is a hőlátást.!
    AvP2 Rendezők egyik videóklippje!
  • Darkoo
    Én a jó oldalát veszem eme forumozó kijelentésének.
    Láttad a KOcka című horrort?Abban is egy autista volt a legokosabb és zseni.Mellesleg a legtöbb autista zseni:)

Ott van a híres asztrofizikus,aki tolószékben éli életét.Ő is zseni.

LEhet ,hogy a két rendező nem egy adonisz,de nem is ez a dolguk.
    Lehet,hogy kockafejek, akiknek még sohase volt nőjük, de atttól még lehetnek tehetségesek és zsenik;)

Szóval ennyit erről:P
  • viizo
    tudom, egyből klikkeltem én is oda, mondom háááátha tényleg...

de sajnos ott is csak a youtube-os cucc volt :(

a hardwired-en a ezt a kommentet imádom:
    "Hexis: Tizer egy szal se, csak ket autista dunnyog, hogy milyen kul lesz."

:DDDD
  • Darkoo
    a www.hardwired.hu -n is így reklámozzák na:P
  • viizo
    "EXCLUSIVE: On the Set of Alien vs. Predator: AVP2" --- ha erre a linkre célzol, ez kb annyira teaser, mint mozifilm :D

ez egy ici-pici interjú a rendezőkkel, az AVP1-ből vett jelenetettek tarkítva.
  • viizo
    osztottam, szoroztam, inflációt számítottam, őőő... akkor ez 61 millióba lesz?

csak azért kérdeztem, mert elsőfilmes rendezőknek nem szoktak túl magas keretet biztosítani, főleg egy közepes film folytatásához.

a több szereplő díja pedig lehet hogy kevesebb mint Lance Henriksen fizuja volt :D

nah nem hülyéskedek tovább, csak azért kérdeztem mert az interjúban nem volt túlságosan szimpi a rendezőpáros, aztán nehogy itt valami amatőrfilmet hozzanak össze. (sorry, de a csillagközi invázió 2 óta rettenetesen félek a folytatásoktól :///)
  • Darkoo
    Itt még megtalálható a videó!
    AvP2: Bekeményítés Tízer!!!
  • Serpa
    az a vid máshol nincs még fenn?
    yuotuberól törölték.

"This video has been removed by the user."
  • SLICK
    inkább 1-es :D
  • Darkoo
    Hát csak próbáld megtippelni.
    Az első rész 40 millióba került+20 millió reklámkampány = 60 millió és a nyereség világszerte 190 millió dollár.
    Az első részt Csehország egyik lerobbant, majd felújított repülégéphangárában készítették.Az egész filmet.2 hónapig forgatták.

Nézzük mit tudunk az AvP2-ről:
    - Kis híján 3 hónapig tartó forgatás
    -A világ második és egyik legdrágább filmstudiójában Kandában forgattak
    -Rengetek kültéri helyszín, amiért fizetni kell a busás bérleti díjat.
    -KOmolyabb stáblista, elismertebb emberkék a filmbe, akiket megkell fizetni.
    -Decemberben a premier,amikor az évvégi nagy blockbusterek szoktak menni.
    -Sokkal több szereplője lesz a filmnek
    -Sokkal komplikáltabb díszletek és járművek használata.
    -Karib tenger kalózai producere + egyébb jelentős beruházók.

Ez alapján mennyire tippeled a költségvetést viizo?:)
  • viizo
    furcsa, hogy a költségvetést senki nem tudja mennyi lehet, pedig ilyen filmek esetében mindig napvilágra kerül.

engem rettenetesen érdekelne
  • Darkoo
    A trailer hamarosan jön!VAlamikor még idén:P

Jó hír a predator fanoknak akövetkező hír:
    A rendezők megerősítették,hogy a Pred1-2es hőlátás visszatér a filmbe
  • Dexantreal
    Ott legalább melegen is lennének a tojások.
  • Dexantreal
    Víz alatti jelent az is lehet, hogy csak a vízből mutatják majd a harcot, ahogy pl a folyó mellett nyomul a Predator, meg Alien. Az is lehet, hogy mint Aliens 4-ben, a tojások víz közelben lesznek és csak megmutatják őket, hogy kikelnek... de remélem lesz egy komoly vízi csata, vagy legalább egy pici. Azok mindig jók.
  • Dexantreal
    Eddig úgy volt, vagy úgy írtátok, hogy csak nyárra várható... akkor meg mit izélsz? Messze van. Ha meg megdobnak egy trailerrel még ebben a hónapban, vagy februárban, örüljünk neki.
  • Ice Cortez
    Szerintem még nincsen trailer! Legalábbis én keresgettem, de nem találtam sehol...!
  • Kmarha
    én meg a közeli atomerőmüvet :DDDD Ott lesz buli csak lövöldözni a dögökre :D
  • gabe paul logan
    Gondolom annyi lesz a jelenet hogy tényleg vki belesik a vízbe és kész, max a bonyodalom hogy ki kell kászálódni a járműből, de tuti nem lesz 20 perces , vízalatti jelenet+lövöldözéssel+szupertüdejű főhőseinkkel.

Kár hogy azt nem tudjuk meg a filmig hogy hol van az idegenek fészke...
    Szerintetek???

Én a város alatti csatornarendszert favorizálnám!
  • JonDavis
    Kösz a híreket, de a trailerről nem tudtok valamit, mikor jöhet mégis?:P
  • InfectedMann
    Hello Hello!

Egy kis kiesés után újabb hírek kerültek ki az AVPUniverzum -ra.
  • InfectedMann
    Hát ez LoL :D
  • Dexantreal