5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• bigfoot
    már nagyon várom:)
    milyen soká lesz:(((
  • Darkoo
    Az AVP Galaxy-n taláható egy interjú, amelyet az AvP2-s stáb egyik tagjával, pontosabban egy jelmezes emberkével készítettek:

AvPGalaxy - What was your favourite scene in AvP2 to work on?

Morris Chapdelaine - There were a lot of favourite scenes but I have to say that the battle on the rooftop was amazing! We worked on it for over 2 weeks and it was brilliant not only because of the sheer number of creatures involved, but because of the tense nature of the sequence and the choreography of the fighting. There is some stuff that has never been seen before- weapons, gadgets and hand to hand combat that is sure to pique everyone's interest

Kedvenc jelenete az AvP2-ből? (kérdezi a riporter)

Több is van, de a hatalmas csata egy tetőszerkezeten ( rooftop=tető) egyszerűen lenyűgöző lesz
    Két hétig dolgoztak a jeleneten.Számos lényt használtunk ehez a jelenethez( több predator ,vagy több fajta alien dogalien stb? ). A koreográfa valami iszonyatjó, a fegyeverek, az új harcstílus nagyon érdekes, ilyet még sohase láttam azelőtt.

Ez a jelenet arról szól majd, hogy a tetőn beindul az összecsapás a predek és alienek között, míg az épületben a katonák bepánikolnak, és várják az ellenfelet.Hallják a zajokat, a tetőszerkezet robaját, nemtudják elképzelni mi a helyet.
    Valaki felmászik egy létrén ,és óvatosan kitekint, majd a látványtól összecsinálja magát, lehuppan a földre,de a tetőszerkezet is beszakad, így a katonák alienek predatorok egymást fogják gyilkolni.

Megejegyzném,ez egy apró Aliens-es párzuhazam, amikor Hicks feltekint a szellőzőnyílásba, ls látja,hogy közelednek az alienek.

Nyamiii,jó kis jelenet lesz
  • Darkoo
    Az AVP Galaxy-n taláható egy interjú, amelyet az AvP2-s stáb egyik tagjával, pontosabban egy jelmezes emberkével készítettek:

AvPGalaxy - What was your favourite scene in AvP2 to work on?

Morris Chapdelaine - There were a lot of favourite scenes but I have to say that the battle on the rooftop was amazing! We worked on it for over 2 weeks and it was brilliant not only because of the sheer number of creatures involved, but because of the tense nature of the sequence and the choreography of the fighting. There is some stuff that has never been seen before- weapons, gadgets and hand to hand combat that is sure to pique everyone's interest

Kedvenc jelenete az AvP2-ből? (kérdezi a riporter)

Több is van, de a hatalmas csata egy tetőszerkezeten ( rooftop=tető) egyszerűen lenyűgöző lesz
    Két hétig dolgoztak a jeleneten.Számos lényt használtunk ehez a jelenethez( több predator ,vagy több fajta alien dogalien stb? ). A koreográfa valami iszonyatjó, a fegyeverek, az új harcstílus nagyon érdekes, ilyet még sohase láttam azelőtt.

Ez a jelenet arról szól majd, hogy a tetőn beindul az összecsapás a predek és alienek között, míg az épületben a katonák bepánikolnak, és várják az ellenfelet.Hallják a zajokat, a tetőszerkezet robaját, nemtudják elképzelni mi a helyet.
    Valaki felmászik egy létrén ,és óvatosan kitekint, majd a látványtól összecsinálja magát, lehuppan a földre,de a tetőszerkezet is beszakad, így a katonák alienek predatorok egymást fogják gyilkolni.

Megejegyzném,ez egy apró Aliens-es párzuhazam, amikor Hicks feltekint a szellőzőnyílásba, ls látja,hogy közelednek az alienek.

Nyamiii,jó kis jelenet lesz
  • Dexantreal
    Nem dőltem be, csak Darkoo itt ujjongot és azt hittem valami nagy fogás van, de akkor tévedtem. Mondást meg használják és mindenki, te is én is Darkoo is, többiek is ismerik és használják, amikor kell.
  • Dexantreal
    Nem vagyok az, csak mondom. Én meg azt nem mondanám filmbeli jelenetnek. Egyszerű forgatás és kész, de nem kel laggódni, biztosan jó lesz a film. Öltönyös emberkék.... akkor lehet, hogy ott lesz a CIA?FBI, meg minden ilyen szervezet és bizony kemény harc lesz... de az is lehet, hogy pillanatok alatt hazavágja őket majd a Predator meg Alien banda. Attól, hogy valaki öltönyt visel, nem biztos, hogy titokzatos, de ezt az FBI? CIA dolgot eltudom képzelni.
  • Kmarha
    trailer valszeg csak nyáron jön ki, nem is értem hogy számíthattál többre :D bár igaz a pár másodperc beharangozása többet engedett sejtetni, de ilyennek máskor ne dőljél be :D Türelem rózsát teremt! (használják még ezt a közmondást a mai világban?)
  • Darkoo
    Ne légy már telhetetlen..
    csak két másodpercnyi studiórészletet láttunk, ahogy épp vesznek fel egy jelenetet:)
    A letni két kép onnan lett kivágva.
    Ezek szerint lesznek öltönyös emberkék, akkor egy öreg katonai manusz és egy titokzatos fekete ruhás nő:)
  • Dexantreal
    Ez meg a youtube-n volt bent, ha ez a pár másodperc, amiről beszéltél, akkor ez semmi... ez csak annyi, hogy mutatták hogyan készülnek, meg pár embert lehetett látni a háttérben.
  • Dexantreal
    Már nem azért, de hol van itt pár mp a filmből? Eddig az AvP1-ből mutattak részeket, meg Aliens 1-2, valamint Predator 1-2, nem tudom melyik :S. Szerintem :P.
  • Darkoo
    KÉP1
    KÉP2

Az a fekete ruhás nő nagyon keményen néz
  • Darkoo
    Ezt akartam írni:DD
    AvP GALAXY- képek a filmből

Láthatunk egyenruhás embereket, valamint egy fekete ruhás nőt.
    Mindenki azt beszélni, hogy a fekete ruhás nő Yutani, valamint e Társaság vagy egy légierő főhadiszállás a helyszín .
  • kBagyula #2405
    Egyíbkínt: Link
  • kBagyula #2404
    nem jó, elírtad az url-t.
  • Darkoo
    MOST már jó remélem
  • Darkoo
    Jelenetek a filmből!!!

• Darkoo
    AVP2 INFÓÓ!!

A rendezők nyilatkoznak a készülő AvP2-ről, plussz pár másodpercet láthatunk a filmből!!!
    WÁááááá!
    Nézzétek a videóót!
    Rendezők nyilatkoznak az Avp2-ről VIDEÓ!
  • JonDavis
    Ha sikeres lesz az AvP2, tutira belevágnak a Predator 3-ba,de 2009-ig ne reménykedj,hogy láthatod.
  • Darkoo
    Uj Infók Az AvP Univerzumon.
    És lassan beindul újra az élet az oldalon.
    A héten sok új érdekesség kerül fel minden bizonnyal.
    Meg az elkövetkező hetekben.
  • bigfoot
    már 2007van,szal úgy tűnik nem kell sokat várni rá:)

egybként Predi 3 is lesz?vagy az csak egy pletyka
  • JonDavis
    NA mi a nagy helyzet emberek?
    VAlami érdekes infó esetleg?
    Én azt hallottam, hogy lesznek víz alatti jelenetek is a filmbe.
    Meghogy frankó CGI alienket fogunk látni
  • gabe paul logan
    Nézd meg figyelmesen az aliensben azt a jelentetet mikor leszállnak a bolygóra és Hudson elkezd menősködni...a közeliken vagy háromszor mutatják hogy Hicks szunyál de a totál képeken pedig abszolút ébren van...ezt az alvás dolgot bizti később vágta bele Cameron, mert minden bizonnyal Hicks már lecsapta volna a Ripleyt "molesztáló" Hudsont, akár a könyvben....SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉP baki!
  • SLICK
    Predator fejjel menynibe is kerül? 38k? :S Amint összekapirgálok annyi pénzt mek megvenni :D
  • bigfoot
    nah megkaptam az Alien díszdobozt!
    asszem szinkronról áttérek eredetihangra:(!
    egyebként remélem a Predator díszdobozt megjelentetik Predi fej nélkül mert akkor tuti megveszem
  • Dexantreal
    Mondjuk tény, hogy az előző Alien és Predator jobb volt... de maradhatna az előző háttér a bannerban, nem? Bár most látom, hogy már betette azt SLICk, szóval mindegy, akkor... így is jól néz ki, úgy is jól nézett ki.
  • Darkoo
    SLICK: szerintem a bannerban tisztuljon le log.Ne legyen benne annyi betű.
    A rendezők a forgatáson ezt a logót használták!Az ALienexperiencéről másolom be. Ezt rakd a bannerba előszőr is.Pusztán ezt és kész. A másik meg, az előző predator fenyegető arckifejezése és ökölbe szorított keze jobban kifejezte rettenetes erejét, szóval visszarakhatod a bannerba.Az alien is jó volt a másik szerintem...
  • Darkoo
    A film egyik rendezője megmondta, hogy nem pont olyan alienek lesznek majd a filmbe, mint amit elloptak a forgatásról, az csak egy kaszkadőr jelmez, aminek majd az lesz a szerepe, hogy majd a fronton a katonák elleni háborúban a háttérben elhulljon és lezuhanjon valahonnan.
    Ennyi lesz annak a szerencsétlen jelemeznek a szerepe.
    A végeredmény még nem ismert,tehát lehet kapunk pár hibrid alient, meg predalient, valamint normál alient, ami lesz olyan jó, mint az Alienses idegen biztosan;)
  • Dexantreal
    Lehet, hogy kamu kép volt.
  • SLICK
    De Cameron féle Alien lesz benne... és tegnap épp találtam róla egy jó képet, vagyis ezt. Hát mindegy akkor csinosítgatok még rajta :S
  • Dexantreal
    Nagyon jó! Alien nagyon ott van.
  • gabe paul logan
    Ja, túl nagy az eltérés...nem muszály sztem erőltetni Cameron alienjét...sehol nincs a neten jó kép...sőt még a filmből se lehet jó screenshotot csinálni.
  • Kmarha
    furcsán fest egymás mellett a bal és a jobb oldal. Nem stimel sem az hogy az egyik színes, a másik nem, az egyik éles, a másik nem, az egyik beleolvad a feketeségbe a másik nem..

Valamint a zöld piros szín sem harmonizál a képpel. Bocsika, de valaha elég sokat dolgoztam designerek között, azóta is megmaradt onnan a kritikus vénám.

Egyébbként elmegy, láttam sokkal sokkal rosszabb bannert is :) De ha ráérsz csinálgass még ;) (csupán építő féle kritika ez, nem leszólás)
  • SLICK
    kicsit unatkoztam így este... na milyen az új gyönyörűség? ^^
  • Dexantreal
    Lool.... ez nagyon nagy.
  • Prof William
    - Tekerje gyorsabban Jackson az alienek már a nyomunkiban vannak!
    - Tekerem örmester tekerem!
  • Dexantreal
    Eléggé annak tűnik... leginkább madárra emlékeztet a széles karmaival.
  • Dexantreal
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • SLICK
    nem lenne baj ha nagyobb lenne :| itt nem látszik elég jól az Alien
  • Darkoo
    Majd egy későbbiekben bannerképnek ez megfelel szerintetek?
  • Darkoo
    Jóhát kiderült,hogy kamu kép... szóval törölhetitek, csak a helyet foglalja:)
  • viizo
    háttőőő... ez nem kicsit fotosopppp :)