Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem egy csomó skin patchet a játékhoz, hogy lehet mindet aktiválni? MErt én egyszerre csak egyet tudtam😞
BOCS hogy ideírtam de a játék fóruma már kihalt😞
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Na látjátok, a Pred-ok pont ezért nem brillíroztak az AvP-ben. 😊
A predik talán más helyszínen tudnak nagyot villantani.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Én azt mondtam, hogy a sci-fi horror-oknak részét képezik ezek az elemek is, nem pedig azt, hogy a nyílt terek nem valók sci-fi horror-okba.
megcáfollak: Ragadozó 2 - sci horror, eszméletlen jó film, feszültség, és lám csak - nyílt tér. 😉
A rendezõk azért operáltak ilyen helyszínekkel, hogy növeljék a feszültséget.
Az élienek egyszerûen nem valók más helyszínre. Ott a legfélelmetesebbek a saját atmoszférájukban, amiket az alien filmekbõl már megismertünk.
Az AvP az nem vegytiszta élien film tehát ott nyilvánvaló, hogy nem lehetnek a helyszínek csupán az élien filmekbõl megismert terepek.
az alienek is igazán megérdemlik már, hogy lássuk mit kezdenek magukkal (és az áldozataikkal 😊 ) nyílt terepen.
http://avpuniverzum.extra.hu
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
A 3-dik részben már másról szólt egy kicsit a fáma, más környezet stb, ezért úgy döntöttek a rendezõk, hogy csak Ripli megy tovább.
Ezért számunkra láthatatlanul "elintézték" Newt-et és a katonát. Nyilván azért nem mutatták be a halálát, mert még csak gyerek volt. De a helyzetet tekintve jobb megoldás volt így kivenni a filmbõl.
Amúgy a film/Weawer rengeteg, oscart kaptak, pedig azót ilyen nyálkás-lövöldözõs filmek nem igen tarolnak, nincsenek nagyhatással az emberekre.Csak ez de ez a mûfaj megteremtõje...ez egy talán de a többi része semmi díjat nem zsebelt be.
DE valljuk be õszintén nem vagyunk hivatásos filmkritikusok,"csak nézõk"
A könyvet a film FORGATÓKÖNYVE alapján írták nem a film alapján, és hamarabb is jelent meg, mint pl az alien4 esetében az is félévvel hamarabb kinn volt.
Az aliens könyvben több olyan dolog van ami hiányzik a filmbõl, pl Wierzbowskinak "nagyobb" szerepe van, legalábbis szövege van...😊
NEWT pedig teljesen ok!!!Jobb lett volna ha egy mamkát találnak? Vagy egy zsarut?Az õrök elmentek a harcolni míg Newt elbújkált a legkissebb helyeken is ahová idegenek nem fértek be.
És még azért éli túl a film többi részét, mert Cameron nem egyszerû akció-szétlövömaszád filmet csinált, hanem felépített egy anya-lánya viszonyt ami érélmeket vitt a filmbe, csak mi férfiak nem tudjuk annyira átélni mint pl egy nõ, nõk meg annyira nem szeretik ezt a filmfajtát.De pl ha látod egy filmben h vki anyját kínozzák, megalázzák neked is görcsberándul a gyomrod, majd az öklöd...
Az aliens ben minden karakter csúcs, még kár hogy kevesebbet mutattak Crowe-,Wierzbowski-,és Dietrichbõl...😞
pl a jurassic park is nagy kedvenc, de pl a második részben a kis néger lány amikor lerúgja a fészerben a raptort, gondolom nem csak nekem fordult meg a fejemben, hogy kedves filmesek ezt aztán miért kellett, a dráma itt el is veszett. a harmadik részrõl inkább ne is beszéljünk, mikor a kissrác 6 hétig túlél a szigeten, sõt dr. Grant-et õ menekíti ki a raptorok közül könnygáz-gránátokkal...
persze tudom, ez nem valóság, csak film, de ilyen motívumokkal a film minden komolysága elveszik, és hiába az élethû trükkök tömkelege, amik ahhoz kellenek, hogy beleéld magad...
nah sorry a sok off-ért 😊
A Világok harcában viszont rachel(Dakota Fanning) tényleg eléggé irritáló volt...
"de ezekkel a kritikákkal nem találtál szíven, me sztem ez ízlés kérdése..."
minden mû tetszési indexe a filmiparban egyéni ízlés kérdése. ha esetleg eddig nem tünt volna fel, nincs két azonos módon megítélt film, hiszen rengeteg összetevõje van az egyén szempontjából a filmnézésnek, a pillanatnyi lelkiállapoton keresztül a világszemléletig és sorolhatnám, de ennyi pszichológia így kora reggel elég is 😊
ami az egyiknek érdekes karakter, a másiknak rettentõ idegesítõ lehet, lásd Newt vagy Vasquez esete.
(off: megjegyzem mintha Newt karakterét látnám kissé felnagyítva a Világok Harcában, el is tekerem mindig, mikor a kis Rachel feltünik és 7 csatornán jön a szinte állandó fültépõ sikoltozás :S)
Sokat utalsz a könyvre, hogy minden ugyanúgy van a filmben mint a könyvben. Mivel a film ELÕBB készült, mint a könyv (a filmbõl írta Alan Dean Foster a könyvét), így logikus hogy egyeznek a karakterek jellemvonásai, hisz kész volt az alapanyag, tehát nemtudom mirõl is beszélünk.
A föntiekhez visszatérve, nehogy azt higgye valaki is, hogy nem szeretem a gyerekeket, miszerint Newt-ot a sírban látnám legszívesebben, de a hasonló stílusú filmek élvezhetõség sztem rontja egy mindent túlélõ, és minden helyzetben magát feltaláló kisgyerek.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Elég izgalmassá tudja tenni az ilyesmi a történetet. Vagy szuper volt az is az élien 2-ben, mikor az élien királynõ belekapaszkodott a hajóba õk meg nem vették észre.
Aztán landoláskor szépen rájuk veti magát. Nem beszélve arról, amikor a királynõ széjjel szakítja Bishop-ot, õ az utolsó erejével mégis megtartja Newt-ot, hogy ki ne szívja az ûr.
Na, Paul W. S Anderson sose fog tudni ilyen izgalmakat nyújtó filmet csinálni, ha AvP-rõl van szó. Mert annak az elsõ része túl sablonos, unalmas és szinészi teljesítmény alapján is elég gyenge volt.
Nincsennek hülye poénok benne,nem erõltetett.
Pl amikor az alien 4-ben menekülnek és Ron Perlman megijed egy póktól,na háááát 😊 oké,vicces a szitu,na de ki a fenét érdekelne ilyenkor egy pók 😊És egy alien filmbe ilyet beletenni???
A technika mai napig megállja a helyét.Sõt.
Na jó az idegenek már jobban megvannak csinálva a 4. részben,de minden más teljesen jó a mai napig...
Alien4: (igaz az összes szereplõ felsorolható, még ripley is) Hillard kõ kemény kalózcsapat tagja de már a vizes résznél összeroppant és bõgött, Elgyn meg milyen vezér? had ne mondjam
MINDEGY ALIENS(bolygó neve...) NEGATÍVUMAI A TÉMA!!!
de ezekkel a kritikákkal nem találtál szíven, me sztem ez ízlés kérdése...
Vasquez az egyik legjobb karakter, tényleg minta könyv szerint drakkel egy dobberman párost alkot
Hicks pedig tényle szûkszavú lett és csak akkor beszél amikor kell, ahogy a könyvben van
asszem ezt kivédtem
nah szal komolyabbra fordítva a szót:
a sztoriba nem akarok belekötni, úgy jó ahogy van. a legnagyobb hibákat nálam a karakterábrázolások táján kell keresni.
általában falra mászok a különbözõ filmekben elég sokszor elõforduló, mindent túlélõ kisgyerekektõl, és itt fõleg elég nehezen hihetõ, hogy amit tapasztalt tengerészgyalogosok sem élnek túl, azt egy 8-9 éves lányka túléli.
most biztosan csúnyát mondok, de a kislány állandó sikítozása és soha el nem patkolása nekem kissé erõltetett. megértem hogy nem ölhették meg a forgatókönyvírók, mert mondjuk egy, a kamera elõtt szétrobbanó mellkasú általános iskolás enyhén szólva erõs lenne.
Vasquez karakterétõl egyenesen a falra mászok, aki nagytotálban húzódzkodik roppant keményen. elég nehezen vállalható, hogy ez a vékony, de morcos tekintetû nõ a többiekkel együtt cipeli a tizen-huszonkilós fegyverzetet, ráadásul az egyik legnagyobb mordály pont nála van.
Hicks rettentõ halovány, pedig szerepe szerint õ lenne a higgadt vezetõ, mégis úgy látom, túlságosan mellõzve lett.
hirtelen ennyi, de ha kell, gyûjtök még 😊
természetesen nem a film lehúzása a cél, hisz én is nagyon szeretem, de ezek a motívumok mindig szemet szúrnak ha nézem.
csak úgy a legfontosabbakat plz...
viizo - felvan adva a lecek [#hehe
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
nálam mindkettõnek megvannak a hibái és erényei, mindkettõt másért szeretem.
és itt hosszas lista következhetne, mit miért imádok bennük és mit nem 😊
Mert a királynõt éppen a kedvenc ripley-ük ölte meg! Amúgy alapbotorság hogy emlékei vannak egy klónnak aki gyermekkorát egy kémcsõben élte le!
A lelket nem lehet klónozni!Nem a filmmel van konkrét bajom dehát ez egy filmes fórum és hát a rosssz alapanyagból nem lehet dolgozni!
(szeretném megkérdezni ha ez az annyira különbözõ rész jön be a legjobban akkor pl az 5 oscardíjas második egyáltalán nem?)
Ripley már a harmadikban is nagyon erõltetett volt, a negyedik részben pedig végképp, de a klónjaival való találkozás mégis pl. szerintem a film egyik legerõsebb része.
sztem egyébként sokan azért szeretik a negyediket, mert úgymond ez a legújabb, a leg high-techebb, és sokan ezt már moziban látták, ellentétben az elõzõ részekkel, amikhez azért anno nem mindenki volt elég idõs 😊
Túlerõltetett fõleg Ripley karaktere...
Pár karaktert kidobnék az ûrbe fõleg a robotribancot meg azt az idegesítõ tolószékes faszt...
De az egész tudós team is mehet a süllyesztõbe...
Az újszülött jó 5let volt, de eléggé ramaty lett a dizájn...
Poén... én halálra röhögöm magamat a jó poénokon, de harmat kevés volt ezekbõl...
Szal nemtom miért kell anyira sztárolni a 4. részt.... nem rossz, de semmiképpen sem a legjobb... összehasonlíthatatlan az elsõ két résszel...
de akár utána is nézhetnél, a filmek közül melyikben vannak a legtöbb mûsoridõt a képernyõn az idegenek.
az pedig hogy te semmin nem röhögtél, talán azért volt mert már az elejétõl savanyú képpel bámultad az egészet és nem tudtad értékelni az újszerû kameramozgást, az teljesen egyedi szereplõket, élükön a telitalálat Ron Perlman-nal, az egyedi hangulatot, ami az egész filmet jellemzi.
Vagyis egy kibernetikus organizmus.És gondolom õ lesz Yutani mintájára lemásolt android,mint Weylandes Bishop.😊
És valószínûleg a predatorok is képben lesznek?Ezt nemtudni,de állítólag Cameront anno érdekelte a téma,és talán írt egykis sztorit is errõl.
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
ÁLL a svájcinéger is szerepelni fog cameron alien5jében(?????minek?)
De sigourney mindenképpen.
Bár sztem ripley(nem a superwoman-ripley) korában nem igen él már Dutch,
megint hiba lesz(bár a korábbi véletlen volt,ugye bill paxton) és kéccer szerepel egy sorozatban ugyanaz a színész, más karakterrel???
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Ebbõl semmi nem igaz, te milyen alien4et láttál mert a vágatlan se jobb!!! A sztori a béka popója alatt,0 akció volt a kalózok+fegyverek ellenér, én semmin nem röhögtem, egyszerre a képen max 2 idegen volt azok is csak szédelegtek.
Hudson, és a 3 részben Morse + egy két fickó tényleg poénos(szinkronosan),nem tom miért tárolod a tejesdoboz mega banánhéj mellett?
viszont a negyedik rész minden másodpercét imádom, kivéve a legvégét, amit eléggé elrontottak, az új lény hogyismondjam... nagyon nem bejövõs.
a negyedik résszel új színt vittek a sorozatba, magával ragadó, lendületes, humoros, és ami a legjobb, tobzódunk a lényekben <#eljen>#eljen> 😊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Aztán JAmes Cameron vagy Ridley Scott csinál egy másik ALien filmet,ami a származásukról,és arról a bizonyos ûrutas relytéjérõl szólt volna..
De így..ááh.nemjó
Amúgy én parázok a filmmel kapcs-ban mert nehogy belerondítsanak az alien kultuszba má!
- What's burn?
- What? - összenéznek, aztán, vissza elõre és...
- Áááá!
- Áááá!
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>. Nem tudom miért, de ezen jót röhögtem. Egyszerre kezdtek el ordítani.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Az AVP ben zavart hogy volt oxlan szál ami nem volt befejezve. Volt ugyebár Alien akinek jól összeixelte a fejét a predi hálló. Mivel õ már így megkülönböztetett volt így volt esély valamiféle leszámolásra vele a végén. De neeemmm... Az túl hangulatos lett volna...