Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabe paul logan
MÁS téma tudan nekem vki segíteni avp2 ügyben?
Leszedtem egy csomó skin patchet a játékhoz, hogy lehet mindet aktiválni? MErt én egyszerre csak egyet tudtam😞

BOCS hogy ideírtam de a játék fóruma már kihalt😞

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Na látjátok, a Pred-ok pont ezért nem brillíroztak az AvP-ben. 😊

Bokafix2
Ja meg zárt tereket én elsõsorban az élien filmeknél díjazom és sztem illik az élienekhez, õk tényleg ott tudják hozni a legjobb formájukat.
A predik talán más helyszínen tudnak nagyot villantani.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bokafix2
Félreértettél, én nem azt mondtam, hogy a nyílt térrel nem lehet jól operálni egy sci-fi horrorban, vagy hogy nem lehet része az ilyen filmeknek.
Én azt mondtam, hogy a sci-fi horror-oknak részét képezik ezek az elemek is, nem pedig azt, hogy a nyílt terek nem valók sci-fi horror-okba.

megcáfollak: Ragadozó 2 - sci horror, eszméletlen jó film, feszültség, és lám csak - nyílt tér. 😉
Bokafix2
Az ûrhajók belseje a szûk terek és a klausztrófóbiát keltõ folyosók, mind a sci-fi horror mûfaj kellékei.
A rendezõk azért operáltak ilyen helyszínekkel, hogy növeljék a feszültséget.
Az élienek egyszerûen nem valók más helyszínre. Ott a legfélelmetesebbek a saját atmoszférájukban, amiket az alien filmekbõl már megismertünk.
Az AvP az nem vegytiszta élien film tehát ott nyilvánvaló, hogy nem lehetnek a helyszínek csupán az élien filmekbõl megismert terepek.

személy szerint egyébként rettentõen örülök neki, hogy erdõs - hegyes terepen is játszódni fog a sztori, ugyanis részben azért is kedvelem jobban a Ragadozó univerzumot, mert kültéren játszódnak a filmek, és nem csak ûrhajókon, zárt folyósokon és szûk helységekben.
az alienek is igazán megérdemlik már, hogy lássuk mit kezdenek magukkal (és az áldozataikkal 😊 ) nyílt terepen.
InfectedMann
AVP 2 : Szemtanu jelenti rovat
http://avpuniverzum.extra.hu

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Bokafix2
Newt-nak meg kellett maradnia az Alien 2-ben, mert fõ karakter volt, akiért lehet izgulni, ráadásul egyedüli gyerek a filmben. Ha meghalt volna azt a nézõ is kudarcként érte volna meg és nem zárult volna happyenddel a vége, már ha annak lehet nevezni, merthogy a felnõtt versenyzõket rendesen írtotta a nyálkás nemzedék.
A 3-dik részben már másról szólt egy kicsit a fáma, más környezet stb, ezért úgy döntöttek a rendezõk, hogy csak Ripli megy tovább.
Ezért számunkra láthatatlanul "elintézték" Newt-et és a katonát. Nyilván azért nem mutatták be a halálát, mert még csak gyerek volt. De a helyzetet tekintve jobb megoldás volt így kivenni a filmbõl.

gabe paul logan
Amúgy ez a kisgyerekek túlélnek mindent szindróma az aliens után indult be(sõt sok mindennek még az alapja),de pl a jurassic park az kalandfilm azon gyerekek is benn ülnek a moziba!!!Ezt ne felejtsétek!CSak az aliens egy horror-pánik-akció amiben jól megoldotta cameron a lánydolgot...
Amúgy a film/Weawer rengeteg, oscart kaptak, pedig azót ilyen nyálkás-lövöldözõs filmek nem igen tarolnak, nincsenek nagyhatással az emberekre.Csak ez de ez a mûfaj megteremtõje...ez egy talán de a többi része semmi díjat nem zsebelt be.
DE valljuk be õszintén nem vagyunk hivatásos filmkritikusok,"csak nézõk"

gabe paul logan
(Megjegyezném hogy elég könnyen elintézték Newtot a 3. részben)

A könyvet a film FORGATÓKÖNYVE alapján írták nem a film alapján, és hamarabb is jelent meg, mint pl az alien4 esetében az is félévvel hamarabb kinn volt.
Az aliens könyvben több olyan dolog van ami hiányzik a filmbõl, pl Wierzbowskinak "nagyobb" szerepe van, legalábbis szövege van...😊

NEWT pedig teljesen ok!!!Jobb lett volna ha egy mamkát találnak? Vagy egy zsarut?Az õrök elmentek a harcolni míg Newt elbújkált a legkissebb helyeken is ahová idegenek nem fértek be.
És még azért éli túl a film többi részét, mert Cameron nem egyszerû akció-szétlövömaszád filmet csinált, hanem felépített egy anya-lánya viszonyt ami érélmeket vitt a filmbe, csak mi férfiak nem tudjuk annyira átélni mint pl egy nõ, nõk meg annyira nem szeretik ezt a filmfajtát.De pl ha látod egy filmben h vki anyját kínozzák, megalázzák neked is görcsberándul a gyomrod, majd az öklöd...
Az aliens ben minden karakter csúcs, még kár hogy kevesebbet mutattak Crowe-,Wierzbowski-,és Dietrichbõl...😞

na ja,az tényleg ritka nagy hülyeség volt hogy lerugja a raptort 😛

abszolút off: egyébként ez a kisgyerekek a filmekben, aki mindent túlélnek, sztem egy külön filmes topikot is megérne 😄DD

pl a jurassic park is nagy kedvenc, de pl a második részben a kis néger lány amikor lerúgja a fészerben a raptort, gondolom nem csak nekem fordult meg a fejemben, hogy kedves filmesek ezt aztán miért kellett, a dráma itt el is veszett. a harmadik részrõl inkább ne is beszéljünk, mikor a kissrác 6 hétig túlél a szigeten, sõt dr. Grant-et õ menekíti ki a raptorok közül könnygáz-gránátokkal...
persze tudom, ez nem valóság, csak film, de ilyen motívumokkal a film minden komolysága elveszik, és hiába az élethû trükkök tömkelege, amik ahhoz kellenek, hogy beleéld magad...

nah sorry a sok off-ért 😊

Engem egyáltalán nem idegesített Newt.Nekem pont hogy szimpi volt a filmben 😊
A Világok harcában viszont rachel(Dakota Fanning) tényleg eléggé irritáló volt...

😊 már bocs, ezen amit írtál, mosolyognom nem kell:

"de ezekkel a kritikákkal nem találtál szíven, me sztem ez ízlés kérdése..."

minden mû tetszési indexe a filmiparban egyéni ízlés kérdése. ha esetleg eddig nem tünt volna fel, nincs két azonos módon megítélt film, hiszen rengeteg összetevõje van az egyén szempontjából a filmnézésnek, a pillanatnyi lelkiállapoton keresztül a világszemléletig és sorolhatnám, de ennyi pszichológia így kora reggel elég is 😊
ami az egyiknek érdekes karakter, a másiknak rettentõ idegesítõ lehet, lásd Newt vagy Vasquez esete.
(off: megjegyzem mintha Newt karakterét látnám kissé felnagyítva a Világok Harcában, el is tekerem mindig, mikor a kis Rachel feltünik és 7 csatornán jön a szinte állandó fültépõ sikoltozás :S)

Sokat utalsz a könyvre, hogy minden ugyanúgy van a filmben mint a könyvben. Mivel a film ELÕBB készült, mint a könyv (a filmbõl írta Alan Dean Foster a könyvét), így logikus hogy egyeznek a karakterek jellemvonásai, hisz kész volt az alapanyag, tehát nemtudom mirõl is beszélünk.

A föntiekhez visszatérve, nehogy azt higgye valaki is, hogy nem szeretem a gyerekeket, miszerint Newt-ot a sírban látnám legszívesebben, de a hasonló stílusú filmek élvezhetõség sztem rontja egy mindent túlélõ, és minden helyzetben magát feltaláló kisgyerek.
kBagyula
A rovarok az Alien 4-ben ott vannak mindenütt a hajón, mert biológiai kísérleteket folytatnak velük. A könyv írja is, hogy számtalan faj elszökött a kísérletek során és a hajó különbözõ részein vert tanyát. Lásd a film eleje amikor az ügyeletes tiszt eltapos egy kicsit alienre hajazó bogarat...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Bokafix2
Kíváncsi vok, hogy az AvP 2-ben lesznek-e, olyan csavarok, mint mikor az Alien 2-ben a szemüveges fickó ki akarja nyíratni az idegenekkel Newt-ot és Ripli-t. Vagy amikor a többtonnás járgánnyal széttrancsírozzák az idegent.
Elég izgalmassá tudja tenni az ilyesmi a történetet. Vagy szuper volt az is az élien 2-ben, mikor az élien királynõ belekapaszkodott a hajóba õk meg nem vették észre.
Aztán landoláskor szépen rájuk veti magát. Nem beszélve arról, amikor a királynõ széjjel szakítja Bishop-ot, õ az utolsó erejével mégis megtartja Newt-ot, hogy ki ne szívja az ûr.
Na, Paul W. S Anderson sose fog tudni ilyen izgalmakat nyújtó filmet csinálni, ha AvP-rõl van szó. Mert annak az elsõ része túl sablonos, unalmas és szinészi teljesítmény alapján is elég gyenge volt.

Szerintem az alien 2-ben pontosan hogy nagyon jól kitalálták a karaktereket,összes rész közül ebben vannak a legjobbak.Én személy szerint ezért is szeretem annyira a 2. részt.Pl Hudson szerintem az egyik legjobb a katonák közül 😊
Nincsennek hülye poénok benne,nem erõltetett.
Pl amikor az alien 4-ben menekülnek és Ron Perlman megijed egy póktól,na háááát 😊 oké,vicces a szitu,na de ki a fenét érdekelne ilyenkor egy pók 😊És egy alien filmbe ilyet beletenni???
A technika mai napig megállja a helyét.Sõt.
Na jó az idegenek már jobban megvannak csinálva a 4. részben,de minden más teljesen jó a mai napig...

gabe paul logan
+Vasquez: ma is vannak nõi tengerészek és õk sem vizipisztollyal rohangálnak nehogy sérvet kapjanak...

gabe paul logan
+Hicks : nem ökörködik a többiekkel a kajálásnál(aponeval ellentétben),naon jóban van aponeval,nyugodtan csicsikál a leszállásnál, õvé a 2es osztag, kihozza Hudsont a c szintrõl+megpróbálja megmenteni a ledermedt crowe-t és wierzbowskit, rögtön rendet tett a csapatszállítóban a c szint után, leszállóhajó lezuhanása után is higadt maradt.

gabe paul logan
Jöhet még kritika, de vasquez és hicks+newt naon jó karakterek,
Alien4: (igaz az összes szereplõ felsorolható, még ripley is) Hillard kõ kemény kalózcsapat tagja de már a vizes résznél összeroppant és bõgött, Elgyn meg milyen vezér? had ne mondjam

MINDEGY ALIENS(bolygó neve...) NEGATÍVUMAI A TÉMA!!!

de ezekkel a kritikákkal nem találtál szíven, me sztem ez ízlés kérdése...

gabe paul logan
Newt: a könyvben amúgy megemlíti hogy õ volt a legjobb abban hogy a többi gyerekkel a szellõzõrendszerben bújkált me a legkissebb hejekre is befér, amúgy nagyszerû h ripley túllép saját félelmén és elmegy a lányért a bolyba, az anyai ösztön 😊 csodás

Vasquez az egyik legjobb karakter, tényleg minta könyv szerint drakkel egy dobberman párost alkot

Hicks pedig tényle szûkszavú lett és csak akkor beszél amikor kell, ahogy a könyvben van

asszem ezt kivédtem

látom le vagyok támadva, hát nesztek 😄DD

nah szal komolyabbra fordítva a szót:

a sztoriba nem akarok belekötni, úgy jó ahogy van. a legnagyobb hibákat nálam a karakterábrázolások táján kell keresni.

általában falra mászok a különbözõ filmekben elég sokszor elõforduló, mindent túlélõ kisgyerekektõl, és itt fõleg elég nehezen hihetõ, hogy amit tapasztalt tengerészgyalogosok sem élnek túl, azt egy 8-9 éves lányka túléli.
most biztosan csúnyát mondok, de a kislány állandó sikítozása és soha el nem patkolása nekem kissé erõltetett. megértem hogy nem ölhették meg a forgatókönyvírók, mert mondjuk egy, a kamera elõtt szétrobbanó mellkasú általános iskolás enyhén szólva erõs lenne.

Vasquez karakterétõl egyenesen a falra mászok, aki nagytotálban húzódzkodik roppant keményen. elég nehezen vállalható, hogy ez a vékony, de morcos tekintetû nõ a többiekkel együtt cipeli a tizen-huszonkilós fegyverzetet, ráadásul az egyik legnagyobb mordály pont nála van.

Hicks rettentõ halovány, pedig szerepe szerint õ lenne a higgadt vezetõ, mégis úgy látom, túlságosan mellõzve lett.

hirtelen ennyi, de ha kell, gyûjtök még 😊

természetesen nem a film lehúzása a cél, hisz én is nagyon szeretem, de ezek a motívumok mindig szemet szúrnak ha nézem.
InfectedMann
jaja jöhetnek a 2. rész hiábi kiv. vagyunk a listára...
csak úgy a legfontosabbakat plz...
viizo - felvan adva a lecek [#hehe

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

gabe paul logan
Nyugottan lehet lehurrogni az én kedvencemet én is lesavaztam a 4-et...

gabe paul logan
De mondjuk a 2. részben milyen hibákat találsz(szinkronról most ne beszéljünk)? Sztem trükkökben ma is megállná a helyét a moziban, nem úgy mint a 3 és az 1, a 2re még most is sokan elmennének, köztük én is, de nem élünk az usaban

ha rangsort kéne fellállítanom a második és negyedik között, elég hosszan kéne mérlegelnem, ha dönteni szeretnék az elsõségrõl 😊

nálam mindkettõnek megvannak a hibái és erényei, mindkettõt másért szeretem.

és itt hosszas lista következhetne, mit miért imádok bennük és mit nem 😊

gabe paul logan
Büszkén kijelentem hogy én már a 3. részt is láttam öt évesen a moziban!!!Jó most hagytak volna otthon a szüleim? De hálás köszönet ezért nekik!!!<#worship>

gabe paul logan
OKAy 3 alien is volt egyszerre a képernyõn, de akkor is , tényleg nem volt nagyobb fantázia a készítõkben, itt nem konkrétan a filmmel van bajom mert a könyv se jobb! Mondjuk volt kedvenc karakterem, Christie, de õ is csak fizimiskára. Szuper ripley!!!! aki már pacsizik az idegenekkel, érdekes ripleynek voltak emlékei de az idegeneknek nem?
Mert a királynõt éppen a kedvenc ripley-ük ölte meg! Amúgy alapbotorság hogy emlékei vannak egy klónnak aki gyermekkorát egy kémcsõben élte le!
A lelket nem lehet klónozni!Nem a filmmel van konkrét bajom dehát ez egy filmes fórum és hát a rosssz alapanyagból nem lehet dolgozni!

(szeretném megkérdezni ha ez az annyira különbözõ rész jön be a legjobban akkor pl az 5 oscardíjas második egyáltalán nem?)

ne félj, azok a problémák nálam is megvannak, amiket felsoroltál, csak túlléptem rajtuk, és így fogadtam el 😊

Ripley már a harmadikban is nagyon erõltetett volt, a negyedik részben pedig végképp, de a klónjaival való találkozás mégis pl. szerintem a film egyik legerõsebb része.

sztem egyébként sokan azért szeretik a negyediket, mert úgymond ez a legújabb, a leg high-techebb, és sokan ezt már moziban látták, ellentétben az elõzõ részekkel, amikhez azért anno nem mindenki volt elég idõs 😊
Svarci kalifornia kormányzója, pár cameo-n (pl. 80 nap alatt a föld körül) kívül már régóta nem vállal semmilyen szerepet, nem valószínû hogy 60 évesen egy kõkemény akcióban látjuk viszont 😞
InfectedMann
Sosem tudtam miért az Alien4 sokanak az kedvenc része...
Túlerõltetett fõleg Ripley karaktere...
Pár karaktert kidobnék az ûrbe fõleg a robotribancot meg azt az idegesítõ tolószékes faszt...
De az egész tudós team is mehet a süllyesztõbe...
Az újszülött jó 5let volt, de eléggé ramaty lett a dizájn...
Poén... én halálra röhögöm magamat a jó poénokon, de harmat kevés volt ezekbõl...
Szal nemtom miért kell anyira sztárolni a 4. részt.... nem rossz, de semmiképpen sem a legjobb... összehasonlíthatatlan az elsõ két résszel...

kiskomám, ugyanazt az alien4-et, amit te, itt hever az eredeti / rendezõi quadrológia az polcomon. sajnálom hogy neked más jött le a filmrõl, azzal is tisztában vagyok, hogy sokan szidják, de kicsit meggondolhatnád, mielõtt hülyeségeket írsz, pl "egyszerre a képen max két idegen volt"..

de akár utána is nézhetnél, a filmek közül melyikben vannak a legtöbb mûsoridõt a képernyõn az idegenek.

az pedig hogy te semmin nem röhögtél, talán azért volt mert már az elejétõl savanyú képpel bámultad az egészet és nem tudtad értékelni az újszerû kameramozgást, az teljesen egyedi szereplõket, élükön a telitalálat Ron Perlman-nal, az egyedi hangulatot, ami az egész filmet jellemzi.
gabe paul logan
Nem tud elszakadni a karaktertõ! De így okosabbnak kell lennie mint egy terminátornak,több beszéd,stb.VAjon kibírja h nem õ viszi majd a hátán a filmet?HA benne lesz...

Swarcinegger egy terminator lesz az alien5-ben ,mint anno Bishop😊
Vagyis egy kibernetikus organizmus.És gondolom õ lesz Yutani mintájára lemásolt android,mint Weylandes Bishop.😊
És valószínûleg a predatorok is képben lesznek?Ezt nemtudni,de állítólag Cameront anno érdekelte a téma,és talán írt egykis sztorit is errõl.

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

gabe paul logan
Remélem igazad lesz. Csúny lenne ha mesterhármast lõnének a rendezõk a saját a kapujukba.(nagy részben inkább a mi kapunkba,me nekünk készül végülis)

ÁLL a svájcinéger is szerepelni fog cameron alien5jében(?????minek?)
De sigourney mindenképpen.
Bár sztem ripley(nem a superwoman-ripley) korában nem igen él már Dutch,
megint hiba lesz(bár a korábbi véletlen volt,ugye bill paxton) és kéccer szerepel egy sorozatban ugyanaz a színész, más karakterrel???

A legjobb rész úgyis az AvP2 lesz, ez nem vitás😊

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

gabe paul logan
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ!!! Ezt ugye poénnak szántad? :"magával ragadó, lendületes, humoros, és ami a legjobb, tobzódunk a lényekben "

Ebbõl semmi nem igaz, te milyen alien4et láttál mert a vágatlan se jobb!!! A sztori a béka popója alatt,0 akció volt a kalózok+fegyverek ellenér, én semmin nem röhögtem, egyszerre a képen max 2 idegen volt azok is csak szédelegtek.

Hudson, és a 3 részben Morse + egy két fickó tényleg poénos(szinkronosan),nem tom miért tárolod a tejesdoboz mega banánhéj mellett?

nálam az alien 3 kukában landolna mint film, egyszerûen bûngyengének tartom, kivéve a rendezõi változatát, amit egyszerûen össze sem lehet vetni a mozissal, de még így is a leggyengébb szvsz.

viszont a negyedik rész minden másodpercét imádom, kivéve a legvégét, amit eléggé elrontottak, az új lény hogyismondjam... nagyon nem bejövõs.
a negyedik résszel új színt vittek a sorozatba, magával ragadó, lendületes, humoros, és ami a legjobb, tobzódunk a lényekben <#eljen> 😊
SLICK
amúgy nektek az Alien 3-4. részével mi is a bajotok? Bár nagyjából sejtem... de így konkréten nem emlékszem h leírtátok volna.

matrix666
Jó sokat kell még rá várnod😊Több mint 1 évet😛

Nuno88
istenem de várom már 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

matrix666
Az alien sorozatot szerintem az Aliens résszel kellett volna abbahagyni.Ripley ,Newt és Hicks boldogan él, míg megnem hal..
Aztán JAmes Cameron vagy Ridley Scott csinál egy másik ALien filmet,ami a származásukról,és arról a bizonyos ûrutas relytéjérõl szólt volna..
De így..ááh.nemjó

InfectedMann
nincs

gabe paul logan
JonDavies: ja arra gondoltam h az alien4,avp nem hozta az elõtte lévõ filmeket semmilyen téren, de semmilyenen. Olyan mint egy b kategóriás,csak videotékás film, nem tudtak volna kreatívabbak lenni a rendezõk, ezt a klónozás hülyeséget én is legyártottam volna és most dõlne a pénz!+ vagy nemtom hány száz évvel késõbb játszódik, lerombolták a jóöreg kialakított stílust(fegyverek, hajók, ruhák), ja és nemtom hova tûnt a Getaway? És miért egy béna rozoga hajón ment az egész ha ez már az egyesült nemzetek (vagymi?) hadserege volt? És ennyire a jövõben már nem kéne plazma ágyúkkal rohangálniuk? NEEEM õk sz*ros shotgunnal mászkálnak, ja és filmben kb 2x találkozott a menekülõ gárda idegenekkel abból 1x használták a sok!!! fegyverüket, csak dísznek vitték magukkal. OTT VAN VÉGE A SZTORINAK HOGY RIPLEY BELEUGRIK A TÛZBE. ÉS ENNYI!+miért klónoztak ? voltak kinyílt tojások a sulacón meg döglött arctámadók a fiorinán...

Amúgy én parázok a filmmel kapcs-ban mert nehogy belerondítsanak az alien kultuszba má!

Megnéztem dvd-n a 4-dik rlszt angolul, elirattal. Nagyon állat, még mindig azt mondom<#eljen>. Van egy jó rész a végén - illetve az egész jó és sok minden tetszett -, mikor a Bettyt viszik haza. Johner és a tolószékes, Wries talán, nemtom...mindig elfelejtem a nevét, szóval õk vezetik a cuccot. Kigyullad valami, miközben hátul Ripley és Call nézi, ahogy az a mutáns szar kiszáll a világûrbe. Johner ilyet szól elõl:

- What's burn?
- What? - összenéznek, aztán, vissza elõre és...
- Áááá!
- Áááá!

<#idiota><#hehe><#hehe>. Nem tudom miért, de ezen jót röhögtem. Egyszerre kezdtek el ordítani.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Egyébként InfectedMann sry, hogy le seggfejeztelek, de hát úgy tûnt, hogy...:S...ilyen...lenézõen írod azokat, mivel ott volt az az idiótás szmájli. Mer az nem nevetõs, inkább ilyen idióta képet vág....ezér teszem én is mellé mindig a röhincsélõ szmájlit. Remélem annyira nincs harag.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Oks, csak úgy tûnt, hogy itt féltek, hogy már megin szar lesz az AvP2....de szerintem nem.

Aztánmajd a végén az utolsó Predi felrobbantja magát amitõl beindul a szupervulkán és minden nyomot eltöröl arról, hogy mi történt ott. És így neincs belerondítva az idõvonalba. Voálá!
Lehet hogy egy csapat lecsúszott Predi csöves volt akik elkötöttek egy ürhajót és otthon fabrikáltak valami gány vadászcuccot és keménykedni kezdtek, hogy õk mostmár vadászok mint a nagyok. 😊

Az AVP ben zavart hogy volt oxlan szál ami nem volt befejezve. Volt ugyebár Alien akinek jól összeixelte a fejét a predi hálló. Mivel õ már így megkülönböztetett volt így volt esély valamiféle leszámolásra vele a végén. De neeemmm... Az túl hangulatos lett volna...