5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Darkoo
    InfectedMAnn majd rakd ki a híreket AvP Univerzumra!
  • Darkoo
    Az Alien vs Predator 2-n dolgozó Morris Chapdelaine szörnykreátorral készült interjú további érdekes részleteit tudhatjuk meg az alábbi kis szösszenetben. Következtetni lehet többek között arra, hogy a királynő vajon színre lép el a moziban...

"Nem. Személyesen nem dolgoztam a királynőn a filmben, viszont szerencsésnek mondhatom magam, hisz az összes olyan lénynél segétkeztem, ahol hidraulikus bábot kellett alkalmazunk."

"Azt el kell, hogy mondjam, hatalmas volt a kínálat az ADI műhelyében, és igen változatos lényeket alkottunk a munka során."

"A kedvenc feladatom az egyik hidraulikus báb mozgatása volt. A méretei, a kinézete, valamint a mozgatása a legizgalmasabb dolog volt az életemben, mióta ez a munkaköröm. Az egyik alkalommal körülbelül 7-en vagy 8-an együttes erővel próbáltuk életre kelteni a bábot. (Ennyi ember kell ugyanakkor egy királynő felélesztéséhez is!) Ez valami nagyon újat és érdekeset fog belevinni a sorozatba, ami egy csomó érdekes dolgot vet majd fel…"
    Forrás: avpgalaxy.net

Felvetődik tehát a nagy kérdés, hogy egy teljesen új lény tűnik-e majd fel a filmben?! Mindenesetre a méreteit tekintve akkora lehet majd, mint egy királynő... ;)

Az imdb fórumán Colin Strause rendező megírta, hogy erősen szimpatizál a Predator 2 filmben látott űrhajó kinézetével, tehát ezzel azt akarta nekünk sugallni, hogy az AVP első részében szerepelt űrhajó minden bizonnyal nem tér vissza. Szerencsénkre.

Greg Strause pedig megnyugtatott mindenkit, hogy a Ragadozó nem képes az esőben álcázni magát (akárcsak Los Angelesben!). Mivel a film javarésze esőben és sötétben játszódik, kint a friss levegőn, Predator barátunknak jól meg kel majdl fontolnia, mikor és kit vadász le...

Greg még azt is elárulta az imdb-n, hogy rengeteg Alien fog szaladgálni a filmben.
  • Darkoo
    Az AVP2 egyik főszereplője, a Kelly O’Brien-t alakító Reiko Aylesworth színésznő az egyik amerikai rendezvényen volt oly kedves, és elcsepegtetett pár információt az év végén bemutatásra kerülő Alien vs Predator 2-ről. Rengeteg érdekes és SPOILERES dolog, csupa izgalom a soron következő összeállítás...

A fegyverek, amiket használt a film során többnyire pisztolyok, gépfegyverek, a SAW (M 249 -es automata géppisztoly) és a tankon található géppityukról nem is beszélve. M 2.50 –es nehéztüzérségi gépfegyver használatát élvezte a legjobban.

A szerep kedvéért naponta 2-szer, 3-szor edzett, hogy fitten tartsa magát, valamint diétázott, hogy jó kondiba legyen.

Számtalan órát töltött azzal, hogy kiismerje azokat a fegyvereket, amiket az Army Ranger használ.

Állandóan esett és hideg volt javarészt a filmben.

Egyik éjszaka az egyik jelenet során, Reiko erősen megfázott, ez erős émelygéssel járt, olyan mintha részeg lett volna saját szavaival élve. ;)

Egy helikopterben ülve zajlott az utolsó felvétele. Természetesen nem igazi helikoptert használtak, hanem egy hidraulikus gépen szimulálva. De a végeredményt nézve mindenki el fogja hinni, hogy igaziban ült. ;) Itt jegyezném meg, hogy a film végi helikopterbalesetet vajon túléli-e?

Mikor megkérdezték, hogy mondjon véleményt az Alienekről, valamint Predatorokról, a következőt válaszolta: Az idegenek olyanok voltak számomra, mint a csótányok. Tömegesen jelentek meg mindenütt... És roppant nehéz volt kiirtani őket, mint ahogy eme bogarakat. ;)
    A Predator több volt mint egy medve, nagyon erőszakos és dörzsölt...

A kedvenc tulajdonsága a karakterének, az anya- lánya kapcsolat megformálása, és hitelesen eljátszása.

Kép egy M 249-es ről, amit a filmben használnak majd
    Kép egy M 2.50-esről!

Az Army Ranger az egyik legjobban kiképzett, és legdurvább elit kommando a világon. Ők is benne lesznek a filmbe:)
    Army Rangerek!
  • JonDavis
    Basszus ez a hülye rendszer
    Most mar remélem jó
  • JonDavis
    Ezt a képet!
  • JonDavis
    Ez a kép nagyon bejön. SLICk nem akarod ezt berakni háttérképnek?:)

• Dexantreal
    Ezt Darkoo írta régebben.
  • SLICK
    Amint lesz egy szösszenetnyi időm, javítok a banneren.

amúgy ha ennyire istenítik azt a tetőszerkezetes jelenetet, akkor miylen lehet a sok kis apróság még? :P
    Sztem tényleg egy egyedülálló különleges filmet láthatunk (sajnos) decemberben...
  • InfectedMann
    Kiderül, hogy az Alien legtöbb részét CG -vel fogják vászonra vinni.
    Tehát aki esetleg parázott, hogy a kikerült képekről hol van a kinyújtható "állkapocs" annak itt a válasz.
    Mondtam, hogy nem kell parázni.
    Okay kirakom :) Amúgy szólhattál volna msn -en és akkor kirakom :D
  • Darkoo
    Gratula nagyon jók lettek az uj hírek. Ezt a csata a tetőn hírt is berakhatod nyugodtan, mert ezt már vagy 3 hete beírtam af orumba, csak nem kapcsoltál,hogy kirakd:P
    De kirakhatod nyugodtan:)
  • gabe paul logan
    AWESOME-O!
  • InfectedMann
    Lefordítottam pár szösszenetet:
    http://www.avpuniverzum.extra.hu

Sorry, de mostanában nagyon kevés időm van fordítani és az ismerőseim közül senki sem jelentkezett, hogy segítene fordítani.
  • matrix666
    Morris Chapdelaine-el készült egy interjúcska, aki az Alien vs Predator 2-ben a szörnyek "életre keltésében" segédkezett. Megosztott néhány apróságot a készülő filmről. Igazán ígéretes dolgok, azt kell, hogy mondjam ;)

Lesz a filmben egy igen látványosnak ígérkező csatajelenet egy tetőszerkezeten. Morris Chapdelaine:

"Nagyon sok olyan jelenet van a filmben, ami személyes kedvencem, de had mondjam el, hogy a csata a tetőn valami eszméletlen jóra sikeredett. 2 teljes hétig dolgoztunk rajta, és ragyogó lett a végeredmény. Nemcsak azért, mert a teljes létszáma a lényeknek jelen van ennél a résznél, hanem eleve maguk a képsorok természetessége, valamint a harc koreográfiája mind- mind kiváló.
    Van egypár dolog, amit még előtte sohasem láttam. Gondolok itt a fegyverekre, szerkentyűkre és a közelharcra, amely mindenkiben felkelteti az érdeklődést."

Tovább jó hír azoknak, akik kedvelik az Alien, Aliens valamint Predator filmzenéket. A rendezők megígérték, hogy ez irányban is visszatérnek a gyökerekhez, tehát a hasonló zörejek, dallamok visszacsengenek majd a filmvásznon. Brian Tyler zeneszerző már dolgozik azon, hogy garantált legyen a borzongás a mozikban. ;)
    aliensonline
  • rotator
    Ő már legfeljebb a kaliforniai bársonyszékben hagy lenyomatot maga után.
  • saw123
    de úgy nézem ez senkit sem érdekel
  • saw123
    Schvarci lenyomna mindenkit. az öreg tölgynek nagy szíve van
  • Dexantreal
    Klassz a banner!
  • gabe paul logan
    Nehéz megmondani mi lenne jo, mert szivesen néznék avp-t,de nem úgy mint az elözö részben...valahogy átkéne hozni a könyvekböl az összecsapásokat...de nem is tom, 1 predi nem fog háborúzni az alienekkel, valyon hogy jön majd a képbe? Jó, persze ez a kérdés vonatkozik az idegenekre is.
  • saw123
    ja meg most azis szárnyra kelt hogy Lakatos Cshapó Csabi lesz ÁLLÍTÓLAG Chuck társa
  • JonDavis
    Ja én is olvastam.Ő fogja az egyik predet a híres pörgőrúgásával legyűrni.
  • saw123
    állítólag Chuk Norris is szerepel majd a filmben
  • JonDavis
  • viizo
    jah, és alien vs people, természetesen

magyarán alien vs the other species of the world
  • viizo
    én a hagyományok kedvelője vagyok: alien vs predator ;)
  • JonDavis
    Egyébként ti milyen összecsapásokat látnátok a filmben a különböző fajok között?
    Én aliens vs katonák
    alien vs predator
    predator vs predalien
    predator vs ember
    predator vs predator
  • gabe paul logan
    ( Nyugi, már oda is írtam.)
  • InfectedMann
    Ha meg pontosan olyan lenne mint a régi filmekben az lenne a baj mert, hogy koppintás hidd el.
    Ismerem az embereket. Ezt fikázzák, de ha olyan lenne amit akarnak az sem lenne jó mert minek kell a régi filemeket koppintani.
    Belső állkapcsot nemfogják kihagyni nyugi. Istenem inkább olvasgatom az Aliensonline fórumát ott legalább több a pozitív gondolat.
  • Kmarha
    egyszerüen nem fogom megnézni :D De tedd te is igy, ezzel. Én még kiváncsi vagyok :D (igaz, egyedül a belső állkapcsot hiányolom de biztos csak valami baki)
  • gabe paul logan
    Más valami, ezen hülyeség veszekedni...miért teccik ez nektek, mikor NEM IS ÍGY FOG KINÉZNI A FILMBEN????!!!!! MErt ahogy ti is én is olvastam h ezek még kezdetleges jelmezek...csak nekem nem teccik az alien és nem szeretném ha hasonló lenne a filmben.....de ti most mind a saját kardotokba dőltetek....mert szajkózzátok h nem ez lesz a filmben, de akkor miért véditek foggal körömmel a filmet???
    ÓÓÓÓÓ igen....már megint igazam van!

De ne aggódjatok, mert a dolgok sose úgy alakulnak ahogy elképzelem, szal ha azt várom h sz*r lesz a film tuti jó lesz...és akkor mindenkinek jó lesz.
  • gabe paul logan
    OK....egyszer milliomos leszek és csinálok egy predator filmet,ahol rózsaszín, sárga, lila, és türkiszkék predatorok fognak rohangálni és...és lesz farkuk is, és valamelyik kopaszra lesz borotválva....na igen kedves predator fanok...pont így érzek énis most, mint ti, azután h ezt elolvastátok.
  • matrix666
    Szerintem meg az eddigi legjobb alien fejdizájn.MAgas veri az originált.
    Ha meg ilyen fejűek mászkálnak a filmben, max nem nézed majd meg a filmet.
    Kihagyod az AvP2-t,és a régi ALien és ALiens filmeket nézegessed rongyosra,amíg bírod.
    Egyszerűen nem gondolkozol tudományosan.
    Az evolució utat tör magának.Sosincs két egyforma.Mindig változik az élőlény.
    Gondolkozz tudományos fejjel.
  • gabe paul logan
    Nagyon remélem is, hogy a rendezők olvasgatnak fórumokat és adna a közvéleményre....DE én azért lefikáznám ezt az alient, mert rohadtul kiba***tt vele az élet...illetve a jelmeztervező. Különbenis ha nem ezek a jelmezek lesznek, akkor minek adták ki ezt a képet???!!! De ha ezek lesznek csak javításokkal...akkor is miért???Én fél munkát se adok ki a kezem közül nem hogy negyedet, hogy "nézd má' itt járok, elég gagyi". És legyen ez a végszó ebben a témában, mert egyik fél se enged majd közülünk...vagyis ti meg én se...szerintem ez egy BÉNA alien jelmez, ennyi és nincs apelláta!
  • JonDavis
    Látszik nem vagy otthon a vizuális és spec effekt szakmában.
    Anno Cameron alienje a sima nyers képeken iskb így nézett ki.
    Aztán még finomítottak rajta.
    Mai teknikának köszönhetően fantasztikus dolgokra képesek a vizualis effektes emberkék.
    A rendező is megmondta,hogy ez egy produkciós beállított kép. Az alien a moziban nem így fog kinézni.
    És egyébként még nem is tudod a részleteket.
    Rengeteg hibrid alien lesz a filmben.
    Ha láttad az ellopott alien jelmezt, akkor tudhatnád,hogy Cameron alienjei is visszatérnek majd.
    Az ellopott alien jelmezről egy kép!

Nem kell előre itt fikázni az alient, mert mint mondtam, sokfajta alien lesz, lesz cameron féle, lesznek hibrid alienek(akik öröklik a gazdatest tulajodnságait)
    Plusz mégegyszer mondom, ezen az alienen még nagyon sokat fognak alakítani!
  • viizo
    giger.com
  • rotator
    Hát olyan nincsen nekije.
  • vortel
    Bocs a hülye kérdésért, de az Aliennek hol vannak a szemei?
  • viizo
    Gabe, mozgásban még nem láttuk ezt az alien-t, és lehet úgy teljesen más jön le róla, mint ami itt látszik.

nekem egyébként nincs kifogásom az ellen, hogy változnak valamelyest az alienek a különböző filmekben, hiszen ahogy két ember sincs egyforma, ezek a lények is különbözhetnek egymástól ;)

mellesleg nekem a negyedik rész idegen-dizájnja jön be a legjobban, mozgásra és külalakra egyaránt, sztem az a legkeményebb és legfélelmetesebb.
    az első kettőben nekem túl emberszerű, emberjárású volt a lény, a harmadikról meg inkább ne beszéljünk, nekem mindenben mélypont, egy vöröses-sárga kutyát sikerült filmre vinni a rendezőnek... :S

én kíváncsian várom ezt az új lényt, valszeg még csontváz-szerűbb és bio-mechanikusabb lesz a hatás a fejének a bordázata miatt.
  • gabe paul logan
    OOOOO...tehát még drasztikus változások várhatoak...nem hinném...ezt nem poénbol adták ki gondolom...az alien egy rakás kula...sajna...nem a jelmez anyagára gondolok vagy a rossz megvilágításra, hanem maga az elképzelés halálosan béna...ez nem alien és kész...nem ilyen hszeknek kéne lenni h "kicsit más vagy fura de tetszik" NEEEM, legyen végre olyan mint az 1. vagy a 2. részben...és nem egy alien film neve alatt kéne kiélni néhány palinak a béna bábukészítö vágyaikat.
    És szóljon valaki akinek teccik ez a szemét...még az amatör filmesek is jobb alieneket csinálnak. A predator viszont jo, bár még nem láttuk maszk nélkül.
  • InfectedMann
    Csak egy kicsit kéne olvasni és látnád, hogy ezen még egy darab utómunkálat nincs
    Kurvára nem így fog kinézni a mozivásznon, lesz még rajta CGI -s változtatás.
  • bigfoot
    lásd #2476 és