5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• SLICK
    én vmiért mindnig elfelejtek oda beregelni :D na de majd most ^^
  • Darkoo
    Üdv a körünkben, majd írj máskor is.
    De mondjuk regelhetsz az avpuniverzum.extra.hu forumára is, és oda is beírhatod gondolatmenetedet.

Sőt megkérek mindenkit hogy azt az oldalt is látogassa sűrűbben, regeljetek oda is, tudtok topikokat is létrehozni!:)
    Valamint folyomatatosan újítgatjuk az oldalt, ÉRDEMES látogatni!
  • Xerxész
    Sziasztok! Én új tag vagyok itt, tegnap regisztráltam. Már jó ideje napi rendszerességgel figyelem az AvP2: Survival Of The Fittest topicot és az ehhez kapcsolatos hozzászólásaitokat. Mostanra úgy éreztem, ideje már nekem is hozzászólnom, elvégre magam is nagy rajongója vagyok elsősorban a predator-filmeknek, de az alien-filmeknek se különben.
    Szerintem benne lesz a filmben a PredAlien... Gondoljatok csak bele, adódik 2 érv, ami az állításom mellett szól. Az egyik (és ez a fő dolog szerintem), hogy ez reklámfogás…eltitkolják...nagyot akarnak ütni vele. Benne lesz, csak nem mondják meg. Milyen lenne az már, ha a film bemutatója előtt 1 évvel már minden infót kiadnának, senki az égvilágon meg nem nézné, csak a nagyon fanatikusok. Nem, ehelyett nem mondanak senkinek semmit, másra terelik a szót az interjúkon és olyan jelentéktelen infókat mondanak, hogy benne lesz egy idilli kisváros, barátságos lakókkal, stb. Olyan infókat, amik az égvilágon senkit sem érdekelnek vagy amúgy is lehet tudni, hogy lesznek. Nem, altatnak, kivárnak és nagyot ütnek a végén a filmmel. Mit mondjak, én sem csinálnám másképpen, ha filmes lennék, igazuk van.
    A másik érv meg az, hogy ne feledjétek, volt egyszer egy olyan hír, amiben valaki azt nyilatkozta, hogy valami nagy lényt kellett géppel mozgatni (asszem akkor volt ez, amikor technikai-hidraulikai infókat adtak ki). Mi lenne ez a lény? Egy királynő? Áh…ha az lenne, megmondanák, hisz az már minden filmben szerepelt, tehát nem új (egyébként nem kizárt, hogy az is lesz benne, csemege gyanánt). Nem, ez a PredAlien lesz, minden bizonnyal.
    Mindemellett a PredAlien nem Predator, csak predatoros vonásokkal felruházott Alien, szóval, marad az 1 Predator és a sok Alien, köztük a PredAlien és talán a királynő. Ha az előző 2 érvem nem is jön be, hát majd ez igazol.
    Egyébként szerintem jó, hogy egy Predator lesz, bár én mivel a predatorokat favorizálom, örültem volna még egynek, de ez így jó. 1 Predator = kemény, parás horror (lásd Predator 1-2), több Predator = gyenge akciófilm. Ha több ellenség van, az elveszti a horror-feelinget és átmegy akcióba, ami meg már nem annyira jó. Bár hozzáteszem, nekem tetszett az AvP1 film. Van, amit kifogásoltam benne, de tetszett. Lenyűgöztek a predatorok... Mint mindig...
    Lehet, hogy nem fogtok szeretni, hogy ilyen bőbeszédű vagyok, de ezentúl én is hozzá szeretnék szólni a hírekhez. Én nem tudom 2 sorban leírni a véleményemet.
  • InfectedMann
    Ki mondta egyáltalán biztosra, hogy lesz benne predalien?
    Te olvastad valahol?
    Mutasd meg hol és ki erősítette meg, hogy lesz predalien!

Amúgy újabb kis szösszenet:
    AVPUniverzum
  • JonDavis
    Csak 1 pred lesz?
    Akkor hogyan lesz benne predalien?
  • InfectedMann
    Újabb csemege :)

AVPUniverzum
  • Dexantreal
    Nem lesz ebből sok, nyugi.
  • SLICK
    nem azt mondtam h pár poén nem fér el itt :)
    csak azért jóból is megárt a sok :)
  • Dexantreal
    No comment. Nem én kezdtem ezt a reklám dolgot, szóval ne nekem mondjad.
  • SLICK
    ilyenekkel ne szpemmeljük szét a topikot!
  • viizo
    marhajó paródiákat lehetne készíteni az alien & predator filmek alapján, nem értem miért nem készítettek már valami ütőset :/

nah majd talán a Horrorra Akadva 5-6-7 valamelyikében
  • Dexantreal
    Most, akkor találjunk ki jobbnál jobb reklám szövegeket? Felőlem mehet.
  • Kmarha
    Na ugye :D Mondom én hogy lehet rá mit kitalálni :D
  • Dexantreal

AvP2 - Túlélés -> Éld úl te is száraz gatyában! Kettőt fizet, kap egy váltó gatyát!

• Kmarha
    "Élt túl a filmet" aztán kiugrik egy predátor a mozivászonból :D Vagy valami hasonló. Max a kommentárt fejbecsapják egy alienálkapcsal, és jól hallhatóan a fülébe súgják: "Élt át te barom, nem túl" :D

De dijjaznám a második menetes Hajdú B. Istvános megoldást is :D
  • Darkoo
    JA persze. VAlahogy éld túl a filmet, ha bírod:DDDD

De akkor már Halál a Ragadozó Ellen: A második menet:DDDD
    közvetítők: Koko és Hajdu B. Istán:DD Szakkomentátor:MAdár:DDD
  • Kmarha
    Vagy csak egyszerüen: AvP2 - Túlélés

Erre még reklámszöveget sem nehéz írni (szösszenet: AvP2 - Túlélés.. Éld túl te is :DDD)
  • rotator
    AvP2 - Akit nem RAGAD el a HALÁL
    :)
  • Dexantreal
    lol
  • Kmarha
    AvP2: Drágán add az életed :DDDD
  • Seten

De hát szó szerint kb "A legalkalmasabb éli túl/túlélése" :)

• Dexantreal
    AvP: Harc a túlélésért!

Szerintem ez a jó.
  • JonDavis
    AvP:A város neve halál
    AvP: Harc a túlélésért
    Halál a Ragadozó Ellen 2: Küzdelem az életért
    AvP 2 csak simán
  • Seten

Ezt a címet hogyan fordítanátok le?

• Dexantreal
    Ja, azt hittem sima Batman lol...Beginst sajna nem láttam még.
  • Dexantreal
    Én nem annyira ismerem, csak Ötödik elemben, meg Batmanben láttam, de biztos jól játsza majd szerepét. Az a Baxter is gonosz lesz AvP2-ben?
  • Darkoo
    Nem megfilmesíteni, hanem eljátszani:DDD
  • Darkoo
    NAh valami érdekes hírecske! (Remélem igaz is)
    Az Ötödik Elem főgonosza, a Batman Begins Gordon felügyelője Gary Oldman állítólag BAxter karaktert fogja megfilmesíteni a készülő AvP2-ben!
    Link az infóról!

Uh hát Gary Oldman nagy színész, gondolom mindenki jól ismeri.
  • InfectedMann
    Nah mindegy inkább olvassatok AVPU -t mert frissítettem :D
    Most tervben van egy interjú fordítás, de jó nagy fejszébe vágom a fámat az én angol tudásommal :D
  • Dexantreal

• InfectedMann
    volt, hogy tőlünk lopott hírt az aliensonline úgyhogy minket meg sem említett.
  • Dexantreal
    Jah, hogy ők is ilyen AvP-s hír gyűjtögetők. Riválisoooook, lealáázniii őkeeeeettt!!!!. Na jó, vicceltem. Hadd nézzék, legalább a legjobb híreket nézegetik.
  • InfectedMann
    ők nem mindig kapnak friss avp2 híreket :D
    szóval sztem onnan is sokan az AVPU -t nézik ;)
  • Dexantreal
    Aliensonline? :S
  • InfectedMann
    Ha ide kirakod őket akkor már sok értelme nincs kiraknom AVPU -ra
    Max. az aliensonline -os közönség miatt.

JonDavis: Mi is a nem éppem rengeteg szabadidőnkből szerkesztjük az avpuniverzumot úgy, hogy az én angoltudásom nem valami fényes :)
  • Dexantreal
    Nem vonult nyugdíjba :P, csak hírcsend volt. Beszéltem Infectedmannel ugyanis :P.
  • JonDavis
    NA mi a franc van emberek? Ne hagyjuk kihallni a topikot.Úgylátszik az avpuniverzum szerkesztősége nyugdíjba vonult:P
    Az aliensonline-on van egy jó cikk az AvP2 predatoráról:
    Interjú a Predatorral
  • Dexantreal
    Jó lesz ez.
  • JonDavis
    Hát basszus nehezen...Ha lenne egy Delorian-om, csak ennyit mondanék:Vissza a jövőbe!
  • Kmarha
    ez már kínzás.. hogy fogjuk kibirni mi a várakozásT???