5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Xerxész
    Ha lesz benne PredAlien, az csak jó. Egyáltalán nem teszi tönkrea filmet. Illetve egy esetben igen, de nem hiszem, hogy ezt a hibát elkövetnék a Stausse fivérek. Akkor tenné tönkre a filmet, ha minden 10 percben képernyőre tűnne. Ha viszont csak úgy jelentetik meg, mint az Alient az Alien legelső részében, azaz alig mutatják, akkor igenis nagyon ütős lesz, a félelem és a horror teszi majd azzá. És ott a helye a filmben szerintem.
    Predator csak egy lesz a filmben, mint már tudjuk, de alienek sem ezrével lesznek, szerintem 50 és 100 között lesz a számuk. Hiszen drága Predator barátunknak és az embereknek is kell írtani őket rendesen...
    A Humano-Alien szerintem jó volt, parás.
  • rotator
    Az nem hibrid, hanem egy olyan alien, ami egy predatorból kel ki! :)
  • baddeni
    Hi All!!!

Predalien ??????? az meg minek miért kell tönkretenni ezt a filmet is ezer féle hibrid f*ssal mint az Alien 4-ben az emberalien korccsal na csak ennyi.... legyen benne Predator 5-6 max 30 -40 Alien és emberkék meg jó story nem kellenek az ezrével az Alienek meg ilyesmi

na ezt csak így melóközben remélem mindenki érti mire gondolok

uff
  • rotator
    Én is gratulálok az elmés megállapításodhoz, naná, hogy az interjúk és képek alapján állapítottam meg, honnan máshonnan? :)
  • InfectedMann
    Mert aztán sokat láttad őket forgatás meg munka közben mi?
    Láttál pár sajtófotót meg pár képet amit netről tettünk be azt ezt így meg is állpítottad?
    Grat!
    Story: Az első részhez semmi köze nem lesz. Ha lesz benne Predalien akkor teljesen máshogy fog szerephez jutni.
    Story -ról találgatni meg teljesen felesleges. Külföldi fórumokon már annyi kacsa story terjengett, persze a rendezők azonnal ki is osztották azokat akik a rémhíreket terjesztették.
    A Story -ról szart se tudunk még így még találgatni sem érdemes :)
  • Xerxész
    Annyira talán nem unottak, ha első filmesek...szeretnének egy nagyon jó filmmel debütálni...ámen!
    Foglaljuk már össze, hogy mit tudunk a sztoriról... Lesz benne egy helikopterbaleset (a végén), egy tetőjelenet rengeteg Aliennel, rengeteg emberrel és egy Predatorral, lesz benne valamilyen lény, ami valószínűleg a PredAlien lesz...legalábbis jó lenne, ha az lenne. Amúgy bár azt mondták, nem lesz köze az AvP első részéhez, mégis össze lehetne kötni a 2 sztorit úgy, hogy az 1-ben kikelt PredAlien elkezd garázdálkodni a hajón, amin már tojások is vannak, a hajó meg lezuhan a Földön. Mondjuk ez ott hibádzana, hogy miért fordulna vissza a predator-hajó és hogy kerülnek a hajóra tojások? Na mindegy...és akkor a PredAlien és egy Predator túléli a zuhanást, a kisváros lakói megtalálják a hajóroncsot, elkezdődik a hadd-el-hadd és ahogy egy régi barátunk mondaná: "elővesszük a Nagypapát"...
    Én csak azt nem tudom, hogyan lehetne összekötni ezt a készülő filmet az alien- és a predator-filmekkel. Az AvP első részével könnyebben össze lehetne kötni.
  • rotator
    Nekem a Strause fivérek elég unott fejű csávóknak tűntek...
  • InfectedMann
    Lehet, hogy rossz példa, de nézzétek a Karib Tenger Kalózai 3 -at.
    Május végén lesz a premier és?
    Egy fél mp -es trailer sem jött ki :)
    Ha akarnák az avp2 -vel is megcsinálhatnák, igaz a Karib Tenger Kalózai 3 teljesen más tészta :) De csak egy példa volt, hogy vannak extrém esetek is mikor már ilyen közel a premierhez sem dobtak ki semmilyen trailert. Bár az ok egyszerű. Mínél hatásosabb és ütősebb trailert akarnak összehozni és éjjel nappal azon dolgoznak, hogy a legjobb összeállítású bemutatót hozzák össze így úgy érzem, hogy Srause -ék is nagyot akarnak durrantani az első hosszabb trailerrel ezért asszem sokáig kell majd élnük az teaser traileren :) De ne legyen igazam. Érdekes ez a trailer dolog. Kiv. vagyok, hogy Strauseék hogyan gondolkodnak trailer ügyben pontosan. Az egy dolog, hogy dolgoznak rajta, de azért egy teaser trailer készítése is nagy feladat lehet. Mit sűrítsünk bele abba a kevés időben, melyik jelentekből legyen egy ici pici részlet. Nem szeretnék a helyükben lenni, biztos már aludni sem tudnak ettől :D
  • InfectedMann
    Lesz egy teaser trailer ami ugye max 10-20 mp -es és pár képből meg szövegből áll, aztán jön egy kicsit többet mondom max 1 - 1.5 perces trailer aztán jön egy több mint 2 perces trailer, a legtöbb film esetében így működik a dolog. :)
    az apple.com -on a trailer részleget kell figyelni, tuti az első oldalak közt lesz ahol megjelenik az első trailer. :)
  • Darkoo
    Nyár vége ősz eleje???
    Max a fő trailert akkor adják.
    De a népnek kell egy teaser trailer, amit tavasz végén, nyár elején fog megjelenni majd, és ez biztos!
  • Xerxész
    A hír maga jó, de ha már a rendezők is azt mondják, hogy nem akarják elsietni a reklámozást, akkor jó, ha lekorábban nyár végére, ősz elejére lesz trailer szerintem. Addig meg maradnak a főételből a mikro nagyságú hírmorzsák...sajnos.
    Amúgy a Predator rövidebb volt, mint az alien-filmek, én azért bíztam benne, hogy lesz olyan hosszú az AvP2, mint azok voltak. Sebaj, ez nem mehet a horror, az izgalom, a látvány, hangzás és a sztori kárára...
  • InfectedMann
    Csak úgy potyognak az infók mint az áldás :)
  • InfectedMann
    Újabb hírmorzsa az avpuniverzumon!
  • InfectedMann
    Hidd már el, hogy nem 1 bolygóról származnak!
    Tedd fel ezt a kérdést az aliensonline fórumán ott lesz aki bővebben felvilágosít erről!
  • Jrex
    az avp2 játékban a 4lábonjáró piros alien , az dogalien v. csak a kasztrendszerben egy osztályt képvisel? a predator2 végén még vannak más szörny koponyák is amiket legyőztek akkor mért csak alienes harcból lett fílm?szerintem azért mert 1 bolygórol származnak,bár a könyveket nem olvastam a fílmben meg nincs utalás rá.ha ez a küzdelem ősi rituálé akkor is 1 bolygórol kell származniuk.
  • Dexantreal
    Egyet értek és ezek úgy is csak nem is tudom... szabadidőben készült figurák és semmi közük a filmbeli Alienekhez. Remélem. Max esetleg pletykának elmenne, hogy ezek is lesznek a filmben.
  • Dexantreal
    Lol micsoda dolgok vannak manapság!

Az első kép se semmi... ez leginkább kobrára hasonlít, a második meg határozottan azt mondja nekem a feltartott kezével:

"Gyere ide köcsög és te leszel az arcmászó legújabb játékszere.", vagy "Hé, Predi! Fasírtot csinálok belőled!"

A harmadik láttán meg Pókember a hálóján menekülve fut ki a világból és vele fog álmodni éjszakánként, a negyedik meg akár Batman felturbózott másolata is lehetne és, akkor Gotham cityben a rosszfiúk labdába se rúghatnának.

Szóval kb. elsőre ez jutott eszembe a képekről, de amúgy jó figurák, csak eléggé furák.
  • Dexantreal
    Igyekszem nézni a híreket, de fórumban írkálást nem nagyon ígérek. Elég az sg és a Thrillion kicnsei nekem (szerepjáték oldal: két klánban vagyok és összesen négy karakterem van).
  • InfectedMann
    Bár csak rajtunk állna :) Ha rajtunk múlna mindennap ilyen nap lenne :D
  • JonDavis
    Csak aztán minden nap ilyen különleges legyen ám:)
  • InfectedMann
    Hát ez egy nagyon különleges nap. Ennyi mindent egy nap alatt nem tettük még közzé :D
  • Darkoo
    Ilyen se volt még!
    Egy nap alatt egy tucat új hír és érdekesség az AvPUniverzum honlapján!
    Tessék olvasgatni rendszeresen!:)
  • InfectedMann
    Most vettük észre, hogy egy régebbi interjúról semmit sem raktunk ki úgyohgy most majdnem teljes egészében olvashatjátok :D Pár kérdés maradt aki ami nem kapcsolódik a filmhez
  • InfectedMann
    Hát ezek inkább poénnak lennének jók az egyik Horrorra akadva filmben
    Meglátnék egy ilyet a filmben tuti bevizelnék a röhögéstől
  • SLICK
    hát nem hiszem :| de sztem ezzel a film nem is lenne az igazi, hisz mint ismert: a gyökerekhez térnek vissza..

bár a királynő az nem is néz ki rosszul :)
  • JonDavis
    A lehetséges hibrid alienek az AvP2-ben??
    KígyóAlien:

GorillAlien:

PókAlien:

és a legjobb..
    Repülő KirálynőAlien:
  • SLICK
    hát nekem csak nod 32-m van... de az a baj h mikor először bekaptam egy vírust akkor az vhoyg nem lett letörölve és úgy berágta magát valahova h egyszerűen nem vettem észre. De mindig csak a rendszert támadja meg a programokat meg játékok képfájlát nem támadja meg. Hiába formáztam le a C:/-t semmi. Na majd most rendet rakok :)

na sorry az offért csakhát idegesítő ez a helyzet nálam :|
  • InfectedMann
    Használj NOD32 -t meg Agnitum Outpost -ot! Biztos védelem! Én már azt sem tom mikor láttam utoljára vírust

És köszi a dicsérő szavakat. Nem túl közeli jövőben, de én vaszleg nyár előtt rendes domain -t is kap az avpuniverzum úhogy 2-3 hónap múlva már a www.avpuniverzum.hu címet kell majd bepötyögnötök :D De ha úgy jön össze lehet előbb történik meg ez a változás :)
  • SLICK
    Amint rendbe lesz rakva gépem csinálok egy megfelelő bannert, csak épp vírusokkal küszködöm, immár sokadjára, szal egy kis nagytakarítást végzek hamarosan :|
    remélem addig kilehet bírni :D

az AvP Univerzum pedig egyre besztesebb lesz ^^ hajrá csak így tovább :)
  • InfectedMann
    Sajna valszeg nyárig kell várni a trélerre hivatalos kép meg már ugye van :D
    Ott figyel pl. a topic bannerjében :D
  • JonDavis
    Frankó videóklippet és hírek,csak így tovább!:D
    De most már jöhetne egy igazi hivatalos trailer vagy kép a filmből...:D
  • JonDavis
    ÉS hogy képzelitek el a Predatorok bolygóját?
    Dzsungelesnek kéne lenni, viszont ők nem igazán bírják az oxigént, inkább a ilyen metán gáz keveréket szimpattanak be, szóval...el se tudom képzelni a bolygójukat.:P
  • bigfoot
    nem!!
    mind2 en másik bolygóról
  • InfectedMann
    ÚJ HÍREK AZ AVPUNIVERZUM -ON.
    A ReelzChannel ÚJABB INTERJÚVAL RUKKOLT ELŐ + Brian Tyler BESZÉL AZ AVP2 ZENÉJÉRŐL!

Sorry az ordításért, de hát ezt nem lehetett halkan mondani :D
  • Jrex
    a predatorok és az alienek 1bolygórol származnak? jóhogy lesz a fílmben predalien.
  • Darkoo
    Egy aprócska, de jó hírecske az AvPUniverzumon!
  • InfectedMann
    Az nem hivatalos :)
    Csak betettük illusztárcióként :)
  • Xerxész
    Az a csatornás alien-kép az AvP Univerzumon hivatalos? Tudja ezt valaki?
    Egyébként nagyon jó, nekem tetszik...kicsit az Aliens-beli folyosókat juttatja eszembe, ahol lógnak lefelé mindenféle vizes anyagok...
    Jó lesz az oldal meg a fórum is szerintem...
  • InfectedMann
    No. AVP Univerzumot kicsit felturbóztuk.
    Fórumot átláthatóbbá és felhasználóbaráttá tettük tehát jó lenne ha oda is járnátok és a saját fantáziátok szerint alakítanátok.
    A LEGFONTOSABB:
    A hír rendszert felturbóztuk és frissítettük. Közvetlen kommentelhetitek a híreket és nem a fórumba mutató linket találtok a hírek alatt.
    Remélem így megkönnyítettük az oldal böngészését és a fórumon is aktivizáljátok magatokat.
  • Darkoo
    MOndjuk már létre is hozhatnál az AvP részlegbe egy topikot, mit szólsz hozzá?:)