5789
-
Xerxész #2656 A bizonytalanság a film vetítéséig nagy lesz, vagy legkorábban a trailerig. Addig tényleg csak találgatni lehet és rágódni a néhai hírmorzsákon.
Én személy szerint nagyon remélem, hogy az AvP2-ben a Predator jóval többet fogja használni a plazmafegyvert, mint az 1-ben...ezt a fegyverért nagyon csípem...odabaaaaasz! Amikor meglátom 3 vörös pontot és a repülő plazmagolyót...wooooáááá! Nagyon ütős!
Amúgy valaki mondja már el, ki az a Yutani? Azonkívül, hogy Társaság társtulajdonosa Weylanddel. Nem olvastam a könyveket, ezért nem tudom, gondolom, ott vannak ezek leírva. -
#2655 Nemtudom, de én még se holsem olvastam, konkrétan, hogy semmi köze nem lesz az első részhez.
És igen, szoktam olvasgatni az oldalad, nagyon jó meg minden, de ott se olvastam olyat, pláne a rendezőktől, hogy nyíltan megmondták volna, hogy ez nem az első rész folytatása lesz.
Tehát addig nagy itt a bizonytalanság. -
#2654 Figy. Már megszámolni sem tudom hányszor mondták a rendezők, hogy semmi köze nem lesz az első részhez. Ha eztán mégis lesz akkor akkora öngólt rúgnának, hogy akár fel is akaszthatják magukat.
Tehát kurvára semmilyen szinten nem fog kötődni az első részhez. Egy rakás szarnak tartják az első részt :) Ezt így konkrétan nem mondták, de utaltak rá.
Predator és az Alien univerzumot akarják összepkacsolni és egy amolyan 0. Epizódnaj szánják az Alien filmek között. De ezt is nyilatkozták. Látom sokan nem olvasták a régebbi híreket az AVP Univerzumon mert ezeket számtalanoszor említették ha nem is így szószerint.
"nézd meg a hadsereg felszerelését, semmi futurisztikus izé, "csak" sima harckocsi" Had ne mondjam hány olyan scifit láttam amiben nincsenek futurisztikus cuccok :) Igaz a jelenes dolog a legvalószínűbb, de én inkább bízok egy közeljövős dologban.
Sajnos még nyárig találgatni tudunk, akkor lesz ugye trailer, meg hivatalos poszter talán, de talán némi infó a story -tól. -
Dexantreal #2653 Loooooooool -
Xerxész #2652 Lehet benne logika, amit mondasz... Én is agyaltam már ezen. Már írtam is alant, hogy könnyen össze lehetne kapcsolni a 2 részt még úgy is, hogy pl. a Lance Henriksen ugye meghalt az 1-ben. Bár ha tényleg szerepel majd a 2. részben, akkor tényleg totál független lesz a 2 film.
Csakhát ugye a rendezők váltig állítják, hogy nem lesz köze az AvP1-hez. Azt is lehetne mondani, amit InfectedMann mondott: hogy úgy is vehető, mintha nem is lenne AvP1.
Egyébként a képek, amiket láttál a forgatásról, azok is azt igazolják, hogy jelenbéli film lesz...nézd meg a hadsereg felszerelését, semmi futurisztikus izé, "csak" sima harckocsi, lőfegyver, stb. És ugye itt a jelenben a predatoroktól már tudnak (az alienekről nem)...hála Dutchnak és Harrigannek... -
#2651 Én támogatnám, hogy ne kapcsolódjon az első részhez...
A Predator filmeknek jól állt a jelen, de az Alieneknek ez nem fekszik. Egy távolabbi jövő minden szempontból sokkal izgalmasabb lenne. :) -
#2650 Deha nem folytatása az elsőnek, akkor minek rakják megint a jelenbe? Nem gyanus ez nektek?
Mert pont attól,hogy a jövőbe raknák, eltudnának szakadni az első résztől.
De így számomra nagyon nem akar összeállni a kép..Hogy állandóan napjainkban csap össze a két faj.. Egyszer 2004,egyszer 2007.
Ha elakarnának szakadni az első résztől, a távoli jövőbe helyezik az egészet.
De ha jelenes lesz, vagy közeljövős,akkor valamilyen szinten kötődnie kell az első részhez-.- -
Xerxész #2649 Hivatalosan nincs megerősítve, de már többször nyilatkozták asszem, hogy a jelenben lesz...szerintem ez biztosra vehető.
A sztori és a PredAlien erősen kérdéses...sajnos. Ha folytatás lenne, akkor valóban a Scarból kikelt PredAlien kavarna be az AvP2-ben. De mivel állítólag nem folytatás lesz, ezért ez elvileg kizárt. Mindenesetre én személy szerint nagyon bízom benne, hogy benne lesz a filmben. Azok a képek, amiket ide is feltettetek, bíztatóak voltak, holott ha jól tudom, azok sem hivatalos képek voltak.
Amúgy InfectedMann elképezlése jó, egyetértek vele...hogy lehet több Predator is a filmben, de csak az elején...amíg lezuhan a predatorok hajója, mindenki megpusztul és csak egy marad...meg az esetleges PredAlien. De ez tényleg csak feltételezés. Egyébként ha neadjisten tényleg így lenne, ahogy leírtam, akkor szeretném, ha a film elején legalább 10-15 percet kapna ez a jelenetsor... -
#2648 ÉN nem elmélkedem,csak kíváncsi vagyok:) -
#2647 Jelen? Én még pontos megerősítést arról sem hallottam, hogy a jelenben lesz (Vagy lehet már a sok hír között nem emléxem rá). Pár infóbol sokan arra következtettek, hogy a jelenben lesz oszt ennyi.
Hogy hogyan lesz Predalien? Az egész film alatt fog 1 Predator garázdálkodni. Mondjuk addig míg kikderül, hogyan is lesz a predalien addig lehet több predator is. Nem értem minek kell találgatni míg nem tudjuk a story -t.
Jönnek itt a találgatások meg a következtetések aztán mindenki jó nagyot fog koppanni az elméleteivel. -
#2646 Jó de mivel magyarázod meg, hogy megint a jelenben lesz?
Meg hogyan lesz a predalien, ha csak egy db predi lesz benne?
NEm Scar hullájából kikelő predalien fog garázdálkodni? -
#2645 "Jah és nem látjuk idiótán hadonászni az királynőt mint az AvP -ben."
edit: Jah és remélem nem látjuk idiótán hadonászni az királynőt mint az AvP -ben. -
#2644 "bemondják a híradásokban, vagy tévében a nevét,hogy életét vesztette a kietlen DÉli Sarkon."
Úgylátom azt még mindig nem fogta fel senki, hogy semmi köze nem lesz az első részhez. Vegyétek úgy, hogy ez lesz az első rész :) Az előző AvP filmet meg felejtsétek el nagy ívben.
Jrex: Látom biztos vagy magadban... Biztos a story -t is tudod már, mesélj. Mitől vagy ilyen biztos magadban? Érdekelne.
Xerxész: Ha jól emléxem ásványi érc -et szállított a Nostromo. Jah és nem látjuk idiótán hadonászni az királynőt mint az AvP -ben.
Javaslom azoknak akik még eddig nem írtak ebbe a topciba, hogy olvassák végig az AVP Univerzumot :) Persze nem tudom ki jár itt először :D Ez amolyan közlemény volt :D -
Xerxész #2643 Igen, beavatkozik a hadsereg majd, tehát sok ember fogja látni az alieneket, de ne feledd, hogy az alienek is sokan lesznek, ki tudják írtani az embereket...és akkor még nem is beszéltem a Kurva Idegenről (ahogy Gary Busey mondta a Predator 2-ben), aki szintén tizedeli majd az embereket...meg az esetleges PredAlien és királynő is. Szóval, nem hiszem, hogy valaki túléli... Én ilyen véget szeretnék az AvP2-nek, nem akarok happy endet.
A Kurva Idegent meg visszavonom, mert imádom a Predatort. A valaha kitalált lejobb szörnykarakter szerintem. -
Xerxész #2642 Na, tudtam én, hogy valahol már olvastam egy kósza hírt Lance Henriksenről.
Viszont ha nem fog kötődni az AvP1-hez a film (márpedig mindenki ezt mondja), akkor biztos nem azt fogják közölni, hogy meghalt a Déli sarkon egy expedíció során. Hanem mondjuk azt, hogy a Weyland-Yutani Corporations megkezdte olajfúrásait idegen naprendszerekben (ugye a Nostromo több millió tonna olajat szállított, már nem emlékszem...vagy fémet?), és hogy útnak indítottak egy űrhajót 7 főnyi legénységgel. Ki tudja, hátha Ripley lánya is belekerül a filmbe, nem? -
#2641 láttam pár képen ,h. a katonaság is kivonul valamilyen helyszínre(valószínűleg ahol a 2 idegen faj van/volt.)ha ilyen nagy tömeg is tudni fog a lényekről akkor az alien1 el fogja veszteni értelmét, az aliennel való találkozás élményét. -
#2640 Lance Henriksen valóban szerepel az AvP2-ben állítólag!
De csak egy kameo(rövidke jelenet) erejéig.
Feltételezésemnek alapos gyanuja van, mikor is anno a Fox illetékes Tom Rothmant kérdezték ez ügyben azt válaszolta hogy "NEmm kommentáltám"
Tehát nem adott egyértelmű NEM választ, ami már sejthet valamit..
Valamint a moviehol.net-en anno felröppent egy hír,hogy belső körökben hallották,hogy egy cameo erejéig feltünik benne,mint Mr. Weyland.
De ez ugyebár csak egy rövidke jelenet, gondolom bemondják a híradásokban, vagy tévében a nevét,hogy életét vesztette a kietlen DÉli Sarkon.
-
Xerxész #2639 Az oké, hogy más területen jó az illető, de akkor maradjon a szakterületén. Vagy ha már nem marad, akkor ne egy befutott film folytatását csinálja meg rendezőként, hanem próbálkozzon új sztorikkal (pl. Mel Gibson...színész volt, most rendezőként csinált 2 jó filmet és bár az Apocapyptót még nem láttam, azt mondták, az is hasonlóan nyomot hagyó, mint a Passió). Mel Gibson sem csinálta meg mondjuk a Rettenthetetlen 2. részét. Inkább belevágott más témákba, bár az is igaz, hogy eléggé elvont figura. A folytatásokat inkább a dörzsölt, tapasztalt rendezők csinálják inkább... Na, ezzel most tulajdonképpen szembefordultam az AvP2-vel, mert a Straussék is új rendezezőpáros, de ők legalább elmondták, mi alapján csinálják meg a filmet. "Vissza a gyökerekhez", és ez nagyon sokat számít, a már bevált dolgokra építik rá a saját elképzeléseiket. Meghát ugye amit már lehet tudni a filmről, az mindeképp bizalomgerjesztő...kimondottan az. -
#2638 Szerintem csak valami elmélkedés során olvahattad a nevét.
Emléxem én is, hogy felvetődött a neve, de az biztos, hogy nem fog a filmben szerepelni. -
#2637 Mint rendező talán nevenincs, de mint modellező (pl. a stop motion atyja) azért nem teljesen ismeretlen Phil Tippett, lásd Star Wars és társai. :) Sajnos a ST2-ben még az effektek is bődületesen bénák lettek, pedig azt gondolta volna az ember, hogy ez egy agyatlan technikai demó lesz. :( -
Xerxész #2636 A Csillaközi invázió 2. részét én már meg sem néztem, amit láttam belőle, az elég gyenge volt. Megint egy nevenincs rendező akart valami nagyot alkotni, aztán jól elrontotta. Bezzeg az 1. rész...
Egyébként csak álmodom vagy valóban volt olyan kósza hírecske, hogy a Lance Henriksen valami kis szerephez fog jutni az AvP2-ben? Ha nem volt ilyen, nem tudom, honnan szedem, de valami rémlik, hogy olvastam valahol még régebben... -
Darkoo #2635 A gyarmatügyi flotta katonái tényleg nagyon jól mutattak a játékokban, meg ugye az Aliensben is.
Nade ,ha újra őket látnánk megint az Aliens után, egy kicsit rókabőr meg erőltetett dolog lenne az Alien univerzum szempontjából.
Már a Csillagközi Invázió 2-ben is untam ,hogy ugyanaz a séma, mint az első résznél.Első részben jó volt látni a katonákat, nade a második rész harmatgyenge lett... -
Xerxész #2634 Ez rendben is van, tényleg ne legyen számítógép adaptáció, csak megnéztem volna, hogy festenek azok a helyszínek élőben, valós szereplőkkel. A játék alaptörténete nagyon jól lett eltalálva szerintem és nagyon jól összekapcsolták a 3 faj találkozását. -
Darkoo #2633 A rendezők nem számítógép adaptációval akarták letteni névjegyüket Hoolywoodban.
Egyébként egy Alien vagy Predator ,főleg egy AvP film ne számítógépadaptációként kerüljön a moziba. Ennél azért színvonalasabbak ezek a filmek,hogy így végezzék. -
Xerxész #2632 Atyám...ez a kép! Ki lehet az a degenerált, aki ilyen képeket csinál? A következő biztos a Csillagok háborúja mintájára lesz az Alien Wars...azt' a poszteren meg a királynő lesz csuhával a fején egy fénykarddal, alias Darth Vader, háttérben az LV-426, alias Halálcsillag... Alien lol verzsön, mi?
Amúgy arra talán senki nem gondolt, de szerintem az AvP2 játék sztorija is lehetett volna a film cselekménye. Nem kritizálni akarom a flm eddig senki által nem ismert sztoriját, de ezt is el tudtam volna képzelni. Jó volt nagyon pl. az a létesítmény a levegőben, amibe egy nagy felvonóval lehetett feljutni...vagy az erdő (ugye Predator helyszín) és a szűk folyosók, amik az alieneknek kedveznek. -
#2631 LOL -
#2630 Hát ez nagyon jó film lehet:P -
#2629 Wow Csocso az első kommented ebbe a topikba. Megfigyeltem, az AvP sima topikba te voltál anno a legaktívabb:D -
viizo #2628 ezt a képet muszály beraknom, mert nagyon tecc
-
#2627 mar elnezest de a predalien mar a jatekbol valo.. semmi uj baromsagot nem talaltak ki a filmhez. ez mar egy regi dolog.. ja es a korcsalien a negyedik resz vegerol nagyon durva volt. mint alien fan= nekem leesett az allam! -
#2626 szerintem azért az Alien 2-ben is sikerült a frászt hozniuk az emberre néhány tömegjelenettel.
Emlékezzünk vissza csak amikor a biztonságnak hitt lezárt részt felülről betámadják a lények, és Hicks felnéz a panelok fölé. Vagy elég csak a boly belsejére gondolni :) Szeretnék ilyent láttni!
(hogy most melyikhez hasonlítsunk jobban, a Predator 1hez vagy az Alien 1hez szörnymutógatás terén, teljesen felesleges, mert azonos szinten állnak. A mellkasrobbantót kivéve, mindkét szörnyet igazán csak a végén láttunk egy több perces jelenetben, addig csak másodpercre tünt fel vagy csak az árnyékát látthattuk mindkettőben :d) -
#2625 "csak," nélkül! Esküszöm veszek VIP jogot mert baromira idegesít, hogy nem lehet szerkeszteni másképp a hozzászólásokat -
#2624 Nem mondom, hogy ne legyen... csak, de ésszel :) -
#2623 Csak sztem egy horror filmbe nem való ilyen tömegjelenet... remélem nem véres brutális eszement vérengzős film lesz hanem olyan amitől összefosom magamat. Mondjuk ha nagyon valóságosan fognak hatni az emberei maradványok lehet lehányom a moziban az előttem ülőt -
#2622 Csak sajnos nagyon rövid és a trailerekben elspoilerkodták egy részét. :( -
viizo #2621 az AVP első részében nekem kifejezetten tetszett, mikor a piramis tetején gyepálta egymást a sok Alien és Predator, az bizony tetszetős volt
-
#2620 Valami tömegjelent lesz, de azért nem olyan durva sztem... :) -
Xerxész #2619 Feléledt a fórum, jeeeee!
Nem arra gondoltam, hogy olyan legyen, mint az Alien első része volt. Annál azért többet mutassák a lényeket...valószínűleg többet is fogják. Valahogy úgy képzelném el, mint a Predator első részében. Az nagyon jól el volt találva, megtette a hatását.
Vajon lesz-e tömegverekedés a filmben? Egymásnak esik a sok Alien, a maradék ember, az egyetlen Predator, a szívós PredAlien és a királynő is. Lenne nemulass... Aztán egyszer csak megjelenne a "Rock" és letarolna mindenkit a Nagypapával...
Tényleg félelmetes volt a Humano... jól tudta leharapni az emberek fél fejét... -
#2618 a humano alien a legfélelmetesebb (sztem). -
viizo #2617 Nah én akkor kapnék hülyét ha nem látnánk eleget a lényt és olyan lenne ez a rész mint az alien 1 :SSS Az jó volt, szép volt, de elég is volt.
Nem kérek egy, a mostani Átok, Sötét Víz, stb szeméthez hasonlító horrorból, amikor csak "sejted" hogy van ott valami és félóránként látod 2 másodpercig... Mellesleg borítékolom, ha ilyen jellegű lenne a film (ami kizárt) akkor hatalmasat is bukna.