5789
-
#2856 csak kár hogy megint egy új fajta alien lesz :) (vagy csak nekem nem tünik ismerösnek?)
De legalább most már biztosra vehetem hogy lesz jelenet a csatornában :) -
#2855 az a baj, hogy kicsi a kép, meg nehéz egy normális predator képet találni hozzá, mármint h ne üssön el. Amúgy este lesz időm csinálgatni, szal megpróbálok vmit kihozni :)
Amúgy Alien brutális lett :) -
#2854 SLICk nem akarod berakni a bannerban ezt a gyönyörű AvP2es Alien fejet? -
#2853 Új AVP2 képek a láthatáron
Aliensonline-ről vannak a képek!!! -
#2852 A könyvről most egyik kedvenc sci-fi kifejezésem jutott eszembe, all time toplistás: "molekuláris sav". :D -
#2851 a konzervet már a kifejlett állat zabálta. -
#2850 de én a kifejlett állatot kérdeztem,nem a melkasrobbantót. -
#2849 Sőt a filmben a cicusra is alaposan rákattant a dög :) Lehet ezek vonzódnak a macskákhoz :) -
#2848 Ezek még mindig csak kitalált lények, szóval csak arról tudhatunk amit láttunk, olvastunk, és az is csak az egyik író fantáziája. A másik meg máshogy gondolja. Felesleges ilyesmiken elmélkedni.
Egyébbként ha olvastad volna az Alien: 8. utas a halál-t, akkor emlékezhetnél arra a részre, ahol Dallas halála elött, keresgélik az idegent, pár lángszoróval. Ott felégetik a raktárszobát, mikor hallják a motoszkálászt. Belépve feltépet és megcsócsált konzerveket találnak.
A játékban pedig nem csak agyvelőt kell enni, hanem macskát is, akkor nő meg nem is kicsikét a lényünk. Bár lehet elég volt neki a macskaagyvelő is. -
#2847 csak azért kérdeztem mert a 3.részben az egyik szereplő azt mondja h. agyvelőt eszik,elgondolkoztem rajta és tényleg nem láttam még mást enni a fílmekben,mert ott csak azt mutatják hogyan öli meg az áldozatát,ráadásul az avp játékban is csak azt lehet megenni az emberből,és pred-ekből. -
#2846 Az alienek nem csak agyvelőt esznek.De az számukra a csokifagyi.Desszertnek nagyon jó nekik.
A predatorok meg űrhajójukon laknak többnyire. -
#2845 az alien-ek csak agyvelőt esznek?
a predatorok miben laknak? -
#2844 de,ha többet mondanák azzal lehet h, lelönék a poént, és nem néznék meg annyian. -
Xerxész #2843 És akkor enyhén fogalmazott az arc, nem? Mondjuk ezt előre is lehetett sejteni, dehát amíg nem lesz filmbemutató, addig csak ilyen előre is sejthető infókra számíthatunk, semmi extrára...sajnos ez mindig így van. -
Darkoo #2842 Lesz egy pár kellemetlen és durva haláleset a filmben, az egyszer már biztos:)
Több hírért kattints az AvP Univerzum oldalára;) -
#2841 akkor inkább úgy írom h lehet h. a szennyvíztisztító telep is szerepelni fog benne. -
#2840 Geothermal erőmű vazzeg!
AVP Univerzumon volt hírként vazzeg :D
-> http://avpuniverzum.extra.hu/?comments=true&id=42 -
#2839 mi lenne ha a királynő a tojásait 1 állatkertbe rakná le?vagy 1 állatfarmra. húúúúúúúú!!!!
írtak valami olyat is h. gázkazán(vagy hol) ban is fog játszódni 1 jelenet,szerintem az valami szennyvíztisztító telepen lesz. -
#2838 vagy csak a végén v. az elején lesz pred nőstény. -
#2837 azt írtam vagy a "királyuk" vagy 1 nöstény,szerintem.
királynő szerintem is lesz a fílmben,de nem azt titkolják. -
Darkoo #2836 Újabb hírek az avpuniverzumon!
Az ALien 5, az az Alien 4 után játszódna elvileg, és elvileg az idegenek anyabolygójára kalauzólna el minket.
A készülő Predator 3 is a jövőben játszódna, és egy csapat tengerészgyalogosról szólna, akik a Predatorok bolygójára vetődnek.
AvP2 meg a Predator 2 film folytatása, és az Alien film előzménye lesz.Elvileg. De semmi se biztos.
Királynő én szerintem lesz a filmbe.
Predator egy db lesz, ez már tény. De esetleg a végén, vagy nagyon az elején egy cameo jelenet erejéig feltünhet mondjuk még pár társa, de a sztori szempontjából nem lesz jelentősége. -
#2835 A rendezők nyiltan megmondták: egyetlen egy predátor fog feltünni a vásznon. Szóval a nőstény dolgot szerintem kizárhatjuk.
De Királynő csak lesz a filmben nem? -
#2834 hogyha ,netalántán mégis kapcsolódna az első részhez ,akkor szerintem az a "veterán"predator az a "király" vagy mi lesz.vagy lehet,h. az a titokzatos lény ami megmozdításához 4-5 ember kell,az lehet h.nem is alien,hanem 1 nöstény pred(ez is elég nagy meglepetés lenne)gondoljatok bele,a királynö alient már többször is láttuk,a predalienre meg szinte mindenki számít úgyhogy az nem lenne akkora meglepetés.
-valamelyik könyv nem írja ,h. a predek miben laknak? -
#2833 Cameron valami hasonlót nyilatkozott vagy nem tudom...
A lényeg, hogy függ az AvP2 -től, hogy lesz -e Alien 5 vagy sem...
Majd ha Darkoo errejár talán pontosabban elmondja a dolgot én már nem igazán emléxem rá... -
Xerxész #2832 Ezt honnan tudod? Miért függne az Alien 5 az AvP2-től vagy annak sikerétől? Jó, ha sikeres, azt megértem, nyílván akkor érdemes belevágni. De ha nem lenne neadjisten sikeres az AvP2, miért ne lehetne attól függetlenül megcsinálni az 5. Alien epizódot? Két egymástól független film...hacsak nem akarnak itt is olyasmit, hogy egyik a másik folytatása, egyikből következik a másik. -
#2831 A predatorok földönkívüli vadászok :)
Amúgy állítólag valahogy kapcsolódik az Alien 5 az AvP2 -höz... ha sikeres lesz akkor lesz Alien 5 ha nem akkor nem vagy nem tom, de valami ilyesmi a helyzet... -
#2830 állítólag lesz majd alien5 és predator3 is. -
#2829 az alien koponyája nem látszik olyan keménynek,h amikor a predator megforgatja és beleveri a fejét a kőoszlopba és az oszlop széttörik,az alien-en meg semmi sérülés nem látszik,ez csak a látványért van benne.
-a predatorok földönkívüliek, az alienek meg ragadozók is. -
#2828 Jó az új banner csak az a baj, hogy a Survival Of The Fittest még mindig csak project/munka név :) -
Xerxész #2827 Jóóóóóhogy az, sőt a Kutyulien is az, amire gondoltál...hát nem érzed az erős iróniát az írásomban?
Az alapfaj úgy értve alapfaj, hogy ami belőlünk kel ki, az AZ ALIEN...csupa nagybetűvel. De ebbe most ne bonyolódjunk bele, legyen annyi elég, hogy az alienek a gazdatest valamilyen jellemző tulajdonságát életük folyamán magukon/magukban viselik. A különböző jelzők (pl. Pred vagy Dog) csak megkülönböztetésül szolgálnak, az azokból kikelt alienek is ugyanolyan gyilkos alienek. Ennyi.
Jó a banner! Kicsit AvP1-es feeling, a kék-fehér hideg színek miatt...az Antarktiszt idézi. -
Darkoo #2826 Az sose baj:) -
#2825 hát akkor már megérte tanulás helyett ez az 1 óra szerkesztgetés ^^
hát várhatunk poszterig, de gondolom nem baj ha csinálok egy próba verziót háttérnek... elvégre én pöcsöltem vele :) De ami AVP-vel kapcsolatos az nekem nem fáradtság :D -
Darkoo #2824 Le a kalappal a banner előtt. Nagyon szép munka.
Viszont a topik hátterét akkor lenne érdemes megváltoztatni, ha kijön majd a filmről egy jó minőségű poszter. Azt mennyivel jobb lesz majd megtekinteni, amint belépek mindig ebbe a topikba:) -
#2823 jó lett.
xerxész: hogy érted hogy alapfaj?az ítéliennél ET-re gondoltál? a kutyulien azt dogalien-nek hívják. -
#2822 Vélemény a bannerről? Gondolkodom egy másik topik háttéren is, csak nem tom mi a ti véleményetek róla, hogy változzon e vagy sem... -
#2821 Mivel én már kifejtettem az álláspontomat a hírekről, lényekről és több egyéb dologról így feleslegesen nem szpemmelek a topikba... ráadásul időm sem nagyon van. :(
amúgy estére kis újítás várható ^^ -
Xerxész #2820 Felébresztetted a házigazdást, hehe... Olyan ritkán ír a topicba, te pedg szószólásra késztetted, nem semmi, ecsééééém!
Jrex: az ember alapfaj, tehát az abból kikelt Alien alapalien. Minden más gazdatestből kikelt Alien nevében viseli gazdafajának nevét, pl: Medvélien, Kutyulien, Ítélien, Szarvélien...és még lehetne sorolni. -
#2819 Legközelebb 1 kommentben tudnád összegezni a mondanivalód? THX -
bali13 #2818 -
bali13 #2817 én a predátortol nem tudtam aludni a predi egy ben