Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Na de most komolyan. Tudja már vki mi is lesz a 2. rész története? Mert olvasgatom az avp univerzumot, meg ezt a fórumot is, csak nem jut rá mindig idõm, így nem olvastam végig az eddigi 2123 kommentet <#lookaround>
Azt tudom véres lesz, meg 18 karikás, meg inkább alien-es, stb, stb...
immovable
"Nemtom ezt miért kell luxuskiváltsággá tenni" meg kell harcolni érte <#idiota>

InfectedMann
sorry a helyesírási hibákért meg a floodért, de hát ez van akkor ha egy fórumon nem szerkesztheti a hozzászólásait.
Nemtom ezt miért kell luxuskiváltsággá tenni <#wilting>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
Egy kis helyzetjelentés:

Mi a véleményed a készülõ AvP2 filmrõl?

Véres, kegyetlen, brutális legyen 21 (22.8%)

Ugyan olyan legyen mint az elsõ rész 11 (12.0%)

Lassan beéri a lámák szavazat horror -t kivánó emberek szavazatait, de legalább az toronymagasan vezet, hogy olyan legyen mint az régi filmek <#hehe>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
Hát tényleg nagyn jó volt.
Jó szánalmas <#hehe>
Ember + Predator barátság. LOL. A világ megszánalmasabb dolga amit filmben megvalósítottak. Sztem eltévesztetted a topicot, ez nem a zárt osztály <#idiota>.

Áááá, de mennyire hogy igazad van! Pedig ráadásul jómagam alapítottam meg az OFFICIAL Hungarian Fenyõ Iván FANCLUB 2006-ot, így nemtom hogy felejthettem el leírni ezt a másik magyar vonatkozású hírt 😞(( <#vigyor>
JonDavis
És kihagytad azt az örömteli hírt,hogy az egyik tengerészgyalogos statisztát nem más játsza, mint ünnepelt sztárunk Fenyõ Iván,aki már a Bõrnyakúakban bizonyított😊

Ne is hallgass Davis Rules = JonDavis-re, õ csak terel <#vigyor>
huh, Te is jó helyen topikban fel a kérdést... 😄DD

a kérdésedre válaszolva: bizonyos netes fórumokon felvetõdött, hogy a gyártó filmstúdióz tervbe vette egy esetleges folytatás készítését, a pletykák szerint a forgatás 2012-ben kezdõdik, a mozibemutatót pedig 2017 január 2-ára tûzték ki.
Valami kiszivárgott a szereplõkrõl is, eszerint a második részben Michael Dudikoff alakítja a rettenthetetlen tengerészgyalogost, és számunka örömteli módon magyar vonatkozása is van a filmnek, ugyanis megkeresték Anettkát, nem vállalná-e el az egyik áldozat szerepét!
<#vigyor>
JonDavis
<#idiota><#idiota><#banplz>
Ecséém szerinted ez a topik mi a búbánatról szól,ha nem a második részrõl?

tetszik hogy a kiscsaj kijavítja a figyelmetlen riportert, remélem a filmben is ilyen bátor lesz majd 😊
Új hír az AvP Univerzumon!ÉS láthattok egy interjút a kis Ariellel is!Ki ne hagyjátok!<#eljen><#hehe>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

kBagyula
Addig jó amíg csönd van, mert ha van infó, akkor tuti lazsálnak és unatkoznak. <#hehe>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

InfectedMann
semmit sem tudunk mondani mert semmi sem szivárgott ki.
az AvP Univerzumon mindig közöljük a friss híreket ha napvilágot lát vmi információ.

matrix666
Alien3-al bekellett volna fejezni a sorozatot.Így lett volna teljes.
Avp2rõl meg nagy a csönd.NEm történik semmise?Új színészek esetleg?Egyébb forgatási kép?Mondjatok valami bíztatót😊

gabe paul logan
Ha jól emlékszem Burke küldte el a telepeseket nézelõdni Ripley tárgyalása után, és mikor már jött Burke Gormannel akkor sztem már jó néhány héttel késõbb volt. A elhagyott hajó adóját azért nem hallottuk mert az tönkrement akkor mikor a hajó megsérült, gondolom jöttek a space jockey-k és elvittek néhány tojást a kihalófélben lévõ állatkáikból/vagy az esküdt ellenségeikbõl/biofegyvereikbõl, ki tudja erre még nem kaptunk válasz, ez engem speciel jobban érdekelne, mert azok a különös lények sem jó indulatúak Steve Perry(alien4 trilógia) szerint, lehet hogy éppen a földet indultat elfoglalni az idegenek segyítségével...de miért szedték volna szét ennyire a saját hajójukat, nem értettek hozzá? Lehet hogy predik vágtak rajta nyílást anno, és õk vittek el tojásokat, tessék az aliens bõl rögtön jöhetett volna az új rejtéjeket feltáró alien rész v az avp, de mondjuk ripleyt ki kellett nyírni mindenképpen.

Nemtom mi bajotok a 3. résszel, sztem jó, a 4. nekem már azé nem tetszik mert teljesen megváltozott az atmoszféra, minden eltûnt amit kitaláltak elõtte, egy sz*r scifi galaxisba rakták át az alieneket, ráadásul eltelt még 250 (? asszem) év és semmi hatásos fegyverük nincs az embereknek, még lángszóróval és shotgunnal mászkálnak a katonák? Még csak egy gépfegyver sincs a filmbe, amúgy is már lézzerrel kéne rohangálniuk nem acélmagvas fegyverekkel...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

kBagyula
Azért szerintem majd a képbe bekevarodik a Pred 1. része is, valami fogalmuknak a titkosszolgáknak kell lennie, hogy milyenek és mit mûveltek szegény Swarcival és sorstársaival a venezuellai dzsungelben. Majd jönnek a fekete autók, helik és rendet raknak, vagy megnyomják a piros gombot legfeljebb. (Vagy a predik nyomják meg a "gombot") <#hehe>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

InfectedMann
OKAY <#eljen><#worship>
csak az a vigyor néha kicsit gúnyosan néz ki egy két hsz után <#vigyor>

JonDavis
Ezt énse gondoltam komolyan,azért raktam oda a <#hehe> smileyt<#wave>

Az Aliens egy mestermû.Egy tökéletes film.Csak nagyon belementem a részletekbe,amit szerintem nyugodtan átlehet siklani,mert ez a film nem akarta megváltani a világot,csak egy szórakoztató film akar lenne a scifi horror kedvelõinek.
Engem az zavar,ahogy folytatták a sorozatot.Alien3ban kicsit szánalmas volt az,hogy egy tojásból kikelt arcmászó ekkora felfurdolást okozott,és kinyírta az egyik kedvenc karakterem.
ALien 4 meg nagyon rókabõr,ugyanakkor egy egyszerû ötlet alapján folytatták.A klónozás.
ALien 5 remélem visszateszi a megfelelõ mederve az egész folyamatot.
Õt tekintem titokban a titkos esélyes megváltó filmnek😊
Sokan elfejtik az emberek,hogy az AvP filmsorozat egy kicsit kiakar szakadni az ALien világából,és egy önnálló atmoszférával univerzummal valami újat akar nekünk bemutatni.
Elsõ rész sajnos nagyon rosszúl fejezte ki ezt a gondolkodásmódot.
AvP2 minden bizonnyal kijavítja a problémát.
Én már úgy vagyok vele,hogy 4 alien rész játszódott a jövõben.Kellõképp kiismertük õket mindenféle terepen.Ûrhajóban,bolygón,börtöntelepen egyaránt.
Tényleg ráfér az újítás a sorozatra,szvsz,tökjó,hogy végre egy teljesen szokatlan környezetben látjuk majd õket.Nagyon kíváncsian várom ,mi sül ki az egészbõl.
AMi meg a predatorokat illeti,szerintem azért csinálják meg a Predator 3at,hogy bemutassák nekünk,mit kezdenek majd a jövõven.Akkor egy Alien 5,ami szintén jövõs sztori lesz,utána jöhet az Avp3,ami egy újjabb összekötõ kapocs lesz,demár a jövõben.
Most ,hogy megbarátkoztam a gondolattal,izgatottan várom,mihez kezdenek a predatorok és alienek a mi világunkban,napjainkban egy kisvárosban csupa egyszerû állampolgár közt.
És roppant para lesz azt látni,hogy szerencsétlen városlakók és a katonaság most szembesül elõszõr a halállal és a vadásszal.Hogy élik át ezt az egészet?Hogy reagálják ezt le?Mien lelki sokkot fognak majd kapni?ÉS hogyan küzdenek a túlélésért?
Nagyon érdekes lesz az idegeneket látni,kihalt utcákon,házakban,erdõben,és csatornákban.
Sajnálatos módon a trailer még nagyon odébb lesz.Addig felvágom az ereimet,vagy leugrok a 20ról.De valahogy kikell bírnom😄DD

Nah csak ennyit akartam írni.Nem sok igazán<#hehe>

InfectedMann
Hát ezért ennyire nemkéne eltúlozni a dolgot.
Mutass egy tökéletes filmet.
<#rolleyes><#pardon1>
Az Aliens -ben annyi hiba van mint az AvP -ben akkor sztem az Alien 3 -at emg a 4 -et el is áshatjuk még mélyebbre. <#gun><#wave><#wilting>

JonDavis
Lassan az Aliensben is annyi hibát találtok,mint az AvPben<#rolleyes><#hehe>

Anno a telep mekkora távolságra volt a hajótól?
Mert mikor bishop ripley és hicks nézték az atmoszféra processzort h megsérült Bishop mondta h mekkora erejû lesz a robbanás és azon belül /most nem jut eszembe a pontos távolság/ minden elpusztul....
Vajon az a ûrhajó azon a távolságon belül volt?
Vagy anno a 4ik részben a doki elmondta replynek az ebédlõben h klonozták a fiorina 161 bolygorol beszerzett vérmintábol...
Furcsa a 3ik és 4ik részben is máshogy hivják a bolygot...:S
Mondjuk az idõ tényleg megkezdhette az anyagot nem is hülyeség elvégre 57 évig nem volt semmi..
De azt a jelet tényleg miért nem fogta a telep?:S
és hogy lehet, hogy a segélykérõ jeleket, amiket a Nostromo meghallott az ûrben, a telepesek évtizedeken keresztõl nem hallották.

sõt nem is jártak arra, csak pont miután Ripley-t megtalálták a mentõkompban... <#idiota>

szvsz ezek az élienek direkt akartak kibacni Ripleyvel <#idiota>
Kmarha
1.: hja, 100 éve még úgyanígy kérdezték az emberek, hogy hogy a fenébe lehet repülni az égen. Azt tessék, azóta már az ûrben is jártunk.
2.: Legyen bármilyen ellenálló, azért a végtelenségik semmilyen anyag nem tarthat ki.. elvileg. Elrozsdásodott, azt letört 😊)) Oks, ez tényleg gyenge pontja a filmnek
3.: mivel mostmár tele van oxigénnel, és ezálltal a légkör összetétele alaposan megváltozott, megváltozik a fénytörés hüle mutatói. Ergo, megváltozik a láttható fény a bolygó felszínén

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

gabe paul logan
-NEkem nem teccene h össze hozzák a két fajt...
-Most reggel megnéztem és tényleg abszolút más az ûrhajó az egyhez képest, mármint a patkó egyik vége letõrt,nem hiszem h vmi szél vitte volna le, de reméljük h nem rendezõi hiba...
-Most egy kicsit savazom a kedvencemet(aliens): 1.hogy a fenébe lehet 20 év alatt oxigént varázsolni a bolygóra, ahol majdnem õsállapotok uralkodnak? 2. a letört hajó 3. miért változott meg a bolygó színe baran-vörösrõl kékre?

remélem cameron belecsempész a filmjébe az eredeti alien4 trilógiából vmit...kéne egy idegenek elfoglalják a földet, vagy idegenek szülõbolygój dolog<#hehe>

(bocsánat hogy nem avprõl beszélek)

JonDavis
Amik szerintem a predatorok legõsibb leszármazottai...
Mint nekünk a neandervölgyiek,nekik a space jockey-k ,akiknek ûrhajóba több ezer éve ott fekszik az Lv-426on<#lookaround>

JonDavis
Egyesek szerint Space Jockey-k is lesznek a filmbe<#lookaround><#lookaround>

InfectedMann
sorry <#nyes><#szomoru1>

én annak örülnék a legjobban, ha az alien 5 teljesen független film lenne az elõzményektõl, ami sigourney weaver, sulaco, nostromo, anya, apa, stb stb mentes lenne, zsírúj szereplõgárdával és sztorival.
JonDavis
AvP2-t kihagytad<#ejnye1><#hehe>

InfectedMann
A legtöbb megválaszolatlan és rejtélyes kérdésre az Alien 5 -ben kapunk választ 😊

Mondju keza csillagrombolos dolog is igaz!
Tényleg mikor a 3ik rész kezdõdik a sulacon az a tojás ott van az arctámadó velük m1 a mentõkabinban,de vajon a társaság a sulacot a fiorina 161 felé menet átvizsgálta?
Vagy mi történt azzala hajóval?
Gondolom visszafelé a célállomás a föld vagy az akkor még látezõ föld körüli ûr állomás...
Lehetne még mit csinálni a fenmaradó iylen kérdésekkel!!!
Az LV426-on az elsõ részben még az idegen ûrhajó mind 2 hátsó része égnek állt nem volt sérülés rajta viszont a 2i krészben már a job boldali le volt törve..
Vajon mi történhetett?
1általán hogy került az oda?
És az ott lerakott tojasokat ki kvihetté koda?
Vagy volt 1 királynõ? Ha igen az hova lett?
Kár hogy a 2i krészben nem mutatta ksemit mikor newt szülei bementek...
gabe paul logan
ugymond a sulaco egy komplett "csillagromboló" volt, gondolom láttad mennyi spéci fegyver látszik kívülrõl...hmm azon gondolkodtam h ha majd felhasználják vmikor naon jó sülhetne ez el: 57 évig nem is érdekelte a társaságot h mi történt a kis akcójukkal és a nostromoval meg az idegen hajóval? ha nem hoznak ki ebbõl semmit naon el van ba***a a kedvenc részem is DE megcsinálhatnák h bizony a társaság vmi kis tenyész telepet akart volna csinálni az lv-426 on, egy kicsit erõltett tudom de valahogy meg kéne menteni a 2. rész jó hírét....

NA KÉREM EZ AZ EGYETLEN ÉS BÕDÜLETES HIBÁJA AZ ALIENS NEK!

kBagyula
Anno a Nostromo is elég nagy volt, fõleg, hogy egy komplett ércfinomítót vontatott maga után.
A Sulaco is nagy, de szerintem belül a legénységnek elkülönített részen kívül fõleg fegyverzet és gépészeti rendszereknek kellett a hely. Valószínû sokkal több személyzet/utas is felfért volna rá.

ööö izé
Vmit nem értek..
Megint elõkaptam az Aliens DC-t megnéztem és hát izé
Az a USS SULACO hogy is mondjam olyan bazi nagy mégis csak az a pár ember van rajta !
Vajon mi a rossebb lehet a hajó többi részében?
Mikor zuhannak a pokolba gyors liftel /Hudson szerint/ akkor csak 1 kis zsilip ajton mennek ki de az egész hajóhoz képest olyan picike...
Mi a franc lehet a hajó többi részén?
A telepet viszont jol eltalálák..
Felfedhettek volna több titkot is....
Ha mentek jövõre moziba rá veletek tartok én is!!!
Megse fogok nyikkanni amíg ki nem jöttünk moziból igérem! Utánna meg jöhet a sírás vagy röhögés vagy a maximális megelégedés a képünkön!
gabe paul logan
jaja fõleg h világ premiere lesz szerintem...de az a trailer se lesz sokat mondó, me pár héttel a film elõtti hivatalos trailer se mond ált. sokat pedig az már tényleg a film elõtt van egy hónappal...

JonDavis
PL a King KOngnak is az elsõ trailerje nyár elején jelent meg, és december végén volt a premier.
Tehát így apremier elõtt 6-7 hónappal szokás beindítani a reklámkampányt...Sajnos😞
Én nem nagyon reménykedem abban,hogy jövõ év április májusáig kijön valami elõzeteske..

InfectedMann
Nemtom.
Valahogy nem illene be a képbe a dolog.
Nem akarom, hogy valakiben csak emiatt maradjon meg film.

JonDavis
Predatorok szaporodására nem is vagy kíváncsi?<#hehe><#hehe><#vigyor5>

gabe paul logan
inkább az idegenek szaporodjanak...bár a legtöbb alien könyvben van szex... nemtom, nem hiszem h szükség lenne, most az egyszer azt mondom(pedig ez ellenkezik a törvényeimmel) inkább lássak +2 percnyi alient mint cickókat!!!

JonDavis
Nõi melleket még sohase láttunk egy alien vagy predator filmben sem..
Ti szeretnétek az AvP2ben cickókat látni?<#hehe><#beka3>

InfectedMann
igen én is hallottam errõl... addig mi a faszt fogunk csinálni?
áhh... ez kibaszás, de nagyon...

JonDavis
Amugy meg állítólag csak a jövõ nyár elején jelentkeznek az elsõ trailerrel.Legyetek türelemmel!

JonDavis
Semmi bajom az Aliensel,jó kis scifi akcio film.Mûfajában az egyik legjobb,és egyik kedvenc filmem.Csak jó belekötni akedvenc filmembe,most ez baj?<#wilting><#hehe>

Thanks!<#wave> Majd csekkolom<#eljen><#finom><#hehe>. Csak mostanába nem néztem ide be.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

InfectedMann
8-an? úristen...
remélem nemsok ilyen agybeteg fogyatékos van a világon <#hehe>

moziból kijõve, ha tetszett is, csak azért tetszett valamennyire az elsõ rész, mert alienek és predatorok voltak benne, ha mondjuk két kevésbé híres valami gyepálta volna egymást, akkor sokkal felejtõsebb lett volna az egész :S

így szimpla csalódás.
kBagyula
Nekem pl. tetszett az elsõ rész is, habár igaz a rövidsége és a cselekmény zagyvasága miatt nem hozta az általam elvárt szintet. Ez csak jobb lehet.

Már 8an szeretnék,hogy ugyanolyan legyen,mint az elsõ rész<#idiota><#banplz>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

InfectedMann
És még sokan attól paráznak, hogy szar lesz a film...
Annyi neves ember dolgozik már rajta, hogy az AVP1 stábja akár el is áshatja magát <#hehe>