5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Jrex
    valaki megmondaná mi az az alienated?
  • Jrex
    gondoltam
  • Esrohnoil
    Ha visszaolvasol, láthatod h. tudom.
  • InfectedMann
    Szerintem a Survival Of The Fittest címmel sincs semmi baj mivel kb. annyit jelent, hogy a legerősebb maradha életben vagy valami hasonló.
    Kiváncsi leszek az új címre. Csak ne AlienS vs. Predator legyen mert félek ha nem lesz olyan jó, hogy megérdemelje a játék és a könyvek címét akkor hatalmas botrányt fog kavarni.
    Amúgy olvassátok az avpuniverzumot :) Érdekes dolgok láttak napvilágot :)
  • Jrex
    az nem fittness hanem fittest,csak nézz fel ide.
  • Esrohnoil
    Arról h. már amikor szóba került, nekem akkor az elején sem tetszett ez a fittness-es cím (régebben említettem is), és örülök h. változtatnak rajta. :)
  • Jrex
    milyen norbi update-ről beszélsz?
  • Jrex
    najó,ha nem akartok válaszolni a kérdéseimre,akkor teszek fel másokat:hogy értik h, visszatérnek a gyökerekhez?az aliennél értem,de tudtommal minden ragadozó máshogy néz ki.(vagy talán megint narancssárga lesz?nekem zölden jobban tetszett.)

egy igazi bombázó:

amúgy te miről beszélsz?
  • Esrohnoil
    Á, ez dejó, úgyis gagyinak találtam már az elején. :D
    Norbi update meg egyéb komolytalanságok nem kellenek bele. Remélem SOKKAL jobb lesz, mint az első rész.
  • Esrohnoil
    Bannerbe lehetne majd olyan visszaszámlálós naptárat tenni, amin a hagyományos számjegyek helyett predatoros jelek vannak. :)
  • Darkoo
    Uj hírek az AvP Univerzumon a viz alatti jelenetről!
    Nem sok, de már most nagyon kíváncsi leszek, milyen is lesz:D
  • Jrex
    milyen bubi
    alien:
  • viizo
    van köztük egybubis, hárombubis meg ötbubis

/me csak tréfál :)
  • Jrex
    valaki nem tudná nekem megmondani h,- az alienek különböző kasztjaiba tartozó egyedek között mi a külömbség?és azt h.több olyan regényt is láttan h, a földön vannak az alienek,és h,az időben mikor játszódi(az aliens fílmek közben,után?)
  • Jrex
    azt akartam az írásjeleimmel kifejezni h, igazából senki sem veszít mert mindből lesz túlélő(valahol.)
  • Xerxész
    Komolyan kérdeztem. Miért, neked nem szokott leblokkolni néha az agyad? Hát nekem leblokkolt, amikor írtam... De most, hogy végigolvastam, amiket felsoroltatok, egytől-egyik mindet ismerem. Szégyen gyalázat, de vizsgáknál is előfordul, hogy a legegyszerűbb dolgok nem jutnak eszembe. Van ilyen...

De THX a sok példát, mostmár el vagyok látva.
  • Bokafix2
    Columbia Pictures, Dark Castle, Lions Gate, Miramax, Vertex, Focus Feature, Sony Pictures, Touchstone, Warner Bros. Walt Disney, Newmarket Films...

Elég-e?
  • JonDavis
    "Segítsetek nekem, plíííííz! Mondjatok már olyan nagy filmstúdiókat vagy filmvállalatokat, mint a Fox. Mozimániás vagyok, de msot nem jut eszembe egy külföldi sem ezen kívül... "

Most ezt komolyan is kérdezted?
  • viizo
    Universal, Paramount, New Line, Dreamworks
  • Xerxész
    Zsír! A Die Hard 4 úgyis jobban leköt, mint a Pókember 3. Nem rajongok igazán a Marvel képregényekért. Egy-két film volt csak, amiket láttam, azt is azért, mert többedmagammal mentem moziba, és a többség azt akarta megnézni.
    De azért nektek jó szórakozást kívánok hozzá!

Segítsetek nekem, plíííííz! Mondjatok már olyan nagy filmstúdiókat vagy filmvállalatokat, mint a Fox. Mozimániás vagyok, de msot nem jut eszembe egy külföldi sem ezen kívül...
  • JonDavis
    A Die HArd 4 előtt lesz a mozikban a teaser trailer. Junius 27-től a mozikban.
  • viizo
    pedig a Pókember 3-at önmagában is érdemes lenne megnézned ;)
  • Xerxész
    Azért vannak az írásjelek, hogy érthető legyen, amit írsz...használd. Mert ezek nélkül eléggé érthetetlen, egybefolyó az irományod.

Az még mindig áll, hogy a Pókember 3 előtt lesz az AvP2 mozielőzetese? Bár nem hiszem, hogy csak ezért megnézem a Pókember 3at. Inkább várok prá napot még, utána nem sokkal úgyis elérhető lesz az interneten.
  • Jrex
    azt értem h, az ott élö emberek meghalnak,de az igazi győztes ha a fajtája életben marad,de a faj fennmarad,hisz akkor nem lenne foyltatás.
  • Xerxész
    Leírtam egyfajta gondolatmenetben, hogy az ember miért nem élheti túl...szerintem. Abból kiindulva, amit eddig nyilatkoztak.
    Vannak itt egyébként nálam még fanatikusabbak is, akik minden könyvet meg egyéb anygaot is kiolvastak, ők tudják a legjobban, hogy az Alien első részében az emberek nem tudnak az idegenekről. És mivel az AvP2 a rendezői hírek szerint időben az Alien 1 előtt és a Predator 2 után fog játszódni, azaz napjainkban (állítólag össze is köti a 2 filmet), következésképp egy ember sem élheti túl az AvP2-s incidenst, aki beszámolhatna a nagyvilágnak az alienek létezéséről. Érted már?
    A Predator esetében más, ott már a 2-ben is tudtak róluk, gondolj csak Gary Busey (alias Peter Keyes) beszámolójára a kamionban.
  • Jrex
    ja még a képekhez: remélem a csatornában azért lesznek sötétebb részek is.
  • Jrex
    az ember mért nem élheti túl?
    mindíg az ember nyert,eddig.(ők maradtak életben,a predator(amelyik az elejétől benne volt) mindíg meghalt.
  • Xerxész
    Azért annyira nem volt szar szerintem. De akár jó volt, akár nem, egyvalamire jó volt a cím: hogy kiderüljön belőle, valamelyik faj egy (esteleg több) kéviselője túl fogja élni a bulit. Ha hihetünk a sztorinak illetve a rendezői nyilatkozatoknak, akkor ez csak a Predator lehet, kizárásos alapon. Alien és ember nem élheti túl, mert akkor nem tudják összevezetni az Alien filmekkel. Az Alien 1-ben ugyenbár még az emberiség nem tud az alienekről. Ha pedig a Predator éli túl, akkor ez azt jelnti, hogy nem lesz nagy bumm a végén. Legalábbis self-destruction bumm nem lesz. Kár lenne...

Vagy aztán az utolsó pillanatban kijelentik, hogy mégsem kötik össze a Predator és Alien filmeket, mert jön az AvP3, amin már dolgoznak és az majd összeköt mindent mindennel.
  • viizo
    valóban nagyon gagyi alcím volt ez a SOTHF, így remélem hogy jóval ütősebb lesz majd az új alcím
  • rotator
    Nem is baj, elég hülyén hangzott.
  • Xerxész
    Hát ha már a cím végülis ismeretlen marad egy darabig, nekem volna pár ötletem:

AvP: The Town of Hell
    AvP: Three Deadly Species
    AvP: Creatures of Demolition
    AvP: Killing Machines
    AvP: Battleplanet

És még lehetne sorolni őket. Igazából hiába is találgatunk, mivel nem tudjuk, miről szól a film.
  • Darkoo
    Colin Strause megerősítette az imdb-n ,hogy nem AvP:Survival of the Fittest lesz a film végleges címe, teljesen más címet adnak majd neki.
    Szóval...SLICk majd a bannerból kiveheted nyugodtan azt a részt:D
  • Jrex
    ja még a dna-ban földönkívüli civilizáció ként említik,miközben csak 1 földönkívüli állat
  • Jrex
    -Minden ember evő ragadozó földönkívüli???:D-megnéztem és szerintem nézhető,szeretem az ilyen gagyi szörnyes fílmeket is,olyan volt mint az anakonda2,és ugyan ott É-borneón játszódik.és nincsenek benne olyan orbitális hibák mint az anakonda2-ben h. az anakondák és az elején lévő bögömajom eredetileg d-amerikában él...csak azt nem értettem benne h, az elején(dna-ban) a barlang spontán el kezd beomlani,aztán este egy rossz ajtónélküli kunyhóban alszanak holott ott rohangál a környéken a Balacar.mondjuk az alienre jobban hasonlít,én más címet adtam volna neki:-balacar
    -láthatatlan halál(ha már nevet kell koppintani inkább mint a ragadozó)
    vagy -ragadozó halál.

-szerintem a legcsúnyább alien fej a humano-aliené és a legrosszebb pedig az alien2(pedig ez az egyik legjobb rész)talán az állkapocs mögött összeszűkülő recés fej miatt.
    -meik fílmben melyik kasztrendszerbeli alienek szerepelnek?amúgy a királynőt kihagytad.
  • SLICK
    azért azt úgy is kéne tudni használni :D Vmit kezdek majd :)
  • viizo
    ez már aranyos kis promókép az alienről, nekem is tetszik ;)

viszont a prediből nem sokat lehet kivenni, de mintha látszana egy kissé hogy tényleg visszamentek az első rész ragadozójáig, teljesen olyan a tartása.
  • Darkoo
    Szerintem az eddig kiszivárgott AvP2-s képekből csinálj egy mixet,egy ilyen keverék képet a bannerban.Szerintem valahogy meglehet oldani. Photoshop csodákra képes:)
  • Xerxész
    Ííííííííííjhhhhhh, faszák a képek! De akármit mondták, akkor is a Predator viszi a prímet... Jó az a kép róla az Alien alatt, kár hogy ilyen kicsi. Kellenének még fotók...
    Amúgy az Alien is korrekt...tetszik a barázdált fej...
  • Kmarha
    azt ne nézd meg! egyszerüen rémes!!!

egyébbként persze, ha másból kellnek ki, máshogy néznek. Mert dolgozót, harcost, testőrt már látthattunk. Emberből kikeltet, kutyából kikeltet is.

Lehet ez mégis csak valami szarvasból robban elő :DDD (de reménykedjünk hogy a farkas verzió lesz :D)
  • Jrex
    minden alien nemzedék máshogy néz ki + a különböző kasztrendszerekbe tartozó alienek is mások,mondjuk a sima fejű alien nekem is jobban tetszik,de ez se rossz.
    -megszereztem a Dna-ragadozó-t,ma fogom megnézni.