5789
-
#2978 dehogynem. ha nagyon beleéled magad, akkor felérhet egy filmmel. Volt pár paráztatós könyv már a kezemben.
Jól van, nem fogsz sikoltva felugrani előle, de az adrenalin szinted garantáltan az egekbe szökenhet :) Persze ez már megint generációs különbség. Ma már filmeken, régen meg regényeken nőttek fel az emberek. -
W B #2977 de nem olyan megrázkodtató -
#2976 6 évesen nemtudtam olvasni...
Amúgy igazad van, néha egy könyvön jobban lehet izgulni. -
#2975 Nekem a könyv anno félelmetesebb volt, mint a film... -
#2974 Én talán 6 évesen láttam... viszont a film maga olyan hatással volt rám, hogy kilőtte filmek terén a félelem központomat... a többi részt már röhögve néztem. -
#2973 ...én anno valamikor '84 táján lógtam be egy haverral megnézni, hát agyon paráztam magam rajta. Azóta a kedvencem. :) -
W B #2972 tudom.
de ezt leszámítva ez a film nagy élmány volt -
#2971 jól van de a médiatörvények nem hasonlítgatásokra vannak. Ahol belek vannak, meg vér, hörgés és emberhúst átszakító idegenek, az igenis megéri a 18-as karikát. Főleg hogy a film az horror. Nem számít, hogy ezt a cimkét 1978-ban vagy mikor kapta, akkor is horror, annak készült. Az teljesen más tészta hogy a mai nemzedék a hiradón felnőve több szörnyűséget látt, és nem csinálja össze magát egy ilyen filmtől, de képzeld el akkoriban milyent szólt ez a film! -
W B #2970 az nem olyan brutális, mint amik MA vannak. azaok hoz képest, kis aranyos jelenet. -
#2969 nézted volna 25 évvel ezelött moziba! :)
No meg azért volt benne olyan rész ami miatt ott kell lennie a 18-asnak még ma is (gondolok itt a mellkasból kirobbanásra) -
W B #2968 azt nem értem mért volt +18? nem is volt olyan rémisztő -
viizo #2967 igen, meg szokták őket nyírbálni a kereskedelmi tv-k :/// -
W B #2966 megnéztem a 8. utas a halált... ebből jeleneteket KIVÁGTAK!. de amúgy nem volt olyan rémisztő. a zenei aláfestés is jó volt -
#2965 kössz,az évszám kellett. -
#2964 Ez már nem volt vicces azután, hogy már leírtam melyik évben játszódik. -
#2963 1978-ban forgatták, akörül. -
#2962 igen az AOL az AliensOnline.
No lehet is olvasni Colin újabb válaszait a avpgalaxy fórumon feltett kérdésekre. Persze csak olyan kérdésekre válaszolt amiket senki (se fórumozó se más hírsite) sem tett még fel nekik :) Legalábbis próbált olyanokra válaszolni.
Jrex. Én csak annyit tudtam kideríteni, hogy 2122 -ben játszódik. Ennél pontosabb infóm jelenleg nincs. -
#2961 az aol. az az aliens online lenne ugye?
nem tudja valaki pontosan mikor játszódik az alien1. része? -
#2960 Animatronic technológia:
"Megépítették bizonyos méretben az adott szörnyet (ez nem mindig volt méretarányos), majd azt vagy beépített motorokkal mozgatták, vagy stop motion technikával kockáról kockára beállították a megfelelő pózba és lefényképezték." -
#2959 LOÁL.
A már általunk is közölt híreket hízlalták fel egy kicsit csomó felesleges faszsággal. GRAT :D
Xerxész: Nem kell szólni. Mi is tudjuk. Csak nekünk is kell valamikor dolgozni, aludni, enni, inni stb. Nem pásztázzuk másodpercenként a híroldalakat. Nem vagyunk se robotok, se rabszolgák. Egyenlőr minden hírt előbb szoktunk közölni mint az AOL. Az AOL csak nagyobb csomagokban szokta jóval később összegyűjteni az AVP2 híreket. -
Xerxész #2958 Mellesleg valami jó angolos nem tudja, hogy mit jelent az, hogy "animatronic"? Gondolom, valami olyasmit, hogy animált, animációval készült, stb... -
W B #2957 én ezt nézegettem -
Xerxész #2956 Házigazdák, figyelem!!! Az AvPGalaxy oldalán van ám fenn új hír: Colin bácsi válaszolt ismét néhány kérdésre... Tessék az oldalt és a fórumot frissen tartani!!!!
A legjobban ez tetszett: megkérdezték, hogy saválló lesz-e a Predator felszerelése...erre ez volt a válasz: "...a Predator jól felkészült lesz a harcokra..." Asszem lesz nemulass... -
#2955 a nagyállatoknak az orrán is be tudná juttatni nem?végülis ugyan oda vezet:) -
#2954 az jól néz ki,jobb mint a játékban.
az a kép,az avp universumon is ott van,valahol a hírek elején még,de ha beírod a google-ba h.predalien akkor kidob egy csomó képet,és azt keresd amelyik 1 gugoló,szürkeszínű,szobor szerűség.
-a predator meg nem csak "nemes"vadakat támad meg?amelyeket nehéz megölni. -
W B #2953 hol is van pontosabban az a kép? -
Xerxész #2952 Az egyébként roppant mód kegyetlen, ravasz és cseles lény lesz, hiszen örökli a Predator némely tulajdonságait (mondjuk pont ezeket) és persze a külsejét is. Ha az a lény lesz benne a filmben, amiről itt egyszer raktatok fel képet, akkor minden elismerésem neki. Hosszú fej, raszta hajjal, plusz elől a pofacsápok, mindez kombinálva a kiölthető belső szájjal...zseniális lesz. Lehetne már 2008 január vége... -
Xerxész #2951 Szerintem felesleges ilyesmiken elmélkedni. Ez kb. olyan, mint hogy mihez kezdene a Predator egy mezei kisegérrel...az is lehetséges préda, de azt pl. hogy filézi ki? Értelmetlen kérdések/feltevések ezek, úgysem lesz hasonló a filmben. Úgyis az lesz, hogy emberre, kutyára, esetleg más veszélyesebb állatra (pl. farkas vagy medve) tapad a Facehugger, nameghát ugye jó öreg Predator barátunkra is, és lesz PredAlien. Ennek örülök a legjobban. -
#2950 de vágod hogy a lábai hosszához csak közvetve van köze. A te kérdésed kb igy hangzott volna helyesen: "azt mit csinál petéző ha olyan nagydarabb állattal találja szembe magát mint Godzilla?" :) Mert ha azt kérdezed hogy ki tud e belőle kellni, akkor a válasz: igen. Ha belejut valahogyan a pete. No de a tenyérmászó sem hülye, soha nem támadna meg egy olyant, amivel nem tud elbánni. -
#2949 korábban már írtam ezt,illetve hasonlót.
-"te csak azt az ételt tudod megenni ami ráfér a tányérra?"de azért megnézném,akkor pl: godzillába hogy tenné bele. -
#2948 Engem csak két dolog zavart mindig is. Az emberi anatomiát felületesen ismerve, két út lehet a tojócsövecske elött. Egyrészt hogyan választ. Másrészt, ha választ, akkor az egyik a nyelőcső lesz, a másik a légcső. A nyelőcső a gyomorba vezet, és nem onnan bujik elő a lényecske.
A légcsö pedig a tüdőben, hát nagyon ott sem tudna elhelyezkedni. Meg a könyvekben is mindig az van hogy szépen félreturja a belső szerveket hogy elférjen. No de hogyan kerül oda ahova, és az hol is van pontosan? :D
De mivel csak film, vagy regénykitaláció az egész, annyira nem szokott zavarni ha valamely művet élveznem kellett. :) -
#2947 szerinted?
amibe beletud tojni abból tud kikelni. A lábai meg segitik abban hogy a gazdatest ne tudja magáról letépni őt mielött kiütné azt hogy nyugodtan belepetézzen (a kómában lévő beteggel tapadókorongok nélkül is elbánna, de hát mint tudjuk tapadni jó. És akkor biztos nem esik le az áldozatról, tud vigyázni a gazdatestre még egy picikét)
De ez a kérdés megint kb ilyen stilusú: te csak azt az ételt tudod megenni ami ráfér a tányérra? (válasz: nem bazeg, csak úgy egyszerübb!) -
W B #2946 szerintem mint a polip rátapad. vagyis nem feltétlenül... mindjuk egy Arcmászó vs. T-rex érdekes lehet... -
#2945 ha az alienek a gazda állat tulajdonságait öröklik/részben, akkor egy nagyon hülye emberből egy "hülye" alien kel kinem?
-az alien ugye csak olyan állatból tud kikelni amilyen állat fejét átéri a lábai/ráfér a fejére az arcmászó? -
W B #2944 ez az utólsó, ezen behaltam! -
W B #2943 no és ez? -
W B #2942 ez a legjobb -
#2941 az alfost én is megtaláltam:D:D -
#2940 az AvP 3-mas borító
majd a 4. részben immár egy oldalon
-
#2939 az alieneket valószínűleg az "űrutasok"(az alien1.részéből az a maradvány)hozták el a bolygójukról.
-a saját bolygójukon is kellett lennie más fajoknak amelyekből kikelnek.
-és ha a bolygójukon "bogarak" akkor biztos nem annyira veszélyesek,kivéve ha ott "rovaremberek" élnek.