Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
Én olyan királynõre gondoltam ami az avp 1ben volt az alien 2ben meg a 4ben.

Live for nothing or die for something.

királynõ szabadult el... mé nem érti meg ennyi Pyode Amedha?

Danny1987
Szerintem ha több predator ment volna nincs semmi akci benne hiszen egy predi is nagyon jól boldogult most ha 3mat esetleg 5öt vagy ennél is többet küldenek akkor az alienek a városig sem jutnak el.
Szerintem akkor lett volna jó a több predi ha több alienne szabadult volna el + 1 királynõ is.

második pontodra a válasz: Ha saját hibájuk hogy egy lakot (akár csak kolónia) bolygón elszabadulnak a xenomorphok akkor azokat kötelességük megölni. De ilyenkor nem egy predátor megy a helyszínre, hanem sokkal több. (ez itt lett elcseszve)

Harmadik: és hogy ha csak ki kéne következtetned? mivan ha a W. vagy a Y. figyelte, és ezért adták nekik a vállöveget.

Negyedik: mutattak, a predalien volt a királynõ, csak még nem kifejlett.

schrank
a predator 1-2 téleg jók de az élienek fasságok aminek a túlon-túl sérthetetlenségük miatt van én most nézem ezt a szutykot de a sablonhegyeken túl sokmindent nem tudok mondani ha nem alszok el rajta majd megírom milyen volt <#oooo><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fenrir
Én is megnéztem és számomra nagy csalódás volt :\

Minden filmet megnéztem ami az Alien és a Predator világában játszódott, a megjelent játékokkal is foglalkoztam és szinte minden könyvet el is olvastam ezért eléggé sok a számomra érthetetlen dolog.

Elsõ: az Alienek az arctámadótól a lárváig hogyan tudnak ilyen gyorsan fejlõdni? Az Alien 1-ben és 2-ben is elég sokáig tartott amíg a gazdaszervezetben kifejlõdött a lárva ezért a kórházi jelenet ahol a terhes anyából 3-4!!! lárva született cirka 5 perc alatt nevetséges volt.

Második: a Predatorok az Alieneket csak zsákmánynak tekintik a beavatási vadászatokon, miért érdekli õket, hogy egy bolygón lezuhant egy rakománnyi dög és el kezdenek szaporodni? Nekik az annál jobb lenne mert mindig lenne mire vadászni.

Harmadik: vajon miért nincs a Predator 2-nek semmi köze ehhez a 2 AvP filmhez? Pedig egészen jól mellé lehetett volna kanyarítani a történetet hiszen akkor már volt ott egy titkos szervezet ami a Predatort figyelte.

Negyedik: miért nem mutattak a filmben egy királynõt sem? Hiszen csak õ tudna tojásokat rakni a további arctámadó nemzedékhez, ehelyett a Predalien termékenyített meg mindenkit??? Jah nem, volt kb 2 arctámadó a film elején, ha jól számolom az keményen 2 Alien lehet.

Annyi pozitívumja volt, hogy nem nagyon válogattak a szereplõk kinyírásában, akit lehetett megöltek valahogyan az írók 😊

Számomra még mindig az Alien 1-2 és a Predator 1-2 a nyerõ, a többi történetben utána sem érhet.

A halál csupán a kezdet...

mama2
Szerintem is nézhetõbb az elsõ része. De egyik se ér fel a régi filmekhez😊. Amúgy ez olyan izé volt a vége. Felrobban a város húúú, ezt már az elõzõ részben is láttuk, csak ott a predi robbantotta fel a piramist, és nem emberek. De igazán találhattak volna más befejezést, mert én úgy éreztem, hogy az elõzõnek a végét látom, csak itt város robban fel, és a predi is elpusztul, meg a alien is. Amúgy tök Jó a predik bolygója😄. Ha ilyen a predatoroké, akkir milyen az Alieneké??😄. Vagy az Alieneknek csak az a piramis volt az elsõ részbe?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Rykov
Nekem egyik része sem tetszik. 😄

err... http://cryptozone.extra.hu

Danny1987
Szerintem az avp elsõ része nézhetõbb volt

Rykov
Igen, többek közt ez is a film egyik hibája. 😄 Tele van akkora baromságokkal, hogy fájó volt nézni. 😞

Danny1987
Szerintem a predator egy gis egoista kis pöcsü feszitõvas.Eltünteti a nyomokat az alien utan de azért õ feszit azzal hogy megnyúz egy rendõrt és felköti a fára.

Rykov
A ponyvaregény Wolf nevû szereplõjérõl kapta a nevét. A pasasról aki a filmben eltûntette a hullát.

Danny1987: Azért tüntette el a hullákat, hogy nehogy felfedezzék õket. Gondolom alaposabb vizsgálatok után rájöttek volna az emberek, hogy valami kitört belõlük.

mama2
Ezt én se értem. Talán hogy ne fedezzék fel?

Danny1987
A predator minek tünteti el azoknak az embereknek a holtestét akikböl alienek kelnek ki?

HF
Nekem a pred. Viszont nem értem miért kapta a Wolf nevet. Mert bár valóban elég harcias, semmi nem utalt rá.

Igen, tudom. 😛

Hát... mondjuk, hogy az alien-ek állnak a legközelebb a szívemhez. 😄
az alien.

Nekem a predalien tetszett a legjobban. XD
Kmarha
és nem tévedtem, tényleg van ember, akinek tetszik, és követelik, hogy ugyanezek, akár ugyan igy is, csinálják meg a következõ részt.

Topic - fav. siralmas

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

megnéztem a filmet. hát komolyan mondom beszarok. ez ugye valami vicc? ezzel a filmmel vallatni lehetne, ha valakit utálok biztos megnézetem vele.
én tízbõl 8.5 pontot adnék.
kedvenc faj? õõõõ Ember =)
amúgy nem tudok dönteni meik.

Rykov
Predatorrrrr 😄

mama2
Én 6.5/10.
Amúgy kinek melyik faj a kedvence? Nekem alien😊.

HF
Egyet értek. Egy harmadik rész nem lenne rossz.
Az alienek kidolgozása egyébként nekem tetszett.
A filmre énis 8/10 pontot adnék.

nah, én véleményem: JÓ film.
Hororr beütése egyáltalán nem volt. a filmnek magának története nincs, de betéve a többi film közé, van benne egy kicsi.
mondhatok bármit: felõlem rendezhetik az AvP3-t a tesók.

Jrex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az miss Yutani volt,akinek a cége majd egyesül a Waylandével (aki meghalt az 1. részben)és így lesz a Wayland-Yutani corporation az a cég ameik meg akarja szerezni az Alien sorozat alatt a lényeket

Rykov
Igen, az AR az az Alien 4: Alien Resurrection rövidítése.

AR --> "Alien: Resurrection", vagyis az Alien 4. :-)
-------------
Azt elfelejtettem mesélni, hogy sajnos elég kevesen voltak a moziban, és röhögött a hátsó sor, mikor leszakadt az apuka keze. :-(
kuci06
Alien - Resurrection ?
(Alien 4)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

mama2
Melyik része az alien/predator sorozatnak az AR? Mert most olvasom a LightSpeed-en, hogy:"összességében azt kell mondanom, ez egy jó film. Szerény véleményem szerint így ebben a formában túlment a Predator 1-2 szintjén (mondjuk nálam e két film nincs olyan nagy magasságokban, sõt…😉. Az AR-t csak egyetlen egy okból nem tudja maga mögé utasítani: nem a jövõben játszódik". De mi az az AR?

Na megnéztem. Szinkronosan.

Negatívumok
- Az eleje vontatott, a vége összecsapott.
- Az össze-vissza ugráló kamerázás idegesítõ.
- A kifejlõdés megint gyors, és a barna arcugrók nem tetszettek.

Tartalmaz katasztrófafilmes és tinihorroros kliséket, de ezektõl eltekintek.

A negatívumok ellenére nagyon tetszett! Pörgõs, izgalmas, brutális-hentelõs akcióhorror, kedvelhetõ szereplõkkel. Hát jobb, mint az elsõ AVP, bár elsõ nézésre még az is tetszett nekem.
Én 10/8 pontot adok az 'AVP-R'-nek.

A terhes jelenet nagyon durva volt. :/
De azt nem értem, hogy hogy kerültek a hasba az embriók, és mi lett a magzattal. Szegény csaj már szült volna, jajj. :S Iszonyat.

Egy pasi behozott a moziterembe KB 4-5 éves gyereket. (És egy kicsit idõsebbet is.) Hát... *-) ...filmet tévesztett, ez nem Kacor király, és nem is Csizmás kandúr. XD Bár látszólag meg se kottyant annak a kisgyereknek. XD Olyan fiatalt akkor se kéne SzVSz.

A magyar cím teljesen el van cseszve a megjelenített logóval együtt. Ezért nagyon dühös voltam. :@
A belinkelt felirat és a szinkron között vannak eltérések. A legutolsó mondat abszolút eltérõ.
rigidus
> Az egészet az AVP2 rendezõpárosa indította el, akik még jelenlegi filmjük forgatásának kezdetén kijelentették, több Alien, Predator vagy Alien vs Predator filmen nem fognak dolgozni.

Hala a jo egnek, akkor meg lehet jovoje a "sorozatnak"...

mama2
Igazam volt:ALIEN VS. PREDATOR 3. YEEEEEEEE.
Remélem, nem lesz ilyen alsókategóriás valami a köv. rész😛.

gabe paul logan
Remélem az esetleges köv. részekbõl kimarad ez a petézésbaromság

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Rykov
A Predalien egy fiatal ivaráretlen királynõ volt, így nem volt képes még tojásokat rakni. Ezért nyomott petéket az emberek torkába. A rendezõk legalábbis ezt nyilatkozták. 😄

Klemice
a predalien szorosabban kötõdik a xenomorphokhoz mint a predatorokhoz tehát ugyan olyan embriókat ültet mint a facehuggerek így a gazdatest szabja meg az egyed vonásait
szerintem

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

mama2
De ez csak szerintem van így. Nem biztos

HF
Hmm. Nem is gondoltam rá. Azt gondoltam ha predalien embriókat ültet, akkor azok eleve predalienek lesznek.

mama2
Azért, mert predalienek csak akkor lennének, ha predatorba "hánya le."

HF
1x azért meg lehet nézni. Viszont egy dolgot nagyon nem értek:
Ha a Predalien tojásokat hány le a csajba, akkor miért sima alien, és miért nem predalien növendékek lesznek belõle??? 😊

BlackShadow
nekem az avp 1 sem tetszett, és nagyon kritikus vagyok az ilyenekben, szal amit írt rigidus nálam kiverte volna a biztosítékot 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

mama2
Ne mások véleménye alapján döntsd el, hogy megnézed-e a filmet vagy nem. Nézd meg, neked hátha tetszik-. Jó ez, csak..mégse olyan mint a régi elõdök.

BlackShadow
köszi a kommentet, nekem a filmbõl ennyi elég is volt, h ne nézzem meg 😄 (direkt olvastam el, nem lehúzásból 'köszi'-ztem 😄)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

annyira szerettem volna végre egy jó A/P filmet látni, hogy egészen addig nem hittem a kritikáknak, amíg tegnap este nem láttam saját szememmel a filmet.

Nos azt kell mondjam, teljesen okkal húzza le mindenki a Requiem-et, nem lehet szépíteni: egyáltalán nem jó film. Rendezõi fogadkozások ide vagy oda ("méltóak leszünk az eredeti filmekhez, óriási filmet készítünk a rajongóknak", stb stb...), sikerült a franchise-t egy közepes tévéfilm szintjére alacsonyítani. Nem is ragozom túlságosan, elõttem is leírtátok, csalódás a köbön.

Rövid az egész, emiatt nincs sztori (ennyire turbó módon, percek alatt felnövõ alienek még az AVP1-ben sem voltak);
1-2 kivétellel rosszak lettek a hentelések is;
a szereplõkkel sikerült némi tinihorror fílinget belecsempészni, csak az a kérdés hogy minek;
egy remekül sikerült filmnél akár jól is elsülhetett volna a kórházas brutalitás, de ilyen formában teljesen eltúlzottnak és céltalannak tünik;

és nem is ragozom tovább a negatívumokat, pedig lenne mit....

pozitív dolgot egyet tudok mondani, ami tetszett, ez pedig kizárólag a zeneszerzõ érdeme:
jól ötvözte az a/p hangzásvilágot, de nagyon tetszettek a saját továbbgondolásai is. amikor pl. megszólalt a klasszikus ragadozós kongadob, mindig mosolyra húzodott a szám 😊

összeségében: 10/4, de nagy jóindulattal

(és amit soha nem gondoltam volna hogy megeshet: az ezer sebbõl vérzõ AVP elsõ része amit Paul Anderson fércelt össze, jobban tetszett.)
<#alien>
Tegnap megnéztem moziba. Azt kell,hogy mondjam még jobban tetszett mint amit elõzõleg láttam a netrõl letöltve.Sokat dobott rajta a hang és tiszta képek okozta hatás és látvány😊 nálam még mindig a 10-es lstán 7-8 között van. De hát izlések és pofonok.Azt írtátok 1x nézhetõ láttam 3x Én mindig látok benne valami újat. Nekem nagyon Tetszett és ha megjelenik DVD formátumba biztos a polcomon fog díszelegni a többi Alien film között (Ami a legnagyobb élményt nyújtotta a Feleségem majd összeszarta magát a moziba<#taps>)

Hali. Valaki magyarázza el nekem, hogy a végén ki az a nõ? Csak nem õk hozták létre a ragadozókat?

mama2
Na megnéztem feliratosan,és azt kell mondjam, többet vártam picit:S. És a befejezése is olyan izé volt. Szerintem lesz alien vs. predator 3. Egyszer nézhetõ.

Annyit tudok, hogy Palace mozikban biztosan szinkronos, de Cinema City-nél feliratosnak van írva. Ha Cinema City-ben tényleg feliratos lesz, akkor idegbajt kapok. (Szinkronpárti vagyok. ^-^")
a moziba hogy tolják szinkron vagy ezt is geci felirattal ?