Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
Szerintem akkor lett volna jó a több predi ha több alienne szabadult volna el + 1 királynõ is.
Harmadik: és hogy ha csak ki kéne következtetned? mivan ha a W. vagy a Y. figyelte, és ezért adták nekik a vállöveget.
Negyedik: mutattak, a predalien volt a királynõ, csak még nem kifejlett.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Minden filmet megnéztem ami az Alien és a Predator világában játszódott, a megjelent játékokkal is foglalkoztam és szinte minden könyvet el is olvastam ezért eléggé sok a számomra érthetetlen dolog.
Elsõ: az Alienek az arctámadótól a lárváig hogyan tudnak ilyen gyorsan fejlõdni? Az Alien 1-ben és 2-ben is elég sokáig tartott amíg a gazdaszervezetben kifejlõdött a lárva ezért a kórházi jelenet ahol a terhes anyából 3-4!!! lárva született cirka 5 perc alatt nevetséges volt.
Második: a Predatorok az Alieneket csak zsákmánynak tekintik a beavatási vadászatokon, miért érdekli õket, hogy egy bolygón lezuhant egy rakománnyi dög és el kezdenek szaporodni? Nekik az annál jobb lenne mert mindig lenne mire vadászni.
Harmadik: vajon miért nincs a Predator 2-nek semmi köze ehhez a 2 AvP filmhez? Pedig egészen jól mellé lehetett volna kanyarítani a történetet hiszen akkor már volt ott egy titkos szervezet ami a Predatort figyelte.
Negyedik: miért nem mutattak a filmben egy királynõt sem? Hiszen csak õ tudna tojásokat rakni a további arctámadó nemzedékhez, ehelyett a Predalien termékenyített meg mindenkit??? Jah nem, volt kb 2 arctámadó a film elején, ha jól számolom az keményen 2 Alien lehet.
Annyi pozitívumja volt, hogy nem nagyon válogattak a szereplõk kinyírásában, akit lehetett megöltek valahogyan az írók 😊
Számomra még mindig az Alien 1-2 és a Predator 1-2 a nyerõ, a többi történetben utána sem érhet.
A halál csupán a kezdet...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
err... http://cryptozone.extra.hu
Danny1987: Azért tüntette el a hullákat, hogy nehogy felfedezzék õket. Gondolom alaposabb vizsgálatok után rájöttek volna az emberek, hogy valami kitört belõlük.
Hát... mondjuk, hogy az alien-ek állnak a legközelebb a szívemhez. 😄
Topic - fav. siralmas
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
kedvenc faj? õõõõ Ember =)
amúgy nem tudok dönteni meik.
Amúgy kinek melyik faj a kedvence? Nekem alien😊.
Az alienek kidolgozása egyébként nekem tetszett.
A filmre énis 8/10 pontot adnék.
Hororr beütése egyáltalán nem volt. a filmnek magának története nincs, de betéve a többi film közé, van benne egy kicsi.
mondhatok bármit: felõlem rendezhetik az AvP3-t a tesók.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-------------
Azt elfelejtettem mesélni, hogy sajnos elég kevesen voltak a moziban, és röhögött a hátsó sor, mikor leszakadt az apuka keze. :-(
(Alien 4)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Negatívumok
- Az eleje vontatott, a vége összecsapott.
- Az össze-vissza ugráló kamerázás idegesítõ.
- A kifejlõdés megint gyors, és a barna arcugrók nem tetszettek.
Tartalmaz katasztrófafilmes és tinihorroros kliséket, de ezektõl eltekintek.
A negatívumok ellenére nagyon tetszett! Pörgõs, izgalmas, brutális-hentelõs akcióhorror, kedvelhetõ szereplõkkel. Hát jobb, mint az elsõ AVP, bár elsõ nézésre még az is tetszett nekem.
Én 10/8 pontot adok az 'AVP-R'-nek.
A terhes jelenet nagyon durva volt. :/
De azt nem értem, hogy hogy kerültek a hasba az embriók, és mi lett a magzattal. Szegény csaj már szült volna, jajj. :S Iszonyat.
Egy pasi behozott a moziterembe KB 4-5 éves gyereket. (És egy kicsit idõsebbet is.) Hát... *-) ...filmet tévesztett, ez nem Kacor király, és nem is Csizmás kandúr. XD Bár látszólag meg se kottyant annak a kisgyereknek. XD Olyan fiatalt akkor se kéne SzVSz.
A magyar cím teljesen el van cseszve a megjelenített logóval együtt. Ezért nagyon dühös voltam. :@
A belinkelt felirat és a szinkron között vannak eltérések. A legutolsó mondat abszolút eltérõ.
Hala a jo egnek, akkor meg lehet jovoje a "sorozatnak"...
Remélem, nem lesz ilyen alsókategóriás valami a köv. rész😛.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
szerintem
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Nos azt kell mondjam, teljesen okkal húzza le mindenki a Requiem-et, nem lehet szépíteni: egyáltalán nem jó film. Rendezõi fogadkozások ide vagy oda ("méltóak leszünk az eredeti filmekhez, óriási filmet készítünk a rajongóknak", stb stb...), sikerült a franchise-t egy közepes tévéfilm szintjére alacsonyítani. Nem is ragozom túlságosan, elõttem is leírtátok, csalódás a köbön.
Rövid az egész, emiatt nincs sztori (ennyire turbó módon, percek alatt felnövõ alienek még az AVP1-ben sem voltak);
1-2 kivétellel rosszak lettek a hentelések is;
a szereplõkkel sikerült némi tinihorror fílinget belecsempészni, csak az a kérdés hogy minek;
egy remekül sikerült filmnél akár jól is elsülhetett volna a kórházas brutalitás, de ilyen formában teljesen eltúlzottnak és céltalannak tünik;
és nem is ragozom tovább a negatívumokat, pedig lenne mit....
pozitív dolgot egyet tudok mondani, ami tetszett, ez pedig kizárólag a zeneszerzõ érdeme:
jól ötvözte az a/p hangzásvilágot, de nagyon tetszettek a saját továbbgondolásai is. amikor pl. megszólalt a klasszikus ragadozós kongadob, mindig mosolyra húzodott a szám 😊
összeségében: 10/4, de nagy jóindulattal
(és amit soha nem gondoltam volna hogy megeshet: az ezer sebbõl vérzõ AVP elsõ része amit Paul Anderson fércelt össze, jobban tetszett.)