5789
-
Xerxész #3138 Nem rossz gondolatmenet...jó volna ezt a sorrendet ismerni az AvP2 esetében is. Valami ilyesmi lehet:
1. Fox
2. Strause bratyók
3. Rajongók
4. Egyéb
És de jó lenne valami ilyesmi sorrend:
1. Rajongók
2. James Cameron + John McTiernan + John Williams
3. Minden egyéb
4. Fox -
CsepeLee fiú #3137 Lehet, hogy leginkább az alien-ekért rajongó átlagnézők azok, akiknek nem volt baja az AVP-vel, de a többiek a könyvekre támaszkodnak. Egy átlagnézőnek hasonló kikapcsolódást nyújthat az AVP, mint az Alien 1-4.
De nekem eszembe jutott egy olyan dolog - ami szerintem hülyeség, de mind1 XD -, hogy rajzfilmekhez hasonlóan - mikor az emberek állatoknak vannak rajzolva - az AVP-ben az alien és predacs "figurákkal" nem az eredeti alien-ek és predacsok lennének ábrázolva. Nem tudom, hogy Anderson agyában mi játszódott le. XD -
CsepeLee fiú #3136 Amúgy én csak a fórumokon tapasztaltam, hogy az AVP erős nem tetszést is kiváltott. Fogalmam nem volt róla, és erősen meglepődtem. -
CsepeLee fiú #3135 Zidzsi
Köszi.
Infected
Nem volt szép tőled, de nincs is igazad. -
#3134 Ez a kérdés jó, pl. a Star Wars esetében a következő hivatalos szintek vannak prioritási sorrendben (van egy csóka, aki azért kapja a fizetést, hogy a tényeket kategorizálja folyamatosan):
1. amit George Lucas mond
2. ami a filmekben van
3. ami a hivatalos könyvekben (kiadványokban) van
4. egyéb -
#3133 A könyben még az is benne van, hogy a végére már totál meg volt részegülve a predi és halomra ölte a kommandósokat, csak hogy végül a lényeg, a főpréda is sorra kerüljön. De a könyben sok minden más is van, azt hiszem, nem a film alapján készült, hanem fordítva, esetleg egy közös szinopszisból párhuzamosan, mert sok ponton különböznek, tehát nem az van, mint pl. az Alienek esetében. -
Xerxész #3132 Kár érte... Nem baj, majd várunk továbbra is türelmetlenül türelmesen... -
Xerxész #3131 Értem...ez rendben van. Ez is bizonyítja, hogy be kell látnunk, a könyvek és a film világa nem teljesen ugyanaz, lehetnek eltérések. Most ha ezt nem mondod, akkor azok számára, akik nem olvasták a könyveket (velem együtt), ez egy teljes paradoxon. Az AvP-vel ugyanez a helyzet... Ott is vannak nem egyértelmű helyzetek, amik lehet, hogy a forgatókönyvből kiderülnek, de a vásznon nem láthatók.
Képzeld el, hogy akik utálnak könyvet olvasni és csak a filmeket nézik. Joggal vitatkozhat veled, hogy nem, a film a hiteles, tehát fegyvertelen sérülteket is gyilkolnak.
És akkor itt vetődik fel a nagy kérdés, hogy ki mit tekint hitelesnek? Melyik az igazi kultusz...a film vagy a könyv? -
#3130 Ramirez kér egy pisztolyt, legalábbis a könyvben (ha emlékeim nem csalnak). A filmben ez nem látszik, a vágás így drámaibb. -
Xerxész #3129 Setennek igaza van, Infected... Előre ítélsz meg embereket, ráadásul úgy, hogy semmit az ég világon nem tudsz róluk. Lehet ezt csinálni, de az remélem tiszta előtted, hogy ez téged is minősít...
Szerintetek szar az AvP. Oké, mi akik szeretjük, ezt elfogadjuk és nem támadunk titeket azért, mert nektek nem tetszett, csak válaszokat adunk az általatok felvázolt bakikra...már amelyikre lehet. Ez szerintem egyáltalán nem baj, de ha igen, írjátok ki a topic címébe: "AvP2 fórum, DE CSAK AZOKNAK, AKIKNEK NEM TETSZETT AZ AVP!!!! Ezt külön emeljétek ki.
Mellesleg mondjátok itt agyba-főbe, hogy szar az AvP meg satöbbi, meg megmondjátok, hogy semmi köze nem lesz az első részhez a 2nek...ehhez képest mégse lett igazatok. Mint ahogy a első rész lehúzásában sem.
AvP kultusz, oké...várhattok életetek végéig olyan filmre, ami egy az egyben azt fogja visszadni, amit ti akartok, mégsem lesz olyan.
Nyugodtan elkönyvelheted, hogy mi is nagy fanok vagyunk, csak annyi a különbség köztünk, hogy mi azt tudjuk értékelni, ami van. Nem pedg egyfolytában reménykedni, mint ahogyan ti is teszitek...hogy majd egyszer biztosan lesz olyan film, ami...
Te is tudod, hogy hibák minden filmben vannak...nincsen tökéletes. Most megint hozhatnám a példát mindjárt a Predator 1-ből, ami tökéletesen ellentmond az általatok oly tisztelt Predator kultusznak: nem ölnek fegyvertelen prédát, igaz? Nos, kérdem én miért öli meg a P1-es Predator a film vége felé Ponchót, amikor már alig áll a lábán, ketten cipelik és nincs fegyvere? Ennyit a Predator kultuszról...
Ahelyett, hogy megalapozatlanul minősíted itt azokat, akik tudják értékelni a jelent, inkább elismerhetnéd, hogy másnak is lehet igaza... -
Seten #3128
Elég könnyen általánosítasz embereket egy egyszerű fórum alapján. :)
-
#3127 Akkor az valahogy nagyon elmaradott lehet.
Nem hiszem, hogy akkor marha nagy Alien vagy Predator fan lenne.
És remélem nem is tartja magát annak mivel egy értelmes Alien és Predator fannal sem találkoztam akinek tetszene az AVP. -
Seten #3126
"Jajj most miért kell ennyire védeni az AVP -t? Nem értem"
Talán mert van akinek tetszett?! :)
-
#3125 A válasz a kérdésedre szerintem rossz volt. :) A királynő a saját génkészletét bele kell hogy vigye a tojásokba. Mint a hangyák. Volt is róla egy könyv, a kétfajta, látszólag teljesen azonos (színükben tértek csak el picikét) alien kolónia harcáról. -
#3124 Ezt a képet kiszivárogtatták, csak a rendezők voltak olyan kedvesek, hogy és elmondták, hogy ez hivatalos két csak később akarták nyilvánosságra hozni.
Xerxész: Jajj most miért kell ennyire védeni az AVP -t? Nem értem. Mintha valami kurva nagy kultusz filmet alkotott volna Andreson, közben csak magvalósította a saját univerzumát ami a csökött agyában létezett.
matrix666: Ez egy ezer éves fan videó. -
Darkoo #3123 Colin Strause megerősítette, hogy nem lesz a hétvégén Teaser Trailer a filmről. ÉS egy darabig még nem is várható.
Várnak a megfelelő pillanatra, hogy bemutassák.
SLICk: A bannerból szed le az álhírt, és írd át a következőre:
" A Trailer már készül, ami a Nyár elejére várható!"
Legyünk türelmesek, és reméljük egy igazán ütős előzetest dobnak ki, ha már ennyit kell várni..
-
W B #3122 hehe jó vicc... ilyen sz*r csak nem lehet.
csat lakozom az elötem szolókhoz -
Xerxész #3121 Hehe...már egy ideje fenn van a YouTube-on, 1 hónapja láttam először kb... Ötletnek nem rossz, csak érdekesen néznek ki a predatorok benne. Viszont benne van a híre-hírhedt vízes jelenet is. Biztos próbáltak igazi trailert csinálni belőle...hehe... -
#3120 az egy fun videó,ott van a topic videói között. -
#3119 ő azt nyilatkozta h. többet nem vállalná el azt a szerepet. -
viizo #3118 FAKE trailer -
#3117 Alien vs Predator 2 : Survival of the Fittest Trailer !!! -
#3116 Kétlem, hogy ilyen Alien 5 valaha is készülne. Max. ha Sigourney Weaver elhuny vagy megbuggyan. -
#3115 ha az AVP 2-ben nem is, de egy későbbi részben vagy egy külön filmben lehet lesz a vállalatról szó, hoyg mégis hoyg alakul ki meg stb.. végülis nem árt tudni ilyen dolgokról, hogy mi hogyan kezdődött pl az esetleges Alien 5 amiben még Ripley előtt játszódik a történet (de ezek még csak találgatások) és magát az Alieneket mutatja be, hogyan jöttek létre, hol élnek... -
Xerxész #3114 Tegnap néztem meg megint az AvP-t és most tűnt csak fel, hogy ebben a részben csak Weyland Iparvállalatok néven fut a Társaság... Ami azt jelenti, hogy Weyland halála nem jelent olyan nagy gondot a folytatásra való tekintettel a Társaságra nézve. Mert itt fog belépni a képbe Yutani (aki mellesleg fogalmam sincs, hogy kicsoda), aki mondjuk tulajdonrészt vesz a Weyland Vállalatokból, ő lesz a feje a cégnek, és így lehet belőle Weyland-Yutani Corporations. A médiában meg bejelentik, hogy Weyland meghalt vagy kitalálnak egy mesét, hogy klónozzák, stb., ez már a rendezők dolga.
Lehetséges megoldás volna...ha egyáltalán ez téma lesz az AvP2-ben. -
#3113 Nem. Mert a tojás csak az arctámadó alapgénkészleteit tartalmazza, az meg szintén csak az alap petéket. Gondolom. Különben százfelé mutálódtak volna. :D -
CsepeLee fiú #3112 Egy predalien királynő miatt az utódok nem lennének mutánsok? -
#3111 Igazad van Prof. De ezt magyarázhatjuk...
Seten: Igényesség. Minket nem etethetnek meg minden... ürülékkel.
Jrex: De, nagyon is ellentmond az összes Alien és Predator filmnek.
Infectedmann: Igen :D. De már kezdem feladni :S -
Xerxész #3110 A királynő a hasát döfte át, a PredAlien a mellkasból kelt ki. A luk lejjebb volt, mint a kikelés helyszíne. -
Xerxész #3109 Anderson így csinálta meg a filmet...ebben közrejátszott a pénz és nemutolsósorban a saját fantáziája. Vannak hibák a filmben, de mindegyik Alien és Predator filmen vannak.
A királynőről nem mondta senki, hogy megdöglött volna a filmben. Lesüllyedt a jeges óceán fenekére, ott mondjuk megfagy. Aztán, ha valaki majd egyszer folytatni kívánja a sztorit ezen a szálon, majd előássa a királynőt. -
Seten #3108
Most komolyan! Képesek vagytok ilyen pitiáner dolgokba belekötni?!
Mert ha azt mondjátok, hogy hallgattatok egy-egy félév Alien ill. Predator anatómiát vmelyik orvosi egyetemen, akkor azonnal a lándzsámba dőlök!
-
Xerxész #3107 A bannerben lévő kép szerinted micsoda? Erre gondoltam, hogy ilyen képekből lehetett volna kissé több, ha már a trailert így elhúzzák. Nem azt mondom, hogy a legjobb jelenetek fotóit közöljék, de azért havonta 1-2 kép jöhetne. -
#3106 egyetértek ezekkel...csak még annyit, hogy hogy a búbánatba maradt életben Scarban a predalien ha a királynő átdöfte a mellkasát méteres, tüskés farkával:O -
Prof William #3105 Aliem VS Predi
Először is miért nem jövő? Miért nem a játékok díszletei? Veszett hangulatos filmet lehetett volna csinálni belőlle. Erre mi lett? Egy nagy rakás jeleben játszódóü sz*r.
A Predi megfertőzés elég gáz. Veszem le a maszkom majd hirtelen mintha valami rámvetné magát és elsötétül a világ. Magamhoztérek felrakom a mszkot és meygek gyakni. NEM TALÁLOM FURCSÁNAK A DOLGOT HOGY VAJON MIÉRT FEKÜDTEM MIN IMUM NYGED ÓRÁT ESZMÉLETLENÜL. És nem jut eszembe hogy mit mondott a Preditanár ilyen esetekben...
Gondolom ki vannak oktatva a fiatalok is rendesen az alienekből.
Egy Alienkre vadászó faj esetén az lenne az eslő hogy minden harcost ávilágítanának sőt a harcos végezhetne öndiagnosztikát ha úgy érzi valami nincs rendben...
A Predalien. Sztem max 1-2 órát élhet mert levadásszák a hajón. Persze ha a hajó legénysége is olyan szinten Tré egyedekből áll mint a leküldött predik akkor jók a Predalien esélyei. :)
Ami zavart. Az eggyik Alien meg lett jelölve (A hálló szép X-eket vágott a fejébe) és még feltűnt párszor. Mintha egy kis miniboss-ot akartak volna belőlle csinálni. Erre meg többbet nem szerepel. Jó biztos belehalt a robbanásba de mégis... nincs meg a katarzis hogy legyőzik...
Királynő + jeges viz? Na ne. Még a űrt is bírják egy idieig. Sőt le is volt fagyva a alien. egy kis jeges víz nem hiszem hogy zavarni fogja. Legfejebb megint bealszik...
Szóval szánalom -
#3104 Türelmetlenség!
Hova adtak volna még ki hivatalos képeket, posztert, trailert?
Még kész sincs film teljes egészében. Még nem végeztek minden munkálattal.
Az, hogy elfogott a türelmetlenség az már a te bajod. Senki sem kérte, hogy kövesd a film eseményeit.
Nézzül a Karib 3 -at csak példának mivel az kicsit nagyobb szabású project. 8 hete jött ki az első trailer és jövőhéten már premier. Igaz a Karib 3 -at nem is kellet/kell úgy szarrápromotálni mint majd az AVP2 -t, de most csak egy példának hoztam fel. -
Xerxész #3103 Mindegy, csak valami vízuális dolog legyen már végre, mert az már jó rég nem volt. Mindig csak a semmitmondó kommentek meg az interneten elszórt elköpések (amik kétségesek is, hogy igazak-e) vannak, de nem elég. Engem is elfogott a türelmetlenség! -
#3102 u.i.:
Látom Rykov megpróbálod a lehetetlent :D -
#3101 Amúgy nem is biztos, hogy trailer lesz.
A Fangoria hivatalos közleményében csak annyi van írva, hogy:
Special Previews and/or Panels:
Meg:
ALIEN VS. PREDAOR 2 Panel
With ADI FX creators Tom Woodruff & Alec Gillis
Úgyhogy marhára ne éljétek bele magatokat :D -
Xerxész #3100 Azért eléggé spórolnak pl. a képekkel...picit többet is kiadhattak volna. Jövő hét elején nagyon kíváncsi leszek, hogy lehet-e majd találni valamit neten a trailerről... -
saw123 #3099 nem