5789
-
Dexantreal #3178 Amúgy, aki akar, jöhet ide játszani. Együtt is nyomulhatnánk majd. -
#3177 Xenomorph-nak azokat az élőlényeket nevezik, amik egy másik faj egyedének a testében fejlődnek egy bizonyos fokig, és csak utána élnek szabadon, az idegen testtől függetlenül. -
Dexantreal #3176 Thanks a pontos válaszokat! Azért ravaszak, hogy innen vették a Xenomorphot. -
#3175 kivéve a lényt. :) (de tényleg, csak ennyi az egész: másszerű, idegen) -
#3174 xenomorph: összetett szó
- xeno: idegen, más (ld. xenofóbia: idegengyűlölet)
- morph: alakú, megtestesülésű
összevonva: xenomorph = idegen megtestesülésű lény -
Xerxész #3173 THX!
Wikipédián olvastam én is róla, ugyanazt mint te is, ezért nem értettem, hogy most élőlény vagy ásvány... -
Dexantreal #3172 Nah legalább most már tudjuk. Thanks!
Xerxész: Kmarha megadta a helyes választ. -
#3171 A xenomorph egy különleges ásvány, főleg lávatavakban. A nevének köze van a kikristályosodásához.. régen volt, már nem emlékszem rá tisztán.
Szerk.: ahogy a wikin olvasom, igazam van. De megmagyarázza hogy a filmben miért használják ezt a kifejezést. Állítólag az Ógörög nyelvben, az idegen alakra (ez most vagy élőlény vagy valami nyelvtani hülyeség) volt használatos. -
Xerxész #3170 Márhogy az alieneket hívják így tudományosan? Alien = Xenomorph? -
Dexantreal #3169 Szerintem egyszerűen csak ez a tudományos nevük a dögöknek...Xneomorph. -
Xerxész #3168 Valaki hozzáértő magyarázza már el nekem, hogy mik azok a xenomorfok azonkívül, hogy idegen életformák... -
Dexantreal #3167 "átszálók"... amúgy az milyen? Linket tudsz adni? Bár, csak megnézem, mert Thrillion Kincsein is vagyok és négy karakterem van ott, szóval nekem bőven elég TK, meg AvP. -
W B #3166 én jurassic parkoson játszom... de lehet hogy ide is átszálók -
Dexantreal #3165 AvP szerepjáték oldal, akit esetleg érdekel.
Szerintem nagyon jó, én játszom rajta. A régi megszűnt, amit anno ide beszúrtam linkén Darkooéknak, meg InfectedMannéknek, de ne mhiszem, hogy arra emlékeznek :S. -
Dexantreal #3164 Lol ,nem, csak nem szeretem a hülyéket és volt egy, akivel ezzel a nickemmel összevesztem és elküldtem minket egy hét pihire. A másik nick az meg felejtős, eleve szarul kezdtem, de mindenki lehet kicsit olyan - nem tudom milyen, ne kérdezd - és most már szerintem igen rendes fórumozó vagyok. -
#3163 igen nekem is. -
Xerxész #3162 Nekem is tetszett...azt hittem, az eddigi irományaimból kiderült már. Sőt, ha jól tudom, Setennek is, Jrexnek is, szóval nem vagyunk egyedül.
Dex: Ennyire erőszakos vagy, hogy ki is tiltottak? -
Dexantreal #3161 -
CsepeLee fiú #3160 Örülök, hogy itt nem én vagyok az egyedüli, akinek tetszik az AVP 1. XD -
Dexantreal #3159 Mert nem tetszett nekik a modorom, de azóta én is változtam és így már oké, bár ez a nickem is elment nyaralni egy hétre egy veszekedés miatt, nah mindegy.
Nekem tetszett úgyahogy az 1, a 2 csak jobb lehet. -
Xerxész #3158 Bannoltak? Miért?
Nagyon szívesen a választ, ezért vagyunk.
Te egyébként melyik táborhoz tartozol? Akiknek tetszet az AvP1 vagy akiknek nem? Semmi megkülönböztetés, csak érdeklődöm... -
Dexantreal #3157 Jó, ha ismerős a nevem. Egyébként, ha visszaugrasz a topik legvégére, ott van egy Ibron nick, nah az is enyém volt, csak bannolva lett. Szóval a topik indulás én érdemem, a többi már tiétek.
Visszaolvasni nincs kedvem, lusta vagyok, megelégszem azzal, hogy majd júliusban lesz trailer.
Thanks a választ! -
Xerxész #3156 Ismerős a neved...
De úgy volt, hogy lesz, aztán mégsem lett...mert Colin bácsiék még nincsenek olyan állapotban a filmmel.
Kicsit olvasd vissza a kommenteket itt és megtudhatod a részleteket.
Amúgy úgy néz ki, csak július 26-29 után lesz trailer. -
Dexantreal #3155
Remélem emlékeztek még rám :P. Nem úgy volt, hogy vmi trailer, vagy kis előzetes izé, nem tudom mi jön majd ki 19-dikén? :S Ide volt vésve banner alá emlékeim szerint :S. -
Xerxész #3154 Lesz PredAlien a filmben, mostmár 99%-ig biztos. Az AvP Galaxy oldalán van egy cikk ami azt mondja, hogy Tom Woodruff és Colin bácsi egy rövid ideig beszéltek a filmről (ha már a trailer elmaradt a Fangoria Horror Hétvégén). És ezt mondták: "az új szörny a kórházba fog menni".
Meg az is le van írva, hogy a legvalószínűbb megjelenése a trailernek a július 26-29 tartó San Diego ComiCon eseményen várható. -
Xerxész #3153 Akkor búcsút mondhatunk a Die Hard 4 előtti AvP2 előzetesnek is? Vagy ez a trailertől teljesen független dolgog volt?
Bár igazából olyan mindegy, ha lesz is a DH4 előtt valamilyen előzetes, az biztos olyan lesz, mint anno annakidején az AvP1 előzetese volt (már nem tudom, milyik film előtt láttam, de kb. 1 évvel a magyar bemutató előtt lehetett...töksötét háttér, néha egy tized másodpercre felvillan valami, ami mondjuk egy Alien vagy egy Predator is lehetne...aztán a végén kiírják, hogy AvP2...és az egész alig több 20 másodpercnél.
Hát akkor várjunk tovább. -
#3152 De a bővítettbe visszarakták. -
Seten #3151
Az AvP könyvet (a mozifilmest) olvasta valaki?
Az mivel kezdődik? Mert ugye a moziban a bálnavadászos jelenetet kivágták!
-
Darkoo #3150 Állítólag a Comic COn nagy képregényrendezvényen lesz trailer. Amerikában az egyik legnagyobb rendezvény, meg persze világszerte.
A dátum: Július 28
Tehát még 2 hónapot kell aludnunk skacok!Kitartás! -
W B #3149 mindig köjönne belőle egy melkhasrobbantó -
CsepeLee fiú #3148 Hát akkor elég érdekes lenne Alien vs. Jason. ;-) -
#3147 csakhogy a jason -nak 10 része van ez alatt felaksztották,beléállt pár vasrúd,a szemeit is kiszúrták,átdöfték a saját késével,a melkasát is felnyitották,áram is rázta,le is fagyaztották, stb és mindig feltámadt. -
CsepeLee fiú #3146 De egy mellkasrobbantó születését szerintem Jason sem tudná túlélni, mert az automatikusan halált okoz a gazdatestnek. Főleg, ha az alien esetleg a szíven keresztül jön világra. -
#3145 de én arra gondoltam h, a sajátmagából kikelt aliennel néz farkasszemet.(ugyanis Jason nagyon "gyorsan" regenerálódik).
és én úgytom h, az embriót teszi bele(vagy csak malamilyen szaporodó génszerűséget) -
Prof William #3144 Aztán belpetézne az alien és megszületne a kis maszkos regenerálódó machetés Alien hibrid. :) -
#3143 Hát ez elég rövid film lenne. Jason kb. 2 percig élne. :) -
#3142 kitaláltam egy fílmet(sokaknak nem fog tetszeni),de akit érdekel annak le írom. -
CsepeLee fiú #3141 Az AVP 2-re gondoltam. XDDD -
Xerxész #3140 De hiszen csinálnak egyfolytában...a YouTube-on megtalálhatod azokat egytől egyig. Az egyiknek a linjét éppen megtalálod a 3117-es számú komment alatt. -
CsepeLee fiú #3139 Nem lenne egyszerűbb, ha a rajongók készítenék a filmet? XDDD