5789
-
#3218 most vettem észre nemrég h,jobbkezes ez a predator
na mind1 akkor berakom a koponyásat(nem csak azok vannak rajta,de fel lehet ismerni őket.): -
#3217 mi az a jockey-alien?(egy ilyen hatalmas alien) -
#3216 nem játszottam még a jp:og -val,mert nem tudtam megszerezni.
nekem is jöhetne olyan szobor,de külön-külön.
ahhoz h, predalienqween legyen még a "rágó csápjai"vagy mi,erősebbnek is kellene lennie.
kíváncsiak vagytok a pred2 végén a koponyák tulajdonosaira?(tul.2-t találtam) -
Dexantreal #3215 Ja, mintha írtál is volna JP topikba :S.
Lesz? Legyen, de ne ilyen szar, mint a 2. Jobb grafika és izgalmasabb küldik.
Akkor nekem segíthetnél a JP: OG-ben. Nem vágom, miért döglenek meg a dinóim :S. -
W B #3214 a JP:OG modoló vagyok... :)
amúgy lesz AVP3 játék -
Dexantreal #3213 Ugyan már. Szerintem sokkal másabb lesz. -
Xerxész #3212 Ilyen lenne a PredAlienQueen...ha nem lenne szeme...és lennének felső agyarai is meg rasztája, mert azokat nem látok. -
Dexantreal #3211 Elkergetném vele a szomszédokat simán. Amúgy nekem is jöhetne egy. Egyébként a szomszédok normálisak, poénból mondtam csak.
Vagy szegény postást kutya helyett kora hajnal ezzel ilyesztgetni lol. Ez sem nyerő, mert több kutya is van ott, de a kertben és a postás csak bedobja a kapun a leveleket a posta ládákba.
Áhh, kössünk ki már a házhoz egy igazi Alient, tetőre fel láthatatlan módba meg egyPredator és 1 mérföldes körzetben senki nem mer közel jönni. -
Dexantreal #3210 Hm, neked tegnap is volt logód? :S Nem rémlik. Viszont egész király!
Játszol/játszottál Jurassic Park: Operation Genesis-el? -
Dexantreal #3209 Cumisüveggel a szájában. -
W B #3208 nekem is jöhet egy! :) -
#3207 kérek 2-t is :D -
#3206 Ti szeretnétek egy ilyet otthonra? Mondjuk kirakni a kertbe, vagy a bejárati ajtó elé dísznek. Én nem kerti törpét akarok,hanem ilyet:D
-
W B #3205 ez csak fan dolog lehet... hisz van szeme -
#3204 csak kérdezésből tettem be.ja és nem tudjátok h, hogy lehet ilyen topic?-ot létre hozni(nyugi,én nem avp-st szeretnék csinálni) -
#3203 nem tudjátok h, ez mi?(valami predalien féle.) -
#3202 ott ahol van egy víztócsa is?mert ott a tócsa után (vagy a közelében van)egy cső,és be vezet 1 alagútba,ahol már nem tudsz menni le kell gugolni (asszem a kötőjellel,vagy a közeli billen tyűkkel)és úgy kell tovább követni. -
#3201 ez nem a játék topikja, ott kérdezd -
W B #3200 hi, kellen egy kis segítség! az AVP2ben (játék) predátorral ott tartok hogy, a dagadt öreg katona (akinél a sisakunk van) egy hacigéppel berohant az alagutba. (olyan gép mint amien a rakodo de ez harci) én is utánna tudtam eredni, de elakadtam. addig eljutotam hogy egy nagyterem van, ahol 2 löveg is van. az előző teremben volt egy méjédés amiben sejtéseim szerint egy alagútfuró van. (nem tudom mi az a kütyü)
kérlek segítsetek! Aliennel már megmentetem a királynőt -
#3199 az már túl brutális lenne,szerintem ilyen 10-en évesek lesznek. -
#3198 És bébi alien fog kikelni belőle. :P -
W B #3197 a kis baba megy játszani az arcmászóval :) és egy babából egy kis édi gyilkológép lesz... -
Xerxész #3196 Nem hiszem, hogy kisbabák is meghalnának...a gyerek áldozatok szerintem a Newt-korabeli kölköket jelentik... Habár, ha tényleg ilyen ultra-brutál lesz a film, semmi sem kizárt... -
W B #3195 gyerek áldozatok... a kis baba feje is meg lesz lékelve? -
Xerxész #3194 Így van, bizakodni kell ennyi jó hír hallatán.
Kár, hogy abból nem derül ki semmi, hogy fogják összehozni a 3 filmet, az Alien-t, a Predator-t és az AvP-t. Bár ha ez kiderülne, az már keményen spoiler ízű lenne...
Az új Predator cuccokra leszek még kíváncsi... A könyvekben írnak olyan felszerelésről, amik a filmekben nem szerepelnek? Az AvP Galaxy-n olvastam valami olyasmit, hogy a predatorok, pontosabban a hajóik képesek a teleportálásra...ebből igaz lehet valami? -
#3193 nem tom.. tán vkinek egy leépítő kommentje vagy egy hír miatt nem is tudom már, de nem is lényeg fő az optimizmus :D -
Xerxész #3192 Egyáltalán miből gondoltad, Slick, hogy nem lesz nagy durranás? -
Xerxész #3191 Ezek valóban bíztató hírek!
Nem kímélnek senkit sem a szörnyek...ez jó, nagyon jó. Lehet, hogy mégsem éli túl senki...reménykedjünk.
Az különösen tetszik, hogy nem fogják sokat mutatni az alieneket. Így tényleg megmarad a horror varázsuk...mint az Aliens-ben.
Nem lesz együttműködés a fajok között...hehe. Mindenki a saját bizniszét űzi majd...tetszik, nagyon tetszik.
Megnézem azt a halálos fejlövést. Remélem tényleg brutál lesz. Mac fejlövés lájtos volt, mert nem mutatták az eredményt. Itt remélem semminek nem lesz határa... -
#3190 Azaz július végén...ííj de messze van még. -
#3189 Ezzel én is így vagyok.
Nade legalább átírhatod a bannert, hogy a Trailer Comic Con- ra várható Júlisu végén -
#3188 msotmár kezd elmúlni minden kételyem hogy ez a film sem lesz nagy durranás :) -
#3187 Újjabb bíztató hírek! -
Dexantreal #3186 Oké, jah ez már kissé off, de vágom a témát. Én hát napi rendszerességgel fent vagyok, de nem vagyok szerintem függő és átlag, normális játékos vagyok.
Asztali játékot meg kipróbálnám, de hát ahhoz meg nem volt szerencsém. -
#3185 ráfüggni, csak annak élni, barátokat ellenséget szerezni (a barátok nagy része hamar áttér az ellenség oldalára), klikkesedni, a játékos csoportokban is előbb útóbb elterjed a belterjesség (értendő ez szexuális téren is).
És hát valjuk be, a nagyátlag online szerepjátékossal nincs minden rendben. Valahol biztosan deffektes, még ha csak picit is.
Elég sok ocsmány dolgot láttam, dologhoz volt részem. És bár nagyon sok jó oldala is volt, és halálom napjáig örök emlék marad az jó pár év, akkor sem vágnék újra bele.
Inkább dijazzom a sok-sok-sok éves barátság alatt, egy-két asztali játékra összegyült embereket, társaságot, lehetőleg 10-15 főnél persze nem többet.
De ez már túlságosan is off téma. Az tény, egy kicsi játék nem árthat meg senkinek, ha nem viszi túlzásba a dolgot. -
Dexantreal #3184 Oké. Belebetegni? Szal túlontúl imádni, vagy mi? :S én ilyet ugyan nem teszek velük...előző AvP oldalon hat modival vesztem azon, hogy beírtam egy lájtos káromkodást és nme tetszett nekik. Abból a társaságból csak egy csaj maradt ezen az oldalon - ő jó barátnőm így neten keresztül - meg az előző társaság fő modija, aki most is a nagy vezér. Ám szerencsére nem haragszik a modi, a csaj meg, akkor is a pártomat fogta. -
#3183 Persze, nem is vontam le végső következtetést. Csak mondtam hogy az a post, az amatöröcske :D Nem kell a szívedre venni, én főleg írók között szoktam játszani (TK-n is amig még ottvoltak), szóval az elvárásaim elég nagyok :D
A hibákat meg ne feszegessük. A lényeg hogy nem jó szociális téren belebetegedni a játékba és a használóiba.
Látom az egoizmus odaát azért megvan! :) -
Dexantreal #3182 Régi hibák? Amúgy nem, szerintem korántsem amatőr. Tékán egy éve nyomulok és igen jókat írok, csak aznap; mikor AvP-re véstem, hát nem volt az ihlet a csúcson, szóval meg is látszik az íráson. Viszont ne abból vond le a következtetéseket, meg itt mindenki azért lazábban játszik szerintem, mint a tékán. -
#3181 őszintén, egy kicsit amatőr az írásod, de még nem veszélyes
Viszont a belépést kihagyom. Nem akarom újra elkövetni a régi hibáimat, bár itt talán nem áll fent a veszélye. Lehet majd vizsgaidőszak után benézek ha nagyon unatkozom. -
Dexantreal #3180 .. hja, a vépések eléggé szemetek, de már tékán is kilettek írtva én úgy gondolom. Sasold Michael Jason Howard reagját a Holdfénybárban. Ő a karim.
ha kecsegtető, akkor esetleg regelj. Ingyenes. Kell egy előtörténet, karakterlap... de azt majd mind megtalálod ott, ha szét nézel. -
#3179 Na hallod.. én csak úgy véletlenszerűen beleolvastam, de meg kell mondjam, pozitivan csalódtam. :)
Anno a TK-t, az egyébb okokat leszámítva, pont az egy-két szavas, VP istenek, és a szerepjátékot még csak halovány messzeségből sem ismerő, 10 évesek inváziója miatt hagytam ott. Az a pár post, amit itt megnéztem viszont egész kecsegtető :)