Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
én vmiért mindnig elfelejtek oda beregelni 😄 na de majd most ^^

Üdv a körünkben, majd írj máskor is.
De mondjuk regelhetsz az avpuniverzum.extra.hu forumára is, és oda is beírhatod gondolatmenetedet.

Sõt megkérek mindenkit hogy azt az oldalt is látogassa sûrûbben, regeljetek oda is, tudtok topikokat is létrehozni!😊
Valamint folyomatatosan újítgatjuk az oldalt, ÉRDEMES látogatni!<#eljen><#eljen>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Sziasztok! Én új tag vagyok itt, tegnap regisztráltam. Már jó ideje napi rendszerességgel figyelem az AvP2: Survival Of The Fittest topicot és az ehhez kapcsolatos hozzászólásaitokat. Mostanra úgy éreztem, ideje már nekem is hozzászólnom, elvégre magam is nagy rajongója vagyok elsõsorban a predator-filmeknek, de az alien-filmeknek se különben.
Szerintem benne lesz a filmben a PredAlien... Gondoljatok csak bele, adódik 2 érv, ami az állításom mellett szól. Az egyik (és ez a fõ dolog szerintem), hogy ez reklámfogás…eltitkolják...nagyot akarnak ütni vele. Benne lesz, csak nem mondják meg. Milyen lenne az már, ha a film bemutatója elõtt 1 évvel már minden infót kiadnának, senki az égvilágon meg nem nézné, csak a nagyon fanatikusok. Nem, ehelyett nem mondanak senkinek semmit, másra terelik a szót az interjúkon és olyan jelentéktelen infókat mondanak, hogy benne lesz egy idilli kisváros, barátságos lakókkal, stb. Olyan infókat, amik az égvilágon senkit sem érdekelnek vagy amúgy is lehet tudni, hogy lesznek. Nem, altatnak, kivárnak és nagyot ütnek a végén a filmmel. Mit mondjak, én sem csinálnám másképpen, ha filmes lennék, igazuk van.
A másik érv meg az, hogy ne feledjétek, volt egyszer egy olyan hír, amiben valaki azt nyilatkozta, hogy valami nagy lényt kellett géppel mozgatni (asszem akkor volt ez, amikor technikai-hidraulikai infókat adtak ki). Mi lenne ez a lény? Egy királynõ? Áh…ha az lenne, megmondanák, hisz az már minden filmben szerepelt, tehát nem új (egyébként nem kizárt, hogy az is lesz benne, csemege gyanánt). Nem, ez a PredAlien lesz, minden bizonnyal.
Mindemellett a PredAlien nem Predator, csak predatoros vonásokkal felruházott Alien, szóval, marad az 1 Predator és a sok Alien, köztük a PredAlien és talán a királynõ. Ha az elõzõ 2 érvem nem is jön be, hát majd ez igazol. <#hehe>
Egyébként szerintem jó, hogy egy Predator lesz, bár én mivel a predatorokat favorizálom, örültem volna még egynek, de ez így jó. 1 Predator = kemény, parás horror (lásd Predator 1-2), több Predator = gyenge akciófilm. Ha több ellenség van, az elveszti a horror-feelinget és átmegy akcióba, ami meg már nem annyira jó. Bár hozzáteszem, nekem tetszett az AvP1 film. Van, amit kifogásoltam benne, de tetszett. Lenyûgöztek a predatorok... <#wow1> Mint mindig...
Lehet, hogy nem fogtok szeretni, hogy ilyen bõbeszédû vagyok, de ezentúl én is hozzá szeretnék szólni a hírekhez. <#worship> Én nem tudom 2 sorban leírni a véleményemet. <#nemtudom>
InfectedMann
Ki mondta egyáltalán biztosra, hogy lesz benne predalien?
Te olvastad valahol?
Mutasd meg hol és ki erõsítette meg, hogy lesz predalien!

Amúgy újabb kis szösszenet:
AVPUniverzum

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

JonDavis
Csak 1 pred lesz?
Akkor hogyan lesz benne predalien?<#wow2><#pardon1><#nemtudom>

InfectedMann
Újabb csemege 😊

AVPUniverzum

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Nem lesz ebbõl sok, nyugi<#ravasz1>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

SLICK
nem azt mondtam h pár poén nem fér el itt 😊
csak azért jóból is megárt a sok 😊

No comment. Nem én kezdtem ezt a reklám dolgot, szóval ne nekem mondjad.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

SLICK
ilyenekkel ne szpemmeljük szét a topikot!

marhajó paródiákat lehetne készíteni az alien & predator filmek alapján, nem értem miért nem készítettek már valami ütõset :/

nah majd talán a Horrorra Akadva 5-6-7 valamelyikében <#vigyor>
Most, akkor találjunk ki jobbnál jobb reklám szövegeket?<#hehe> Felõlem mehet<#eljen><#hehe>.

Kmarha
Na ugye 😄 Mondom én hogy lehet rá mit kitalálni 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

<#eljen>

AvP2 - Túlélés -> Éld úl te is száraz gatyában! Kettõt fizet, kap egy váltó gatyát!

<#idiota><#hehe>

Kmarha
"Élt túl a filmet" aztán kiugrik egy predátor a mozivászonból 😄 Vagy valami hasonló. Max a kommentárt fejbecsapják egy alienálkapcsal, és jól hallhatóan a fülébe súgják: "Élt át te barom, nem túl" 😄

De dijjaznám a második menetes Hajdú B. Istvános megoldást is 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

JA persze. VAlahogy éld túl a filmet, ha bírod😄DDD

De akkor már Halál a Ragadozó Ellen: A második menet😄DDD
közvetítõk: Koko és Hajdu B. Istán😄D Szakkomentátor:MAdár😄DD

Kmarha
Vagy csak egyszerüen: AvP2 - Túlélés

Erre még reklámszöveget sem nehéz írni (szösszenet: AvP2 - Túlélés.. Éld túl te is 😄DD)

rotator
AvP2 - Akit nem RAGAD el a HALÁL
😊

lol

Kmarha
AvP2: Drágán add az életed 😄DDD

De hát szó szerint kb "A legalkalmasabb éli túl/túlélése" 😊

AvP: Harc a túlélésért!

Szerintem ez a jó<#eljen>.

JonDavis
AvP:A város neve halál
AvP: Harc a túlélésért
Halál a Ragadozó Ellen 2: Küzdelem az életért
AvP 2 csak simán

Ezt a címet hogyan fordítanátok le?

Ja, azt hittem sima Batman lol...Beginst sajna nem láttam még<#shakehead>.

Én nem annyira ismerem, csak Ötödik elemben, meg Batmanben láttam, de biztos jól játsza majd szerepét<#eljen>. Az a Baxter is gonosz lesz AvP2-ben?

Nem megfilmesíteni, hanem eljátszani😄DD<#nyes>

NAh valami érdekes hírecske! (Remélem igaz is)
Az Ötödik Elem fõgonosza, a Batman Begins Gordon felügyelõje Gary Oldman állítólag BAxter karaktert fogja megfilmesíteni a készülõ AvP2-ben!<#eljen><#finom>
Link az infóról!

Uh hát Gary Oldman nagy színész, gondolom mindenki jól ismeri.

InfectedMann
Nah mindegy inkább olvassatok AVPU -t mert frissítettem 😄
Most tervben van egy interjú fordítás, de jó nagy fejszébe vágom a fámat az én angol tudásommal 😄

<#ejnye1><#levele><#violent><#gun><#violent><#bdead><#taps>

<#hehe>

InfectedMann
volt, hogy tõlünk lopott hírt az aliensonline úgyhogy minket meg sem említett. <#falbav>

Jah, hogy õk is ilyen AvP-s hír gyûjtögetõk. Riválisoooook, lealáázniii õkeeeeettt!!!!<#idiota><#hehe>. Na jó, vicceltem<#wink>. Hadd nézzék, legalább a legjobb híreket nézegetik<#eljen>.

InfectedMann
õk nem mindig kapnak friss avp2 híreket 😄
szóval sztem onnan is sokan az AVPU -t nézik 😉

Aliensonline? :S

InfectedMann
Ha ide kirakod õket akkor már sok értelme nincs kiraknom AVPU -ra <#nemtudom>
Max. az aliensonline -os közönség miatt.

JonDavis: Mi is a nem éppem rengeteg szabadidõnkbõl szerkesztjük az avpuniverzumot úgy, hogy az én angoltudásom nem valami fényes 😊

Nem vonult nyugdíjba 😛, csak hírcsend volt. Beszéltem Infectedmannel ugyanis 😛.

JonDavis
NA mi a franc van emberek? Ne hagyjuk kihallni a topikot.Úgylátszik az avpuniverzum szerkesztõsége nyugdíjba vonult😛
Az aliensonline-on van egy jó cikk az AvP2 predatoráról:
Interjú a Predatorral

Jó lesz ez<#eljen><#hawaii>.

JonDavis
Hát basszus nehezen...Ha lenne egy Delorian-om, csak ennyit mondanék:Vissza a jövõbe!<#hehe>

Kmarha
<#taps> ez már kínzás.. hogy fogjuk kibirni mi a várakozásT???

InfectedMAnn majd rakd ki a híreket AvP Univerzumra!<#eljen>

Az Alien vs Predator 2-n dolgozó Morris Chapdelaine szörnykreátorral készült interjú további érdekes részleteit tudhatjuk meg az alábbi kis szösszenetben. Következtetni lehet többek között arra, hogy a királynõ vajon színre lép el a moziban...

"Nem. Személyesen nem dolgoztam a királynõn a filmben, viszont szerencsésnek mondhatom magam, hisz az összes olyan lénynél segétkeztem, ahol hidraulikus bábot kellett alkalmazunk."

"Azt el kell, hogy mondjam, hatalmas volt a kínálat az ADI mûhelyében, és igen változatos lényeket alkottunk a munka során."

"A kedvenc feladatom az egyik hidraulikus báb mozgatása volt. A méretei, a kinézete, valamint a mozgatása a legizgalmasabb dolog volt az életemben, mióta ez a munkaköröm. Az egyik alkalommal körülbelül 7-en vagy 8-an együttes erõvel próbáltuk életre kelteni a bábot. (Ennyi ember kell ugyanakkor egy királynõ felélesztéséhez is!) Ez valami nagyon újat és érdekeset fog belevinni a sorozatba, ami egy csomó érdekes dolgot vet majd fel…"
Forrás: avpgalaxy.net

Felvetõdik tehát a nagy kérdés, hogy egy teljesen új lény tûnik-e majd fel a filmben?! Mindenesetre a méreteit tekintve akkora lehet majd, mint egy királynõ... 😉

Az imdb fórumán Colin Strause rendezõ megírta, hogy erõsen szimpatizál a Predator 2 filmben látott ûrhajó kinézetével, tehát ezzel azt akarta nekünk sugallni, hogy az AVP elsõ részében szerepelt ûrhajó minden bizonnyal nem tér vissza. Szerencsénkre.

Greg Strause pedig megnyugtatott mindenkit, hogy a Ragadozó nem képes az esõben álcázni magát (akárcsak Los Angelesben!). Mivel a film javarésze esõben és sötétben játszódik, kint a friss levegõn, Predator barátunknak jól meg kel majdl fontolnia, mikor és kit vadász le...

Greg még azt is elárulta az imdb-n, hogy rengeteg Alien fog szaladgálni a filmben.

Az AVP2 egyik fõszereplõje, a Kelly O’Brien-t alakító Reiko Aylesworth színésznõ az egyik amerikai rendezvényen volt oly kedves, és elcsepegtetett pár információt az év végén bemutatásra kerülõ Alien vs Predator 2-rõl. Rengeteg érdekes és SPOILERES dolog, csupa izgalom a soron következõ összeállítás...

A fegyverek, amiket használt a film során többnyire pisztolyok, gépfegyverek, a SAW (M 249 -es automata géppisztoly) és a tankon található géppityukról nem is beszélve. M 2.50 –es nehéztüzérségi gépfegyver használatát élvezte a legjobban.

A szerep kedvéért naponta 2-szer, 3-szor edzett, hogy fitten tartsa magát, valamint diétázott, hogy jó kondiba legyen.

Számtalan órát töltött azzal, hogy kiismerje azokat a fegyvereket, amiket az Army Ranger használ.

Állandóan esett és hideg volt javarészt a filmben.

Egyik éjszaka az egyik jelenet során, Reiko erõsen megfázott, ez erõs émelygéssel járt, olyan mintha részeg lett volna saját szavaival élve. 😉

Egy helikopterben ülve zajlott az utolsó felvétele. Természetesen nem igazi helikoptert használtak, hanem egy hidraulikus gépen szimulálva. De a végeredményt nézve mindenki el fogja hinni, hogy igaziban ült. 😉 Itt jegyezném meg, hogy a film végi helikopterbalesetet vajon túléli-e?

Mikor megkérdezték, hogy mondjon véleményt az Alienekrõl, valamint Predatorokról, a következõt válaszolta: Az idegenek olyanok voltak számomra, mint a csótányok. Tömegesen jelentek meg mindenütt... És roppant nehéz volt kiirtani õket, mint ahogy eme bogarakat. 😉
A Predator több volt mint egy medve, nagyon erõszakos és dörzsölt...

A kedvenc tulajdonsága a karakterének, az anya- lánya kapcsolat megformálása, és hitelesen eljátszása.

Forrás: avpgalaxy.net

Kép egy M 249-es rõl, amit a filmben használnak majd
Kép egy M 2.50-esrõl!

Az Army Ranger az egyik legjobban kiképzett, és legdurvább elit kommando a világon. Õk is benne lesznek a filmbe😊
Army Rangerek!

JonDavis
Basszus ez a hülye rendszer
Most mar remélem jó

JonDavis
JonDavis
Ez a kép nagyon bejön. SLICk nem akarod ezt berakni háttérképnek?😊

Ezt Darkoo írta régebben.

SLICK
Amint lesz egy szösszenetnyi idõm, javítok a banneren.

amúgy ha ennyire istenítik azt a tetõszerkezetes jelenetet, akkor miylen lehet a sok kis apróság még? 😛
Sztem tényleg egy egyedülálló különleges filmet láthatunk (sajnos) decemberben...

InfectedMann
Kiderül, hogy az Alien legtöbb részét CG -vel fogják vászonra vinni.
Tehát aki esetleg parázott, hogy a kikerült képekrõl hol van a kinyújtható "állkapocs" annak itt a válasz.
Mondtam, hogy nem kell parázni.
Okay kirakom 😊 Amúgy szólhattál volna msn -en és akkor kirakom 😄

Gratula nagyon jók lettek az uj hírek.<#worship> Ezt a csata a tetõn hírt is berakhatod nyugodtan, mert ezt már vagy 3 hete beírtam af orumba, csak nem kapcsoltál,hogy kirakd😛
De kirakhatod nyugodtan😊