5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Xerxész
    Nagyon sok predatorból nem rothaszthat tojást, legfeljebb a halott Scarból... Mert ha úgy lenne, ahogy mondod, akkor ismét csak gyengének tűntetnék fel a predatorokat. Legfeljebb egyet-kettőt ölhet meg a PredAlien.

Azt remélem tudjátok, hogy amikor a teasert kiadják majd július végén, a cselekményből is meg fogunk tudni egyet s mást! Greg bácsi nyilatkozta az IMDb-n: "The plot info will be released with the teaser".
    Két hónap múlva megtudjuk, hogy kerülnek vissza kedvenc karaktereink a Földre háborúzni.
  • Xerxész
    Szerintem nem csak ennyi köze lesz az AvP1-hez... Le kell még rendezni a Weyland-Yutani Corporations történetét is, Weyland halála miatt. Itt is lesz majd átfedés.
  • Rykov
    Én is erre tippelek. Alien 1-ben van egy kivágott jelenet, amiben a Ripley megtalálja a kapitányt, akit már félig tojássá alakított az idegen. Szóval ha van egy élőlény akkor nem csak gazdatestnek jó, de tojástáptalajnak is.
    És akkor lehet, hogy a kikelő PredAlien majd pár predatorból rothaszt tojásokat, és az egyikben egy szuper arctámadó lesz. Az meg majd lenyomja valakibe a királynőpetét.
  • W B
    új életciklus:
    a sima Alien tojja a tojást. ilyen is van, erről olvastam hogy képes, de hosszadalmas idő. ez speciel a filmben nem volt, lehet hogy ez lesz, hisz nem beszéltek királynőről. (konkrétum nincs hogy lesz) tehát...
  • JonDavis
    Te csak olvasod a híreket, vagy szoktad értelmezni is:)

Azt mondta Andew Li az interjúbanm hogy totál más verizóban indul majd a film sztorija, a hajó máshogy néz ki, a díszlet, meg a predek is, csak annyi lesz a párhuzam,hogy egy predator fekszik az oltáron.És ennyi.
    Innentől kezdve semmi köze az első részhez!
  • Jrex
    gondolkoztam és eszembe jutott még egy eset az alienek életciklusáról,de ez nem mindíg következik be,a királynővé válás.az avp2-ben ugyebár lesznek melkasrobbantók,amik az arcmászók segítségével kerülnek az élőlényekbe,amik tolyásból kelnek ki,de az avp végén az űrhajóban nem igen szállítanak idegenkirálynőt(sztem más alienek se)esetleg tojásokat,de ha nem akkor egyedűl a predatorból kikelt alien lehet az űrhajón,ami látszik h, nem qween,ezért sztem átalakúl királynővé,és ő nemzi a többit a fílmben.
  • SLICK
    Most így belegondolva, mikor mi kerstük a tabló hátteret, akkor ez a tabló is közte volt páran szóltunk is, hogy ez lesz a téma csak jobb kivitelben :D
  • Dexantreal
    Nem tudom, de végülis győztek.
  • Xerxész
    Azért arra kíváncsi lennék, hogy az igazgatót és a tanárokat hogyan, mivel vették rá, hogy a Predator és az Alien felkerüljön a tablóra...biztos nagy csata volt kiharcolni.
  • Dexantreal
    Csak irigykedsz, hogy nektek nem volt ilyen :P. Szerintem egész jó, én örültem volna a helyükben - bár gondolom örültek az osztálytársai is - egy ilyen tablónak.
    Amúgy majd pénteken re, megyek reggel Tatára három napos kirándulásra és kurvára nincs kedvem.
  • rotator
    Úristen, ez iszonyú gáz.
  • Dexantreal
    Gondoltam, de nem tudom mi van hol :S.
  • W B
    az is ott van :)

nyugi csak viccből
  • Dexantreal
    Lol te állat... a tablón lévő csajokra gondoltam.
  • W B
    "Van pár szexi csaj rajta" tudtommal az Alienek mind nőstények. a sima dolgozó is tud tojást lerakni, de ez hosszadalmas művelet
  • Dexantreal
    Hol gondolok én Alienre? :S
    Jrex: oké, csak kárhogy nem lett megvalósulva a gondolat, mert jó lett volna.
  • W B
    az Alienre gondolsz?
  • Jrex
    gondoltam h. nem 8.osok csak,mondtam h,mikor nekünk kellett választani,pont akkor ment az avp a mozikban és gondolkoztam rajta h, jó lenne.
  • Dexantreal
    Vagyis nem 8-dikosok, azt véletlen Jrex miatt írtam :PP.
  • Dexantreal
    Aki belép, az a halál elit alakulatával nézz szembe... 8-dikosok és Alienek, meg Predatorok.
    Amúgy jó tabló, grat!
    Van pár szexi csaj rajta
  • Dexantreal
    Slick: is-is. Nem komálom a horrort, meg nem tudom, az én mércémnél azért, akkor is ijesztős volt :P.
    Hja, emlékszem, haverjaim is szét röhögték magukat rajta lol.

Xerxész: Aha, nah, de a könyvben, a Lidérces utazásban mégis hol? Mert az a könyv nekem is megvan és ott nuku rajz.
    A képregényt, vagy magazint, azt vágom, ott naná, hogy van rajz, bár az nincs meg, csak faterom álltal jópár Alien könyv.
  • Jrex
    8.ban én is hasonlón gondolkztam :D
  • JonDavis
    TablóKép! Tiétek is ilyen jó volt?:D
  • Jrex
    meg a "haja"nem csak oldalt lógott le.
  • W B
    rövidebb volt a játékban a predalien feje
  • Jrex
    sztem az átok azért jobban ott van mint a kör,mert az átkot nem mertem megnézi,a kört meg kibirtam.
    az új életciklusról először nekem is a vedlés jutott eszembe.dexantreal:a kutya sem vedlő bőrű,csak a szört vedli,és egyébként is az alien a melkasrobbantó külső burkát vedli le,mint a rovarok(asszem).és hidd el nem ojan nehéz szörnyeket kitalálni,én is szoktam.-szóval ha nem találtak ki valami új életciklust akkor még maradt a tojás belseje,ami nem érdekes,és az amikor az élőlényen belül fejlődik.
    és a játékban másabb volt a predalien feje.
  • Xerxész
    Ezzel maradéktalanul én is egyetértek. Szerintem nem jó film, kb. olyan kategória, mint az Átok 1-2...de az még szarabb.
  • SLICK
    Azért nem nézed meg a Kör 1-et mert nem tetszett a 2. vagy csak egyáltalán nem rajongasz a Horror filmekért?
    Mert emlékszem amikor megjelent a Kör 1. akkor mindenki úú ez brutális film meg így belehet tőle szarni, úgy félelmetes meg jajj dúrva, de én mikor megnéztem hát olyat röhögtem a filmen hogy az vmi eszméletlen. Egyszerűen idióták akik a körtől megijjedtek vagy vmi
  • CsepeLee fiú #3270
    És volt régen egy Alien magazinom is. Az is rajzos volt. ^^"
  • CsepeLee fiú #3269
    Aliens - Lidérces utazás
    4 rész egyben
  • Dexantreal
    Aha, akkor nem tudom, sry. Milyen könyv az amúgy, hogy rajzok vannak benne?
  • CsepeLee fiú #3267
    Dexantreal
    Nem az emberekre gondoltam. :-)
    Gubókba - vagy inkább bábokba - rajzoltak alien-eket. Azt nem tudom, hogy mellkasrobbantók vagy kifejlődöttek, mert abban a könyvben - ami megvan nekem - a mellkasrobbantó is fekete színű.
  • Dexantreal
    Nemtom, szerintem nem érdekel.
    A második a jobb szerintem is.
  • gabe paul logan
    Szerintem az alsó lény a felső fejével zsír lenne.
    Nem tudjátok hol találhatnék jó programozót?

"we need is a skilled C++ HL2 experienced coder (any takes)"

...befagyott egy half-life mod készítése, ami egy alienes+netes játék lenne...:S
  • Xerxész
    Dex: A Fűrész nem érdekel? Javaslom, hogy mégis próbálkozzál a megvízuálásával, nem fogod megbánni!

Tiger: Az AvP-s predatorok beavatás előtt álló predatorok, kis tapasztalatlan 18 évesek. Ezért gyűrték le őket olyan könnyen.

CsepeLee: Lehet választani, hogy melyik kinézet tetszene az alábbiak közül:

• Dexantreal
    Vedlés nem tudom lesz-e Predaliennél, mert a Predatornak ugye nem vedlő bőre van. Akkor meg minek vedje le az Alien azt?
    Szerintem olyasféle lesz, mint a játékban a Predator: zöldes színű, agyaras és eléggé hatalmas, valamint erős. Csak kérdés, hogy valósítják majd ezt meg a filmben. Kíváncsian várom.
    Gumókban lévő szörnyek? Nem az emberekre gondolsz, akik inkubátorok lettek, mert az arcmászó beléjük petézett és oda ragasztották a falra?
  • CsepeLee fiú #3262
    Valakitől azt olvastam, hogy szerinte a vedlés lesz az eddig nem látott életciklus, de kevésnyi vedlést lehetett látni a Dog Alien-nél.
    A Predalien hasonlóan mutálódótt alien, mint a Dog Alien, csak jobban.
    Én másra gondoltam. Remélem is, hogy valami nagy dologgal jönnek elő, csak úgy félő lehet, hogy a rajongóknak nem tetszene.
    Sőt, a Predalien kinézete vajon milyen lesz?

Amúgy könyvekben láttam olyan gubókat, amikben benne vannak a szörnyek. Na azok mik?
  • Tiger1111
    Hello mindenkinek most olvasom először ezt a topikot(tetszik).Mindegyik AvP,alien,predator könyvet kiolvastam.Nekem az avp1-ben csak az nem tetszet hogy a predátorokat ilyen könyen legyakták,a könyvekben 3 ragadozó egy egész katonai létesítményt vagy alien kaptárt lezúz.Remélem a 2.részben a predátorokat úgy ábrázolják amilyenek (fizikailag,teknikailag) az evolúció csúcsai.Vagy csak én vagyok megszálpt ragadotó fan.
  • Dexantreal
    Akartam is kérdezni, hogy Alien 3-ban milyen állat, aztán eszembe jutott a kutya. Jah, hát valószínű, akkor a PredAlienné válás lesz az új életciklus. Majd meglátjuk a moziban.
    Fűrészt nem láttam, nem is akarom és nem is érdekel, de hát igazad van: ebben a műfajban ilyeneket kitalálni hát valami nyomós indok kell, hogy eszébe jusson, mert csak úgy az eléggé furcsa.
    Kontrázhatok a Fűrészre a Kör 2-vel. Azt megnéztem, de elhatároztam, hogy az 1-t én meg nem nézem.
  • Xerxész
    Van igazságtartalma annak, amit mondasz. Valószínűleg tényleg a PredAlien kifejlődésének leszünk tanúi, mást nagyon elképzelni sem lehet (legfeljebb egy erdei állatból kifejlődő Alien esetében, de ilyen már volt az Alien 3-ban, szóval az nem új).

Miért, szerinted az ép elméjű arc, aki a Fűrész sztoriját találta ki? Elég kemény csapdák...valaki így óhajtotta kiélni a brutalitását. Hát...sikerült is neki!