5789
-
#3338 na itt van a tripod vs birodalmi lépegetők. -
#3337 idézek egy 2004-es hírt az avp-ről(az elején itt is "szidják" a rendezőt,de csak a végét írom le):"az alkotás vitathatatlan erénye azonban, hogy képes megidézni az alapul szolgáló filmek hangulatát. Az alacsony költségek (a filmet Prágában forgatták) és a tekintélyes bevételek miatt biztosak lehetünk abban,hogy a folytatás már le van nyálkázva...izé,zsírozva." -
#3336 Na ne viccelj. 40 üzenet az SEMMI! -
Dexantreal #3335 Jah, csak 40 üzenetet nem olvaok vissza. Egyébként thanks a felvilágosítást. -
#3334 pedig nem árt visszaolvasni -.- amúgy semmi kül nem történt -
Dexantreal #3333 Ugyanis nincs kedvem visszaolvasni 40 hsz-t, gondolom megértitek. -
Dexantreal #3332
Visszajöttem a kirándulűsról, tűrhető volt, bár első nap eléggé szar, esős időnek tűnt az egész. Szerencsére nem esett.
Valaki elmondaná, hogy mi történt eddig? -
CsepeLee fiú #3331 Akkor oké. :D
Köszi! -
#3330 épp a "hókotró" felé indul amikor a predek elrepülnek,és gondolom azon van rádió v. valami amivel értesíti azt a hajót amivel odamentek. -
CsepeLee fiú #3329 Az AVP1 végén Lex hogy menne haza? :-) -
W B #3328 és, a kütyü? amit kapot? -
#3327 Lex túlélhette,csak legfeljebb bolondnak nézik és nem foglalkoznak vele. -
#3326 ez szinte az első olyan harci jelenet amit közzétettek... Többen is nyilatkoztak erről a jelenetről. Az AvP Univerzum oldalán olvass visszább.. Ha elolvasod tuti leszakad az állad is :P -
Xerxész #3325 Az a vicces, hogy az, hogy az Alien 3-ban android volt-e vagy ember, igazából teljesen egyértelműen sehol sem derül ki. Az AvP Galaxyn is a film szereplőinél ezt írják róla: "Michael Bishop (the human?)". Itt is megkérdőjelezik emberi létét... -
Seten #3324
Lesz benne tetős jelenet? Honnan tudjátok?
-
#3323 Ha jól emlékszem, akkor a film alapján készült könyvben az volt, hogy lecsapták a fülét. A Bishop kettő a vérző fejéhez nyúlt, és még elnyögte: "mondtam, hogy nem vagyok robot". Ez a mondat mintha a film rendezői változatából is rémlene.
De végül is teljesen mindegy, az hogy a szereplőt az AVP1-ben visszahozták, semmi tervezésnek nem lehet betudni, csak a rendező akart egy ismerös arcot behozni a filmbe, hogy minnél többen jöjjenek moziba. -
#3322 Emlékeim szerint nem derül ki a könyvekből. -
#3321 hát én csak sejtem hogy azért engedi be a kiborg őket a hajóra mert tudja hogy miaz -
Xerxész #3320 Én úgy tudom, hogy nem tudnak akkor még róluk. És azért küldik oda a Nostromot, mert értelmes lénytől (Space Jockey) által küldött segélykérő jelzést vettek. Nem az alienek miatt. Aztán, amikor már a hajóra kerül az Alien és az Ash informálja a Társaságot a helyzetről, akkor persze hogy meg akarják szerezni mindenáron. Én ezt a sztorit ismerem...de javítsatok ki, ha a könyvekből más derül ki, mert én azt a részét nem tudom. -
#3319 miért ne tudna?nem azért akarja megszerezni a vállalat mert tud róla? -
Xerxész #3318 Gyűjti majd a skalpokat, tuti fix. De remélem, azért neki is keményen meg kell majd küzdenie értük...többek közt a PredAliennel is.
Azt mondták a rendezők, hogy lesznek új Predator cuccok...szerintetek mik lehetnek ezek? -
Xerxész #3317 Nem tudni, mikor alapult a Társaság. De mint láthatod is a beszúrt képen, azt csak egy W betű. Nincs ott a W betű mögött az Y. Merthogy az AvP-ben még csak Weyland Iparvállalatok néven fut a Társaság, aminek Weyland a feje. Yutani még sehol sincs. Én pont ezt fejtegettem nemrég, hogy szerintem az AvP2-ben lesz majd hivatalosan Weyland-Yutani Corporations, aminek már - Weyland AvP1-beli halála miatt - Yutani lesz a feje (az a fekete vágott szemű nőci, ami az egyik forgatási fotón is látható). És nem tudom még, hogy oldják meg, de elvileg nem szabad tudniuk az alienekről egész az Alien első részéig, ami ha jól tudom, valamikor a 21-22. század környékén játszódik. Tehát Lex valószínűleg megfagyott az Antarktiszon. Mert ő sem számolhatott be az alienekről.
Jrexnek egyébként igaza van: az Alien 3-ban is android a Bishop, hiába mondja embernek magát. Ezt 2 tény is bizonyítja: az egyik, amit Jrex is mondott, hogy amikor rácsapnak a fülére, félig ott lóg neki lefelé, szinte meg sem érzi, vért sem nagyon látni (igaz, az a fehér szutykot sem, ami a szintetikusok vére). A másik tény pedig, ha megnézitek a film végén a szereplőket, akkor Lance Henriksen neve mellett az szerepel, hogy Bishop II. Tehát ő is android. -
#3316 hát nem tom de a tetős jelenetnél asszemsokan vesztik életüket :) -
#3315 Szerintetek egy menetben hány alinet fog kinyírni a Predator majd?
Úgy egyedül lesz a több tucat idegen ellen, és nyílván hullani fognak a dögök, a Pred meg dicsőségesen távozik a helyszínről:) -
#3314 mondom asszem,mert régen láttam -
W B #3313 börtön őr... de mindegy... -
#3312 ha nem vetted volna észre az alien3-ban hazudta h, ember,mert amikor ráüt ripley(asszem) a fejére azzal a valamivel,akkor az egyik füle és körülötte felváli,és meg sem érzi... -
#3311 Aki az Alien 2-ben volt android. Az Alien 3-ban benne volt szintén az android szétrocnsolódva és a film végén emberként láthattuk ő a feje a cégnek. Szvsz uyganaz törtétn vele mint az Alien 4-ben Ripley-vel tehát klónozták.
Amúgy lehet hogy az alien tojások rajtavannak az űrhajón.. -
W B #3310 de, hogy tudnak az Alienek létéről az tuti. Meg Bishop (jol írtam?) az AvP-ben a cég vezető? Az aki az Alien 3ban is volt? akkor most hány Android van? (az AvPben lévő az ember...)
-
#3309 az előtt is voltak alienek,és akkor meg az alien fílmekben nem akarná annyira megszerezni őket,úgyhogy nem miattuk vannak alienek. -
W B #3308
AvP1. ez a W betű honan ismerős... vajon honan... -
W B #3307 tojjja, a predelin. elvileg képes rá.
amúgy mi is van... a "társaság" mikor alapult? kezdetek óta tud az idegenekről? akkor nem lehet hogy ő miatuk vannak most ott alienek? (kiszedték a királynőt a vízből) -
Xerxész #3306 És akkor az alienek tojásai hogy jutnak le a Földre? Ez sem jó így.
-
#3305 vagy lehet h, a nagy hajónak semmi baja nem lesz,hanem egy kissebb hajóra kerül a predalien(potyautasként),amin 1 pred utazik a földfelé "szafari"ra(tudjátok a pred2-ből van a szó:D)és azon csinál galibát ezért lezuhan,de túlélik.(ezért is lenne sztem más az űhajó) -
Seten #3304
Pl a predalien szétrágja a biztosíték-táblát! :)
-
#3303 Jó lenne, ha a predalien se kelne ki belőle... -
Xerxész #3302 Azért az még mindig foglalkoztat, hogy egyáltalán mi okból, milyen módon jutnak vissza a predatorok a Földre... Mert az, hogy lezuhan a hajójuk, ötletnek és sztorinak nagyon jó, de ha már annyira dícsérjük itt a Predator-kultuszt, akkor ez nem logikus lehetőség. Mert miért zuhanna le? Megzúz mindent a fedélzeten a PredAlien? Megöl jópár Predadatort? Akkor megint ott lyukadunk ki, hogy nem is olyan erős faj az övék. Kíváncsian várom a sztorinak ezt a részét... -
#3301 Igen, az is érdekes lenne, ha királynővé vedlene. Jó ötlet. A könyvekben ugye leírják, hogy a Királynő akadály a heréknek, hogy ne fejlődhessenek ők is azzá. Ha meghal, vagy nincs királynő, elvileg bármelyik át tud alakulni. Persze ez csak könyvekben van, de megfontolandó!
Xerxész: A hírek alapján nem lesz túl sok Pred a hajón, ugye a P2-t veszik alapul. Meg ha tényleg a PredAlien okozza a galibát, és lezuhan a hajó, a zuhanást sem élhetik túl, túl sokan. Nem mindenhatóak.
És akkor máris van pár tojásravaló. -
#3300 mért nem azt rakja be? -
#3299 nem a sima alien tojja,hanem a sima alien átalakúl királynővé és úgy.
davi:meg a predalien is.
na mind1,itt egy link,nem sok köze van az avp-hez,de itt is 2 híreség csap össze:tripod vs birodalmi lépegető.-ja és én csináltam,nem túl jó,de jöhetnek vélemények.