Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
hát várhatunk poszterig, de gondolom nem baj ha csinálok egy próba verziót háttérnek... elvégre én pöcsöltem vele 😊 De ami AVP-vel kapcsolatos az nekem nem fáradtság 😄
Viszont a topik hátterét akkor lenne érdemes megváltoztatni, ha kijön majd a filmrõl egy jó minõségû poszter. Azt mennyivel jobb lesz majd megtekinteni, amint belépek mindig ebbe a topikba😊
xerxész: hogy érted hogy alapfaj?az ítéliennél ET-re gondoltál? a kutyulien azt dogalien-nek hívják.
amúgy estére kis újítás várható ^^
Jrex: az ember alapfaj, tehát az abból kikelt Alien alapalien. <#wink>#wink> Minden más gazdatestbõl kikelt Alien nevében viseli gazdafajának nevét, pl: Medvélien, Kutyulien, Ítélien, Szarvélien...és még lehetne sorolni. <#vigyor>#vigyor>
Egyébként majdnemhogy biztosra vehetõ, hogy benne lesz a PredAlien, ha egy arc azt nyilatkozta, hogy: "...mindenki tudja, hogyan ért véget az elsõ rész..."
Mindenképpen bizakodhatunk... <#wink>#wink>
mennyi eksön... éjjen

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ugye csata a csatornákban: lásd a banner😄D vagyis az elsõ hivatalos képen
Akkor csata a tetõszerkezeten, amit Morris szörnykreátor mondott
És csata a kórház elõtti parkolóházban.
Meg talán lesz csata az erdõben is,és talán a pred ûrhajójában.
A Nemzeti Gárda katonáiról nem is beszélve, akik meg elcsatázgatnak az alienekkel és a predatorral.
Szóval lesz is csata bõven, igazán nem panaszkodhat senkisem😄D
http://kutyuszoba.blog.hu/
A vadászok meg nem gyõznék lapozgatni a vadas kézikönyvet hogy akkor ez most mi a f***. <#idiota>#idiota>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
hiszen mezõn legelészõ alien-t még úgysem láttunk 😉 😄DD
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
2-3 csata? Az azért kevés szerintem, annál több kéne...5-6 legyen azért. Láttad a Star Wars: Revenge Of The Sith-et? Na abban is több volt már a fénykardpárbaj, mint a korábbi részekben....5 volt, ha jól emlékszem (Anakin & Obi-Wan vs. Dooku, Obi-Wan vs. Grevious, Windu vs. Darth Sidious, Yoda vs. Darth Sidious, Anakin vs. Obi-Wan...igen, ez 5). Ha ezt a filmet veszem alapul, itt az 5 fénykardpárbaj az 5 legfõbb karakter harcát mutatja be, erre épül a film. Jó lenne, ha az AvP2-ben is így volna és lenne az alapharcok (a Ragadozó elkapja az embereket és az alieneket, az alienek meg az embereket) mellett királynõ és PredAlien harc is (feltéve természetesen hogy ezek szerepelnek a filmben majd).
-álltalában a fílmek 1.része jobb mint a folytatások,gondoljunk a csillagközi invázióra vagy a tremorsra,reméljük itt nem így lesz.
De köszönöm a dorgálást, probálok pozitiv maradni 😊
De a film nem a városban játszodik. Colorádóban. Lesz benne város, csatorna rendszer, erdõ, hegyek, barlangok. Azért csak képzeld el a jelenetet mikor egy barlangász hallja a hangokat, meg találja meg a szétrobbant mellkasú szarvast valahol, miközben körülötte nyálkás folyadék. 😄 Már most beleborzongtam. Amig az AVP1-es jelenetek csak egy "hmm"-öt váltottak ki, akármilyen látványos harcok is voltak.
Ajánlom a készítõknek, hogy a parás hangulatot végig fentartsák.. aztán a végén jöhet egy nagyobb csata, de csak a vége felé, max 2-3nál több semmiképpen ne legyen a filmben.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egyébként meg sokkal extrémebb dolgot ne várjatok, mert mit lehet várni egy olyan filmtõl, ami eleve egy kisvárosban játszódik...szupermarket, könyvesbolt, mozi, kórház...ilyen helyszínek vannak vagy lehetnek. Felejtsük el a szûk, futurisztikus folyosókat, dzsungeleket...mivel városban játszódik, az ezekbõl adódó parás hangulat eleve kizárt.
Amúgy, ha nem kamu a hír, kórház meg ehhez hasonló helyszínek helyett inkább el tudnám képzelni a következõket: sikátorok, háztetõk, csatornák, erõmûvek (mondjuk ez utóbbiak elvileg lesznek a filmben), liftakna, föld alatti termek és helységek, város melletti erdõ, stb. Remélem, hogy inkább ezeket favorizálták a rendezõk...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
bár õszintén megvalva egyre kevesebb esélyt látok ez utóbbira. A mostani nézõknek csak a sokkolós akció kell .. legyen robbanások, hatalmas csaták, futó rohanó sikiltozó tömeg, cgi látvánnyal felturbozott szörnyek melyek nyilttéren harcolnak csak hogy mindenki láthassa húú de csodás dologra is képes a számítógép.. és akkor már jó is.
Hol van már a régi alienek hangulat? Abba is voltak nagyobb jelenetek, csak félek hogy lassan túlzásba viszik, és e filmmel is átesnek a ló másik oldalára.
<#pardon1>#pardon1>
Képes lennél kalóz verziót nézni? Szerintem azt moziban érdemes elõször látni...mondjuk, ha komlett 4-5 személyes mozi van a házatokban, akkor OK. <#hehe>#hehe> Egyébként ez az átka, ha túl régóta figyeled a filmmel kapcsolatos eseményeket...nem tudsz már várni. Azért csak türlem, nincs már messze a 2008 január...
Mibõl gondolod, hogy kamu a kórház jelent? És miért mondod, hogy szar lesz?
Amúgy elég sok eksünt felsoroltál Xrexész, sztem nem kéne ennyi harc...
Szeretnék már valami normális horror jellegû filmet látni merc a sok akció szartól már herótom van.
Amúgy ha lesz esetleg DVD Screener kalózverzió mint a 300 -ból lehet nem várom meg a mozit. Túl hosszú ideje követem az film eseményeit, hogy ellen tudjak állni egy DVD minõségû kalózverziónak.
u.i.: A korházas jelenet valszeg fake és amúgy is egy bugyuta szar szánalmas az egész...
Jrex: remélem ezt a wc -s jelenetet viccnek szántad... ha ilyet meglátnék a filmben az jellene az utolsó jelent amit megnézek... kisétálnék a moziból az biztos...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
-remélem lesz vicces jelenet is benne,olyat hogy 1 fickó megy wc-re(mondjuk kis dologra) és a csatornából a wc-n keresztûl hallatszanak fel szörnyhangok(megnézném az arcát)
A kórház jelent valóban jónak ígérkezik, de azért remélem, hogy nem lesz túl sok összecsapás filmben alienek és a Predator között. Az már túl akciófilm jelleget öltene. Valahogy így képzelném el:
aliens vs. human: több összecsapás kell
predator vs. human: több összecsapás kell
aliens vs. predator: max. 3 összecsapás
predalien vs. human: több összecsapás kell
predalien vs. predator: 1 összecsapás (a film végén)
alienqueen vs. human: lehet több összecsapás, de nem feltétlen kell
alienqueen vs. predator: 1 összecsapás (a film végén)
predator vs. himself, alias self-destruction a film legvégén
Már ez is önmagában sok jelenet, nem kéne azért túl sok csata a fajok között, mert a para hangulatot meg kell teremteni és meg is kell tartani. És ne egymás hegyén-hátán kövessék egymást az egyes összecsapások. Kell olyan idõszak is, mint az Aliens-ben, hogy közel a film feléig egyetlen alien támadás sem volt.
De mint feljebb felvázoltam, azért bõvelked(het)ünk a lehetõségekben... <#hehe>#hehe>
Mikor lesz már december?????
Jah mondjuk érthetõ a párhuzam, hisz az AvP2 rendezõi a Straus bratyók felelnek a 300 látványvilágáért. És ha azt veszük, hogy a film 99.99%a a látványra épül,így nem kevés munkájuk van a filmben.
A 300 rendezõjének csak annyi volt a dolga, hogy a zöld vászon elé kihajtotta a színészgárdát, egy jót futottak a kamera elõtt, és kiabáltak egymással, de végeredményben a Strausék adták azt a pluszt, amiért a 300 olyan amilyen..Gratula nekik.
AvP2-ben is szép legyen ám a látvány nekem<#ravasz1>#ravasz1>
Bõvebb infók a megszokott helyen 😉
Még mindig képregény adaptáció a 300. Messze nem akarták hogy túl sok köze legyen a valósághoz, ezért volt tele szörnnyel, ezért probálták a perzsákat minnél groteszkebb módon ábrázolni, ezért volt jó ilyennek a farkas amilyen volt, ezért nézett ki a világ, az ég, a nap a színek úgy ahogy.
Reméljük az AVP2 lesz az a film, ahol megmutatják nem csak azt hogy a számítógép milyen csodára képes, hanem arra hogy milyen csodálatosan élethûvé tudja tenni azokat a lényeket, amik nem is léteznek!
-meg néztem a 300-at,nagyon állat.azért a farkas az elején lehetett volna jobb is.meg Xerxész nekem kicsit buzisnak tûnt😊(bocs xerxész).
meg honnan jöttek azok a perzsák,csernobilból,h. annyi "mutáns" volt köztük.:p