5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• W B
    menyünk tüntetni! ahoz kicsiny nemzetünk nagyon is ért!
  • CsepeLee fiú #3417
    Jobb lenne október végén a film, ahogy az AVP1-gyel volt. Pont Halloween-kor néztem meg a moziban. :D Hatásos volt. :D
    De még az is messze lenne, nemhogy december-január. :@
  • Kmarha
    Nem mintha bármit is jelentene, de az első 10 legnépszerűbb témájában benne vagyunk :D

Kit így, kit úgy, de úgylátszik sok embert izgat a film (istenem de sokat kell még várni rá :S)
  • Jrex
    a pred 2 -őt is karácsonykor mutatták be.sztem ezzel is a régebbi fílmeket akarta követni.
  • Xerxész
    Ja jó, akkor csak én vagyok vak, mert ilyen néven kommentet még nem nagyon láttam. Na nem baj, majd kinyitom a szemem.
  • Darkoo
    Nem én vagyok ott Darkoo
  • Xerxész
    Ja, azt már kérdezni akartam, hogy te vagy ott a Pvt. Hicks vagy a Corporal Hicks?
  • Xerxész
    Jóóóóóhogy!
    Én már egyáltalán azon csodálkoztam, hogy egy ilyen brutál filmet december 25-én, karácsonykor, a szeretet ünnepén akarnak bemutatni.
    Nagyon betegek!
  • Darkoo
    Ahoz,hogy meglesd Colin profilját a forumon, előtte regisztrálnod kell magad..
    És ha ezt megtetted akkor meglesheted.
  • Xerxész
    Darkoo, te tudod, hogy mi Colin neve az AvP Galaxy fórumán? Most ez lehet, hogy hülye kérdés, mert nincs is regisztrálva oda, de valahogy csak odajut az infó...vagy ő írja vagy berakják hírnek...
  • Darkoo
    Hát csak gondolj bele!
    A másik érdekesség a tag line-al kapcsolatban. Gondoljatok bele miért választották ezt. december 25-án karácsonykor lesz a premier ugyebár... A szeretet és béke ünnepe. Peace van mindenütt.
    Erre jön az AvP2 és megmondja hogy No Peace on Earth.
    Hatásos!
  • Xerxész
    Jól beettük ezt mindannyian.
    Egyébként tényleg nem volt túl cím hangzása, még alcím hangzása sem. Inkább olyan tényállapot-jelentésre hasonlított...de ettől függetlenül tetszik, mert frappáns.
  • Xerxész
    Köszi, csak próbálkoztam jobb belátásra bírni Rykovot...de sikertelenül.
  • Darkoo
    Viszont ez lesz a Tag line!!!
    Ami az első résznél Whoever wins we lose
    MOst az AvP2-nél
    No Peace on Earth!
    Így már jobban hangzik!
  • rotator
    LOL, még jó, hogy a bannert nem cseréltétek le. :)
  • Darkoo
    Colin Strause az avpgalaxy forumán megerősítette,hogy nem ez lesz a film címe!!!!
    "That's not the name of the movie. Someone must of heard the tag line, and stuck it with the old name

SLICK állítsd csak vissza a topik címét!
  • Rykov
    Nem szégyenlem.

Ja, és nem titkolom a marhaságaimat, ugye Darkoo?
  • Darkoo
    Szép önkritika:P
  • Rykov
    Én végig tudtam, tudom magamról ha fasz vagyok.
  • Kmarha
    Na igen, innen az általánosságos reagom konkrét személyre irányulhat. Rád.
  • Rykov
    Ne is próbálj meggyőzni. Nem megy az.
  • Jrex
    persze ,kisváros.akkor ahol én lakom az mi?(láttam egy pár képet a forgatási helyszínről és elég nagy terei vannak meg minden.
  • Darkoo
    Xerxész szépen összefoglalta a pozitívumokat:)
  • Darkoo
    Hmm azért még meg kéne várni,hogy az imdb-n vagy avpgalaxy-n Colin vagy Greg megerősítse,hogy tényleg ez lesz a film címe..Lehet hogy csak a trailer szlogenje lesz.
    Várjuk meg ,míg megerősítik a rendezők!
  • Xerxész
    És akkor még szót sem ejtettem a víz alatti jelenetről, a tetős jelenetről, a Társaságról, kormányügynökökről, akik sejtenek egyet s mást a predatorokról (merthogy szerintem ügynökök is lesznek benne), a POV kamerás felvételekről és nem utolsósorban a könyörtelen brutalitásról, ami "hard-R" kategóriába sorolja a filmet.

Ennyi pozitívummal csak reménykedhetsz te is kicsit...
  • Xerxész
    Ehhh...akkor is próbálj beletörődni!

Eleinte nekem is furcsa volt elképzelni, hogy napjainkban egy kivárosban játszódik Coloradoban...mindjárt beugrott a vadnyugat, lovak, cowboyok, lasszók, stb...mégis hogy illik ebbe a világba a Predator és az Alien? Hol van a futurisztus környezet vagy dzsungel, szűk folyosók, mechanikus dolgok (ajtók, műszerek), biotechnológia, kapcsolat a világűrrel, stb...
    És először én is elfintorogtam. Aztán elkezdtem vacilálni, hogy mi van, ha a rendezők a helyszín és időpont ellenére mégis visszaadják az eredeti filmek hangulatát, helyszíneit...merthogy ezeket már tudjuk:

1. Lesznek jelenetek a predatorok hajóján.
    Párhuzam: Predator 2 végén az űrhajós jelenet.
    Párhuzam: Aliens elején és végén a Sulacós jelenetek.

2. Sok jelenet lesz az erdőben.
    Párhuzam: Predator 1, a dzsungel.

3. Kórházas jelenet.
    Párhuzam: Aliens-ben a labor, gyengélkedő.

4. Jelenet a sikátorban.
    Párhuzam: Predator 2, Willie király halála.

5. Geotermál erőműves jelenet (ha tényleg benne lesz).
    Párhuzam: Aliens, atmoszféra processzor.

6. Katonaság.
    Párhuzam: Aliens, tengerészgyalogosok.

Azért ezek a tények eléggé feledtetik vagy háttérbe szorítják az olyan hibákat, mint pl. jelenet a szupermarketben. Meg aztán szerintem ezt is meg lehet csinálni jóra...pl. hogy nem nappali jelenet játszódik ott, nincs pénztárgéphang, stb.

Neked is tetszeni fog, majd meglátod!
  • Rykov
    Mármint nema saját rendező, javítok:

A rendezőnek szar a saját fantáziája.
  • Rykov
    Hát nem is járok moziba túl gyakran apuka.
    És a CGI az ami főleg rontja a szememben a filmeket.
    Ja, és a saját rendezőnek alapból szar a fantáziája, mert a jelenbe teszi az egész dolgot.
  • Kmarha
    Nagyon gyagyin hangzik szerintem ez a cím, de hát ez zavarjon a legjobban filmnézés közben (ezt max szlogennek lenne jó: "Nincs béke a Földön. A lények visszatértek.") Viszont jó lenne egy banner csere is, a cím miatt csak természetesen :)
  • Kmarha
    :) Nem gondoltam én senkire, csak általánosságban irtam :) Majd ha rendesen olvasom a forumot, és nem tetszik valaki, annak hidd el, hogy a szemébe mondom :)
  • Dexantreal
    Jól hangzik az új cím!
    Pedig úgy megszoktam az előzőt, de sebaj.
  • Jrex
    tudom h, nem lehet olyan sürűn infókat és képeket közölni a fílmről a rajongók miatt(mert több mint egy évet is várnak a fílm meg olyan100 valahányperces,és akkor mikor már látták meg már nem lesz annyira felkapott)de azért tényleg jöhetne még infó,és pár új kép is.
  • viizo
    nem kell bemutatni: viszont ha ő rendezné, asszem transzparensekkel tiltakoznék hogy inkább ne nyúljon a filmhez :)
    (a fűrész széria nálam erősen túlhype-olt és túlértékelt film, lényegében egy jó alapötletet sikerült elég rossz rendezéssel elrontani, de ez is megérne egy vitát :))
  • Seten

Ezzel Rykov-ra (is) gondolsz? :)

• Xerxész
    Hétvége van, remélem hétfőre megint frissítik a kérdések és válaszok rovatot az AvP Galaxyn és megint nyilvánosságra kerül pár infó...
  • rotator
    A felsorolt rendezők közül talán Verhoeven az egyetlen, akit kompetensnek tartanék, a többiek a maguk műfajában mindannyian jók (bár Znack Snyderről még életemben nem hallottam), de kicsit másban utaznak...
  • Xerxész
    Nálad a pont. Erről beszéltem.
  • SLICK
    Na nézem, hogy mi ez az új 41 üzenet :S Látom cím megváltozott, ma újra kell raknom a rendszert mert fos... Azután majd áthegesztem a banert is.
  • Kmarha
    Nagyon tévedsz. Azzal nem érdemes vitázni akinek csak annyi köze van a témához hogy semmi alternativát nem képes megláttni, csakis a fikázással, lehúzással törödik. Szerintem.

Nagyon sok embert ismerek, akivel kellemesen ellehet vitázni, elmélkedni. Egyik sem a fanatikusan valami ellenoldalán álló egyén.
  • Seten

3. Ha nem lennének ilyen emberek, nem lenne kivel vitatkozni! :)