5789
-
#3458 ALIEN 3 Rendezői változatból egy kép!
-
#3457 Hmm..Akit érdekel meg kedveli az AVP unvierzumot, az ne csak az ALient szeresse már. Jó persze, te állást foglalsz egy faj mellett,miszerint az idegenek a kedvenceid, nade azért a Predator is érdekeljen már. Hisz jó megismerni kedvecenc fajod legáldázabb ellenségét.
Meg eleve, akiket érdekel a téma(pc játékok, könyvek,filmek) azok a Predatorok iránt is aktív érdeklődést mutatnak.
Akkor veled mia helyzet? -
Dexantreal #3456 Alienek rulz!
A hányingert keltő érzést megértem bárkiben. Undorító, nyálkás, csúszó-mászós, vér fröccsenős, arcmászós jelenetek meg satöbbi, szal azé kissé gusztustalan a gyengébb gyomorzatúak számára.
Nekem viszont, akkor is Alienek a kedvenceim!
Predator meg szinte nem is érdekel :P. -
#3455 kösz -
viizo #3454 huh, akkor még szerencse hogy nem Te adsz neki címet -
#3453 én az avp2 nek azt az alcímet adnám h,A ragadozó halál. vagy Halálos ragadozó.(márha lesz benne predalien) -
#3452 én azt hittem a whoever winsre h, az az avp alcíme. -
Csaba007 #3451 Hi!
Az előző cím szerintem sokkal vagányabb volt! Mért változatatták meg? -
#3450 hát ja, régen szenvedtem már ennyit a monitor elött, de csakazért is végignéztem. -
Xerxész #3449 Van egy interjú Steven Pasqualeval az AvP Galaxyn...ha lesz időtök, tegyétek be az Univerzumba. -
#3448 nekem is bejött
max annyi hogy nem tört volna le tuti a csuklópenge,bár azzal likvidálni tuti nem tudta volna a Terminátort
-
Xerxész #3447 Hehhh...annyira jó ez a fan-film, hogy az AvP Galaxy honlapjára is felrakták... Nem véletlenül... -
Xerxész #3446 Tégy egy pillantást az AvP Univerzum honlapjára és utána ennek tükrében ítéld meg, hogy valóban fárasztó-e...
De hadd segítsek: ha az Univerzum honlapjára is feltették az ott lévő kísérő szöveggel együtt, annyira mégsem lehet fárasztó. A fárasztók az a képregény, ami lenttebb van. -
W B #3445 ne fárasz minket. -
Xerxész #3444 Emberek, ez nagyon jó, nézzétek végig!
Első rész:
Terminator vs. Predator: The Calm (part 1)
Második rész:
Terminator vs. Predator: The Calm (part 2)
Harmadik rész:
Terminator vs. Predator: The Calm (part 3)
Mindhárom részt nézzétek végig, csak úgy lesz érthető! Tök jó a zene, a hangulat is nagyon jó! Ötletes, nekem nagyon bejön!! -
Xerxész #3443 Ennyit azért még én is tudok, nem voltam rossz földrajzból. Tudom, hogy ott van a Sziklás-hegység, azt is tudom, hogy nem éppen Kékestetős csúcsokból áll...csak azt nem értettem, hogy akkor most mire hegyezik ki a hangsúlyt, a hegyekre vagy a városra.
De így, hogy láttam az általad belinkelt kisfilmet, már tudom, hogy ez a város fenn van a hegyekben. Én azt hittem, valahol a hegyek lábánál, valamilyen nagyobb erdő mellett van ez a Gunnison...ezért nem volt világos.
De kösz a tájékoztatást! -
#3442 Látom nem vagy jó földrajzból, ezért nézd meg ezt a videót Gunnisonról, ahol majd az AvP 2 film játszódik
AVP 2 helyszín terepszemle! -
#3441 Hát mert Coloradoban vonul végig a Sziklás hegység, és tele van nagy magas hófödte hegyekkel. -
W B #3440 én igen, de csak az ALienet, a Predátort nem -
#3439 tesóm(lány) tegnap ezt mondta az alien és predator fílmekre:"te nem kapsz tőlük hányingert?"
(mondjuk nem ismerek olyan lányt aki szeretné őket) -
Xerxész #3438 Emlékeztek még erre?
AvP2 poster
Azt nem értettem csak már akkor se, amikor ez a kép nyilvánosságra került, hogy mit keresnek abban a coloradói városban havas hegyek... -
#3437 A teaser poster és a weboldal szerintem a teaser trailer előtt fog érkezni.
Ebben a hónapban talán. Mindenestere jó lenne,ha jönne, már azt is nagyon várom. -
Xerxész #3436 Szerintetek a teaser trailerrel egyidőben jelentik be/készül el a film hivatlos honlapja? Jó lenne, ha az is kész lenne... -
Xerxész #3435 Nem volt a hétvégén Questions and Answers Update...brühühűűűűű!!! -
#3434 de mert ha rá nézel akkor egyből tudod h, mi. -
CsepeLee fiú #3433 Én is hallottam azt, hogy csak jó filmet lehet kiparodizálni, de ezek szerint ez nem teljesen igaz. :D -
W B #3432 így már jó röhejes -
#3431 Itt az AvP-nek azon hibáját parodizálja,hogy milyen gyorsan felnőttek az alienek.
Kikell a kis chersbuster, 30 másodperc múlva már kifejlett példány, 20 perc múlva meg már meséli a Prednek,hogy "amikor még fiatal voltam..." -
#3430 Ez se roossz:DD
-
#3429 mármint az alien és predator hogy csap össze. -
#3428 és ennek nagy részét,akár hogy is csapnak össze, akkor is meg tudták volna csinálni.(kivéve az elején a piramisost és a végén az ajándékozóst) -
W B #3427 amikor ajándék csomagot adna... :) -
#3426 "csak jó fílmekből lehet paródiát csinálni"(már nem tudom ki mondta,a tv-ben láttam) -
#3425 Ilyenkor fojtanám meg egy pohár vízbe Andersont! Annyira gagyi filmet csinált, hogy paródiák sora készült már a filmből..
ITt tartunk a két legjobb földönkívüli vadászt parodizálják,hála a balúl elsült AvP film miatt.
Egyébként nagyon tetszik!! -
#3424 lool :D -
#3423 Bocs, ha már volt, de ez atom: AvP flash review
-
#3422 forum főoldalán látthatod bal oldalt lent -
W B #3421 én csak tizediknek láttam, ma -
#3420 Ma hajnalban a 2. helyen volt ez a topik a leg népszerűbbek közt. -
Xerxész #3419 Mármint az SG Fórum 10 legnépszerűbb témájában? És hol írták ezt le?