Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JonDavis
A Die HArd 4 elõtt lesz a mozikban a teaser trailer. Junius 27-tõl a mozikban.

pedig a Pókember 3-at önmagában is érdemes lenne megnézned 😉
Azért vannak az írásjelek, hogy érthetõ legyen, amit írsz...használd. Mert ezek nélkül eléggé érthetetlen, egybefolyó az irományod.

Az még mindig áll, hogy a Pókember 3 elõtt lesz az AvP2 mozielõzetese? Bár nem hiszem, hogy csak ezért megnézem a Pókember 3at. <#vigyor> Inkább várok prá napot még, utána nem sokkal úgyis elérhetõ lesz az interneten.
Jrex
azt értem h, az ott élö emberek meghalnak,de az igazi gyõztes ha a fajtája életben marad,de a faj fennmarad,hisz akkor nem lenne foyltatás.

Leírtam egyfajta gondolatmenetben, hogy az ember miért nem élheti túl...szerintem. Abból kiindulva, amit eddig nyilatkoztak.
Vannak itt egyébként nálam még fanatikusabbak is, akik minden könyvet meg egyéb anygaot is kiolvastak, õk tudják a legjobban, hogy az Alien elsõ részében az emberek nem tudnak az idegenekrõl. És mivel az AvP2 a rendezõi hírek szerint idõben az Alien 1 elõtt és a Predator 2 után fog játszódni, azaz napjainkban (állítólag össze is köti a 2 filmet), következésképp egy ember sem élheti túl az AvP2-s incidenst, aki beszámolhatna a nagyvilágnak az alienek létezésérõl. Érted már?
A Predator esetében más, ott már a 2-ben is tudtak róluk, gondolj csak Gary Busey (alias Peter Keyes) beszámolójára a kamionban.
Jrex
ja még a képekhez: remélem a csatornában azért lesznek sötétebb részek is.

Jrex
az ember mért nem élheti túl?
mindíg az ember nyert,eddig.(õk maradtak életben,a predator(amelyik az elejétõl benne volt) mindíg meghalt.

Azért annyira nem volt szar szerintem. De akár jó volt, akár nem, egyvalamire jó volt a cím: hogy kiderüljön belõle, valamelyik faj egy (esteleg több) kéviselõje túl fogja élni a bulit. Ha hihetünk a sztorinak illetve a rendezõi nyilatkozatoknak, akkor ez csak a Predator lehet, kizárásos alapon. Alien és ember nem élheti túl, mert akkor nem tudják összevezetni az Alien filmekkel. Az Alien 1-ben ugyenbár még az emberiség nem tud az alienekrõl. Ha pedig a Predator éli túl, akkor ez azt jelnti, hogy nem lesz nagy bumm a végén. <#szomoru1> Legalábbis self-destruction bumm nem lesz. Kár lenne...

Vagy aztán az utolsó pillanatban kijelentik, hogy mégsem kötik össze a Predator és Alien filmeket, mert jön az AvP3, amin már dolgoznak és az majd összeköt mindent mindennel. <#hehe>
valóban nagyon gagyi alcím volt ez a SOTHF, így remélem hogy jóval ütõsebb lesz majd az új alcím
rotator
Nem is baj, elég hülyén hangzott.

Hát ha már a cím végülis ismeretlen marad egy darabig, nekem volna pár ötletem:

AvP: The Town of Hell
AvP: Three Deadly Species
AvP: Creatures of Demolition
AvP: Killing Machines
AvP: Battleplanet

És még lehetne sorolni õket. <#wink> Igazából hiába is találgatunk, mivel nem tudjuk, mirõl szól a film.
Colin Strause megerõsítette az imdb-n ,hogy nem AvP:Survival of the Fittest lesz a film végleges címe, teljesen más címet adnak majd neki.
Szóval...SLICk majd a bannerból kiveheted nyugodtan azt a részt😄

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Jrex
ja még a dna-ban földönkívüli civilizáció ként említik,miközben csak 1 földönkívüli állat

Jrex
-Minden ember evõ ragadozó földönkívüli???😄-megnéztem és szerintem nézhetõ,szeretem az ilyen gagyi szörnyes fílmeket is,olyan volt mint az anakonda2,és ugyan ott É-borneón játszódik.és nincsenek benne olyan orbitális hibák mint az anakonda2-ben h. az anakondák és az elején lévõ bögömajom eredetileg d-amerikában él...csak azt nem értettem benne h, az elején(dna-ban) a barlang spontán el kezd beomlani,aztán este egy rossz ajtónélküli kunyhóban alszanak holott ott rohangál a környéken a Balacar.mondjuk az alienre jobban hasonlít,én más címet adtam volna neki:-balacar
-láthatatlan halál(ha már nevet kell koppintani inkább mint a ragadozó)
vagy -ragadozó halál.

-szerintem a legcsúnyább alien fej a humano-aliené és a legrosszebb pedig az alien2(pedig ez az egyik legjobb rész)talán az állkapocs mögött összeszûkülõ recés fej miatt.
-meik fílmben melyik kasztrendszerbeli alienek szerepelnek?amúgy a királynõt kihagytad.

SLICK
azért azt úgy is kéne tudni használni 😄 Vmit kezdek majd 😊

ez már aranyos kis promókép az alienrõl, nekem is tetszik 😉

viszont a predibõl nem sokat lehet kivenni, de mintha látszana egy kissé hogy tényleg visszamentek az elsõ rész ragadozójáig, teljesen olyan a tartása.
Szerintem az eddig kiszivárgott AvP2-s képekbõl csinálj egy mixet,egy ilyen keverék képet a bannerban.Szerintem valahogy meglehet oldani. Photoshop csodákra képes😊

Ííííííííííjhhhhhh, faszák a képek! <#vigyor1> De akármit mondták, akkor is a Predator viszi a prímet... <#hehe> Jó az a kép róla az Alien alatt, kár hogy ilyen kicsi. Kellenének még fotók...
Amúgy az Alien is korrekt...tetszik a barázdált fej...
Kmarha
azt ne nézd meg! egyszerüen rémes!!!

egyébbként persze, ha másból kellnek ki, máshogy néznek. Mert dolgozót, harcost, testõrt már látthattunk. Emberbõl kikeltet, kutyából kikeltet is.

Lehet ez mégis csak valami szarvasból robban elõ 😄DD (de reménykedjünk hogy a farkas verzió lesz 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Jrex
minden alien nemzedék máshogy néz ki + a különbözõ kasztrendszerekbe tartozó alienek is mások,mondjuk a sima fejû alien nekem is jobban tetszik,de ez se rossz.
-megszereztem a Dna-ragadozó-t,ma fogom megnézni.

Kmarha
csak kár hogy megint egy új fajta alien lesz 😊 (vagy csak nekem nem tünik ismerösnek?)

De legalább most már biztosra vehetem hogy lesz jelenet a csatornában 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

SLICK
az a baj, hogy kicsi a kép, meg nehéz egy normális predator képet találni hozzá, mármint h ne üssön el. Amúgy este lesz idõm csinálgatni, szal megpróbálok vmit kihozni 😊

Amúgy Alien brutális lett 😊

JonDavis
SLICk nem akarod berakni a bannerban ezt a gyönyörû AvP2es Alien fejet?<#vigyor2><#eljen><#hehe>

JonDavis
Új AVP2 képek a láthatáron

Aliensonline-rõl vannak a képek!!!

rotator
A könyvrõl most egyik kedvenc sci-fi kifejezésem jutott eszembe, all time toplistás: "molekuláris sav". 😄

Kmarha
a konzervet már a kifejlett állat zabálta.

Jrex
de én a kifejlett állatot kérdeztem,nem a melkasrobbantót.

Kmarha
Sõt a filmben a cicusra is alaposan rákattant a dög 😊 Lehet ezek vonzódnak a macskákhoz 😊

Kmarha
Ezek még mindig csak kitalált lények, szóval csak arról tudhatunk amit láttunk, olvastunk, és az is csak az egyik író fantáziája. A másik meg máshogy gondolja. Felesleges ilyesmiken elmélkedni.

Egyébbként ha olvastad volna az Alien: 8. utas a halál-t, akkor emlékezhetnél arra a részre, ahol Dallas halála elött, keresgélik az idegent, pár lángszoróval. Ott felégetik a raktárszobát, mikor hallják a motoszkálászt. Belépve feltépet és megcsócsált konzerveket találnak.

A játékban pedig nem csak agyvelõt kell enni, hanem macskát is, akkor nõ meg nem is kicsikét a lényünk. Bár lehet elég volt neki a macskaagyvelõ is.

Jrex
csak azért kérdeztem mert a 3.részben az egyik szereplõ azt mondja h. agyvelõt eszik,elgondolkoztem rajta és tényleg nem láttam még mást enni a fílmekben,mert ott csak azt mutatják hogyan öli meg az áldozatát,ráadásul az avp játékban is csak azt lehet megenni az emberbõl,és pred-ekbõl.

JonDavis
Az alienek nem csak agyvelõt esznek.De az számukra a csokifagyi.Desszertnek nagyon jó nekik.
A predatorok meg ûrhajójukon laknak többnyire.

Jrex
az alien-ek csak agyvelõt esznek?
a predatorok miben laknak?

Jrex
de,ha többet mondanák azzal lehet h, lelönék a poént, és nem néznék meg annyian.

És akkor enyhén fogalmazott az arc, nem? <#wink> Mondjuk ezt elõre is lehetett sejteni, dehát amíg nem lesz filmbemutató, addig csak ilyen elõre is sejthetõ infókra számíthatunk, semmi extrára...sajnos ez mindig így van. <#szomoru1>
Lesz egy pár kellemetlen és durva haláleset a filmben, az egyszer már biztos😊
Több hírért kattints az AvP Univerzum oldalára😉

Jrex
akkor inkább úgy írom h lehet h. a szennyvíztisztító telep is szerepelni fog benne.

InfectedMann
Geothermal erõmû vazzeg!
AVP Univerzumon volt hírként vazzeg 😄
-> http://avpuniverzum.extra.hu/?comments=true&id=42

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Jrex
mi lenne ha a királynõ a tojásait 1 állatkertbe rakná le?vagy 1 állatfarmra. húúúúúúúú!!!!<#vigyor1><#vigyor1>
írtak valami olyat is h. gázkazán(vagy hol) ban is fog játszódni 1 jelenet,szerintem az valami szennyvíztisztító telepen lesz.

Jrex
vagy csak a végén v. az elején lesz pred nõstény.

Jrex
azt írtam vagy a "királyuk" vagy 1 nöstény,szerintem.
királynõ szerintem is lesz a fílmben,de nem azt titkolják.

Újabb hírek az avpuniverzumon!
Az ALien 5, az az Alien 4 után játszódna elvileg, és elvileg az idegenek anyabolygójára kalauzólna el minket.
A készülõ Predator 3 is a jövõben játszódna, és egy csapat tengerészgyalogosról szólna, akik a Predatorok bolygójára vetõdnek.

AvP2 meg a Predator 2 film folytatása, és az Alien film elõzménye lesz.Elvileg. De semmi se biztos.

Királynõ én szerintem lesz a filmbe.
Predator egy db lesz, ez már tény. De esetleg a végén, vagy nagyon az elején egy cameo jelenet erejéig feltünhet mondjuk még pár társa, de a sztori szempontjából nem lesz jelentõsége.

Kmarha
A rendezõk nyiltan megmondták: egyetlen egy predátor fog feltünni a vásznon. Szóval a nõstény dolgot szerintem kizárhatjuk.

De Királynõ csak lesz a filmben nem?

Jrex
hogyha ,netalántán mégis kapcsolódna az elsõ részhez ,akkor szerintem az a "veterán"predator az a "király" vagy mi lesz.vagy lehet,h. az a titokzatos lény ami megmozdításához 4-5 ember kell,az lehet h.nem is alien,hanem 1 nöstény pred(ez is elég nagy meglepetés lenne)gondoljatok bele,a királynö alient már többször is láttuk,a predalienre meg szinte mindenki számít úgyhogy az nem lenne akkora meglepetés.
-valamelyik könyv nem írja ,h. a predek miben laknak?

InfectedMann
Cameron valami hasonlót nyilatkozott vagy nem tudom...
A lényeg, hogy függ az AvP2 -tõl, hogy lesz -e Alien 5 vagy sem...
Majd ha Darkoo errejár talán pontosabban elmondja a dolgot én már nem igazán emléxem rá...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Ezt honnan tudod? Miért függne az Alien 5 az AvP2-tõl vagy annak sikerétõl? Jó, ha sikeres, azt megértem, nyílván akkor érdemes belevágni. De ha nem lenne neadjisten sikeres az AvP2, miért ne lehetne attól függetlenül megcsinálni az 5. Alien epizódot? Két egymástól független film...hacsak nem akarnak itt is olyasmit, hogy egyik a másik folytatása, egyikbõl következik a másik.
InfectedMann
A predatorok földönkívüli vadászok 😊
Amúgy állítólag valahogy kapcsolódik az Alien 5 az AvP2 -höz... ha sikeres lesz akkor lesz Alien 5 ha nem akkor nem vagy nem tom, de valami ilyesmi a helyzet...

Jrex
állítólag lesz majd alien5 és predator3 is.

Jrex
az alien koponyája nem látszik olyan keménynek,h amikor a predator megforgatja és beleveri a fejét a kõoszlopba és az oszlop széttörik,az alien-en meg semmi sérülés nem látszik,ez csak a látványért van benne.
-a predatorok földönkívüliek, az alienek meg ragadozók is.

InfectedMann
Jó az új banner csak az a baj, hogy a Survival Of The Fittest még mindig csak project/munka név 😊

Jóóóóóhogy az, sõt a Kutyulien is az, amire gondoltál...hát nem érzed az erõs iróniát az írásomban? <#vigyor>

Az alapfaj úgy értve alapfaj, hogy ami belõlünk kel ki, az AZ ALIEN...csupa nagybetûvel. De ebbe most ne bonyolódjunk bele, legyen annyi elég, hogy az alienek a gazdatest valamilyen jellemzõ tulajdonságát életük folyamán magukon/magukban viselik. A különbözõ jelzõk (pl. Pred vagy Dog) csak megkülönböztetésül szolgálnak, az azokból kikelt alienek is ugyanolyan gyilkos alienek. Ennyi.

Jó a banner! Kicsit AvP1-es feeling, a kék-fehér hideg színek miatt...az Antarktiszt idézi. <#wink>