5789
-
#3498 a játék is Aliens vs. Predator (A predatort nem teszik többes számba mivel leginkább egyedüli vadász) nekem semmi bajom az Aliensel -
#3497 Kicsit visszafogottabban.... -
CsepeLee fiú #3496 Nekem nem tetszik az Aliens-es ötlet. Már eleve azt sem értettem, hogy az Alien folytatása miért Aliens. Lehetett volna Alien 2. - The aliens. Az AVP2 valamelyest folytatja az AVP1-et, de megkavarják a címet. Nem értem, minek többesszámozni. Ráadásul csak az alien szót. Bár elvileg a predacsok közül 1 darab lesz a főszereplő, így valamelyest érthető. De akkor az AVP1 lehetett volna Aliens vs. Predators, és bele is őrültem volna a sok S betűbe. -
Dexantreal #3495 Ezért még nem, maksz 1-2 bünti pontot.
Szóval kiről, vagy miről van szó?:P -
#3494 Vigyáz hogy fogalmazol ,mert kaphatsz egy bann-t káronkodásért -
Dexantreal #3493 Hehh, mi a faszom? Ki a pöcs az az ugrai, vagy mi a szar az? Nem tudom miről vakerálsz... -
#3492 Ha azt nézzük kellően kreatívak.MIért is?
Colin számtalanszor mondta, hogy a film megtekintése alatt leginkább az ALiens film és a Predator film jut majd eszünkbe, és ugye recézett fejű Alienses idegenek fognak mászkálni a filmbe.
Így ebből adódóan nagyon jó a cím: ALiens vs Predator
-
Xerxész #3491 Hát nem tudom, én bíztam a rendezők kreativitásában, azt hittem, esetleg valami jobb címet adnak neki. Nekem nem nagyon jön be már csak azért sem, mert egy betű kivételével gyakorlatilag szóismétlés az egész. Minek kétszer szerepeltetni a címben azt, hogy Alien vs. Predator? Hát ennyit a kreativitásról...
Survival Of The Fittest nekem jobban bejött.
Mindegy, úgysem a cím határozza meg a filmet. -
#3490 Jaj, már... :) Akkor még számíthatunk minimum egy Alien vs. Predators és egy Aliens vs. Predators folytatásra. -
viizo #3489 tetszik a honlapjuk, aranyos a design -
#3488 A rendezők saját vizuál effekt cégének a holnapján van egy kis infó a filmről. De a címe az érdekes
AVP2: Aliens vs Predator
hydraulx
Ez már a végleges cím szerintem.
Lehet átírni erre a topikot. Aliens vs Predator ! Ez így nagyon jól hangzik -
#3487 és alatta valami halk zene. -
#3486 sztem az első előzetesbe nem nagyon mutatnak majd alient,esetleg amit eddig a képeken láttunk,a predet és pár szereplőt,aztán kiírják h, avp2 és robbanások,hörgések fognak hallatszani. -
#3485 te nem Ugrai vagy véletlenül? -
Dexantreal #3484 Thanks indot!
Majd talán, annyira nem érdekel azért ez a film, sokkal inkább AvP2! -
#3483 A végét csak azért szúrták el,Spoiler!
mert túlélte a fiatal srác
Csak ez zavart benne, tisztában voltam hogyan fog végetérni a film. -
#3482 War of The Worlds azaz Világok Harca
Rendezte: Steven Spilberg
Főszereplő :TOm Cruise
2005 egyik leglátványosabb és legismertebb filmje volt. A földönkívüli inváziót mutatta be a Földön egy család szemszögéből. Míg a Függetlenség Napja a globális problémát feszegette, addig itt a kis család kálváriája mutatja be egy világméretű konfliktus közepette.
Mellesleg egy nagyon jó film, bár a végét elszúrták, Persze aki olvasta az eredeti regényt, és látta ak orábbi filmváltozatot, az megérti és elfogadja ezt a befejezést.
Aki meg nem hallott a háttérinfókról, annak nem tetszett a film. Milyen kár, pedig jó hangulata van.
Na szóval kár hogy nem hallottál felőle, majd pótold hiányosságod -
Dexantreal #3481 War of the Worlds az mi? :S -
Dexantreal #3480 Megint nincs film cím, csak Alien vs. Predator 2.
Ismét változott, vagy mi? :S
Mellesleg nem rétem, miért nincs többes szám Alieneknél, de ennyi erővel lehetne Predatoréknál is.
Tehát:
- Aliens vs. Predator 2
vagy:
- Aliens vs. Predators 2
Bár ebben az esetben a Predators kissé furcsán, vagy hülyén hangzik, nah mindegy, csak megjegyeztem egy régóta számomra fent lévő kis problémát. -
#3479 Csak az első negyedórából szeretnék látni dolgokat, mint a War of the Worlds esetében, no spoiler plz! -
Dexantreal #3478 Nem is kell az összeset ellőni. Elég egy apró részt berakni, vagy egy apró pillanatot.
Én, ha rendező lennék, tennék be egy rövid jelenetet. -
Dexantreal #3477 "Mivel a mostani egy teaser trailer lesz, nem hiszem, hogy valami nagyon kemény metal zenét tennének alá. Jó, ha lesz másfél perc ez a teaser gondolom, ezalatt mutatnak pár mozgó képet, azt' ennyi."
Egyet értek ,szerintem se lesz valami hű, de über hosszú. Még kettő perc se nagyon szerintem :S.
Zene meg kit érdekel? Lényeg, hogy lássuk végre a trailert és jó legyen, legyenek Alienek, Predatorok, emberek, meg egy kis harc részlet esetleg! -
CsepeLee fiú #3476 rotator
Üvegtigris 3. sincs még. :-) -
Xerxész #3475 Mivel a mostani egy teaser trailer lesz, nem hiszem, hogy valami nagyon kemény metal zenét tennének alá. Jó, ha lesz másfél perc ez a teaser gondolom, ezalatt mutatnak pár mozgó képet, azt' ennyi.
Szerintem biztos hogy sejtelmes, lágy zene lesz, csak vonósokkal. Talán egy két megnyomása lesz a zene alaphangulatának crash cinekkel meg dobokkal, ha beraknak tényleg ilyeneket, hogy robbanások, lövöldözések, esetleg egy haláljelenetet, ahogy Matrix666 mondta.
De meggyőződésem, hogy efféle jelenetek a mostani előzetesben még nem lesznek. Legalábbis, ha én lennék a rendező, biztos, hogy nem raknám bele. Nem lőném el az összes tartalékomat mindjárt az elején. -
Dexantreal #3474 Velem az a helyzet, hogy Alien rulz és érdekel a könyv, a film, a játék, de csakis Aliennel.
Valahogy egyszerűen nem érdekelnek Predatorék, de természeesen azért kiismerni őket jó és hát picit talán tudok róla, de majd az idő haladtával bővebb lesz ez az ismeret róluk is. -
#3473 Hááát, ahhoz néhány _nagyon_ ütős trailerrel kéne kijönnie a tesóknak... -
#3472 Most perpill a Transformerst és az új Harry Potter hozza lázba az embereket, de ahogy jön a nyár vége és az ősz, majd mindenki az AvP 2 -re fog koncentrálni, majd meglátod:D -
#3471 Nem hinném. Egy maroknyi elvakult fan vagyunk csupán. Ebben az országban inkább az Üvegtigris 4-et várják az emberek... -
#3470 Ja jöhetne már a trailer, mert szerintem ebben az országban ezt a filmet várják most a legjobban.Hát nem? -
#3469 -
#3468 Rád bízzuk, Colin! -
#3467 Én egy ilyen zenét elképzelnék.
Hallgassátok végig. Grind House zene!
Trailer zene!
Szóval erre a zenére mutathatnák a kemény katonákat, ahogy írtják az idegeneket, nagy robbanások, látvány meg minden...nagyon jó lenne ez a zene a trailer alatt. -
#3466 Szerintetek az első trailer alatt milyen zene szóljon?
Vagy csak sejtelmes képsorokat lássunk, halk zenével?
-
Xerxész #3465 2006 szeptemberétől decemberig volt a forgatás. -
#3464 egyébként az avp2-t mikor kezdték forgatni? -
#3463 azt amit írt nem vettem kritikának,csak véleménynek,és azért gondoltam ezt a címet mert gondolom a fílm nagyobb része "róla" fog szolni(ha lesz benne),és mivel a "halál" és a "ragadozó" korcsa(ezt nem arra írtam,csak jobban hangzik)így sztem ez a legrájellemzőbb.
ja,és nem hiszem h,egyből megöl egy csomó yautját(predet),csak 1-2(az is többes szám),é sztem a végén több pred lesz,vagy egysem mert a főszereplőpred meghal és a többi nem értesül róla,hogy értejöjjenek. -
Xerxész #3462 Akkor biztos sajtóhiba volt az az S betű a Predator szó végén, Pasquale interjújában. -
Xerxész #3461 Viizo nem véletlenül mondta azt, amit. Azok a címek, amiket te írtál, a filmben szereplő lények közül csak egyre vonatkoznak. Csakhogy az AvP2 pont hogy 3 faj összecsapását fogja bemutatni, ezért a te címeid eleve rosszak.
Egyébként a negatív kritikát is el kell tudni viselni, nemcsak a pozitívat. Vagy ha nem tudod, hogy próbálj meg visszavágni.
Ha már így írogatunk megint címeket, Ehhez mit szóltok:
AvP2: Deathmatch. -
Darkoo #3460 "Biztos túl sok Teenage Predatort cipelnek a hajón, akiket tizedel majd a PredAlien."
Na persze...
Nagyon bukás lenne a rajongók körében ez a film,ha ilyet kéne rögtön a nyitóképsorokban látni. -
Xerxész #3459 "Aliens and Predators will be fighting to the death". Ebből a mondatból azért kiderül egy s más... Például, hogy lesz több Predator a filmben, valószínűleg az elején, de szerintem a végén is. És hogy bizony ők is fognak hullani...
Biztos túl sok Teenage Predatort cipelnek a hajón, akiket tizedel majd a PredAlien.