Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha egy predátortól kapnák olyin kis "bicskát" én kiteném a falra, vagy viném magammal, hisz kis helyen is elfér, biztonság

Jrex
az alieneket legyõzik(gondoljunk a folytatásokra),a predator a végén meghal( szokás szerint)és a túlélõ emberek tovább élik az életüket.egyébként az a kisváros tényleg létezik?
az 1.részbõl a csajnak van tárgyi bizonyítéka is a földönkívüliekre😊tehát ha elmenne valahova,és megmutatná hinnének neki.
még keresem a hírt.

Inkább olyat kérdezz, hogy szerinted mennyi az esélye a veteran ragadozónak a több tucat aliennel szemben?😊
És ez még a filmhez is tartozik😛

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Jrex
a szóvirág ez lett volna
Mielõtt ezért is megkérdeznétek hány éves vagyok,jelentem nem szoktam nézni.és ha annyira érdekel az életkorom,akkor a jp4 fórumán az elsõ írásomnál megtaláljátok
Most egy olyan hírt fogok közölni ami úgy fog hangzani ami nem illik ide,de kérlek használjátok a fantáziátokat,mielõtt lehurrogtok,akinek nem megy,majd segítek.persze ha megtalálom.

Ja de ne feledd,hogy az zárt körõ fesztiválon mutatják be. Abban reménykedj elõször is,hoyg valaki felveszi kézikamerával, és feldobja a netre😊
Mint anno a Doom filmnél ,meg most a 300-nál volt ilyen,hogy a legelsõ trailert kézikamerás felvételen láttam elõszõr...

Jrex
-ideje volt,nekem is ismerõs vagy,hogy jön ide a klónozás?nem alien,hanem mothman v.chupacabra v. rugóláb jack,nézz utánna
-kmarha: bocs,de azt olvas amit akar.
-amúgy spongyát rá😞szóvirág)

ja! a háló kilövõrõl megfeledkeztem!

a predátonak mien fegyverei vannak?
én ezeket ismerem:
-lándzsa
-a válán lévi ki "ágyu"
-"fiszbi"
-jobb kézen a kis "karom" vagy kés, meik a hejes?
-valmien pisztoly szerûség...
-nyilpuska? vagy minek nevezhetõ az?

Üdv. körünkben! De azért ne túrjátok mindjárt egymást. <#hehe> Én csak zért írtam azt, amit, mert tisztázni kellett Jrex-szel bizonyos dolgokat. De ez nem chat vagy MSN, ahol szidni vagy leszólni lehet a másikat. Itt a filmrõl beszéljünk és annak munkálatairól...
na hi! végre ide találtam!
a kérdések elöt én 15 vagyok... edig csak a Predátort láttam. de utána olvasgatam a témának, és volt alkalmam bele kukantani az AVP címû játékba, teát tudom mi hogy van, viszonylag.

Jrex! hanan vagy te olyan ismerõs... franc... fogd fel dínót klonozni LEHETETLEN. és ami azt illeti: engem is érdekel a lények élete, de nem terjed ilyen elme háborodott szintre... az a helyi legenda nem egy Alien? mert az is hol két, hol négylábon. naja... AVP3: Jrex fõszereplésével...

viccen kívül: jó a hátér! holvan még ilyen? érdekelne

Kmarha
õ csak reagált arra, amit irtak, más hozta elõ a Xerxész isten témát. Sztem olvasd alaposabban a forumot

Vágjátok hogy már csak két hét, és elmiletileg itt az elsõ trailer?! <#taps>
Reméljük láttunk majd benne valami értékelhetõ, elemezhetõ dolgot is!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bokafix2
Bocsy, de aztat a véleményt a 300-ról szóló topikban kellett volna közzétenni.
Sztem az AvP 2-ben nem lesz benne Leonidasz... <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

SLICK
Na mostmár jó lenne nem szét offolni a topikot..

Kmarha
<#falbav>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Jrex
ja a 300-ban is csak isten-király vol xerxész,és a történelem nem igazán izgat,ami történt megtörtént.

Jrex
a 2.- írásomnál nekem sincs index.mert ugyebár aki nem inge ne vegye magára.de amit te írtál úgy érzem az én ignem(degenerált,internetbuzi,kretén,stb).és nem teljesen alaptalanúl kritizáltam,szerintem.
a zsenit nem magamra értettem,hanem a szörnyeket kitaláló emberekre,akik a nõstényeket,és gyerekeket kitalálták,de ha szerinted az vagyok..."Ezek fiktív lények, hogy lenne így érdekes, hogy pl. hogyan szaporodnak? Ezek nem dokumentum- vagy ismeretterjesztõfilmek, hanem horrorfilmek."-szeretem tudni mivel állok szemben.Pl:az alienrõl nem kérdeztem sokat,mert azt ismerem eléggé.

Na, akkor asszem néhány dolgot el kell magyarázzak, mert kicsit nagyon elkalandoztál a témától:

1. Xerxész nem volt isten, perzsa hadvezér volt az Ókorban. Még a 300 címû filmben sem volt isten, csak önmagát nevezte annak. Nem ártana tájékozódnod egy kicsit a történelemben. Nem hiszem magam nagymenõnek csak azért, mert Xerxész a nevem. Nem ezért választottam, hanem mert szeretem az ókori történelmet.

2. "Tudom nehéz számodra megérteni egy zsenit,de majd talán egyszer sikerül." Szerintem aki ilyet ír magáról, azt jobb nem is kommentálni. Nem vagy te egy kicsit nagyon elszállva magadtól? Inkább te hiszed magadról, hogy nagymenõ vagy, nem?

3. Amit a képekrõl írtam, nem neked írtam, hanem úgy általában. Nézd meg a jobb alsó indexet a hozzászólásomnál, nem találod ott, hogy: "válasz Jrex üzenetére". Nem téged kritizáltalak, hanem azt, aki a képet készítette. Téged legfeljebb azért érhet kritika, amiért beraktad ide, bár ezzel az erõvel mindenki mást is le lehetne szólni, aki ilyesmit berak ide.

4. Engem a lények érdekelnek, de nem az a részük, ami elveszi a horrort keltõ hatásukat. Viizonak volt jó a reakciója: "kb. mintha a Pókember hogyan szövi a hálóját..." Nem ez a lényegük, nem errõl szólnak, minek firtatni ilyen jellemtelen dolgokat? Ezek fiktív lények, hogy lenne így érdekes, hogy pl. hogyan szaporodnak? Ezek nem dokumentum- vagy ismeretterjesztõfilmek, hanem horrorfilmek.

5. Ha nem bírod a kritikát, akkor talán másokat se kritizálj alaptalanul.

6. Tanulj meg uralkodni magadon és mellõzd az indulataidat.

7. Egyszer már megkérdezték tõled, de nem válaszoltál...engem is érdekelne azért mostmár, hogy hány éves vagy...

Ezeket szerintem nem árt, ha átgondolod és legközelebb mielõtt még nekiesel akárkinek is, gyõzõdja meg róla, mi az irománya mondandója és hogy kinek szól. Ennyi.
JonDavis
Nyugi Jrex, én szivesen meghallgatlak😊
Vidítson fel téged ez a videó:d
Kikell az Alien!!!

Jrex
nem bírom a kritikát,ezért van egy tulajdonságom,az hogy belegondolok mit mond rá a másik,de ezt álmomban sem gondoltam volna.

Jrex
pókember és szuperman,nem állat.amúgy nem pókember szövi a hálóit.
épp ez a jó benne,hogy ki lehet találni milyenek/voltak mint a dinok-nál,és hasonló lények élhetnek a világürben.

ezt mind szép és jó, csak annyi a bibi, hogy Téged olyan lények "biológiája" érdekel, amik sosem léteztek, ennél fogva minden velük kapcsolatos dolog csak fikció és felesleges találgatás...

kb ugyanaz, mintha azt találgatnád, hogy a Pókember vajon hogy tudja szabályozni a hálószövést az életben, Supermannek miért pont piros a köpenye, stb stb...
Jrex
hát ez állatkirályzsír.
álljunk csak meg egy szóra.sajnálom hogy nemtek ez jött le,de
1.a dinosaurusokba vagyok belezúgva,az alieneket szeretem jobban(hasonlítanak a dinokra)a predatorokról meg kevesebbet tudok azért néztem róluk képeket,és kérdeztem róluk annyit.
2.a predator nem horror fílm,inkább sci-fi,a texasi láncfûrészes,az átok,kedvencek temetõje,fûrész ...fílmek azok igen.
3.mint már egyszer írtam emgem a lények biológiailag érdekelnek,és nem az hogyan tudnak ölni,ölni mindenki tud,akár én is<#gonosz2>
4.azt hittem titeket is érdekel,azért tettem ide.mert egy fajhoz szorosan tartozik a másik nem is,vagy te MÁS vagy?és persze az utód is.
5.tudtommal nem én csináltam se a képet,sem a makettet,tehát nem én romboltam le az illúziódat(ami nem a valóság),és ha nem érdekel,akkor nem kell megnézni.
6.az elõzõ kérdéseimre sem válaszoltatok,amiket azért tettem fel,mert ti többet tudtok róluk mint én,de kritikát azért tudtok írni,ezerrel.
7.nem rég lett internetem,úgyhogy nekem még újdonság,még jó hogy rajta töltöm a szabad idõmet,és jogom van ahoz ,hogy azt nézzek rajta amit akarok/szeretek,és semmi közöd nincs hozzá.(azok azok akik minden könyvet elolvastak róluk)és örülj,hogy nem tettem be még ojanabb képeket,amimégjobban lerombolná az illúzióidat.(nézd meg az aliens onlin-on a képregényeket,azok még olyanabbak/alien vs predator vs terminator/alien vs batman/superman vs alien.../)
8.Xerxész:nem hiszek az istenekben.csak 2 istennõ van Fortuna és Shakira Izabell Meparak Ripoll.
9.engem minden szörny érdekel,fajilag,mert én vizuálisan érzékelem a világot,ezért szeretem az állatokat és szeretem a fílmezést(alien filmet is csináltam,rémeteg címen/kicsit gagyi/amit megnézhettek a fílmstaten)továbbá a kriptozoológia lényei is érdekelnek.(róla is csinálok majd fílmet.)
10.gondolom nem tudjátok,honnan van a nevem,akkor elárulom.abban a városban ahol lakom,valaki/valami mászkál(egy hazai relytéj/mint a jeti stb)egy "fickó" olyan mint mothman vagy chupacabra.(néha 4 lábon megy)és elõre jelez dolgokat.ez egy helyi legenda,nos én le akarom fílmezni és majd láthatjátok ti is.
Tudom nehéz számodra megérteni egy zsenit,de majd talán egyszer sikerül.

rotator
Azta, ez már nagyon kretén!

Neked miért fáj az, hogy mást érdekel az ami téged nem? 😊

Kmarha
Többes szám helyet beszélj Jrex-nek, mert õ van ennyire belezúgva a pred faketársadalomba

Na, ezek az illúzióromboló képek!!!!!! Mi a francnak kellenek ide, most õszintén? Ki a fenét érdekel, hogy milyenek a nõstények meg hogy mit csinálnak szabadidejükben. Mondjátok már el, mire jók ezek... A predatorokról nem azért készült film, hogy a társadalmi életüket mutassák be, hogy hogy szaporodnak, milyenek a nõstények, stb. A Ragadozó egy horror karakter, minek kell elrontani ilyen és ehhez hasonló értelmetlen képekkel? Hogy õrizze így meg az eredeti horror feelingjét ezek után? Csúfot ûznek ebbõl is.
Ezt szeretem a degenerált, internetbuzi, magárólazthisziõalegjobb, annyiaszabadidejehogynemtudmitkezdenivele kreténekben...hogy ilyenekkel múlatják az idõt. Lejáratni mindent, ami jó volt...áh...
Jrex
egy igazi ritkaság:

Bokafix2
sajna ezt nem engedi...

Bokafix2
Fény derült rá kit fog rejteni a predátor maszk a 2-ben <#idiota>

Jrex
vagyis ez:mire való?

Jrex
valaki megmondaná mi az az alienated?

Jrex
gondoltam

Esrohnoil
Ha visszaolvasol, láthatod h. tudom.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

InfectedMann
Szerintem a Survival Of The Fittest címmel sincs semmi baj mivel kb. annyit jelent, hogy a legerõsebb maradha életben vagy valami hasonló.
Kiváncsi leszek az új címre. Csak ne AlienS vs. Predator legyen mert félek ha nem lesz olyan jó, hogy megérdemelje a játék és a könyvek címét akkor hatalmas botrányt fog kavarni.
Amúgy olvassátok az avpuniverzumot 😊 Érdekes dolgok láttak napvilágot 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Jrex
az nem fittness hanem fittest,csak nézz fel ide.

Esrohnoil
Arról h. már amikor szóba került, nekem akkor az elején sem tetszett ez a fittness-es cím (régebben említettem is), és örülök h. változtatnak rajta. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Jrex
milyen norbi update-rõl beszélsz?

Jrex
najó,ha nem akartok válaszolni a kérdéseimre,akkor teszek fel másokat:hogy értik h, visszatérnek a gyökerekhez?az aliennél értem,de tudtommal minden ragadozó máshogy néz ki.(vagy talán megint narancssárga lesz?nekem zölden jobban tetszett.)

egy igazi bombázó:

amúgy te mirõl beszélsz?

Esrohnoil
Á, ez dejó, úgyis gagyinak találtam már az elején. 😄
Norbi update meg egyéb komolytalanságok nem kellenek bele. Remélem SOKKAL jobb lesz, mint az elsõ rész.

Esrohnoil
Bannerbe lehetne majd olyan visszaszámlálós naptárat tenni, amin a hagyományos számjegyek helyett predatoros jelek vannak. 😊

Uj hírek az AvP Univerzumon a viz alatti jelenetrõl!
Nem sok, de már most nagyon kíváncsi leszek, milyen is lesz😄

Jrex
milyen bubi<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
alien:<#alien><#alien2><#vigyor4>

van köztük egybubis, hárombubis meg ötbubis <#vigyor>

/me csak tréfál 😊
Jrex
valaki nem tudná nekem megmondani h,- az alienek különbözõ kasztjaiba tartozó egyedek között mi a külömbség?és azt h.több olyan regényt is láttan h, a földön vannak az alienek,és h,az idõben mikor játszódi(az aliens fílmek közben,után?)

Jrex
azt akartam az írásjeleimmel kifejezni h, igazából senki sem veszít mert mindbõl lesz túlélõ(valahol.)

Komolyan kérdeztem. Miért, neked nem szokott leblokkolni néha az agyad? Hát nekem leblokkolt, amikor írtam... De most, hogy végigolvastam, amiket felsoroltatok, egytõl-egyik mindet ismerem. Szégyen gyalázat, de vizsgáknál is elõfordul, hogy a legegyszerûbb dolgok nem jutnak eszembe. <#vigyor> Van ilyen...

De THX a sok példát, mostmár el vagyok látva. <#worship>
Bokafix2
Columbia Pictures, Dark Castle, Lions Gate, Miramax, Vertex, Focus Feature, Sony Pictures, Touchstone, Warner Bros. Walt Disney, Newmarket Films...

Elég-e? <#idiota>

JonDavis
"Segítsetek nekem, plíííííz! Mondjatok már olyan nagy filmstúdiókat vagy filmvállalatokat, mint a Fox. Mozimániás vagyok, de msot nem jut eszembe egy külföldi sem ezen kívül... "

Most ezt komolyan is kérdezted?<#wilting>

Universal, Paramount, New Line, Dreamworks
Zsír! A Die Hard 4 úgyis jobban leköt, mint a Pókember 3. Nem rajongok igazán a Marvel képregényekért. Egy-két film volt csak, amiket láttam, azt is azért, mert többedmagammal mentem moziba, és a többség azt akarta megnézni. <#vigyor>
De azért nektek jó szórakozást kívánok hozzá! <#vigyor2>

Segítsetek nekem, plíííííz! Mondjatok már olyan nagy filmstúdiókat vagy filmvállalatokat, mint a Fox. Mozimániás vagyok, de msot nem jut eszembe egy külföldi sem ezen kívül... <#confused>