Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
dehogynem. ha nagyon beleéled magad, akkor felérhet egy filmmel. Volt pár paráztatós könyv már a kezemben.

Jól van, nem fogsz sikoltva felugrani elõle, de az adrenalin szinted garantáltan az egekbe szökenhet 😊 Persze ez már megint generációs különbség. Ma már filmeken, régen meg regényeken nõttek fel az emberek.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

de nem olyan megrázkodtató

Rykov
6 évesen nemtudtam olvasni... <#alien2>
Amúgy igazad van, néha egy könyvön jobban lehet izgulni. <#vigyor2>

err... http://cryptozone.extra.hu

rotator
Nekem a könyv anno félelmetesebb volt, mint a film...

Rykov
Én talán 6 évesen láttam... viszont a film maga olyan hatással volt rám, hogy kilõtte filmek terén a félelem központomat... a többi részt már röhögve néztem. <#vigyor2>

err... http://cryptozone.extra.hu

kBagyula
...én anno valamikor '84 táján lógtam be egy haverral megnézni, hát agyon paráztam magam rajta. Azóta a kedvencem. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

tudom.
de ezt leszámítva ez a film nagy élmány volt

Kmarha
jól van de a médiatörvények nem hasonlítgatásokra vannak. Ahol belek vannak, meg vér, hörgés és emberhúst átszakító idegenek, az igenis megéri a 18-as karikát. Fõleg hogy a film az horror. Nem számít, hogy ezt a cimkét 1978-ban vagy mikor kapta, akkor is horror, annak készült. Az teljesen más tészta hogy a mai nemzedék a hiradón felnõve több szörnyûséget látt, és nem csinálja össze magát egy ilyen filmtõl, de képzeld el akkoriban milyent szólt ez a film!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

az nem olyan brutális, mint amik MA vannak. azaok hoz képest, kis aranyos jelenet.

Kmarha
nézted volna 25 évvel ezelött moziba! 😊

No meg azért volt benne olyan rész ami miatt ott kell lennie a 18-asnak még ma is (gondolok itt a mellkasból kirobbanásra)

azt nem értem mért volt +18? nem is volt olyan rémisztõ

igen, meg szokták õket nyírbálni a kereskedelmi tv-k :///
megnéztem a 8. utas a halált... ebbõl jeleneteket KIVÁGTAK!. de amúgy nem volt olyan rémisztõ. a zenei aláfestés is jó volt

Jrex
kössz,az évszám kellett.

InfectedMann
Ez már nem volt vicces azután, hogy már leírtam melyik évben játszódik.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

kBagyula
1978-ban forgatták, akörül. <#rolleyes><#nevetes1>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

InfectedMann
igen az AOL az AliensOnline.
No lehet is olvasni Colin újabb válaszait a avpgalaxy fórumon feltett kérdésekre. Persze csak olyan kérdésekre válaszolt amiket senki (se fórumozó se más hírsite) sem tett még fel nekik 😊 Legalábbis próbált olyanokra válaszolni.

Jrex. Én csak annyit tudtam kideríteni, hogy 2122 -ben játszódik. Ennél pontosabb infóm jelenleg nincs.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Jrex
az aol. az az aliens online lenne ugye?
nem tudja valaki pontosan mikor játszódik az alien1. része?

InfectedMann
Animatronic technológia:
"Megépítették bizonyos méretben az adott szörnyet (ez nem mindig volt méretarányos), majd azt vagy beépített motorokkal mozgatták, vagy stop motion technikával kockáról kockára beállították a megfelelõ pózba és lefényképezték."

InfectedMann
LOÁL.
A már általunk is közölt híreket hízlalták fel egy kicsit csomó felesleges faszsággal. GRAT 😄

Xerxész: Nem kell szólni. Mi is tudjuk. Csak nekünk is kell valamikor dolgozni, aludni, enni, inni stb. Nem pásztázzuk másodpercenként a híroldalakat. Nem vagyunk se robotok, se rabszolgák. Egyenlõr minden hírt elõbb szoktunk közölni mint az AOL. Az AOL csak nagyobb csomagokban szokta jóval késõbb összegyûjteni az AVP2 híreket.

Mellesleg valami jó angolos nem tudja, hogy mit jelent az, hogy "animatronic"? Gondolom, valami olyasmit, hogy animált, animációval készült, stb...
Házigazdák, figyelem!!! Az AvPGalaxy oldalán van ám fenn új hír: Colin bácsi válaszolt ismét néhány kérdésre... Tessék az oldalt és a fórumot frissen tartani!!!! <#vigyor2>

A legjobban ez tetszett: megkérdezték, hogy saválló lesz-e a Predator felszerelése...erre ez volt a válasz: "...a Predator jól felkészült lesz a harcokra..." <#gonosz2> Asszem lesz nemulass...
Jrex
a nagyállatoknak az orrán is be tudná juttatni nem?végülis ugyan oda vezet😊

Jrex
az jól néz ki,jobb mint a játékban.
az a kép,az avp universumon is ott van,valahol a hírek elején még,de ha beírod a google-ba h.predalien akkor kidob egy csomó képet,és azt keresd amelyik 1 gugoló,szürkeszínû,szobor szerûség.
-a predator meg nem csak "nemes"vadakat támad meg?amelyeket nehéz megölni.

hol is van pontosabban az a kép?

Az egyébként roppant mód kegyetlen, ravasz és cseles lény lesz, hiszen örökli a Predator némely tulajdonságait (mondjuk pont ezeket) és persze a külsejét is. Ha az a lény lesz benne a filmben, amirõl itt egyszer raktatok fel képet, akkor minden elismerésem neki. Hosszú fej, raszta hajjal, plusz elõl a pofacsápok, mindez kombinálva a kiölthetõ belsõ szájjal...zseniális lesz. <#ravasz1> Lehetne már 2008 január vége...
Szerintem felesleges ilyesmiken elmélkedni. Ez kb. olyan, mint hogy mihez kezdene a Predator egy mezei kisegérrel...az is lehetséges préda, de azt pl. hogy filézi ki? Értelmetlen kérdések/feltevések ezek, úgysem lesz hasonló a filmben. Úgyis az lesz, hogy emberre, kutyára, esetleg más veszélyesebb állatra (pl. farkas vagy medve) tapad a Facehugger, nameghát ugye jó öreg Predator barátunkra is, és lesz PredAlien. <#vigyor2> Ennek örülök a legjobban.
Kmarha
de vágod hogy a lábai hosszához csak közvetve van köze. A te kérdésed kb igy hangzott volna helyesen: "azt mit csinál petézõ ha olyan nagydarabb állattal találja szembe magát mint Godzilla?" 😊 Mert ha azt kérdezed hogy ki tud e belõle kellni, akkor a válasz: igen. Ha belejut valahogyan a pete. No de a tenyérmászó sem hülye, soha nem támadna meg egy olyant, amivel nem tud elbánni.

Jrex
korábban már írtam ezt,illetve hasonlót.
-"te csak azt az ételt tudod megenni ami ráfér a tányérra?"de azért megnézném,akkor pl: godzillába hogy tenné bele.

Kmarha
Engem csak két dolog zavart mindig is. Az emberi anatomiát felületesen ismerve, két út lehet a tojócsövecske elött. Egyrészt hogyan választ. Másrészt, ha választ, akkor az egyik a nyelõcsõ lesz, a másik a légcsõ. A nyelõcsõ a gyomorba vezet, és nem onnan bujik elõ a lényecske.
A légcsö pedig a tüdõben, hát nagyon ott sem tudna elhelyezkedni. Meg a könyvekben is mindig az van hogy szépen félreturja a belsõ szerveket hogy elférjen. No de hogyan kerül oda ahova, és az hol is van pontosan? 😄

De mivel csak film, vagy regénykitaláció az egész, annyira nem szokott zavarni ha valamely mûvet élveznem kellett. 😊

Kmarha
szerinted?

amibe beletud tojni abból tud kikelni. A lábai meg segitik abban hogy a gazdatest ne tudja magáról letépni õt mielött kiütné azt hogy nyugodtan belepetézzen (a kómában lévõ beteggel tapadókorongok nélkül is elbánna, de hát mint tudjuk tapadni jó. És akkor biztos nem esik le az áldozatról, tud vigyázni a gazdatestre még egy picikét)

De ez a kérdés megint kb ilyen stilusú: te csak azt az ételt tudod megenni ami ráfér a tányérra? (válasz: nem bazeg, csak úgy egyszerübb!)

szerintem mint a polip rátapad. vagyis nem feltétlenül... mindjuk egy Arcmászó vs. T-rex érdekes lehet...

Jrex
ha az alienek a gazda állat tulajdonságait öröklik/részben, akkor egy nagyon hülye emberbõl egy "hülye" alien kel ki<#buck>nem?
-az alien ugye csak olyan állatból tud kikelni amilyen állat fejét átéri a lábai/ráfér a fejére az arcmászó?

Jrex
az alfost én is megtaláltam😄😄

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Jrex
az alieneket valószínûleg az "ûrutasok"(az alien1.részébõl az a maradvány)hozták el a bolygójukról.
-a saját bolygójukon is kellett lennie más fajoknak amelyekbõl kikelnek.
-és ha a bolygójukon "bogarak" akkor biztos nem annyira veszélyesek,kivéve ha ott "rovaremberek" élnek.

Az Alienek nem tudni, hogy mikor és hogy kerültek ki a bolygójukról. de annyit tudok:
Nyagyab füg hogy a Melkhasrobbantó mien gazdatesben fejlõdött. vagyis, lehetséges hogy az anya bojgonlévök azért hátrányos helyzetüek, mert még "nem ismerkedtek meg" más fajokkal.
egy kutyából kikelt gyorsabb és fürgébb.
egy emberbõl az amolyan "átlag" de van némi kurázsija
egy Predátórból akkor örökli a predátor erejét
és a gazdatest emlékeibõl is megmarad benne valamennyi

Jrex
ezzel azt akarod mondani h, az ûrben valahogy mutálódtak,vagy valami?

Jrex
én mindent el szoktam olvasni.

mimivan? ezt kifejtenéd, légyszives?

rotator
Attól függ, milyen ökoszisztémában vizsgáljuk õket. 😛 Például valamelyik (ál)regényben mintha olyat olvastam volna, hogy a szülõbolygójukon õk kispályás bogárkák voltak, mint nálunk mondjuk a termeszek. 😉

rotator
Beépített atombomba. 😊

Kmarha
"amúgy meg: Alienek nem okoznak ökológiai katasztrófát?"

most komolyan: mi van?

Kmarha
bocs, de azt olvas amit akar, de nem úgy válaszol ahogy csak szeretne. Forum, irott és iratlan törvények szólnak arról, hogy ha valamire, vagy valamire véleményt mond, akkor tudja is hogy mirõl van szó. Csupán csak 6 hozzászólást kellett lenéznie, azt hogy mire reagált az általa megszólt ember, és máris nem beszél hülyeséget!

Különben az egész forumrendszert lehet kidobni a fenébe mert nem lesz értelme a sok lusta és szerencsétlen forumozók miatt (akinek ingje az vegye nyugodtan magára! a többi meg ne szóljon!)

bevalom abátyám az a szörnyike<#buck>

amúgy meg, én egy komplet predátór gúnyának feltúrbózva! azzal suliba menni! huhú.

amúgy meg: Alienek nem okoznak ökológiai katasztrófát?

Jrex
ja én is.de az szerintem inkább dárda,mondjuk a csuklópengének jobban örülnék.
amúgy,tudtam h. amilyen hülyeség biztos valaki beveszi a j-rex-es dolgot.