5789
-
W B #3541 szerintem a WY (jó elején csak W) kezdetek óta tud a lényekről -
Xerxész #3540 Hát ha lesznek, nem tudom, hogy nem fognak tudni 100 vagy nemtudomhány év múlva az alienekről, amikor a Nostromo az LV-426 felé veszi az irányt.
Egyértelműbb lenne, ha senki sem élné túl az AvP2-es incidenst. -
#3539 Lesznek túlélők, ez tuti.
KElly O'brian és kislány MOlly tuti befutó, Dallas vagy Seriff Morales is túlélők sorában lehet. -
Xerxész #3538 Ja értem. Hát, nem olyan kigyúrt mint a Schwarci, nem is különlegesen kiképzett katona, de biztos jól játssza majd a szerepét. Remélem meghal a végén. Senki se maradjon meg hírmondónak. -
#3537 Duch Sheaferére.
Azaz aki a végén megküzd a preddel, ő az irányító, ő dirigál ,és ő a parancsnok, meg ő a legkeményebb -
Xerxész #3536 De ezt eddig is tudtuk, nem? Márminthogy ő lesz a főszereplő. Vagy most konkrétan milyen alteregóra gondolsz? -
Xerxész #3535 Bakker, eszemet eldobom, komolyan!!!!! Ezt olvassátok el:
Megvalósulhat a láthatatlanság?
Komolyan mondom, beszarás...aztán majd kiderül, hogy a predatorok is léteznek... -
#3534 szinte ezt írtam le korábban,csak én a predalienre tippeltem h, az alakul át predqueen-é. -
#3533 azt amit egyszer belinkeltél a dinos fórumon? -
#3532 Amúgy állítólag Steven Pasquale lesz Duch Shaffer alteregója.
Szerinetek jó választás a fickó?
Aki kíváncsi színészi teljesítményére, az nézze csütörtök esténként a retek klubbon a Ments meg című sorozatot. -
W B #3531 beúszik a szenyvizes csatornákon keresztül a kontinens belselyébe :) -
#3530 Ezekszerint jó meglátásaim vannak ^^
amúgy lehet a királynő odaúszik, egyszercsak kiköt a csatornában :P -
Xerxész #3529 Lehetséges verzió a tiéd márcsak azért is, mert az Alien-kultuszból jól felkészültek szerint egy harcos Alien is át tud alakulni királynővé vagy tojásrakóvá...és ha ehhez hozzávesszük azt, hogy a bratyók azt nyilatkozták, hogy egy új életciklusát mutatják majd be az alieneknek, akkor összeáll a kép: ez lehet mondjuk pont ez a fajta átalakulás.
Aztán lehet, hogy tök más lesz, nem tudom. Lehet, hogy kihúzzák a királynőt az Antarktisz vizéből. -
#3528 hát az én véleményem szerint vhogy úgy oldhatnák meg ezt, hogy amikor lezuhan az űrhajó lesz egy kis -lappangási- idő míg a hadsereg is értesül a dologról meg hasonlók. Ezalatt az Alienek berendeszkedhetnek és esetleg az egyik át tud alakulni királynővé... de ez nem feltétlenül lesz így, mivel AVP Galaxyn is csak találgatták, hogy akkor lehet egy királynő is ha van fészek, de nem feltétlenül kell lennie ha van fészek
mindez az én véleményem tehát ha van benne vmi ellentmondás akkor sry... -
Xerxész #3527 AvP Galaxyn írják, hogy lesz egy Alien fészek a csatornákban, onnan fognak jönni az alienek...és ezért mászik majd ott lenn a Predator - ahogy a régebben kiszivárgott képen is láttuk - keresve az alieneket (és gondolom a fészket is).
Arról is írnak az AvP Galaxyn ugyenebben a cikkben, hogy ha fészek lesz, királynőnek is kell lennie...a kérdés az, honnan jön majd a királynő? -
Xerxész #3526 Weyland meghalt az AvP-ben, így a Weyland Iparvállalatok (AvP-ben még így havják a Társaságot) fel fogja venni a Weyland-Yutani Corporations nevet, valószínűleg úgy, hogy Yutani megveszi a céget vagy tualjdonrészt vásárol belőle. Valószínűleg...de ez csak találgatás. Lehet, hogy erről szó sem lesz az AvP2-ben...de én nagyon örülnék neki, ha a fonalnak ezt a részét is elvarrnák. -
#3525 csak egy Yutani szóval fog bővülni a neve -
#3524 tényleg akkor hogy egyesül a két cég ha Lance már meghalt?vagy a cég neve megmaradt?vagy hogy? -
#3523 Azaz rengeteg lesz a bevétel.. -
#3522 Karácsony és szilveszter között nem bulizik az ember, hanem a rá szakadt szünidő miatt, inkább moziba fog menni, és megnézi szépen az AvP2-t
Egyébként kedden van december 25-ike, az szerintem egy elő premier lesz, mert csütörtöktől és péntektől szokott lenni igazi széleskörű bemutatója egy filmnek. így tehát ha egész héten vetítik egészen vasárnap éjfélig, egy csomóan eltudnak majd menni megnézni , így rengeteg lesz a premier.
Jó döntés ez. -
#3521 Ti betudtok lépni az avpuniverzum oldalára,mert nekem nem sikerül.. -
W B #3518 én valahaol neten láttam egy videót, egy robot dínó volt. csak az volt a poén hogy tökéletesen élethű és mozgékony volt. vagyis elvileg lehet, ha beleveszitek hogy a "társaság" egy sunyi alattomos dög. -
#3517 robotként még nem térhet vissza. a jelenben van!!!!!!!én még nem láttam ember robotot(a fílmeken kívül) -
Xerxész #3516 Nincs kizárva, hogy esetleg megjelenhet az AvP2-ben Lance bácsi. De mostmár csak mint robot, szerintem. Ha az első résszel össze akarják kötni a másodikat, akkor emberként semmi esetre sem lehet benne. Meg aztán szerintem az AvP2-ben már nem is rajta lesz a hangsúly, hanem a Társaság másik névadóján, Yutanin. -
Xerxész #3515 Ha a tagline (no peace on Earth) szerinted rossz ötlet az időzítés miatt, akkor maga a film időzítése is rossz. Merthogy ilyen ultrabrutál filmet bemutatni karácsonykor...merész. Az igaz, hogy nem az 5 éveseknek készült, de így pl. az első hetekben Szilveszter utánig szerintem nem lesz nagyon nagy a bevétel. Mindenki szórakozik, bulizik, ünnepel...nem nagyon mennek majd moziba. Majd utána igen. -
#3514 Ez az! Kit érdekel a címe. Csak Lance Henriksen-t hozzák vissza. (Az lesz nehéz) -
#3513 Amúgy meg ki a f*szt érdekel a címe?
A lényeg, hogy jó legyen a film!
Ha az lenne a címe, hogy UFO WAR akkor már meg sem néznétek? :D
Amúgy meg örülök, hogy legalább a címmel próbálnak elhatárolódni az első résztől. Mert ugye a film kezdete még nem biztos, hogy nem az lesz ahogy az első rész véget ért. Mínél jobban távolodnak az első résztől annál jobb lesz az igazi Alien és Predator fanoknak. -
CsepeLee fiú #3512 Akkor sem látom értelmét, hogy megkapja az S betűt, mert így akkor az AVP1 lehetett volna Aliens vs. Predators. És tudtommal az AVP2-ben sem 1 predacs lesz, csak 1 lesz a főszereplő közülük. Persze ez indok, tudom.
Alien vs. Predator 2. nagyon jó lenne, de a címen csak nem veszünk össze. Bár engem nagyon rosszul érintene az S betű; ez van. Én kicsit különc vagyok. XD -
#3511 Nem akarok senkit elszontyolítani, de alig 11 nappal a bemutató előtt debütál a mozikban az I Am Legend című szuperlátványos sci-fi, úgyhogy a tesóknak NAGYON fel kell kötnie a gatyót, ha durrantani akarnak! -
#3510 ez az. ;] -
#3509 Azért lesz Aliens vs. Predator mert ugye több Alien fogunk benne látni és csak egy Predatort és mínél jobban el akarnak távolodni az előző filmtől.
Igaz az eleje TALÁN úgy fog kezdődni ahogy az elsőnek vége lett. De ez is csak feltevés ha jól tudom.
A No Peace On Earth szlogen meg egyszerűen fasz 5let. Főleg, hogy a szeretet ünnepének napján lesz a film premiere. Így a premier ídőpontja és a szlogen teljesen hatásos.
Amúgy meg szerintem várjuk meg míg tényleg hivatalos lesz a cím, addig értelmetlen azon vitázni, hogy miért kell az Alien -hez még az S betű is. -
#3508 aminek látszik. -
W B #3507 ez mi? -
Xerxész #3506 Jó, van benne valami, amit írsz, de akkor is idétlen szerintem, hogy gyakorlatilag kétszer leírják a címben ugyanazt. Akkor legyen valami ilyesmi a cím, hogy: Aliens vs. Predator: Battlefield On Earth vagy mittudomén. A hangsúly most azon van, hogy a kettőspont után ne ugyanaz legyen...na mindegy.
Ettől még jó lesz a film, én tudom. -
Dexantreal #3505 Jahh okés, hát dobd meg egy mailel, hogy mi van vele. -
CsepeLee fiú #3504 Na jó, persze, hogy többen vannak... :D
A pokemonok is sokan vannak /rengetegen :D/, mégsem többesszámú a Pokemon cím. XD -
#3502 na mind1ki műtik az alient.ezt nézzétek meg. -
#3501 az alien folytatása azért aliens mert ott többen vannak,pl az alien3 ban csak 1 van,meg az avp borítón nekem oldalt az van írva aliens vs predator,az elejére meg az h, alien vs predator. -
#3500 csak azért kérdeztem,mert mondtam valakinek aki csak az alient szereti h, jöjjön fel és nem tom h, fel jött-e. -
CsepeLee fiú #3499 Nem látom szükségszerűségét az S betűnek. Alien csak 1 filmnél volt többesszámú - az az ötlet se tetszik :roll: - Predator pedig sehol. A könyvek és a játékok címében aliens szó szerepel, de az AVP2 a jelen idejű Földön játszódik.