Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól van, nem fogsz sikoltva felugrani elõle, de az adrenalin szinted garantáltan az egekbe szökenhet 😊 Persze ez már megint generációs különbség. Ma már filmeken, régen meg regényeken nõttek fel az emberek.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Amúgy igazad van, néha egy könyvön jobban lehet izgulni. <#vigyor2>#vigyor2>
err... http://cryptozone.extra.hu
err... http://cryptozone.extra.hu
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
de ezt leszámítva ez a film nagy élmány volt
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
No meg azért volt benne olyan rész ami miatt ott kell lennie a 18-asnak még ma is (gondolok itt a mellkasból kirobbanásra)
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
No lehet is olvasni Colin újabb válaszait a avpgalaxy fórumon feltett kérdésekre. Persze csak olyan kérdésekre válaszolt amiket senki (se fórumozó se más hírsite) sem tett még fel nekik 😊 Legalábbis próbált olyanokra válaszolni.
Jrex. Én csak annyit tudtam kideríteni, hogy 2122 -ben játszódik. Ennél pontosabb infóm jelenleg nincs.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
nem tudja valaki pontosan mikor játszódik az alien1. része?
"Megépítették bizonyos méretben az adott szörnyet (ez nem mindig volt méretarányos), majd azt vagy beépített motorokkal mozgatták, vagy stop motion technikával kockáról kockára beállították a megfelelõ pózba és lefényképezték."
A már általunk is közölt híreket hízlalták fel egy kicsit csomó felesleges faszsággal. GRAT 😄
Xerxész: Nem kell szólni. Mi is tudjuk. Csak nekünk is kell valamikor dolgozni, aludni, enni, inni stb. Nem pásztázzuk másodpercenként a híroldalakat. Nem vagyunk se robotok, se rabszolgák. Egyenlõr minden hírt elõbb szoktunk közölni mint az AOL. Az AOL csak nagyobb csomagokban szokta jóval késõbb összegyûjteni az AVP2 híreket.
A legjobban ez tetszett: megkérdezték, hogy saválló lesz-e a Predator felszerelése...erre ez volt a válasz: "...a Predator jól felkészült lesz a harcokra..." <#gonosz2>#gonosz2> Asszem lesz nemulass...
az a kép,az avp universumon is ott van,valahol a hírek elején még,de ha beírod a google-ba h.predalien akkor kidob egy csomó képet,és azt keresd amelyik 1 gugoló,szürkeszínû,szobor szerûség.
-a predator meg nem csak "nemes"vadakat támad meg?amelyeket nehéz megölni.
-"te csak azt az ételt tudod megenni ami ráfér a tányérra?"de azért megnézném,akkor pl: godzillába hogy tenné bele.
A légcsö pedig a tüdõben, hát nagyon ott sem tudna elhelyezkedni. Meg a könyvekben is mindig az van hogy szépen félreturja a belsõ szerveket hogy elférjen. No de hogyan kerül oda ahova, és az hol is van pontosan? 😄
De mivel csak film, vagy regénykitaláció az egész, annyira nem szokott zavarni ha valamely mûvet élveznem kellett. 😊
amibe beletud tojni abból tud kikelni. A lábai meg segitik abban hogy a gazdatest ne tudja magáról letépni õt mielött kiütné azt hogy nyugodtan belepetézzen (a kómában lévõ beteggel tapadókorongok nélkül is elbánna, de hát mint tudjuk tapadni jó. És akkor biztos nem esik le az áldozatról, tud vigyázni a gazdatestre még egy picikét)
De ez a kérdés megint kb ilyen stilusú: te csak azt az ételt tudod megenni ami ráfér a tányérra? (válasz: nem bazeg, csak úgy egyszerübb!)
-az alien ugye csak olyan állatból tud kikelni amilyen állat fejét átéri a lábai/ráfér a fejére az arcmászó?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
-a saját bolygójukon is kellett lennie más fajoknak amelyekbõl kikelnek.
-és ha a bolygójukon "bogarak" akkor biztos nem annyira veszélyesek,kivéve ha ott "rovaremberek" élnek.
Nyagyab füg hogy a Melkhasrobbantó mien gazdatesben fejlõdött. vagyis, lehetséges hogy az anya bojgonlévök azért hátrányos helyzetüek, mert még "nem ismerkedtek meg" más fajokkal.
egy kutyából kikelt gyorsabb és fürgébb.
egy emberbõl az amolyan "átlag" de van némi kurázsija
egy Predátórból akkor örökli a predátor erejét
és a gazdatest emlékeibõl is megmarad benne valamennyi
most komolyan: mi van?
Különben az egész forumrendszert lehet kidobni a fenébe mert nem lesz értelme a sok lusta és szerencsétlen forumozók miatt (akinek ingje az vegye nyugodtan magára! a többi meg ne szóljon!)
amúgy meg, én egy komplet predátór gúnyának feltúrbózva! azzal suliba menni! huhú.
amúgy meg: Alienek nem okoznak ökológiai katasztrófát?