5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Rykov
    Mert nem érdekel Colorado, meg az US Army, hanem valami bszott kolóniát, vagy űrhajót akarok gyarmatügyiekkel.
    De persze te tudod, hogy ez sokkal jobb lesz mint bármilyen scifi környezet, mert te minden tudsz. Ez tökéletes időpont és helyszín lesz a két lénynek. Omen...
  • Darkoo
    Miért lenne hulladék, csak mert a jelenben játszódik, magyarázd meg nekem.
  • MarkBlade
    Tehát pontosan az ALIEN 3 volt az egyetlen rész ami számot kapott.. a többi alien.. meg aliens.. meg alcimeket kaptak.. szerintem az AvP is ez lesz.. alcimes..
  • Rykov
    1.- ÉN biztos nem voksoltam arra, hogy az AvP2 játék valaha is vászonra kerüljön.
    2.- ÉN sose mondtam, hgoy akármelyik PC játékot dolgozza föl.
    3.- ÉN a jövő mellett voksolok. De az nem egyenlő a PC játékokkal.
    4.- Ebből kifolyólag tényleg hulladék film lesz, mert jelenben játszódik.
    5.- Darkoo, bmeg, te nekem csak ne tanácsoljál semmit, oké?
    6.- Ó, elis felejtettem, hogy te mindenkiről mindent tudsz, jobban ismersz engem, mint én magamat, bocsáss meg uram-teremtőm, St. Darkoo...
  • MarkBlade
    Nézd meg a hivatalosan kiadott dvdket mindegyiken szerepel a 3-as :) de előások rögtön egy plakátott is :))
  • Darkoo
    Nm értelek téged, mint mindig.
    Egyszer azt írod,hogy miért nem rakták a jövőbe a filmet, és miért nem a Pc játékokat dolgozták fel, meghogy az AVP 2 játéknak milyen jó sztorija van, máskor meg azt írod, hogy ez hulladék film lesz, mert a jelenben játszódik.

Erre meg agyvérzést kapnál,ha Pc játékot dolgozná fel...

Tisztázd ott belül, hogy mit szeretnél, azt tanácsolom neked ok?
  • Rykov
    Akkor kapnék agyvérzést...
  • matrix666
    Aztán a végén kiderül, hogy a PC játékot dolgozták fel.
  • rotator
    A "No Peace On Earth" csak a tagline, amit a plakátokra raknak, nem alcím. Aliens vs. Predator a cím, se több, se kevesebb. Az Alien harmadik része pedig nem Alien 3 volt, hanem Alien a köbön, így technikailag egyetlen Alien rész sincs sorszámozva.
  • MarkBlade
    Ha pontoska akarunk lenni Alien vs. Predator:No Peace On Earth..
    Nem raktak számot valóban mert ezt az amcsik nem bírnák.. image dolog.. viszont ha az Alien 3.. mert ez a hivatalos cím akkor hol a 2? :)
  • CsepeLee fiú #3732
    Hát nem egészen, mert az Alien 2 eredetileg Aliens, az AVP 2 pedig Aliens versus Predator lesz. :-)
  • JonDavis
    Igen köszi már volt:)
  • MarkBlade
    [MoziNet] A 2004-es Alien vs. Predator hatalmas csalódását keltett a rajongók körében, ezért a film mögött álló 20th Fox a hamarosan bemutatásra kerülő folytatásban (melynek a minap kiderült a végleges (?) címe is: No Peace On Earth - Nincs béke a Földön! ) össze kívánja szedni magát, s vissza szeretné szerezni eljátszott hitelét a két kultikus sci-fi figura rajongótáboránál. Ennek a változásnak az első jele az volt, hogy a stúdió egy teljesen új szereplőgárdát szedett össze az Alien vs. Predator: AVP2-höz, továbbá a produkciótól jó messzire küldték az AvP író-rendezőjét, Paul W. S. Anderson-t, s helyette felkérték Colin és Greg Strause rendezőpárost, hogy állítsák helyre a két ragadozó fenevad lejáratott reputációját galaxison innen és túl. "Megpróbálunk visszakanyarodni az alapokhoz, azaz elővenni a suspense-t és a gore-t" - nyilatkozta a filmben Dallast megformáló Steven Pasquale az MTV News-nak. "Azt gondolom, ez az egész valami hihetetlenül mókás lesz. Colin és Greg pontosan tudják, mit értünk valódi kék-szörnyfilm alatt." (Az Alien-függők ne essenek pánikba, Pasquale karaktere nem egyezik meg a Tom Skerritt által alakított szereplővel.) "Alienek és Ragadozók a végsőkig harcolnak majd egymással. Hát nem arról álmodoztunk mindig is, hogy a Földön történne minden? Nos, most ez következik, drámával megdobva. Ez már sokkal többről szól puszta túlélésnél." A nagy visszavágó a szeretet ünnepén, december 25-én debütál az államokban.
    Már biztos volt de mégis idevág..
  • JonDavis
    Mindenki úgy rövidíti ahogy akarja nem?:)
  • MarkBlade
    pedig az AVP2 helyes csak lesz egy alcím is.. Van alien 1-2-3-4, és van Alien versus Predator 1-2, aminek a rövidítése AVP 1-2.. mi ebben a nehéz? :)
  • Darkoo
    Egy jó cím egy jó film. Így az igazi.
  • Xerxész
    Darkoo, már itt is a cím a téma? Ez már kicsit túl súlyos, nem? Nem mindegy, hogy hívod azt a szerencsétlen filmet? Maga a film a lényeg, nem a címe.
  • Jrex
    én nem értem min veszekedtek?mind a 2rövidítve ugyan úgy jön ki.
  • Rykov
    A Kretének.
  • Darkoo
    Jesszus hát most látom. Valamelyik bolond az első AVP filmnek is Aliens vs Predator nevet adott itt az sg.hu forumán, így a kereső nem dobja ki ezt a topikot.
    Mekkora rossz már
    Első rész topikja

Áh hát ez így káosz..
  • Rykov
    Ez már tényleg nem ésszerű, szőrszálhasogatás...
  • Darkoo
    Én AVP-ként fogom rövidíteni és kész. Mert nincs ott a kettes index a film címében.
    Ha az AVP-t fogom összehasonlítani az anderson féle avp-vel, majd bogarásszátok ki, melyik filmre gondolok. De úgyis kitaláljátok remélem.
  • Rykov
    Na, amir ost írom az nem kötekedés.

Alien, Aliens, Alien3, AR

Akkor van AvP, igaz-é? Az, hogy Aliens versus Predator, az kicsit hosszú, nem? De AvP film már van. És mivel, akárki akármit mond, hivatalosan mégis a második része, mert ha lesz egy harmadik akkor, ha hagyományt akarnak, úgyis Alien vs predator 3 lesz, akkor ez AvP2.
    Vagy szerintetek ennek az Aliens versus predatornak a folytatása Aliens versus predator 2 lesz? Azt a fox úgysem engedné.
    Szóval miért nem folytatás ez? Ennyi.
  • Darkoo
    Felejtsétek már el az AVP 2 rövidítést...
    Az ALiens vs Predatorból hogy következik az AVP 2? Sehogy

Tehát adott az Aliens vs. Predator ,azaz A. vs. P. rövidítve AVP.
    Szóval ezt a filmet simán AVP ként kell rövidíteni. Nincs ott a kettes.

Na..

Remélem nagy film lesz ez az AVP.
  • SLICK
    Egy kicsit összekevered de ez részben az én hibám is nem tom megfogalmazni, úgy h lásd mire célzok... na mindegy.

Amúgy nem rég néztem meg a Ragadozó 2-t és a végén harrigen azt mondja a CIA-s faszinak h lesz még alkalma elkapni a predatort. Ebben a filmben nem céloztak erre, hogy a CIA is beleavatkozik az eseményekbe?
  • Xerxész
    Szerintem a címnek nincs köze ahhoz, hogy milyen lesz a film. Nem tudják előre lemérni az elégedettséget. Lehet, hogy nagy sikere lesz, lehet hogy nem... Ha AvP2 lett volna a címe, akkor is lehetett volna jó... Az egy dolog, hogy szűk körben ők úgy gondolják, hogy nagyon jó a film. Majd a nézősereg eldönti.
  • SLICK
    attól még lehet 2. rész, hogy nem AvP 2 a címe.
    Amúgy ha már Aliens vs. Predator lesz a címe, akkor tényleg vmi nagyot alkothattak a rendezők, hisz ezt a címet tényleg az olyan film érdemelheti ki ami méltó ehhez.
    Egyre kiváncsibb vagyok már :P
  • CsepeLee fiú #3715
    Mert attól még lehet úgy rövidíteni, meg hát 2. AVP film.
  • InfectedMann
    Mivel nem AVP2 lesz a címe a filmnek miért maradt volna?
  • CsepeLee fiú #3713
    Ja, nagyon jó az új címkiírás. De szerintem maradhatott volna az AVP II is.
  • Jrex
    tök jó lett
  • SLICK
    Na tess.. Direkt nem cicomáztam ki, mert amint új kép lesz abból hegesztek egy mégjobbat. Szvsz topik háttérnek sem ártana egy új kép.
    Sry a sok tökölést >.<
  • SLICK
    de működik már ^^ rendszer újrarakás kellett hozzá, csak most jöttem haza kreszről és még fürök aztán csinálom -.-
  • Jrex
    mi lenne ez a seed?
  • CsepeLee fiú #3708
    Topic cím átalakult. :D
  • JonDavis
    A fene abba a Photoshopba, hogy folyton lefagy.Meg ugye ma se akar működni:D
    Sebaj ,ez jó kifogás legalább..
  • Rykov
    Hát, ja. A Préda miatt. Annál úgyse lesz jobb a film...
  • CsepeLee fiú #3705
    A képregények miatt?

Én mondjuk AVP1 mellett azt tudom mondani, hogy valszleg a predacsból sem csak 1 lesz... De 1 a főszereplő, tudom. Másrészt akkor AVP1 lett volna Aliens vs. Predators. ^^" Harmadrészt én úgy gondolom, hogy Alien faj vs. Predator faj.

Na de mostmár csak mind1, lesz ami lesz...
  • Rykov
    Én se szeretném ha ott lenne az az "S", bár meg kell hagyni, én más okokból ellenzem.
  • CsepeLee fiú #3703
    Azé' nem teljesen mindenki akarta így a címet. Én teljesen felesleges hülyeségnek tartom az S betűt. MSN-es ismijeim között is van olyan, aki így érez.
    Alien 2-nél még talán elfogadnám... De AVP2-nél az AVP1 miatt nincs értelme.
    Alcím nincs?