Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Nem lesz ember-predator kooperáció. 3 faj, 3 érdek...de a cél egy és ugyanaz: ölni...hehe...zsííííír! <#eplus2>#eplus2>
2. Az alienek életciklusában lesz valami új, amit eddig még nem láttunk sohasem. Ez mi lehet vajon?
3. A forgatásokon majdnem minden nap más helyszínen forgattak, és szerencsére sok jelenet lett felvéve az erdõben is.
4. "Ahogy Newt mondta az Aliens-ben, "õk éjszaka jönnek...fõként", nem fogunk látni alieneket nappal.
5. A forgatás alatt sok színész fegyeres kiképzésen esett át és a rendezõk rendelkezésére állt profi fegyverszakértõ is.
6. Nem tudni a filmben szereplõ alienek számáról, de "lesz egy pár, több mint 3" <#hehe>#hehe>
7. Látható majd, hogyan "mûködik" a Predator. Itt elsõsorban arra gondolnak, ahogy levadássza a prédákat, de remélem azt is mutatni fogják, ahogy kifilézi õket. Így lenne fair. <#eplus2>#eplus2>
a bal legfelsõ és elette kicsit jobbra középen az a nagy a pred végén volt.a többi egy összefoglalás,azok nem ide tartoznak sztem.
Meg aztán több lenti karakter a P2 film után készült el (pl. Csillagközi Invázióból a rovarok, meg a Pitch Black szörnyei), tehát nem lehetett a koponyájuk a trófeafalon.
na mind1 akkor berakom a koponyásat(nem csak azok vannak rajta,de fel lehet ismerni õket.):

nekem is jöhetne olyan szobor,de külön-külön.
ahhoz h, predalienqween legyen még a "rágó csápjai"vagy mi,erõsebbnek is kellene lennie.
kíváncsiak vagytok a pred2 végén a koponyák tulajdonosaira?(tul.2-t találtam)
Lesz? Legyen, de ne ilyen szar, mint a 2. Jobb grafika és izgalmasabb küldik.
Akkor nekem segíthetnél a JP: OG-ben. Nem vágom, miért döglenek meg a dinóim :S.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
amúgy lesz AVP3 játék
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Vagy szegény postást kutya helyett kora hajnal ezzel ilyesztgetni lol<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>. Ez sem nyerõ, mert több kutya is van ott, de a kertben és a postás csak bedobja a kapun a leveleket a posta ládákba.
Áhh, kössünk ki már a házhoz egy igazi Alient, tetõre fel láthatatlan módba meg egyPredator és 1 mérföldes körzetben senki nem mer közel jönni<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
Játszol/játszottál Jurassic Park: Operation Genesis-el?

kérlek segítsetek! Aliennel már megmentetem a királynõt
Kár, hogy abból nem derül ki semmi, hogy fogják összehozni a 3 filmet, az Alien-t, a Predator-t és az AvP-t. Bár ha ez kiderülne, az már keményen spoiler ízû lenne...
Az új Predator cuccokra leszek még kíváncsi... A könyvekben írnak olyan felszerelésrõl, amik a filmekben nem szerepelnek? Az AvP Galaxy-n olvastam valami olyasmit, hogy a predatorok, pontosabban a hajóik képesek a teleportálásra...ebbõl igaz lehet valami?
Nem kímélnek senkit sem a szörnyek...ez jó, nagyon jó. Lehet, hogy mégsem éli túl senki...reménykedjünk. <#eplus2>#eplus2>
Az különösen tetszik, hogy nem fogják sokat mutatni az alieneket. Így tényleg megmarad a horror varázsuk...mint az Aliens-ben.
Nem lesz együttmûködés a fajok között...hehe. <#eplus2>#eplus2> Mindenki a saját bizniszét ûzi majd...tetszik, nagyon tetszik.
Megnézem azt a halálos fejlövést. <#hehe>#hehe> Remélem tényleg brutál lesz. Mac fejlövés lájtos volt, mert nem mutatták az eredményt. Itt remélem semminek nem lesz határa...
Nade legalább átírhatod a bannert, hogy a Trailer Comic Con- ra várható Júlisu végén<#hehe>#hehe><#wow3>#wow3>
Asztali játékot meg kipróbálnám, de hát ahhoz meg nem volt szerencsém.
És hát valjuk be, a nagyátlag online szerepjátékossal nincs minden rendben. Valahol biztosan deffektes, még ha csak picit is.
Elég sok ocsmány dolgot láttam, dologhoz volt részem. És bár nagyon sok jó oldala is volt, és halálom napjáig örök emlék marad az jó pár év, akkor sem vágnék újra bele.
Inkább dijazzom a sok-sok-sok éves barátság alatt, egy-két asztali játékra összegyült embereket, társaságot, lehetõleg 10-15 fõnél persze nem többet.
De ez már túlságosan is off téma. Az tény, egy kicsi játék nem árthat meg senkinek, ha nem viszi túlzásba a dolgot.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A hibákat meg ne feszegessük. A lényeg hogy nem jó szociális téren belebetegedni a játékba és a használóiba.
Látom az egoizmus odaát azért megvan! 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Viszont a belépést kihagyom. Nem akarom újra elkövetni a régi hibáimat, bár itt talán nem áll fent a veszélye. Lehet majd vizsgaidõszak után benézek ha nagyon unatkozom.
ha kecsegtetõ, akkor esetleg regelj. Ingyenes. Kell egy elõtörténet, karakterlap... de azt majd mind megtalálod ott, ha szét nézel.
Anno a TK-t, az egyébb okokat leszámítva, pont az egy-két szavas, VP istenek, és a szerepjátékot még csak halovány messzeségbõl sem ismerõ, 10 évesek inváziója miatt hagytam ott. Az a pár post, amit itt megnéztem viszont egész kecsegtetõ 😊
nem tudjátok h, ez mi?(valami predalien féle.)