Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slick: is-is. Nem komálom a horrort, meg nem tudom, az én mércémnél azért, akkor is ijesztõs volt :P.
Hja, emlékszem, haverjaim is szét röhögték magukat rajta lol.

Xerxész: Aha, nah, de a könyvben, a Lidérces utazásban mégis hol? Mert az a könyv nekem is megvan és ott nuku rajz.
A képregényt, vagy magazint, azt vágom, ott naná, hogy van rajz, bár az nincs meg, csak faterom álltal jópár Alien könyv.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jrex
8.ban én is hasonlón gondolkztam :D

JonDavis
TablóKép! Tiétek is ilyen jó volt?:D

Jrex
meg a "haja"nem csak oldalt lógott le.

rövidebb volt a játékban a predalien feje

Jrex
sztem az átok azért jobban ott van mint a kör,mert az átkot nem mertem megnézi,a kört meg kibirtam.
az új életciklusról elõször nekem is a vedlés jutott eszembe.dexantreal:a kutya sem vedlõ bõrû,csak a szört vedli,és egyébként is az alien a melkasrobbantó külsõ burkát vedli le,mint a rovarok(asszem).és hidd el nem ojan nehéz szörnyeket kitalálni,én is szoktam.-szóval ha nem találtak ki valami új életciklust akkor még maradt a tojás belseje,ami nem érdekes,és az amikor az élõlényen belül fejlõdik.
és a játékban másabb volt a predalien feje.

Ezzel maradéktalanul én is egyetértek. Szerintem nem jó film, kb. olyan kategória, mint az Átok 1-2...de az még szarabb.
SLICK
Azért nem nézed meg a Kör 1-et mert nem tetszett a 2. vagy csak egyáltalán nem rajongasz a Horror filmekért?
Mert emlékszem amikor megjelent a Kör 1. akkor mindenki úú ez brutális film meg így belehet tõle szarni, úgy félelmetes meg jajj dúrva, de én mikor megnéztem hát olyat röhögtem a filmen hogy az vmi eszméletlen. Egyszerûen idióták akik a körtõl megijjedtek vagy vmi <#pardon1><#rolleyes>

És volt régen egy Alien magazinom is. Az is rajzos volt. ^^"
Aliens - Lidérces utazás
4 rész egyben
Aha, akkor nem tudom, sry. Milyen könyv az amúgy, hogy rajzok vannak benne?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Dexantreal
Nem az emberekre gondoltam. :-)
Gubókba - vagy inkább bábokba - rajzoltak alien-eket. Azt nem tudom, hogy mellkasrobbantók vagy kifejlõdöttek, mert abban a könyvben - ami megvan nekem - a mellkasrobbantó is fekete színû.
Nemtom, szerintem nem érdekel.
A második a jobb szerintem is.

gabe paul logan
Szerintem az alsó lény a felsõ fejével zsír lenne.
Nem tudjátok hol találhatnék jó programozót?

"we need is a skilled C++ HL2 experienced coder (any takes)"

...befagyott egy half-life mod készítése, ami egy alienes+netes játék lenne...:S

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Dex: A Fûrész nem érdekel? Javaslom, hogy mégis próbálkozzál a megvízuálásával, nem fogod megbánni! <#ravasz1>

Tiger: Az AvP-s predatorok beavatás elõtt álló predatorok, kis tapasztalatlan 18 évesek. Ezért gyûrték le õket olyan könnyen.

CsepeLee: Lehet választani, hogy melyik kinézet tetszene az alábbiak közül:

Vedlés nem tudom lesz-e Predaliennél, mert a Predatornak ugye nem vedlõ bõre van. Akkor meg minek vedje le az Alien azt?
Szerintem olyasféle lesz, mint a játékban a Predator: zöldes színû, agyaras és eléggé hatalmas, valamint erõs. Csak kérdés, hogy valósítják majd ezt meg a filmben. Kíváncsian várom.
Gumókban lévõ szörnyek? Nem az emberekre gondolsz, akik inkubátorok lettek, mert az arcmászó beléjük petézett és oda ragasztották a falra?

Valakitõl azt olvastam, hogy szerinte a vedlés lesz az eddig nem látott életciklus, de kevésnyi vedlést lehetett látni a Dog Alien-nél.
A Predalien hasonlóan mutálódótt alien, mint a Dog Alien, csak jobban.
Én másra gondoltam. Remélem is, hogy valami nagy dologgal jönnek elõ, csak úgy félõ lehet, hogy a rajongóknak nem tetszene.
Sõt, a Predalien kinézete vajon milyen lesz?

Amúgy könyvekben láttam olyan gubókat, amikben benne vannak a szörnyek. Na azok mik?
Hello mindenkinek most olvasom elõször ezt a topikot(tetszik).Mindegyik AvP,alien,predator könyvet kiolvastam.Nekem az avp1-ben csak az nem tetszet hogy a predátorokat ilyen könyen legyakták,a könyvekben 3 ragadozó egy egész katonai létesítményt vagy alien kaptárt lezúz.Remélem a 2.részben a predátorokat úgy ábrázolják amilyenek (fizikailag,teknikailag) az evolúció csúcsai.Vagy csak én vagyok megszálpt ragadotó fan.

Akartam is kérdezni, hogy Alien 3-ban milyen állat, aztán eszembe jutott a kutya. Jah, hát valószínû, akkor a PredAlienné válás lesz az új életciklus. Majd meglátjuk a moziban.
Fûrészt nem láttam, nem is akarom és nem is érdekel, de hát igazad van: ebben a mûfajban ilyeneket kitalálni hát valami nyomós indok kell, hogy eszébe jusson, mert csak úgy az eléggé furcsa.
Kontrázhatok a Fûrészre a Kör 2-vel. Azt megnéztem, de elhatároztam, hogy az 1-t én meg nem nézem.

Van igazságtartalma annak, amit mondasz. Valószínûleg tényleg a PredAlien kifejlõdésének leszünk tanúi, mást nagyon elképzelni sem lehet (legfeljebb egy erdei állatból kifejlõdõ Alien esetében, de ilyen már volt az Alien 3-ban, szóval az nem új).

Miért, szerinted az ép elméjû arc, aki a Fûrész sztoriját találta ki? <#vigyor> Elég kemény csapdák...valaki így óhajtotta kiélni a brutalitását. Hát...sikerült is neki! <#eljen> <#eplus2>
Ebbõl egy rakat van biztos :P. Engem az igazi érdekel, arra meg még várhatok.
Amúgy olvastam a topikot és egyik hsz-be, ahol pontokba volt szedve, hogy mi lesz, vagy nem tudom már; ott az volt írva, hogy lesz egy teljesen új életciklus, nah az szerintem olyan nyilvánvaló, mint az, hogy reggel felkelünk. Mármint, hogy mirõl is beszéltek burkoltan.
Nem gondoltatok még bele, hogy ahhoz, hogy egy Alien Predalienné fejlõdjön - mert gondolom ez most már biztos pont a filmben, tehát tuti lesz. Nem tudom, mert ugye jó sokáig nem néztem a topikot és nagyjából azért, mert lusta voltam hozzá, meg mert elegem lett az olyan kérdések újra és újra felvetésébõl és találgatásából, amit már egyszer kicsontoztatok. -, ahhoz kell egy bizonyos új pont. Nem elég csak az arcmászónak/arctámadónak nem tudom melyiknek beraknia a cuccát a Predatorba, hanem utána ki is kell fejlõdnie, nah és ez lesz az új pont papuskáim szerintem az életciklusban<#eljen><#ravasz1>.
Pál Utcai fiúk, Csónakos mondta mindig a papuskám szót. Nemrég néztem meg nosztalgiából és még mindig tetszik<#eljen>.
Hovatovább, azért magunk közt szólva: kissé talán nem lehetett teljes elméjû az a fószer se, aki legelõször kitalálta az Alienek és Predatorok világát, nem?<#idiota><#hehe> Eléggé abberált, horrorisztikus, durva, satöbbi világ ez és hát az embereknek errõl nem jutnak csak úgy, hopp hírtelen az eszébe az ilyen dolgok.
Most nem fikázni akarom az egyik kedvenc témám, az Alieneket, meg AvP-t, hanem csak rávilágítani, hogy talán azért nem lehetett teljesen épelméjû a fószer, aki kitalálta. Vagy attól, hogy ilyen dögökrõl kezd el valaki fantáziálni, még lehet nála fennt minden oké?<#idiota><#hehe>

Itt egy egész jó felvezetése az AvP2-nek, bár az égvilágon semmi konkrétum nincs benne. <#vigyor> De ügyes vágási munka, azt el kell ismerni.

AvP2: Survival Of The Fittest (fan made trailer)
Steven Pasquale számomra az egyetlen a nevek közül, aki ismerõs volt. Fogalmam sincs, milyen nagyobb filmben játszott már, de amikor megtudtam, hogy játszani fog benne, ismerõs volt a neve. <#wink>

Egyébként persze, hogy panaszkodtak...te is tudod, hogy a pénzbõl sosem elég. <#vigyor2> Nyílván több pénzbõl még jobban kivitelezhették volna a filmet, de szerintem így is épp elég jó lesz. Engem már az kárpótol, hogy "hard R" kategóriát kap a film, és ha tényleg nem vágnak ki jeleneteket majd belõle, már csak ezért is nagyon ott lesz a szeren. Elég, ha tényleg visszaadja a P1 és az Alien2 végig parás hangulatát.
rotator
Bár lehet, hogy ehhez mérten is alacsony a kevés költségvetés, különben nem panaszkodtak volna...

rotator
Végülis igazad van, azzal, hogy a jelenkorban játszódik és nincsenek benne neves színészek (tudtommal), a költségvetés nagy részét megspórolták.

Rykov
Nem értékelik az igazi horrort... <#banplz>

<#szomoru1>

err... http://cryptozone.extra.hu

Kmarha
Probáld ne a mai trendi horror filmekhez hasonlítani, hanem a tényleges horrora. Fõleg abban a korszakban. Nem hiszem el, hogy nem látod be, hogy az alien és az aliens bizony horror film!?

Szinte minden eleme megtalálható benne (a bél és egyébb bensõségek kicsafarását kivéve, bár a "születésnél" az is megvolt)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

JonDavis
A lényeg,hogy kihozták a maximumot<#vigyor4>

bigfoot
??
épp az interjúban volt
"Ami igazán a fõ gondot okozta, az-az alacsony költségvetés. Emiatt mi megpróbáltuk kihozni a maximumot, ami tõlünk telhetett."

JonDavis
A Predator scifi akcio, az Alien meg horror film, ezt leginkább az Alien és Alien 3-ra lehet elmondani.
Az AvP 2 meg scifi horror lesz akció elemekkel. Egy jó mixe az akciónak és a horrornak,ahogy Colin rendezõ mondta.

horrosfilm... valami miat nekem nem tûnik a Perdátor és az Alien horrornak...

JonDavis
Ez egy kõkemény horror film lesz, mire fel a nagy költségvetés? Az Alien mozik és a Predator mozik se készültek nagy pénzekbõl.
Ez nem egy látványos képregényfilm lesz 200 millióból mint a Pókember és Batman A kategóriás színészekkel, nem is egy Spilberg vagy Michael Bay féle idegen inváziós háborús eposz, hanem egy nagyon jó kis horrofilmecske olcsó színészekkel. Igazi Grindhouse feeling.<#zavart1>

Jrex
mondjuk az alienek megformálására,esetleg.meg sztem a fílm "mûfajához" képest kaptak kis költségvetést.

Nagy költségvetés minek? Nézzétek meg a Fûrész elsõ részét: nagynak éppen nem mondható költségvetésbõl készült el és mekkorát ütött?
Meg aztán itt szerintem nagyon nem is kellett nagy költségvetés...minek? Egy rozoga alagútrendszer kialakításához? Vagy hétköznapi házakhoz? A díszlet nagy része adott volt, tehát ki sem kellett alakítani, már ezzel spóroltak rohadt sokat.
Majd a 3. rész, ami esetleg a jövõben fog játszódni és minden fiktív helyszín, karakter, technológiát ki kell találni és létre kell hozni, majd az nagy költésgvetésû lesz.

Nem ez határozza meg, hogy jó lesz-e vagy sem.
rotator
Ez nekem se tetszik. <#szomoru1>

bigfoot
alacsony ktg vetés?azt hittem kaptak manit rendesen

Az azért sajátos rendezõi illetve forgatókönyv megoldás volna... Azt inkább el tudom képzelni, hogy 1-2 különleges kormányügynök megjelenik a helyszínen még a hadsereg elõtt (vagy velük együtt), észlelvén, hogy valamilyen objektum landolt Coloradoban. Merthogy a P1 óta tudnak a predatorokról.
aztán kiderül hogy az Alienek szülõ bolygója a Föld...

SLICK
ne is mondd.. már kezd eluralkodni rajtam a türelmetlenség! ^^
ezek a predator infók meg mégjobban felcsigáznak :P Gyerekek itt asszem brutálisna jó filmet fogunk látni!! :)

Akkoriban, amikor nem hivatalosan, de kiderült, hogy az AvP1-et folytatják, te nem nagyon írtál ide. Nekünk ez nem új dolog. <#wink>

Egyébként ne hidd, hogy nem lesz jó, azért mert azt folytatják majd. Meg lehet oldani jól, csak ezen gondolokodott és tevékenykedett jónéhány ember hetekig egész álló nap.

Az tetszik, hogy azt mondták, lesz pár jelenet a Predator ûrhajóján. Gondolom ez a film elején (meg talán 1-2 képkocka a végén is) lesz, amibõl megtudjuk, hogyan kerül vissza a Földre a Predator...és az alienek.

Jó lesz ez, meglátjátok... <#eljen>
Jrex
"a fenyegetõ gonosz, amely ártatlan embereket öl meg"-õk csak a dogukat teszik(fõleg az alienek).

JonDavis
Egy érdekes AvP 2 interjú!
"Ugyebár volt egy futó képsor az AvP végén, mikor is a halott Predator fekszik az oltáron. Mi elkészítettük a saját verziónkat. A díszlet és a Ragadozó ûrhajójának kinézete teljesen más lesz. "

Akkor mégiscsak az elsõ részt folytatják, csak saját verziójukkal.Ez érdekes lesz.

Jrex
pont tegnap néztem meg újra az aliens-t,nem is hittem el mennyi dologra nem emlékeztem már belõle.

Jrex
pont 28-án és 29-én nem leszek gépközelben<#rinya>

rotator
POV = point of view

Amíg kívülrõl nem fogjuk tudni az egészet. <#vigyor>
JonDavis
és amint kijön az AvP2 traierje, aznap hányszor fogjátok megnézni?<#zavart1>

THX! <#worship>

Akkor tényleg olyan felvételek lesznek, mint a P1-ben.
JonDavis
Amikor infravörös tartományban látod magad elõtt a világot.

Amúgy valaki tudja, mi az a "POV shot"? Milyen felvételeket jelent ez?