Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz benne tetõs jelenet? Honnan tudjátok?
De végül is teljesen mindegy, az hogy a szereplõt az AVP1-ben visszahozták, semmi tervezésnek nem lehet betudni, csak a rendezõ akart egy ismerös arcot behozni a filmbe, hogy minnél többen jöjjenek moziba.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Azt mondták a rendezõk, hogy lesznek új Predator cuccok...szerintetek mik lehetnek ezek?
Jrexnek egyébként igaza van: az Alien 3-ban is android a Bishop, hiába mondja embernek magát. Ezt 2 tény is bizonyítja: az egyik, amit Jrex is mondott, hogy amikor rácsapnak a fülére, félig ott lóg neki lefelé, szinte meg sem érzi, vért sem nagyon látni (igaz, az a fehér szutykot sem, ami a szintetikusok vére). A másik tény pedig, ha megnézitek a film végén a szereplõket, akkor Lance Henriksen neve mellett az szerepel, hogy Bishop II. Tehát õ is android.
Úgy egyedül lesz a több tucat idegen ellen, és nyílván hullani fognak a dögök, a Pred meg dicsõségesen távozik a helyszínrõl😊
Amúgy lehet hogy az alien tojások rajtavannak az ûrhajón..
AvP1. ez a W betû honan ismerõs... vajon honan...
amúgy mi is van... a "társaság" mikor alapult? kezdetek óta tud az idegenekrõl? akkor nem lehet hogy õ miatuk vannak most ott alienek? (kiszedték a királynõt a vízbõl)
Pl a predalien szétrágja a biztosíték-táblát! 😊
Xerxész: A hírek alapján nem lesz túl sok Pred a hajón, ugye a P2-t veszik alapul. Meg ha tényleg a PredAlien okozza a galibát, és lezuhan a hajó, a zuhanást sem élhetik túl, túl sokan. Nem mindenhatóak.
És akkor máris van pár tojásravaló.
err... http://cryptozone.extra.hu
davi:meg a predalien is.
na mind1,itt egy link,nem sok köze van az avp-hez,de itt is 2 híreség csap össze:tripod vs birodalmi lépegetõ.-ja és én csináltam,nem túl jó,de jöhetnek vélemények.
Azt remélem tudjátok, hogy amikor a teasert kiadják majd július végén, a cselekménybõl is meg fogunk tudni egyet s mást! <#worship>#worship> Greg bácsi nyilatkozta az IMDb-n: "The plot info will be released with the teaser".
Két hónap múlva megtudjuk, hogy kerülnek vissza kedvenc karaktereink a Földre háborúzni.
És akkor lehet, hogy a kikelõ PredAlien majd pár predatorból rothaszt tojásokat, és az egyikben egy szuper arctámadó lesz. Az meg majd lenyomja valakibe a királynõpetét.
err... http://cryptozone.extra.hu
a sima Alien tojja a tojást. ilyen is van, errõl olvastam hogy képes, de hosszadalmas idõ. ez speciel a filmben nem volt, lehet hogy ez lesz, hisz nem beszéltek királynõrõl. (konkrétum nincs hogy lesz) tehát...
Azt mondta Andew Li az interjúbanm hogy totál más verizóban indul majd a film sztorija, a hajó máshogy néz ki, a díszlet, meg a predek is, csak annyi lesz a párhuzam,hogy egy predator fekszik az oltáron.És ennyi.
Innentõl kezdve semmi köze az elsõ részhez!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Amúgy majd pénteken re, megyek reggel Tatára három napos kirándulásra és kurvára nincs kedvem.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nyugi csak viccbõl
Jrex: oké, csak kárhogy nem lett megvalósulva a gondolat, mert jó lett volna.
Amúgy jó tabló, grat!<#eljen>#eljen>
Van pár szexi csaj rajta<#eljen>#eljen><#finom>#finom><#hehe>#hehe>