5789
-
#3822 Talán gondolkozzál! Nem 3 éve nézte meg a filmet, hanem csak 1. -
#3821 az a film már 3 éves,akkor tesód ha 6 évesen látta h, lehet 7 éves most? -
Darkoo #3820 Figy ez a film még ki se jött a mozikba, nemtudom miről beszélsz...
Az első résznek másik a topikja. Annak Aliens vs Predator- a film
Slick egy uccsó kérdés...Az Aliens vs Predator mögé zárójelbe írd már oda hogy 2007...tehát így Aliens vs. Predator(2007)-.- Tudják majd,hogy ez a 2007es verzió... -
roli613 #3819 Ezzel a filmmel az a baj hogy nincs benne elég brutalitás,vér,horror de nagyon király! Szerintem az ezelőtti alienes részekben több a gyilkolás. A tesóm akki 6 éves az beijedt a filmtől,de azóta 7 éves. -
#3818 hogy ne legyen ilyen pangás:Sokkal több dolog kapcsolja össze az alien filmeket az avp-vel mint hittem:az alját nézzétek meg -
Darkoo #3817 Aha..nade a lényeg, hogy Alien/Aliens-es hangjuk lesz az idegeneknek, ezt már a rendezők megerősítették... -
#3816 összevetettem az alienek hangját a 4 alien filmből és az avp ből.a 4. részben a legjobb szerintem,de ez az üvöltés szerű nem igen illik hozzájuk,ugyan úgy mint az aliens ben az a vinnyogós hang(nekem nem tetszik,ugyan olyan mint a játékban).az 1. és a 3. ban a hangjuk már jobban illik hozzájuk,de ott nem igazán hallatják a hangjukat,és szerintem a legjobban az avp-s hang illik a legjobban hozzájuk. -
#3815 Nana!!!
Most csináltam meg újra.. Nehogy már minden héten egy kisebb változtatás miatt hegesszem újjá a bannert. Majd ha jön a Trailer meg pár új kép akkor majd megcsinálom. Ezt a bő 2 hetet csak kibirjátok már.. -
W B #3814 Bolygom neve: Halál -
Xerxész #3813 SLICK, le kőőő' cserélni mááá' a bannert! De nehogy benne legyenek az alatta lévő feliratok, azokat vágd le. Meg szerintem idézőjelben valamilyen sajátos stílusban odaírhatnád majd a cím alá, hogy "No Peace On Earth".
Hajrá-hajrá! -
#3812 sztem amit a hírben írtak h, 1 és 2 óra között amúgy is nekünk kb 7 v. 8 óra körül lenne,mert szerintem azt helyi idő szerint írták. vagy nem? -
#3811 Jaj már csak 15 nap... -
#3810 Nagyon tetszik az új logó
Én is támogatom az ötletet, hogy gyorsan cseréljük le a bannerban ezt a feliratot, erre az új logóra -
#3809 Meg nem hiszem, hogy az lenne a végleges szlogen, hogy "A győztes mindent visz"
-
#3808 Igaz, még mindig nem biztos, mi lesz a szlogen. Meg lesz e egyáltalán... -
#3807 Amúgy én arról beszéltem, hogy előre látom, hogy késni fog a netes megjelenés az előre megsaccolt időkhöz képest és sokan elégedetlenkedni fognak annak ellenére, hogy hivatalos netes trailer megjelenési időpontot senki sem tud. Csak azt, hogy a Comic-Con -on kb. mikor lesz látható a trailer. :) -
#3806 Meg a winner takes all felirat nélkül :D -
#3805 A "Premium trading cards" felirat nélkül persze. -
Darkoo #3804 SLICK, ez a film logója. Betudnád illeszteni a bannerba majd?
Végre tudjuk kb milyen lesz a posztereken a felirat.
-
Xerxész #3803 Ennyire ne legyél pesszimista hozzáállású! Jó lesz az, majd meglátod, csak szerintem semmit az égvilágon nem fognak mutatni, legfeljebb halljuk a Predatort üvölteni.
Azon gondolkodok, hogy én mit mutatnék a rendezők helyében... Ha mondjuk 1 perces bemutatót kéne összeállítani, én úgy csinálnám, hogy a teaser eleje az AvP folytatása lenne (Scar, oltár, kicsi PredAlien), aztán futólag megmutatnám a Predatort meg egy Alient, aztán már csak a főszereplőket és a várost. -
#3802 Annyira érzem, hogy valami gixer lesz a trailer netre kerülése körül és majd halomszámra fogom olvasni az anyázó meg köcsögöző hszeket :D
Amúgy pont az nap fogok fizetést kapni :D :D :D
Úgyhogy ha más nem is legalább a pénz boldogítani fog :D -
#3801 Uh már csak 16 nap és jön a trailer! De várom már.. -
Xerxész #3800 Nagyon leálltak akkor, gondolom a teaser miatt.
Amúgy én egyáltalán nem látogatom azt az oldalt, illetve az AvP Galaxyt igen, csak a fórum részét nem, oda nem vagyok regisztrálva. A főoldalon lévő híreket szoktam csak olvasni és ott nem láttam semmi ilyesmit. -
Darkoo #3799 Uhm..már jó ideje nem mondott semmit se a filmről a rendező, azt a topikot is bezárták avpgalaxyn már, amiben kérdéseket lehetett neki feltenni. Vagy te mostanában nem látogatod azt oldalt?
Jó ideje történt már ez... -
#3798 csak annak aki az előzőleg belinkelt alien videót nem látta,mert véletlen kitöröltem és újra fel kelett tennem.
Márcsak alig 17 nap a trailer ig!!! -
#3797 Igen, és annak a teasernek még Brad Fiedel csinálta a zenéjét, aztán elfelejtették a kész filmhez alkalmazni. -
gabe27 #3796 (?) -
gabe27 #3795 hello, moziban amúgy még nem hírdetik a filmet, mármint annyira h az emberek tudjanak róla h lesz, tudjátok pl csak egy avp felirat, emlékszem a terminator3 ról is volt előzetes még egy évvel a film előtt de azis csak zene , fekete háttér meg egy T3 felirat volt... -
Xerxész #3794 Darkoo, nem akarsz csinálni még egy utolsó Q and A Update-et a teaser trailer előtt? Biztos volt sok kérdés Colinék felé az AvP Galaxyn a legutóbbi frissítés óta... -
W B #3793 a zenéjét eltudnád küldeni?
nekem tetszik ahogy az SS katonát fulytogatja
amúgy ez jobb mint az Alienes. -
#3792 ja bocs csak megszokásból.predatorok,kicsit máshogy. -
#3791 de itt van megnézheted:http://www.youtube.com/watch?v=l0ah39zTh0Y -
#3790 én csak összegyüjtöttem amilyen alieneket találtam. -
W B #3789 ja, de akkor is illúzió rombolók -
#3788 de azok a képek amik ebbe voltak nagy része már ide be volt linkelve. -
W B #3787 itt is. -
#3786 amúgy már régebben csináltam predatoros videót is csak nem linkeltem be mert ott tényleg fantázia romboló képek is vannak. -
W B #3785 ezen NE itt vesszünk össze. -
#3784 csak szólok h, az a jp-ből való veloci és a képnek is ez a címe. -
W B #3783 figyelj: ki kell oktatni, hogy mien egy Velociraptor?!
amúgy jó pár kis hülyeségtől... (pókalen stb.) mmég egy kevés zene vagy hang hatás...
amúgy békével jöttem dolog tetszet...
van még mitt csiszolni rajta