Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és, a kütyü? amit kapot?

Jrex
Lex túlélhette,csak legfeljebb bolondnak nézik és nem foglalkoznak vele.

SLICK
ez szinte az elsõ olyan harci jelenet amit közzétettek... Többen is nyilatkoztak errõl a jelenetrõl. Az AvP Univerzum oldalán olvass visszább.. Ha elolvasod tuti leszakad az állad is 😛

Az a vicces, hogy az, hogy az Alien 3-ban android volt-e vagy ember, igazából teljesen egyértelmûen sehol sem derül ki. Az AvP Galaxyn is a film szereplõinél ezt írják róla: "Michael Bishop (the human?)". Itt is megkérdõjelezik emberi létét...

Lesz benne tetõs jelenet? Honnan tudjátok?

Kmarha
Ha jól emlékszem, akkor a film alapján készült könyvben az volt, hogy lecsapták a fülét. A Bishop kettõ a vérzõ fejéhez nyúlt, és még elnyögte: "mondtam, hogy nem vagyok robot". Ez a mondat mintha a film rendezõi változatából is rémlene.

De végül is teljesen mindegy, az hogy a szereplõt az AVP1-ben visszahozták, semmi tervezésnek nem lehet betudni, csak a rendezõ akart egy ismerös arcot behozni a filmbe, hogy minnél többen jöjjenek moziba.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

rotator
Emlékeim szerint nem derül ki a könyvekbõl.

bigfoot
hát én csak sejtem hogy azért engedi be a kiborg õket a hajóra mert tudja hogy miaz

Én úgy tudom, hogy nem tudnak akkor még róluk. És azért küldik oda a Nostromot, mert értelmes lénytõl (Space Jockey) által küldött segélykérõ jelzést vettek. Nem az alienek miatt. Aztán, amikor már a hajóra kerül az Alien és az Ash informálja a Társaságot a helyzetrõl, akkor persze hogy meg akarják szerezni mindenáron. Én ezt a sztorit ismerem...de javítsatok ki, ha a könyvekbõl más derül ki, mert én azt a részét nem tudom.
bigfoot
miért ne tudna?nem azért akarja megszerezni a vállalat mert tud róla?

Gyûjti majd a skalpokat, tuti fix. <#eplus2> De remélem, azért neki is keményen meg kell majd küzdenie értük...többek közt a PredAliennel is. <#violent>

Azt mondták a rendezõk, hogy lesznek új Predator cuccok...szerintetek mik lehetnek ezek?
Nem tudni, mikor alapult a Társaság. De mint láthatod is a beszúrt képen, azt csak egy W betû. Nincs ott a W betû mögött az Y. Merthogy az AvP-ben még csak Weyland Iparvállalatok néven fut a Társaság, aminek Weyland a feje. Yutani még sehol sincs. Én pont ezt fejtegettem nemrég, hogy szerintem az AvP2-ben lesz majd hivatalosan Weyland-Yutani Corporations, aminek már - Weyland AvP1-beli halála miatt - Yutani lesz a feje (az a fekete vágott szemû nõci, ami az egyik forgatási fotón is látható). És nem tudom még, hogy oldják meg, de elvileg nem szabad tudniuk az alienekrõl egész az Alien elsõ részéig, ami ha jól tudom, valamikor a 21-22. század környékén játszódik. Tehát Lex valószínûleg megfagyott az Antarktiszon. <#vigyor2> Mert õ sem számolhatott be az alienekrõl.

Jrexnek egyébként igaza van: az Alien 3-ban is android a Bishop, hiába mondja embernek magát. Ezt 2 tény is bizonyítja: az egyik, amit Jrex is mondott, hogy amikor rácsapnak a fülére, félig ott lóg neki lefelé, szinte meg sem érzi, vért sem nagyon látni (igaz, az a fehér szutykot sem, ami a szintetikusok vére). A másik tény pedig, ha megnézitek a film végén a szereplõket, akkor Lance Henriksen neve mellett az szerepel, hogy Bishop II. Tehát õ is android.
SLICK
hát nem tom de a tetõs jelenetnél asszemsokan vesztik életüket 😊

JonDavis
Szerintetek egy menetben hány alinet fog kinyírni a Predator majd?
Úgy egyedül lesz a több tucat idegen ellen, és nyílván hullani fognak a dögök, a Pred meg dicsõségesen távozik a helyszínrõl😊

Jrex
mondom asszem,mert régen láttam

börtön õr... de mindegy...

Jrex
ha nem vetted volna észre az alien3-ban hazudta h, ember,mert amikor ráüt ripley(asszem) a fejére azzal a valamivel,akkor az egyik füle és körülötte felváli,és meg sem érzi...

SLICK
Aki az Alien 2-ben volt android. Az Alien 3-ban benne volt szintén az android szétrocnsolódva és a film végén emberként láthattuk õ a feje a cégnek. Szvsz uyganaz törtétn vele mint az Alien 4-ben Ripley-vel tehát klónozták.
Amúgy lehet hogy az alien tojások rajtavannak az ûrhajón..

de, hogy tudnak az Alienek létérõl az tuti. Meg Bishop (jol írtam?) az AvP-ben a cég vezetõ? Az aki az Alien 3ban is volt? akkor most hány Android van? (az AvPben lévõ az ember...)

Jrex
az elõtt is voltak alienek,és akkor meg az alien fílmekben nem akarná annyira megszerezni õket,úgyhogy nem miattuk vannak alienek.

AvP1. ez a W betû honan ismerõs... vajon honan...

tojjja, a predelin. elvileg képes rá.

amúgy mi is van... a "társaság" mikor alapult? kezdetek óta tud az idegenekrõl? akkor nem lehet hogy õ miatuk vannak most ott alienek? (kiszedték a királynõt a vízbõl)

És akkor az alienek tojásai hogy jutnak le a Földre? Ez sem jó így.
Jrex
vagy lehet h, a nagy hajónak semmi baja nem lesz,hanem egy kissebb hajóra kerül a predalien(potyautasként),amin 1 pred utazik a földfelé "szafari"ra(tudjátok a pred2-bõl van a szó😄)és azon csinál galibát ezért lezuhan,de túlélik.(ezért is lenne sztem más az ûhajó)

Pl a predalien szétrágja a biztosíték-táblát! 😊

rotator
Jó lenne, ha a predalien se kelne ki belõle...

Azért az még mindig foglalkoztat, hogy egyáltalán mi okból, milyen módon jutnak vissza a predatorok a Földre... Mert az, hogy lezuhan a hajójuk, ötletnek és sztorinak nagyon jó, de ha már annyira dícsérjük itt a Predator-kultuszt, akkor ez nem logikus lehetõség. Mert miért zuhanna le? Megzúz mindent a fedélzeten a PredAlien? Megöl jópár Predadatort? Akkor megint ott lyukadunk ki, hogy nem is olyan erõs faj az övék. Kíváncsian várom a sztorinak ezt a részét...
Rykov
Igen, az is érdekes lenne, ha királynõvé vedlene. Jó ötlet. A könyvekben ugye leírják, hogy a Királynõ akadály a heréknek, hogy ne fejlõdhessenek õk is azzá. Ha meghal, vagy nincs királynõ, elvileg bármelyik át tud alakulni. Persze ez csak könyvekben van, de megfontolandó!

Xerxész: A hírek alapján nem lesz túl sok Pred a hajón, ugye a P2-t veszik alapul. Meg ha tényleg a PredAlien okozza a galibát, és lezuhan a hajó, a zuhanást sem élhetik túl, túl sokan. Nem mindenhatóak.
És akkor máris van pár tojásravaló.

err... http://cryptozone.extra.hu

Jrex
mért nem azt rakja be?

Jrex
nem a sima alien tojja,hanem a sima alien átalakúl királynõvé és úgy.
davi:meg a predalien is.
na mind1,itt egy link,nem sok köze van az avp-hez,de itt is 2 híreség csap össze:tripod vs birodalmi lépegetõ.-ja és én csináltam,nem túl jó,de jöhetnek vélemények.

Nagyon sok predatorból nem rothaszthat tojást, legfeljebb a halott Scarból... Mert ha úgy lenne, ahogy mondod, akkor ismét csak gyengének tûntetnék fel a predatorokat. Legfeljebb egyet-kettõt ölhet meg a PredAlien.

Azt remélem tudjátok, hogy amikor a teasert kiadják majd július végén, a cselekménybõl is meg fogunk tudni egyet s mást! <#worship> Greg bácsi nyilatkozta az IMDb-n: "The plot info will be released with the teaser".
Két hónap múlva megtudjuk, hogy kerülnek vissza kedvenc karaktereink a Földre háborúzni.
Szerintem nem csak ennyi köze lesz az AvP1-hez... Le kell még rendezni a Weyland-Yutani Corporations történetét is, Weyland halála miatt. Itt is lesz majd átfedés.
Rykov
Én is erre tippelek. Alien 1-ben van egy kivágott jelenet, amiben a Ripley megtalálja a kapitányt, akit már félig tojássá alakított az idegen. Szóval ha van egy élõlény akkor nem csak gazdatestnek jó, de tojástáptalajnak is.
És akkor lehet, hogy a kikelõ PredAlien majd pár predatorból rothaszt tojásokat, és az egyikben egy szuper arctámadó lesz. Az meg majd lenyomja valakibe a királynõpetét.

err... http://cryptozone.extra.hu

új életciklus:
a sima Alien tojja a tojást. ilyen is van, errõl olvastam hogy képes, de hosszadalmas idõ. ez speciel a filmben nem volt, lehet hogy ez lesz, hisz nem beszéltek királynõrõl. (konkrétum nincs hogy lesz) tehát...

JonDavis
Te csak olvasod a híreket, vagy szoktad értelmezni is😊

Azt mondta Andew Li az interjúbanm hogy totál más verizóban indul majd a film sztorija, a hajó máshogy néz ki, a díszlet, meg a predek is, csak annyi lesz a párhuzam,hogy egy predator fekszik az oltáron.És ennyi.
Innentõl kezdve semmi köze az elsõ részhez!

Jrex
gondolkoztam és eszembe jutott még egy eset az alienek életciklusáról,de ez nem mindíg következik be,a királynõvé válás.az avp2-ben ugyebár lesznek melkasrobbantók,amik az arcmászók segítségével kerülnek az élõlényekbe,amik tolyásból kelnek ki,de az avp végén az ûrhajóban nem igen szállítanak idegenkirálynõt(sztem más alienek se)esetleg tojásokat,de ha nem akkor egyedûl a predatorból kikelt alien lehet az ûrhajón,ami látszik h, nem qween,ezért sztem átalakúl királynõvé,és õ nemzi a többit a fílmben.

SLICK
Most így belegondolva, mikor mi kerstük a tabló hátteret, akkor ez a tabló is közte volt páran szóltunk is, hogy ez lesz a téma csak jobb kivitelben 😄

Nem tudom, de végülis gyõztek.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Azért arra kíváncsi lennék, hogy az igazgatót és a tanárokat hogyan, mivel vették rá, hogy a Predator és az Alien felkerüljön a tablóra...biztos nagy csata volt kiharcolni.
Csak irigykedsz, hogy nektek nem volt ilyen 😛. Szerintem egész jó, én örültem volna a helyükben - bár gondolom örültek az osztálytársai is - egy ilyen tablónak<#eljen>.
Amúgy majd pénteken re, megyek reggel Tatára három napos kirándulásra és kurvára nincs kedvem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

rotator
Úristen, ez iszonyú gáz.

Gondoltam, de nem tudom mi van hol :S.

az is ott van 😊

nyugi csak viccbõl

Lol te állat... a tablón lévõ csajokra gondoltam.

"Van pár szexi csaj rajta" tudtommal az Alienek mind nõstények. a sima dolgozó is tud tojást lerakni, de ez hosszadalmas mûvelet

Hol gondolok én Alienre? :S
Jrex: oké, csak kárhogy nem lett megvalósulva a gondolat, mert jó lett volna.

az Alienre gondolsz?

Jrex
gondoltam h. nem 8.osok csak,mondtam h,mikor nekünk kellett választani,pont akkor ment az avp a mozikban és gondolkoztam rajta h, jó lenne.

Vagyis nem 8-dikosok, azt véletlen Jrex miatt írtam 😛P.

Aki belép, az a halál elit alakulatával nézz szembe... 8-dikosok és Alienek, meg Predatorok<#idiota><#hehe>.
Amúgy jó tabló, grat!<#eljen>
Van pár szexi csaj rajta<#eljen><#finom><#hehe>