5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Kmarha
    Talán gondolkozzál! Nem 3 éve nézte meg a filmet, hanem csak 1.
  • Jrex
    az a film már 3 éves,akkor tesód ha 6 évesen látta h, lehet 7 éves most?
  • Darkoo
    Figy ez a film még ki se jött a mozikba, nemtudom miről beszélsz...
    Az első résznek másik a topikja. Annak Aliens vs Predator- a film

Slick egy uccsó kérdés...Az Aliens vs Predator mögé zárójelbe írd már oda hogy 2007...tehát így Aliens vs. Predator(2007)-.- Tudják majd,hogy ez a 2007es verzió...
  • roli613
    Ezzel a filmmel az a baj hogy nincs benne elég brutalitás,vér,horror de nagyon király! Szerintem az ezelőtti alienes részekben több a gyilkolás. A tesóm akki 6 éves az beijedt a filmtől,de azóta 7 éves.
  • Jrex
    hogy ne legyen ilyen pangás:Sokkal több dolog kapcsolja össze az alien filmeket az avp-vel mint hittem:az alját nézzétek meg
  • Darkoo
    Aha..nade a lényeg, hogy Alien/Aliens-es hangjuk lesz az idegeneknek, ezt már a rendezők megerősítették...
  • Jrex
    összevetettem az alienek hangját a 4 alien filmből és az avp ből.a 4. részben a legjobb szerintem,de ez az üvöltés szerű nem igen illik hozzájuk,ugyan úgy mint az aliens ben az a vinnyogós hang(nekem nem tetszik,ugyan olyan mint a játékban).az 1. és a 3. ban a hangjuk már jobban illik hozzájuk,de ott nem igazán hallatják a hangjukat,és szerintem a legjobban az avp-s hang illik a legjobban hozzájuk.
  • SLICK
    Nana!!!
    Most csináltam meg újra.. Nehogy már minden héten egy kisebb változtatás miatt hegesszem újjá a bannert. Majd ha jön a Trailer meg pár új kép akkor majd megcsinálom. Ezt a bő 2 hetet csak kibirjátok már..
  • W B
    Bolygom neve: Halál
  • Xerxész
    SLICK, le kőőő' cserélni mááá' a bannert! De nehogy benne legyenek az alatta lévő feliratok, azokat vágd le. Meg szerintem idézőjelben valamilyen sajátos stílusban odaírhatnád majd a cím alá, hogy "No Peace On Earth".

Hajrá-hajrá!
  • Jrex
    sztem amit a hírben írtak h, 1 és 2 óra között amúgy is nekünk kb 7 v. 8 óra körül lenne,mert szerintem azt helyi idő szerint írták. vagy nem?
  • JonDavis
    Jaj már csak 15 nap...
  • JonDavis
    Nagyon tetszik az új logó

Én is támogatom az ötletet, hogy gyorsan cseréljük le a bannerban ezt a feliratot, erre az új logóra
  • InfectedMann
    Meg nem hiszem, hogy az lenne a végleges szlogen, hogy "A győztes mindent visz"
  • Rykov
    Igaz, még mindig nem biztos, mi lesz a szlogen. Meg lesz e egyáltalán...
  • InfectedMann
    Amúgy én arról beszéltem, hogy előre látom, hogy késni fog a netes megjelenés az előre megsaccolt időkhöz képest és sokan elégedetlenkedni fognak annak ellenére, hogy hivatalos netes trailer megjelenési időpontot senki sem tud. Csak azt, hogy a Comic-Con -on kb. mikor lesz látható a trailer. :)
  • InfectedMann
    Meg a winner takes all felirat nélkül :D
  • Rykov
    A "Premium trading cards" felirat nélkül persze.
  • Darkoo
    SLICK, ez a film logója. Betudnád illeszteni a bannerba majd?
    Végre tudjuk kb milyen lesz a posztereken a felirat.
  • Xerxész
    Ennyire ne legyél pesszimista hozzáállású! Jó lesz az, majd meglátod, csak szerintem semmit az égvilágon nem fognak mutatni, legfeljebb halljuk a Predatort üvölteni.

Azon gondolkodok, hogy én mit mutatnék a rendezők helyében... Ha mondjuk 1 perces bemutatót kéne összeállítani, én úgy csinálnám, hogy a teaser eleje az AvP folytatása lenne (Scar, oltár, kicsi PredAlien), aztán futólag megmutatnám a Predatort meg egy Alient, aztán már csak a főszereplőket és a várost.
  • InfectedMann
    Annyira érzem, hogy valami gixer lesz a trailer netre kerülése körül és majd halomszámra fogom olvasni az anyázó meg köcsögöző hszeket :D
    Amúgy pont az nap fogok fizetést kapni :D :D :D
    Úgyhogy ha más nem is legalább a pénz boldogítani fog :D
  • JonDavis
    Uh már csak 16 nap és jön a trailer! De várom már..
  • Xerxész
    Nagyon leálltak akkor, gondolom a teaser miatt.
    Amúgy én egyáltalán nem látogatom azt az oldalt, illetve az AvP Galaxyt igen, csak a fórum részét nem, oda nem vagyok regisztrálva. A főoldalon lévő híreket szoktam csak olvasni és ott nem láttam semmi ilyesmit.
  • Darkoo
    Uhm..már jó ideje nem mondott semmit se a filmről a rendező, azt a topikot is bezárták avpgalaxyn már, amiben kérdéseket lehetett neki feltenni. Vagy te mostanában nem látogatod azt oldalt?
    Jó ideje történt már ez...
  • Jrex
    csak annak aki az előzőleg belinkelt alien videót nem látta,mert véletlen kitöröltem és újra fel kelett tennem.
    Márcsak alig 17 nap a trailer ig!!!
  • rotator
    Igen, és annak a teasernek még Brad Fiedel csinálta a zenéjét, aztán elfelejtették a kész filmhez alkalmazni.
  • gabe27
    (?)
  • gabe27
    hello, moziban amúgy még nem hírdetik a filmet, mármint annyira h az emberek tudjanak róla h lesz, tudjátok pl csak egy avp felirat, emlékszem a terminator3 ról is volt előzetes még egy évvel a film előtt de azis csak zene , fekete háttér meg egy T3 felirat volt...
  • Xerxész
    Darkoo, nem akarsz csinálni még egy utolsó Q and A Update-et a teaser trailer előtt? Biztos volt sok kérdés Colinék felé az AvP Galaxyn a legutóbbi frissítés óta...
  • W B
    a zenéjét eltudnád küldeni?
    nekem tetszik ahogy az SS katonát fulytogatja

amúgy ez jobb mint az Alienes.
  • Jrex
    ja bocs csak megszokásból.predatorok,kicsit máshogy.
  • Jrex
    de itt van megnézheted:http://www.youtube.com/watch?v=l0ah39zTh0Y
  • Jrex
    én csak összegyüjtöttem amilyen alieneket találtam.
  • W B
    ja, de akkor is illúzió rombolók
  • Jrex
    de azok a képek amik ebbe voltak nagy része már ide be volt linkelve.
  • W B
    itt is.
  • Jrex
    amúgy már régebben csináltam predatoros videót is csak nem linkeltem be mert ott tényleg fantázia romboló képek is vannak.
  • W B
    ezen NE itt vesszünk össze.
  • Jrex
    csak szólok h, az a jp-ből való veloci és a képnek is ez a címe.
  • W B
    figyelj: ki kell oktatni, hogy mien egy Velociraptor?!
    amúgy jó pár kis hülyeségtől... (pókalen stb.) mmég egy kevés zene vagy hang hatás...

amúgy békével jöttem dolog tetszet...

van még mitt csiszolni rajta