5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• matrix666
    Az alapötlet nem idíóta, mert egykét Predator könyvben is előjön a shuriken.
    Miféle alapötletről zagyválsz itt összevissza.
  • matrix666
    Ez legyen a legnagyobb problémád, hogy a filmbe 10 másodperc erejéig használja majd a shurikent..Sokkal célszerűbb amúgy, mint a disk.
  • rotator
    Borzasztó idióta már maga az alapötlet is. Anderson beírta magát a frencsájzba.
  • SLICK
    Megcsinálom de még megvárom, a trailert vagy még pár képet...
    Amúgy a shurikent nem tom minek erőltetik... nekem marhára nem jött be :S
  • JonDavis
    Nagyon jóók.
    Egy ügyes húzással SLICK beilleszthetné az Aliens vs Predator logo mögé a Predator maszkot. De durva lenne így a banner.
    SLICK majd ha lesz időd, tuningold a bannert.
  • Xerxész
    Aliens vs. Predator cuccok láthatóak képeken!!!!
    Nevezetesen a maszk, a plazmaágyú és a shuriken!

Shuriken

Ez csak a shuriken, de ha alatta a kis képekre kattintotok, akkor bejön nagyban a plazmaágyú és a maszk is.
    Azt hiszem, eléggé ott van a szeren mindhárom felszerelés, nemde?
  • Xerxész
    Attól tartok, hogy az a 4-5 nap lesz minimum 14 nap, azaz minimum 2 hét. Merthogy a legújabb fejlemények szerint Greg S. azt nyilatkozta, hogy lekorábban a Comic-Con után lesz egy héttel teaser, mert még az effektmunkákkal nincsenek meg.
    Sz'al türelem, srácok.
  • rotator
    Colin írásából az következik, hogy a trailer nem fog szűkölködni az effektdús részekben. :)
  • SLICK
    4-5 nap és kiderül minden -.- remélem lesz vmi trailer szerűség pár új képpel mert már nagyon kiváncsi vagyok ^^
  • gabe paul logan
    Kíváncsi vagyok, hogy télleg olyan jó lesze-e, hiszen csak egy trailer, az avp trailere is jó volt, no majd meglátjuk, én mindíg bizakodom, a magyar válogatott meccsei elé is úgy ülök le, hogy van esélyünk:)
  • Dexantreal
    AvP2, meg ez is AvP2.
    Nem fontos azt megvenni, bár kétségtelen, hogy gondolom minimális már az ára, de tudsz warezzal is multizni majd.
    Nah, de warezből ennyi, mert még a végén lehurrognak a többiek :P, csak segítettem.
  • Jrex
    ugyan akkor teszik fel a netre mint eredetileg lett volna.
  • Italo carlos
    Sziasztok!

ha valaki tud egy olyan helyet budapesten ahol még meg lehet kapni az
    ALIEN VS. PREDATOR 2 játékot

segítsen pleasee nagyon kellene!!!
    privát üzenetben is jöhet úgy leglább nincs reklám....
    vagy ha valakinek megvan eredetiben megbeszéljük....(megvenném)

amúgy a filmet ímádom szerintem a 2. hatalmas lesz....

• Xerxész
    Na, végülis nem lesz gebasz, mert Colinék írták a fórumokra, hogy a teaser a Comic-Con idejében vagy 2-3 nappal utána lesz fenn a neten, gondolom a hivatalos honlapon, ami addira remélhetőleg elkészül.

Szóval ne izguljatok, hamarosan láthatjuk. Azt mondják, elég brutálra sikeredett...
  • InfectedMann
    Mondtam én, hogy gebasz lesz a trailerrel.
    Nem hittetek nekem. :)
    Pedig kellett volna :) Rutin róka mindent tud :D
  • rotator
  • Jrex
    most van egy másik hír h, attól még felrakják netre valamikor.
  • Xerxész
    Slick, szerintem egész nyugodtan nekiállhatsz megszerkeszteni az új bannert ezzel a képpel és az új logoval. Úgysem lesz egyhamar a teaserből semmi, szerintem a netre sem fogják felrakni.
    Munkára fel!
  • rotator
    Ez ám a jó hír.
  • Jrex
    ezek direkt csinálják?
  • Xerxész
    Jó-jó, csak már ennyi helyre figyelni egyszerűen lehetetlen.
  • Darkoo
    Elég ha azt írod,hogy mindenki olvassa az avpuniverzum friss hírét..
  • Xerxész
    Darkoo még nem írta be ide, de szerintem hamarosan fogja: nem lesz a teaserből semmi a Comi-Conon. Úgyhogy ne számítsatok rá, lehet még várni sokat...
    A részleteket majd Darkoo beírja, ahogy szokta...
  • Jrex
    27 én pontosan.
  • Darkoo
    Azért remélem kidobnak majd egy posztert is, amin kijön a trailer. Windows háttérnak jól fog mutatni:)
  • Darkoo
    Oké megesik az ilyen..Főleg ebben a nagy melegben
  • rotator
    És? Úgy emlékeztem, hogy júl. 18., bejöttem ide és láttam, hogy 26-29. Ennyi!
  • Darkoo
    Szerintem elég érthetően és szájbarágósan felvan tüntetve a bannerba nagy vastag betűkkel és számokkal, hogy a Trailer Július 26-29 között jön!

Szerintem ennél szájbarágósan már nem is lehetne tájékoztatni az embereket

Aztán mégis akad valaki, aki ezt jól benézi
  • rotator
    Valamiért azt hittem, hogy ma jön ki a trailer és most látom, hogy alaposan benéztem.
  • Darkoo
    Igen már csak 9 nap..hihetetlen, hogy ezt is megértük..Emlékeztek, hogy még tavaj októberben volt arról hír, hogy nemsoká jön az első teaser?:DD
    NA annak már lassan 3/4 éve...hehe...Jól megvárakoztattak minket.
    Remélem nem lesz csalódás az előzetes.
  • Darkoo
    Csak nem egy Alient rajzoltál le ide?
  • Jrex
    [IMG][/IMG]
  • Jrex
    azért h, leszakjunk a témáról:mit látsz a képen?[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2007_07/al.jpg[IMG]
  • Kmarha
    csak nem szeretem az értetlen embereket (nem megsértödni, nem általános sértés, csak a lenti problémára értve :D). Meg igy legalább van mivel eltölteni azt a kib 9 napot :) Wáááhááá.
  • Xerxész
    Ezen már nekem is röhögnöm kell... Nem elmebeteg dolog ilyenen vitatkoznotok? Olyan mindegy, ki hány éves...
    Inkább örüljünk annak, hogy 9 nap, és itt a teaser!!!
  • Jrex
    de hozzánk nem:) én nem tudom mikor ettem...nagyon régen egyszer és nem igazán ízlett nekem sem,a felét ki raktam a madaraknak mivel tél volt.......na mind1 mert nincs köze az avp-hez úgyhogy hagyjuk.
  • Kmarha
    nem ugyanaz?

Mikor 10 évesen ettem kokuszdiót, utáltam. De azóta 23 vagyok, és szeretem. Hogy lehet ez, mikor a kokusz diót már több mint 500 éve behozták europába?
  • Dexantreal
    Amerikai premier: 2007. december 25.
    Ha ez nem elég nekik, akkor semmi :P.
  • Dexantreal
    Looooooooool, beszarás :PPPP.
  • Jrex
    akkor mér nem azt írta h, 6 évesen látta a fílmet nem ezt:tesóm akki 6 éves az beijedt a filmtől,de azóta 7 éves. ?