5789
-
#3862 Az alapötlet nem idíóta, mert egykét Predator könyvben is előjön a shuriken.
Miféle alapötletről zagyválsz itt összevissza. -
#3861 Ez legyen a legnagyobb problémád, hogy a filmbe 10 másodperc erejéig használja majd a shurikent..Sokkal célszerűbb amúgy, mint a disk. -
#3860 Borzasztó idióta már maga az alapötlet is. Anderson beírta magát a frencsájzba. -
#3859 Megcsinálom de még megvárom, a trailert vagy még pár képet...
Amúgy a shurikent nem tom minek erőltetik... nekem marhára nem jött be :S -
#3858 Nagyon jóók.
Egy ügyes húzással SLICK beilleszthetné az Aliens vs Predator logo mögé a Predator maszkot. De durva lenne így a banner.
SLICK majd ha lesz időd, tuningold a bannert. -
Xerxész #3857 Aliens vs. Predator cuccok láthatóak képeken!!!!
Nevezetesen a maszk, a plazmaágyú és a shuriken!
Shuriken
Ez csak a shuriken, de ha alatta a kis képekre kattintotok, akkor bejön nagyban a plazmaágyú és a maszk is.
Azt hiszem, eléggé ott van a szeren mindhárom felszerelés, nemde? -
Xerxész #3856 Attól tartok, hogy az a 4-5 nap lesz minimum 14 nap, azaz minimum 2 hét. Merthogy a legújabb fejlemények szerint Greg S. azt nyilatkozta, hogy lekorábban a Comic-Con után lesz egy héttel teaser, mert még az effektmunkákkal nincsenek meg.
Sz'al türelem, srácok. -
#3855 Colin írásából az következik, hogy a trailer nem fog szűkölködni az effektdús részekben. :) -
#3854 4-5 nap és kiderül minden -.- remélem lesz vmi trailer szerűség pár új képpel mert már nagyon kiváncsi vagyok ^^ -
#3853 Kíváncsi vagyok, hogy télleg olyan jó lesze-e, hiszen csak egy trailer, az avp trailere is jó volt, no majd meglátjuk, én mindíg bizakodom, a magyar válogatott meccsei elé is úgy ülök le, hogy van esélyünk:) -
Dexantreal #3852 AvP2, meg ez is AvP2.
Nem fontos azt megvenni, bár kétségtelen, hogy gondolom minimális már az ára, de tudsz warezzal is multizni majd.
Nah, de warezből ennyi, mert még a végén lehurrognak a többiek :P, csak segítettem. -
#3851 ugyan akkor teszik fel a netre mint eredetileg lett volna. -
#3850 Sziasztok!
ha valaki tud egy olyan helyet budapesten ahol még meg lehet kapni az
ALIEN VS. PREDATOR 2 játékot
segítsen pleasee nagyon kellene!!!
privát üzenetben is jöhet úgy leglább nincs reklám....
vagy ha valakinek megvan eredetiben megbeszéljük....(megvenném)
amúgy a filmet ímádom szerintem a 2. hatalmas lesz....
-
Xerxész #3849 Na, végülis nem lesz gebasz, mert Colinék írták a fórumokra, hogy a teaser a Comic-Con idejében vagy 2-3 nappal utána lesz fenn a neten, gondolom a hivatalos honlapon, ami addira remélhetőleg elkészül.
Szóval ne izguljatok, hamarosan láthatjuk. Azt mondják, elég brutálra sikeredett... -
#3848 Mondtam én, hogy gebasz lesz a trailerrel.
Nem hittetek nekem. :)
Pedig kellett volna :) Rutin róka mindent tud :D -
#3847 -
#3846 most van egy másik hír h, attól még felrakják netre valamikor. -
Xerxész #3845 Slick, szerintem egész nyugodtan nekiállhatsz megszerkeszteni az új bannert ezzel a képpel és az új logoval. Úgysem lesz egyhamar a teaserből semmi, szerintem a netre sem fogják felrakni.
Munkára fel! -
#3844 Ez ám a jó hír. -
#3843 ezek direkt csinálják? -
Xerxész #3842 Jó-jó, csak már ennyi helyre figyelni egyszerűen lehetetlen. -
Darkoo #3841 Elég ha azt írod,hogy mindenki olvassa az avpuniverzum friss hírét.. -
Xerxész #3840 Darkoo még nem írta be ide, de szerintem hamarosan fogja: nem lesz a teaserből semmi a Comi-Conon. Úgyhogy ne számítsatok rá, lehet még várni sokat...
A részleteket majd Darkoo beírja, ahogy szokta... -
#3839 27 én pontosan. -
Darkoo #3838 Azért remélem kidobnak majd egy posztert is, amin kijön a trailer. Windows háttérnak jól fog mutatni:) -
Darkoo #3837 Oké megesik az ilyen..Főleg ebben a nagy melegben -
#3836 És? Úgy emlékeztem, hogy júl. 18., bejöttem ide és láttam, hogy 26-29. Ennyi! -
Darkoo #3835 Szerintem elég érthetően és szájbarágósan felvan tüntetve a bannerba nagy vastag betűkkel és számokkal, hogy a Trailer Július 26-29 között jön!
Szerintem ennél szájbarágósan már nem is lehetne tájékoztatni az embereket
Aztán mégis akad valaki, aki ezt jól benézi -
#3834 Valamiért azt hittem, hogy ma jön ki a trailer és most látom, hogy alaposan benéztem. -
Darkoo #3833 Igen már csak 9 nap..hihetetlen, hogy ezt is megértük..Emlékeztek, hogy még tavaj októberben volt arról hír, hogy nemsoká jön az első teaser?:DD
NA annak már lassan 3/4 éve...hehe...Jól megvárakoztattak minket.
Remélem nem lesz csalódás az előzetes. -
Darkoo #3832 Csak nem egy Alient rajzoltál le ide? -
#3831 [IMG][/IMG] -
#3830 azért h, leszakjunk a témáról:mit látsz a képen?[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2007_07/al.jpg[IMG] -
#3829 csak nem szeretem az értetlen embereket (nem megsértödni, nem általános sértés, csak a lenti problémára értve :D). Meg igy legalább van mivel eltölteni azt a kib 9 napot :) Wáááhááá. -
Xerxész #3828 Ezen már nekem is röhögnöm kell... Nem elmebeteg dolog ilyenen vitatkoznotok? Olyan mindegy, ki hány éves...
Inkább örüljünk annak, hogy 9 nap, és itt a teaser!!! -
#3827 de hozzánk nem:) én nem tudom mikor ettem...nagyon régen egyszer és nem igazán ízlett nekem sem,a felét ki raktam a madaraknak mivel tél volt.......na mind1 mert nincs köze az avp-hez úgyhogy hagyjuk. -
#3826 nem ugyanaz?
Mikor 10 évesen ettem kokuszdiót, utáltam. De azóta 23 vagyok, és szeretem. Hogy lehet ez, mikor a kokusz diót már több mint 500 éve behozták europába? -
Dexantreal #3825 Amerikai premier: 2007. december 25.
Ha ez nem elég nekik, akkor semmi :P. -
Dexantreal #3824 Looooooooool, beszarás :PPPP. -
#3823 akkor mér nem azt írta h, 6 évesen látta a fílmet nem ezt:tesóm akki 6 éves az beijedt a filmtől,de azóta 7 éves. ?