Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is kell az összeset ellõni. Elég egy apró részt berakni, vagy egy apró pillanatot.
Én, ha rendezõ lennék, tennék be egy rövid jelenetet.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

"Mivel a mostani egy teaser trailer lesz, nem hiszem, hogy valami nagyon kemény metal zenét tennének alá. Jó, ha lesz másfél perc ez a teaser gondolom, ezalatt mutatnak pár mozgó képet, azt' ennyi."

Egyet értek ,szerintem se lesz valami hû, de über hosszú. Még kettõ perc se nagyon szerintem :S.
Zene meg kit érdekel?<#hehe> Lényeg, hogy lássuk végre a trailert és jó legyen, legyenek Alienek, Predatorok, emberek, meg egy kis harc részlet esetleg!<#eljen><#hawaii>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

rotator
Üvegtigris 3. sincs még. :-)
Mivel a mostani egy teaser trailer lesz, nem hiszem, hogy valami nagyon kemény metal zenét tennének alá. Jó, ha lesz másfél perc ez a teaser gondolom, ezalatt mutatnak pár mozgó képet, azt' ennyi.

Szerintem biztos hogy sejtelmes, lágy zene lesz, csak vonósokkal. Talán egy két megnyomása lesz a zene alaphangulatának crash cinekkel meg dobokkal, ha beraknak tényleg ilyeneket, hogy robbanások, lövöldözések, esetleg egy haláljelenetet, ahogy Matrix666 mondta.
De meggyõzõdésem, hogy efféle jelenetek a mostani elõzetesben még nem lesznek. Legalábbis, ha én lennék a rendezõ, biztos, hogy nem raknám bele. Nem lõném el az összes tartalékomat mindjárt az elején.
Velem az a helyzet, hogy Alien rulz és érdekel a könyv, a film, a játék, de csakis Aliennel.
Valahogy egyszerûen nem érdekelnek Predatorék, de természeesen azért kiismerni õket jó és hát picit talán tudok róla, de majd az idõ haladtával bõvebb lesz ez az ismeret róluk is.

rotator
Hááát, ahhoz néhány _nagyon_ ütõs trailerrel kéne kijönnie a tesóknak...

matrix666
Most perpill a Transformerst és az új Harry Potter hozza lázba az embereket, de ahogy jön a nyár vége és az õsz, majd mindenki az AvP 2 -re fog koncentrálni, majd meglátod😄

rotator
Nem hinném. Egy maroknyi elvakult fan vagyunk csupán. Ebben az országban inkább az Üvegtigris 4-et várják az emberek...

matrix666
Ja jöhetne már a trailer, mert szerintem ebben az országban ezt a filmet várják most a legjobban.Hát nem?<#idiota><#szeret><#circling>

rotator
<#vigyor2>

rotator
Rád bízzuk, Colin!

matrix666
Én egy ilyen zenét elképzelnék.
Hallgassátok végig. Grind House zene!
Trailer zene!
Szóval erre a zenére mutathatnák a kemény katonákat, ahogy írtják az idegeneket, nagy robbanások, látvány meg minden...nagyon jó lenne ez a zene a trailer alatt.

JonDavis
Szerintetek az elsõ trailer alatt milyen zene szóljon?
Vagy csak sejtelmes képsorokat lássunk, halk zenével?

2006 szeptemberétõl decemberig volt a forgatás.
Jrex
egyébként az avp2-t mikor kezdték forgatni?

Jrex
azt amit írt nem vettem kritikának,csak véleménynek,és azért gondoltam ezt a címet mert gondolom a fílm nagyobb része "róla" fog szolni(ha lesz benne),és mivel a "halál" és a "ragadozó" korcsa(ezt nem arra írtam,csak jobban hangzik)így sztem ez a legrájellemzõbb.
ja,és nem hiszem h,egybõl megöl egy csomó yautját(predet),csak 1-2(az is többes szám),é sztem a végén több pred lesz,vagy egysem mert a fõszereplõpred meghal és a többi nem értesül róla,hogy értejöjjenek.

Akkor biztos sajtóhiba volt az az S betû a Predator szó végén, Pasquale interjújában.
Viizo nem véletlenül mondta azt, amit. Azok a címek, amiket te írtál, a filmben szereplõ lények közül csak egyre vonatkoznak. Csakhogy az AvP2 pont hogy 3 faj összecsapását fogja bemutatni, ezért a te címeid eleve rosszak.

Egyébként a negatív kritikát is el kell tudni viselni, nemcsak a pozitívat. Vagy ha nem tudod, hogy próbálj meg visszavágni. <#eplus2>

Ha már így írogatunk megint címeket, Ehhez mit szóltok:
AvP2: Deathmatch. <#eplus2> <#idiota>
"Biztos túl sok Teenage Predatort cipelnek a hajón, akiket tizedel majd a PredAlien."
Na persze...<#hehe>
Nagyon bukás lenne a rajongók körében ez a film,ha ilyet kéne rögtön a nyitóképsorokban látni.

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

"Aliens and Predators will be fighting to the death". Ebbõl a mondatból azért kiderül egy s más... Például, hogy lesz több Predator a filmben, valószínûleg az elején, de szerintem a végén is. És hogy bizony õk is fognak hullani...

Biztos túl sok Teenage Predatort cipelnek a hajón, akiket tizedel majd a PredAlien. <#violent>
JonDavis
ALIEN 3 Rendezõi változatból egy kép!<#idiota><#idiota><#vigyor3><#circling>

JonDavis
Hmm..Akit érdekel meg kedveli az AVP unvierzumot, az ne csak az ALient szeresse már. Jó persze, te állást foglalsz egy faj mellett,miszerint az idegenek a kedvenceid, nade azért a Predator is érdekeljen már. Hisz jó megismerni kedvecenc fajod legáldázabb ellenségét.
Meg eleve, akiket érdekel a téma(pc játékok, könyvek,filmek) azok a Predatorok iránt is aktív érdeklõdést mutatnak.
Akkor veled mia helyzet?<#ejnye1><#beka3>

Alienek rulz!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>
A hányingert keltõ érzést megértem bárkiben. Undorító, nyálkás, csúszó-mászós, vér fröccsenõs, arcmászós jelenetek meg satöbbi, szal azé kissé gusztustalan a gyengébb gyomorzatúak számára.
Nekem viszont, akkor is Alienek a kedvenceim!<#eljen><#hawaii>
Predator meg szinte nem is érdekel 😛.

Jrex
kösz<#pardon1>

huh, akkor még szerencse hogy nem Te adsz neki címet <#hehe>
Jrex
én az avp2 nek azt az alcímet adnám h,A ragadozó halál. vagy Halálos ragadozó.(márha lesz benne predalien)

Jrex
én azt hittem a whoever winsre h, az az avp alcíme.

Hi!
Az elõzõ cím szerintem sokkal vagányabb volt! Mért változatatták meg?

Kmarha
hát ja, régen szenvedtem már ennyit a monitor elött, de csakazért is végignéztem. <#levele>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Van egy interjú Steven Pasqualeval az AvP Galaxyn...ha lesz idõtök, tegyétek be az Univerzumba. <#vigyor2>
bigfoot
nekem is bejött
max annyi hogy nem tört volna le tuti a csuklópenge,bár azzal likvidálni tuti nem tudta volna a Terminátort

Hehhh...annyira jó ez a fan-film, hogy az AvP Galaxy honlapjára is felrakták... <#eljen> Nem véletlenül...
Tégy egy pillantást az AvP Univerzum honlapjára és utána ennek tükrében ítéld meg, hogy valóban fárasztó-e...

De hadd segítsek: ha az Univerzum honlapjára is feltették az ott lévõ kísérõ szöveggel együtt, annyira mégsem lehet fárasztó. A fárasztók az a képregény, ami lenttebb van.
ne fárasz minket.

Emberek, ez nagyon jó, nézzétek végig!

Elsõ rész:

Terminator vs. Predator: The Calm (part 1)

Második rész:

Terminator vs. Predator: The Calm (part 2)

Harmadik rész:

Terminator vs. Predator: The Calm (part 3)

Mindhárom részt nézzétek végig, csak úgy lesz érthetõ! Tök jó a zene, a hangulat is nagyon jó! Ötletes, nekem nagyon bejön!!
Ennyit azért még én is tudok, nem voltam rossz földrajzból. <#vigyor2> Tudom, hogy ott van a Sziklás-hegység, azt is tudom, hogy nem éppen Kékestetõs csúcsokból áll...csak azt nem értettem, hogy akkor most mire hegyezik ki a hangsúlyt, a hegyekre vagy a városra.
De így, hogy láttam az általad belinkelt kisfilmet, már tudom, hogy ez a város fenn van a hegyekben. Én azt hittem, valahol a hegyek lábánál, valamilyen nagyobb erdõ mellett van ez a Gunnison...ezért nem volt világos.

De kösz a tájékoztatást! <#eljen> <#taps>
JonDavis
Látom nem vagy jó földrajzból, ezért nézd meg ezt a videót Gunnisonról, ahol majd az AvP 2 film játszódik<#wave>
AVP 2 helyszín terepszemle!

JonDavis
Hát mert Coloradoban vonul végig a Sziklás hegység, és tele van nagy magas hófödte hegyekkel.

én igen, de csak az ALienet, a Predátort nem

Jrex
tesóm(lány) tegnap ezt mondta az alien és predator fílmekre:"te nem kapsz tõlük hányingert?"
(mondjuk nem ismerek olyan lányt aki szeretné õket<#nemtudom><#vigyor3>)

Emlékeztek még erre? <#vigyor2>

AvP2 poster

Azt nem értettem csak már akkor se, amikor ez a kép nyilvánosságra került, hogy mit keresnek abban a coloradói városban havas hegyek...
JonDavis
A teaser poster és a weboldal szerintem a teaser trailer elõtt fog érkezni.
Ebben a hónapban talán. Mindenestere jó lenne,ha jönne, már azt is nagyon várom.

Szerintetek a teaser trailerrel egyidõben jelentik be/készül el a film hivatlos honlapja? Jó lenne, ha az is kész lenne...
Nem volt a hétvégén Questions and Answers Update...brühühûûûûû!!! <#szomoru1>
Jrex
de mert ha rá nézel akkor egybõl tudod h, mi.

Én is hallottam azt, hogy csak jó filmet lehet kiparodizálni, de ezek szerint ez nem teljesen igaz. 😄
így már jó röhejes

JonDavis
Itt az AvP-nek azon hibáját parodizálja,hogy milyen gyorsan felnõttek az alienek.
Kikell a kis chersbuster, 30 másodperc múlva már kifejlett példány, 20 perc múlva meg már meséli a Prednek,hogy "amikor még fiatal voltam..."<#hehe><#idiota>

JonDavis
Ez se roossz😄D

Jrex
mármint az alien és predator hogy csap össze.