Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én, ha rendezõ lennék, tennék be egy rövid jelenetet.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Egyet értek ,szerintem se lesz valami hû, de über hosszú. Még kettõ perc se nagyon szerintem :S.
Zene meg kit érdekel?<#hehe>#hehe> Lényeg, hogy lássuk végre a trailert és jó legyen, legyenek Alienek, Predatorok, emberek, meg egy kis harc részlet esetleg!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Üvegtigris 3. sincs még. :-)
Szerintem biztos hogy sejtelmes, lágy zene lesz, csak vonósokkal. Talán egy két megnyomása lesz a zene alaphangulatának crash cinekkel meg dobokkal, ha beraknak tényleg ilyeneket, hogy robbanások, lövöldözések, esetleg egy haláljelenetet, ahogy Matrix666 mondta.
De meggyõzõdésem, hogy efféle jelenetek a mostani elõzetesben még nem lesznek. Legalábbis, ha én lennék a rendezõ, biztos, hogy nem raknám bele. Nem lõném el az összes tartalékomat mindjárt az elején.
Valahogy egyszerûen nem érdekelnek Predatorék, de természeesen azért kiismerni õket jó és hát picit talán tudok róla, de majd az idõ haladtával bõvebb lesz ez az ismeret róluk is.
Hallgassátok végig. Grind House zene!
Trailer zene!
Szóval erre a zenére mutathatnák a kemény katonákat, ahogy írtják az idegeneket, nagy robbanások, látvány meg minden...nagyon jó lenne ez a zene a trailer alatt.
Vagy csak sejtelmes képsorokat lássunk, halk zenével?
ja,és nem hiszem h,egybõl megöl egy csomó yautját(predet),csak 1-2(az is többes szám),é sztem a végén több pred lesz,vagy egysem mert a fõszereplõpred meghal és a többi nem értesül róla,hogy értejöjjenek.
Egyébként a negatív kritikát is el kell tudni viselni, nemcsak a pozitívat. Vagy ha nem tudod, hogy próbálj meg visszavágni. <#eplus2>#eplus2>
Ha már így írogatunk megint címeket, Ehhez mit szóltok:
AvP2: Deathmatch. <#eplus2>#eplus2> <#idiota>#idiota>
Na persze...<#hehe>#hehe>
Nagyon bukás lenne a rajongók körében ez a film,ha ilyet kéne rögtön a nyitóképsorokban látni.
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Biztos túl sok Teenage Predatort cipelnek a hajón, akiket tizedel majd a PredAlien. <#violent>#violent>

Meg eleve, akiket érdekel a téma(pc játékok, könyvek,filmek) azok a Predatorok iránt is aktív érdeklõdést mutatnak.
Akkor veled mia helyzet?<#ejnye1>#ejnye1><#beka3>#beka3>
A hányingert keltõ érzést megértem bárkiben. Undorító, nyálkás, csúszó-mászós, vér fröccsenõs, arcmászós jelenetek meg satöbbi, szal azé kissé gusztustalan a gyengébb gyomorzatúak számára.
Nekem viszont, akkor is Alienek a kedvenceim!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Predator meg szinte nem is érdekel 😛.
Az elõzõ cím szerintem sokkal vagányabb volt! Mért változatatták meg?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
max annyi hogy nem tört volna le tuti a csuklópenge,bár azzal likvidálni tuti nem tudta volna a Terminátort
De hadd segítsek: ha az Univerzum honlapjára is feltették az ott lévõ kísérõ szöveggel együtt, annyira mégsem lehet fárasztó. A fárasztók az a képregény, ami lenttebb van.
Elsõ rész:
Terminator vs. Predator: The Calm (part 1)
Második rész:
Terminator vs. Predator: The Calm (part 2)
Harmadik rész:
Terminator vs. Predator: The Calm (part 3)
Mindhárom részt nézzétek végig, csak úgy lesz érthetõ! Tök jó a zene, a hangulat is nagyon jó! Ötletes, nekem nagyon bejön!!
De így, hogy láttam az általad belinkelt kisfilmet, már tudom, hogy ez a város fenn van a hegyekben. Én azt hittem, valahol a hegyek lábánál, valamilyen nagyobb erdõ mellett van ez a Gunnison...ezért nem volt világos.
De kösz a tájékoztatást! <#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
AVP 2 helyszín terepszemle!
(mondjuk nem ismerek olyan lányt aki szeretné õket<#nemtudom>#nemtudom><#vigyor3>#vigyor3>)
AvP2 poster
Azt nem értettem csak már akkor se, amikor ez a kép nyilvánosságra került, hogy mit keresnek abban a coloradói városban havas hegyek...
Ebben a hónapban talán. Mindenestere jó lenne,ha jönne, már azt is nagyon várom.
Kikell a kis chersbuster, 30 másodperc múlva már kifejlett példány, 20 perc múlva meg már meséli a Prednek,hogy "amikor még fiatal voltam..."<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>