5789
-
#3943 hát a wikis oldalon tényleg nem találok sem harrigant, sem danny glovert :D Mindegy, ezt most a fáradtságnak tudom be :D -
#3942 Hát Mike Harrigan! Nem látod?:D -
#3941 Khmm.. kicsoda? :D -
#3940 Jah úgynézki:D Ez tökjóó:D -
#3939 Ha vki még egyszer hülyeségeket linkelget amely által sok felesleges spam lesz, az számítson moderátori fiygelmeztetésre is... Épp elég gáz, hogy késik a trailer, de ha vki ezt még hergeli, ne számítson sok jóra! -
#3938 Hö, Harrigan is back? Cool! :) -
#3937 Ti nem tapasztaltok valami érdekeset a stáblistán a szereplők között?
Cast -
#3936 1-2 hét - fél nap úgy, hogy a film fent van a neten? Nehéz lesz. De majd megkeresem a legutáltabb kritikusaim véleményét. Ha jót irnak a filmről, akkor nem hiszek nekik, ha rosszat akkor meg elhiszem, igy talán kibirom várni -
#3935 Azért, ha 1-2 hetet kell várni a premiertől a mo-i bemutatóig, azt kibírod nem? -
#3934 Üdvözöllek dicső lovag, gyors a netet, gyors az ujjad! -
W B #3933 ez nem az igazi... -
#3932 vágom, én meg lassan kezdem hanyagolni a trailerig a topic olvasását :)
De tény, a HD lesz az igazi, viszont én az első, akár kamerás trailer verzióra is lecsapok, úgy kivagyok már rá éhezve. Csak a filmet tudjam megvárni addig, hogy a moziba beüljek rá, és ne keritsen hatalmában a net korlátlan hatalma! -
#3931 gaul paul logant akartam megtréfálni nyugi:D -
#3930 bahh, most nem csak elolvastam de meg is néztem az általad belinkelted. Mondd csak, te milyen trailert vársz, ha erre megkérdezed hogy az igazi e? Vagy csak megint nem értettem a "viccet", vagy bele sem néztél. -
#3929 Én HD trailert töltöm majd le, az biztos. Teljes képernyőn, max hangerőn, szép kéminőségben. Adjuk meg a módját nem igaz? -
#3928 Ja! Ne szórakozz már légyszi. Épp elég bajunk van, hogy késik a trailer! -
#3927 nem, már a leirásban is ott van hogy fan trailer. Nagyott fog szólni, ha megjelenik nyugi, nem csak a youtubon fogod meglelni. -
#3926 nem hagynád már abba hülyegyerek? Egy törlés után sem kaptál észre, hogy nincs szükségünk a baromságaidra? Tényleg ilyen kretén vagy? -
#3925 Itt a trailer!
És ez legalább az igazi?! -
#3924 -
LSG #3922 Ezekkel maximálisan egyetértek!
-
#3921 én is remálem h,kacsa volt a remake.
nekem mindegy h, hol meg kiket ölnek katonákat vagy civileket meg stb engem úgy is a lények érdekelnek -
#3920 Hát igen, ha ez alien5 lenne akkor talán bevezethetnék a Föld elfoglalását azzal, hogy mit sem foglalkoznak egy elszabadult idegennel vagy 10el , úgyis levadásszák őket, no de a bolytól távol került idegenek képesek királynővé válni, vagy királynő tojást létrehozni, így már más a séma, sőt így az újdonság is be van vezetve.
Amúgy ok Föld vagy világűr a séma nagyjából ugyanaz, idegenek elfoglalnak egy "elzárt" helyet és jönnek a katonák, kissé aliens, bár talán most a lerohanás részt is átélhetjük a néhány városi főszereplővel(no ennyi az izgi benne idáig, mivel mindíg kiváncsi voltam, hogy foglalták el az idegenek a Hadley reménységét:D) -
#3919 A 3-at már régóta szeretnék, de nem akar összejönni, az 1 remake meg kacsa volt, legalábbis erősen remélem, meg aztán értelme se lenne, ha közben meg a régi designnal viszik tovább az AVP-t (mert ugye a remake-ekben újra szokták tervezni az atyaistent is, gondolom, nemcsak Schwarzeneggert szeretnék lecserélni, na nem mintha lenne jelenleg hozzá hasonló kaliberű akciósztár). -
#3918 sheriffalien:D
én azt olvastam h, mivel az avp filmek inkább az alienre koncentrálnak ezért megcsinálják a predator 3 at vagy az 1 remakejét. -
#3917 Szerintem az AVP 2 inkább egy idegeneket is szerepeltető Predator filmnek fogható fel, ebből a szempontból nincs gond azzal, hogy a Földön játszódik és ha minden idegen és ember elhalálozik, akkor nem fog ütközni az Alien filmekkel sem. -
palocfarkas #3916 Szegény Alien-sorozat korcsosulását jó lenne megállítani:
Alien - kiváló: gonosz földönkívülivel összezárva egy űrhajóban, legénység brutálisan lemészárolva - a Dallasos rész még mindig hátborzongató! - magányos nő vajon túléli-e?
Aliens - katonák, fegyverek, sok szörnyike, a túlélés kérdéses. Megvan a válasz arra, hogy honnan vannak a tojások.
Alien 3: Ööööö.... Honnan van a tojás? Logikátlan. Kitalálható, hogy Ripleyben szörnyike lakozik, onnan meg sejthető a végkifejlet. Izgulni max. a rabokért lehet, egyébként kergetőzni izgalmas dolog egy legyőzhetetlen szörnyikével, de ez már volt az első részben. Izgalmas film, de nem több. (Innentől hanyatlik a sorozat)
Alien 4: Mutáns mutáns hátán, Ripley-klón mint Terminátor, felsorolni is fárasztó a logikai bukfenceket..... A mélypont... vagy van lejjebb?
AvP: Van. Még több logikátlanság, amit nem feledtetnek a vizuális trükkök. Kérdés: Ha a szörnykirálynő kibírja a világűrt (Aliens), akkor elviszi-e a tüdőgyulladás az Antarktisz környéki hideg vízben?
AvP 2: Mai kisváros. Hmmm. Hogy lesz ebből Alien 200 év múlva? Nem akarok predalient, cowalient, sheriffalient, chickenalient! Csináljanak egy jó filmet - olllyan borzongatóssssat! -, sok szörnnyel, esendő (hiteles) emberekkel, egy-két csavarral.Tudjunk meg újat a szörnyekről, de ne ellentéteset az eddigiekkel! Állítólag lesz benne valami erőmű. Ugye nem lesz benne valami önmegsemmisítő, ami a végén felrobbant mindent úgy, hogy a főhős(ök) alig tudnak kimenekülni? (Alien, Aliens)
Tuti megnézem, de előre nem akarok "rajongani", Hollywoodtól meg tartok...
-
Darkoo #3915 Azért várd meg a trailert, aztán mondj erről véleményt, én azt mondom -
#3914 NA, elmondom mi nem tetszik nekem ebben az egészben eddig, csak annyi hogy a Földön játszódik. ENNYI ÉS NEM TÖBB, ha nem lesz hiper szuper a film , valami oscar-díjas cucc, akkor még egy ugyanolyan film fog készülni mint az előző:S
Az idegeneknek az űrben, sőőőt idegen bolygókon a helyük az adja meg a hangulatot...bizony. De ha mégis a Földön rohangálnak akkor inkább lenne alien5 ahol elfoglalják az egész bolygót, nem pedig egy várost riogatnak egy hétvégén át:S kb olyan ez mint a rémecskék, de olyan ám!!! -
#3913 én örülök a predaliennek,és mint már egyszer említettem h, ha nem lesz benne akkor is jó lenne de nem lenne az igazi....mármint avp szerintem. -
#3912 Szerintem a predalien nem nagy hülyeség, szívesen megnézném a két fenevad harcát...
Viszont az alienekre kíváncsi leszek nyílt terepen. Meg a kisvárosos jelenetekre is, szal várom má a filmet énis -
Darkoo #3911 Minden Alien film az újításról szól. Így nem pakolhatnak bele ugyanolyan dolgokat egyfolytában, mert a nézőknek ez nem elég manapság.
És lesz benne Predalien, ez már biztos.
Meg kézve vehető plazma ágyú is.
Szóval tökjó! -
LSG #3910 Én sem rajongok túlzottan a predalien szerepeltetésért. Szerintem a sima alien és predator is eladná a filmet. De minnél több infó derül ki annál jobban aggódom, nem értem miért kell kézbe vennie a váll fegyvert is, mikor sokkal jobban tud célozni a sisak segítségével. -
baddeni #3909 Bocsi mindenkitől de remélem NEM lesz olyan idióta hülyeség a filmben mint Predalian ........... szal ennyi.... hajrá trailer !!!!! remélem belehúznak és felrakják nagyon hamar mert már tűkön ülök...... -
#3908 nahát törölve lettem???:( -
W B #3907 vagy Vakondokot. -
Xerxész #3906 Csak gondold meg, amit Darkoo írt, van benne igazság. Aztán gondolj arra, hogy amilyen hülye időjárás manapság van, ősszel is lehet meleg. Egyrészt. Másrészt azt most felejtsd el, hogy a Predator csak nagy melegben jön a Földre. Ez tökéletesen így van...abban az esetben, ha trófeákat jön gyűjteni, tehát vadászatra jön. De a Farkast most leküldik, küldetése van, tehát a nagy meleg leszarva, elsősorban nem a trófeákat fogja gyűjtani, hanem takarítani fog...embert, Alient, Predator hullákat, PredAlient, királynőt és további hibrid lényeket, ha lesznek.
Én sem értek pár dologgal egyet, amint írtam is, de azt mondom, várd meg a trailert, mert lehet, hogy utána madarat lehet majd fogatni veled. -
Darkoo #3905 Nyugodj meg, amiről te beszélsz, azok rémálmaidban fog előjönni csak..
Azért Wolf Predator, mert egyrészt ha majd csinálnak Predator játékokat, eltudják nevezeni.
A film alatt nem fog elhangzani a neve.
A rendezők azért adták ezt a nevet neki, mert a Ponyvaregény egyik híres karaktere The Wolf, aki eltakarította a nyomokat, és itt is takarítani fog a Predacs.
A film eddig abszolúte visszaadja az AVP univerzum sajátosságait. -
#3904 a FOX a góré -.- ők csak rendezők, akik a film munkálatait irnyítják -
#3903 én is arra a "farkas"-névre tettem fel azt a bizonyos hülye kérdést.
meg mi az h, nem tőlük függ mikor kerül a netre?elvégre ök a górék nem?