Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beúszik a szenyvizes csatornákon keresztül a kontinens belselyébe 😊

SLICK
Ezekszerint jó meglátásaim vannak ^^

amúgy lehet a királynõ odaúszik, egyszercsak kiköt a csatornában 😛

Lehetséges verzió a tiéd márcsak azért is, mert az Alien-kultuszból jól felkészültek szerint egy harcos Alien is át tud alakulni királynõvé vagy tojásrakóvá...és ha ehhez hozzávesszük azt, hogy a bratyók azt nyilatkozták, hogy egy új életciklusát mutatják majd be az alieneknek, akkor összeáll a kép: ez lehet mondjuk pont ez a fajta átalakulás.

Aztán lehet, hogy tök más lesz, nem tudom. Lehet, hogy kihúzzák a királynõt az Antarktisz vizébõl. <#vigyor>
SLICK
hát az én véleményem szerint vhogy úgy oldhatnák meg ezt, hogy amikor lezuhan az ûrhajó lesz egy kis -lappangási- idõ míg a hadsereg is értesül a dologról meg hasonlók. Ezalatt az Alienek berendeszkedhetnek és esetleg az egyik át tud alakulni királynõvé... de ez nem feltétlenül lesz így, mivel AVP Galaxyn is csak találgatták, hogy akkor lehet egy királynõ is ha van fészek, de nem feltétlenül kell lennie ha van fészek

mindez az én véleményem tehát ha van benne vmi ellentmondás akkor sry...

AvP Galaxyn írják, hogy lesz egy Alien fészek a csatornákban, onnan fognak jönni az alienek...és ezért mászik majd ott lenn a Predator - ahogy a régebben kiszivárgott képen is láttuk - keresve az alieneket (és gondolom a fészket is).

Arról is írnak az AvP Galaxyn ugyenebben a cikkben, hogy ha fészek lesz, királynõnek is kell lennie...a kérdés az, honnan jön majd a királynõ?
Weyland meghalt az AvP-ben, így a Weyland Iparvállalatok (AvP-ben még így havják a Társaságot) fel fogja venni a Weyland-Yutani Corporations nevet, valószínûleg úgy, hogy Yutani megveszi a céget vagy tualjdonrészt vásárol belõle. Valószínûleg...de ez csak találgatás. Lehet, hogy errõl szó sem lesz az AvP2-ben...de én nagyon örülnék neki, ha a fonalnak ezt a részét is elvarrnák.
SLICK
csak egy Yutani szóval fog bõvülni a neve

bigfoot
tényleg akkor hogy egyesül a két cég ha Lance már meghalt?vagy a cég neve megmaradt?vagy hogy?

JonDavis
Azaz rengeteg lesz a bevétel..

JonDavis
Karácsony és szilveszter között nem bulizik az ember, hanem a rá szakadt szünidõ miatt, inkább moziba fog menni, és megnézi szépen az AvP2-t
Egyébként kedden van december 25-ike, az szerintem egy elõ premier lesz, mert csütörtöktõl és péntektõl szokott lenni igazi széleskörû bemutatója egy filmnek. így tehát ha egész héten vetítik egészen vasárnap éjfélig, egy csomóan eltudnak majd menni megnézni , így rengeteg lesz a premier.
Jó döntés ez.

JonDavis
Ti betudtok lépni az avpuniverzum oldalára,mert nekem nem sikerül..

én valahaol neten láttam egy videót, egy robot dínó volt. csak az volt a poén hogy tökéletesen élethû és mozgékony volt. vagyis elvileg lehet, ha beleveszitek hogy a "társaság" egy sunyi alattomos dög.

Jrex
robotként még nem térhet vissza. a jelenben van!!!!!!!én még nem láttam ember robotot(a fílmeken kívül)

Nincs kizárva, hogy esetleg megjelenhet az AvP2-ben Lance bácsi. De mostmár csak mint robot, szerintem. Ha az elsõ résszel össze akarják kötni a másodikat, akkor emberként semmi esetre sem lehet benne. Meg aztán szerintem az AvP2-ben már nem is rajta lesz a hangsúly, hanem a Társaság másik névadóján, Yutanin.
Ha a tagline (no peace on Earth) szerinted rossz ötlet az idõzítés miatt, akkor maga a film idõzítése is rossz. Merthogy ilyen ultrabrutál filmet bemutatni karácsonykor...merész. Az igaz, hogy nem az 5 éveseknek készült, de így pl. az elsõ hetekben Szilveszter utánig szerintem nem lesz nagyon nagy a bevétel. Mindenki szórakozik, bulizik, ünnepel...nem nagyon mennek majd moziba. Majd utána igen.
Bokafix2
Ez az! Kit érdekel a címe. Csak Lance Henriksen-t hozzák vissza. (Az lesz nehéz) <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

InfectedMann
Amúgy meg ki a f*szt érdekel a címe?
A lényeg, hogy jó legyen a film!
Ha az lenne a címe, hogy UFO WAR akkor már meg sem néznétek? 😄
Amúgy meg örülök, hogy legalább a címmel próbálnak elhatárolódni az elsõ résztõl. Mert ugye a film kezdete még nem biztos, hogy nem az lesz ahogy az elsõ rész véget ért. Mínél jobban távolodnak az elsõ résztõl annál jobb lesz az igazi Alien és Predator fanoknak.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Akkor sem látom értelmét, hogy megkapja az S betût, mert így akkor az AVP1 lehetett volna Aliens vs. Predators. És tudtommal az AVP2-ben sem 1 predacs lesz, csak 1 lesz a fõszereplõ közülük. Persze ez indok, tudom.
Alien vs. Predator 2. nagyon jó lenne, de a címen csak nem veszünk össze. Bár engem nagyon rosszul érintene az S betû; ez van. Én kicsit különc vagyok. XD
rotator
Nem akarok senkit elszontyolítani, de alig 11 nappal a bemutató elõtt debütál a mozikban az I Am Legend címû szuperlátványos sci-fi, úgyhogy a tesóknak NAGYON fel kell kötnie a gatyót, ha durrantani akarnak!

kBagyula
ez az. ;]

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

InfectedMann
Azért lesz Aliens vs. Predator mert ugye több Alien fogunk benne látni és csak egy Predatort és mínél jobban el akarnak távolodni az elõzõ filmtõl.
Igaz az eleje TALÁN úgy fog kezdõdni ahogy az elsõnek vége lett. De ez is csak feltevés ha jól tudom.
A No Peace On Earth szlogen meg egyszerûen fasz 5let. Fõleg, hogy a szeretet ünnepének napján lesz a film premiere. Így a premier ídõpontja és a szlogen teljesen hatásos.
Amúgy meg szerintem várjuk meg míg tényleg hivatalos lesz a cím, addig értelmetlen azon vitázni, hogy miért kell az Alien -hez még az S betû is.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Jrex
aminek látszik.

ez mi?

Jó, van benne valami, amit írsz, de akkor is idétlen szerintem, hogy gyakorlatilag kétszer leírják a címben ugyanazt. Akkor legyen valami ilyesmi a cím, hogy: Aliens vs. Predator: Battlefield On Earth vagy mittudomén. A hangsúly most azon van, hogy a kettõspont után ne ugyanaz legyen...na mindegy.

Ettõl még jó lesz a film, én tudom. <#vigyor>
Jahh okés, hát dobd meg egy mailel, hogy mi van vele.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Na jó, persze, hogy többen vannak... 😄
A pokemonok is sokan vannak /rengetegen 😄/, mégsem többesszámú a Pokemon cím. XD
Jrex
na mind1ki mûtik az alient.ezt nézzétek meg.

Jrex
az alien folytatása azért aliens mert ott többen vannak,pl az alien3 ban csak 1 van,meg az avp borítón nekem oldalt az van írva aliens vs predator,az elejére meg az h, alien vs predator.

Jrex
csak azért kérdeztem,mert mondtam valakinek aki csak az alient szereti h, jöjjön fel és nem tom h, fel jött-e.

Nem látom szükségszerûségét az S betûnek. Alien csak 1 filmnél volt többesszámú - az az ötlet se tetszik :roll: - Predator pedig sehol. A könyvek és a játékok címében aliens szó szerepel, de az AVP2 a jelen idejû Földön játszódik.
SLICK
a játék is Aliens vs. Predator (A predatort nem teszik többes számba mivel leginkább egyedüli vadász) nekem semmi bajom az Aliensel

SLICK
Kicsit visszafogottabban....

Nekem nem tetszik az Aliens-es ötlet. Már eleve azt sem értettem, hogy az Alien folytatása miért Aliens. Lehetett volna Alien 2. - The aliens. Az AVP2 valamelyest folytatja az AVP1-et, de megkavarják a címet. Nem értem, minek többesszámozni. Ráadásul csak az alien szót. Bár elvileg a predacsok közül 1 darab lesz a fõszereplõ, így valamelyest érthetõ. De akkor az AVP1 lehetett volna Aliens vs. Predators, és bele is õrültem volna a sok S betûbe.
Ezért még nem, maksz 1-2 bünti pontot.
Szóval kirõl, vagy mirõl van szó?😛

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

JonDavis
Vigyáz hogy fogalmazol ,mert kaphatsz egy bann-t káronkodásért<#whatever><#rolleyes>

Hehh, mi a faszom? Ki a pöcs az az ugrai, vagy mi a szar az? Nem tudom mirõl vakerálsz...

JonDavis
Ha azt nézzük kellõen kreatívak.MIért is?
Colin számtalanszor mondta, hogy a film megtekintése alatt leginkább az ALiens film és a Predator film jut majd eszünkbe, és ugye recézett fejû Alienses idegenek fognak mászkálni a filmbe.
Így ebbõl adódóan nagyon jó a cím: ALiens vs Predator

Hát nem tudom, én bíztam a rendezõk kreativitásában, azt hittem, esetleg valami jobb címet adnak neki. Nekem nem nagyon jön be már csak azért sem, mert egy betû kivételével gyakorlatilag szóismétlés az egész. Minek kétszer szerepeltetni a címben azt, hogy Alien vs. Predator? Hát ennyit a kreativitásról...
Survival Of The Fittest nekem jobban bejött.
Mindegy, úgysem a cím határozza meg a filmet.
rotator
Jaj, már... 😊 Akkor még számíthatunk minimum egy Alien vs. Predators és egy Aliens vs. Predators folytatásra. <#vigyor>

tetszik a honlapjuk, aranyos a design
JonDavis
A rendezõk saját vizuál effekt cégének a holnapján van egy kis infó a filmrõl. De a címe az érdekes
AVP2: Aliens vs Predator
hydraulx

Ez már a végleges cím szerintem.
Lehet átírni erre a topikot. Aliens vs Predator ! Ez így nagyon jól hangzik<#vigyor2><#taps>

Jrex
és alatta valami halk zene.

Jrex
sztem az elsõ elõzetesbe nem nagyon mutatnak majd alient,esetleg amit eddig a képeken láttunk,a predet és pár szereplõt,aztán kiírják h, avp2 és robbanások,hörgések fognak hallatszani.

Jrex
te nem Ugrai vagy véletlenül?<#conf>

Thanks indot!<#wave>
Majd talán, annyira nem érdekel azért ez a film, sokkal inkább AvP2!<#eljen><#hawaii>

JonDavis
A végét csak azért szúrták el,Spoiler!

mert túlélte a fiatal srác

Csak ez zavart benne, tisztában voltam hogyan fog végetérni a film.

JonDavis
War of The Worlds azaz Világok Harca
Rendezte: Steven Spilberg
Fõszereplõ :TOm Cruise
2005 egyik leglátványosabb és legismertebb filmje volt. A földönkívüli inváziót mutatta be a Földön egy család szemszögébõl. Míg a Függetlenség Napja a globális problémát feszegette, addig itt a kis család kálváriája mutatja be egy világméretû konfliktus közepette.
Mellesleg egy nagyon jó film, bár a végét elszúrták, Persze aki olvasta az eredeti regényt, és látta ak orábbi filmváltozatot, az megérti és elfogadja ezt a befejezést.
Aki meg nem hallott a háttérinfókról, annak nem tetszett a film. Milyen kár, pedig jó hangulata van.

Na szóval kár hogy nem hallottál felõle, majd pótold hiányosságod<#wave><#wink>

War of the Worlds az mi? :S

Megint nincs film cím, csak Alien vs. Predator 2.
Ismét változott, vagy mi? :S
Mellesleg nem rétem, miért nincs többes szám Alieneknél, de ennyi erõvel lehetne Predatoréknál is.
Tehát:
- Aliens vs. Predator 2

vagy:
- Aliens vs. Predators 2

Bár ebben az esetben a Predators kissé furcsán, vagy hülyén hangzik, nah mindegy, csak megjegyeztem egy régóta számomra fent lévõ kis problémát.

rotator
Csak az elsõ negyedórából szeretnék látni dolgokat, mint a War of the Worlds esetében, no spoiler plz!