Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy lehet a királynõ odaúszik, egyszercsak kiköt a csatornában 😛
Aztán lehet, hogy tök más lesz, nem tudom. Lehet, hogy kihúzzák a királynõt az Antarktisz vizébõl. <#vigyor>#vigyor>
mindez az én véleményem tehát ha van benne vmi ellentmondás akkor sry...
Arról is írnak az AvP Galaxyn ugyenebben a cikkben, hogy ha fészek lesz, királynõnek is kell lennie...a kérdés az, honnan jön majd a királynõ?
Egyébként kedden van december 25-ike, az szerintem egy elõ premier lesz, mert csütörtöktõl és péntektõl szokott lenni igazi széleskörû bemutatója egy filmnek. így tehát ha egész héten vetítik egészen vasárnap éjfélig, egy csomóan eltudnak majd menni megnézni , így rengeteg lesz a premier.
Jó döntés ez.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A lényeg, hogy jó legyen a film!
Ha az lenne a címe, hogy UFO WAR akkor már meg sem néznétek? 😄
Amúgy meg örülök, hogy legalább a címmel próbálnak elhatárolódni az elsõ résztõl. Mert ugye a film kezdete még nem biztos, hogy nem az lesz ahogy az elsõ rész véget ért. Mínél jobban távolodnak az elsõ résztõl annál jobb lesz az igazi Alien és Predator fanoknak.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Alien vs. Predator 2. nagyon jó lenne, de a címen csak nem veszünk össze. Bár engem nagyon rosszul érintene az S betû; ez van. Én kicsit különc vagyok. XD
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Igaz az eleje TALÁN úgy fog kezdõdni ahogy az elsõnek vége lett. De ez is csak feltevés ha jól tudom.
A No Peace On Earth szlogen meg egyszerûen fasz 5let. Fõleg, hogy a szeretet ünnepének napján lesz a film premiere. Így a premier ídõpontja és a szlogen teljesen hatásos.
Amúgy meg szerintem várjuk meg míg tényleg hivatalos lesz a cím, addig értelmetlen azon vitázni, hogy miért kell az Alien -hez még az S betû is.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ettõl még jó lesz a film, én tudom. <#vigyor>#vigyor>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A pokemonok is sokan vannak /rengetegen 😄/, mégsem többesszámú a Pokemon cím. XD
Szóval kirõl, vagy mirõl van szó?😛
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Colin számtalanszor mondta, hogy a film megtekintése alatt leginkább az ALiens film és a Predator film jut majd eszünkbe, és ugye recézett fejû Alienses idegenek fognak mászkálni a filmbe.
Így ebbõl adódóan nagyon jó a cím: ALiens vs Predator
Survival Of The Fittest nekem jobban bejött.
Mindegy, úgysem a cím határozza meg a filmet.
AVP2: Aliens vs Predator
hydraulx
Ez már a végleges cím szerintem.
Lehet átírni erre a topikot. Aliens vs Predator ! Ez így nagyon jól hangzik<#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
Majd talán, annyira nem érdekel azért ez a film, sokkal inkább AvP2!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
mert túlélte a fiatal srác
Csak ez zavart benne, tisztában voltam hogyan fog végetérni a film.
Rendezte: Steven Spilberg
Fõszereplõ :TOm Cruise
2005 egyik leglátványosabb és legismertebb filmje volt. A földönkívüli inváziót mutatta be a Földön egy család szemszögébõl. Míg a Függetlenség Napja a globális problémát feszegette, addig itt a kis család kálváriája mutatja be egy világméretû konfliktus közepette.
Mellesleg egy nagyon jó film, bár a végét elszúrták, Persze aki olvasta az eredeti regényt, és látta ak orábbi filmváltozatot, az megérti és elfogadja ezt a befejezést.
Aki meg nem hallott a háttérinfókról, annak nem tetszett a film. Milyen kár, pedig jó hangulata van.
Na szóval kár hogy nem hallottál felõle, majd pótold hiányosságod<#wave>#wave><#wink>#wink>
Ismét változott, vagy mi? :S
Mellesleg nem rétem, miért nincs többes szám Alieneknél, de ennyi erõvel lehetne Predatoréknál is.
Tehát:
- Aliens vs. Predator 2
vagy:
- Aliens vs. Predators 2
Bár ebben az esetben a Predators kissé furcsán, vagy hülyén hangzik, nah mindegy, csak megjegyeztem egy régóta számomra fent lévõ kis problémát.