5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• matrix666
    Még sose vártam ennyira trailert...A Fox ért hozzá, hogyan keltse fel az érdeklődést egy film iránt. Hmm ez nem is rossz taktika, mégha mi rossznak is érezzük.
    Mindenesetre a hatás érződik,szerte a galaxisban mindenki AvP 2 trailert akar látni.
  • Kmarha
    akkor hát ne kérdezt tőlünk :D Majd lesz meglepetés amikor mindenki linkelgeti itten, meg rakja be a képeket belőle :P
  • matrix666
    Eddig is úgy tudtátok a dátumokat, de sose találtátok el:P LoL:D
    Ezek után még bízzak a bannerba?:D
  • Kmarha
    ha tudnánk a dátumot, hidd el ott lenne kint a bannerban.
  • matrix666
    Valaki mondjom már egy konkrét dátumot, mikor jön a traier. Hát nem igaz, hogy ennyit szöszmötölnek vele.
  • LSG
    Ha csak ennyi a hibrid akkor nem lesz gond! :)
  • Jrex
    a képek alapján a fejükön kívül nem sok változás van a hibrideken(gondolom az a rácsosfejű hibrid itt a képen)
  • LSG
    Azért nem értem ezekre a hibrid alienekre miért van szükség? Anélkül nem tudnának új dolgokat kitalálni? Már maga a tény, hogy a földön játszódik is újdonság, akkor ezekre tényleg mi szükség. Egy igazi "sima" alien predi összecsapást is zseniálisan el lehet készíteni. Nem értem mi szükség ezekre.
    Megmondom őszintén, hogy egyre aggasztóbb hírek jönnek. :(

Bár a hibrid alienek miatti aggódásért valszeg az Alien4 a felelős!
    De sherifalient én sem szeretnék látni! :))))
  • rotator
    Talán összehasonlítják a letöltések számát és amelyiket többen nézték meg, olyanra vágják meg a filmet. Ebben az esetben kénytelen lennék scriptesen megpörgetni az egyiket. :)
  • gabe paul logan
    A 18 éven aluli trailernek mi értelme van ha a film 18 éven felüli???
    Talán hogy napközben is mehessen a tvében ne csak 10 után?
  • SLICK
    spoilerekre vigyázom majd... én tuti moziban még a premierre elemgyek! Én úgy gondolom, hoyg ez az a film ami telejs mértékben megérdemli azt h moziban premier bemutatón nézhessem meg O.O
  • Darkoo
    Én is! Szeretném nagyon moziba látni előszőr és meglepődni a nagy meglepetéseken, amik várhatóak a filmbe, csak nehogy én is úgy járjak mint Kmarha, aki letölti netről a filmet.
    Csak majd óvatosan a spoilerekkel.
  • SLICK
    Már kezdek bezsongni! Egyszerűen kegyetlen film lesz! ^.^
    Csak kár kimaradt a disk a fegyver arzenálból... :S Na mindegy.
  • Darkoo
    Jövőhéten két trailer is érkezik!
    Bővebben az avpuniverzumon.
  • Jrex
    akkor nem hosszú ideig fog tartani a csipszevés
  • W B
    akkor téli álomra szenderedhetünk :)
  • rotator
    Remélem, magával a filmmel is legalább annyit fognak tökölni, mint az előzetessel. :)
  • Xerxész
    Ne ökörködjetek már, hogy benne lesz Danny Boy, mint Harrigan! Habár az AvP Galaxy fórumán is felvetődött egy topic ezzel kapcsolatban. Találgatnak, hogy mi lehet a nagy meglepetés a filmben. És többen voksoltak arra, hogy Arnold vagy Danny Boy egy rövidke jelenet erejéig visszatér a filmbe.

Amúgy hírek Colintól:
    A rendezők holnap fognak megnézni két új verziót a trailerből (gondolom az egyik a lájtosabb, a másik a véresebb), szóval bizonytalan, hogy mikor lesz trailer. Én a jövő hét elejére tippelném, de nincs teljesen kizárva az sem, hogy hétvégén fennlesz a neten. Valamint olyasmit is hallani, hogy a hivatalos oldal is közel készen van, habár Colin azt mondta, ő nem látta az oldalt, mert el volt foglalva a rendezéssel. Szóval, elméletileg az oldal is a napokban elérhető lehet. Ja és lesz egy párfajta hibrid Alien is.

Csigalom-nyugavér, nemsokára lehet chipset zabálni a trailer alatt.
  • Jrex
    azért mert már lassan kifogynak az ötletekből.ezért is csinálnak meg egyre több olyan fílmet ami eredetileg képregény volt.....
    egyébként nekem nincs meg a p1
  • Darkoo
    A trailer előtt fokozom a hangulatot. Megnézem az Alien-t és Alienst, hisz e film látványa és hangulata e két filmet tükrözi majd, így felesleges az Alien 3-ra időt pocsékolnom:D , nameg megnézem a Predator 1-2 a hétvégén én is:D
  • baddeni
    Jöhetne már az a trailer!!!!!!! már újranéztem a Predator 1-et 2x a Predator 2-t 3x az AvsP-t csak 1x mert szerintem elég gyengu lett :C :C :C sokáig a P1 volt a nyerő nálam de most a P2 valamiért jobban bejön mintha mozgalmasabb lenne és még 20+ nézés után is izgalmas és úgy odaszegez a székez h mozdulni sem bírok hihetetlen hogy beletekerni se bírok...... remélem az AvsP2 is ilyen lesz de sajnos manapság vmi félrecsúszott Hollywood-ban mert nagyon kevés ilyen filmet csinálnak DE a remény hal meg utoljára :D :D :D
  • JonDavis
    Ip cím alapján miből következteted ki ,hogy én voltam?
    Talán hacker vagy?
  • Jrex
    én szeretem a jrassic parkot:)
  • Kmarha
    szóval csak davis kifinomult "vicce" volt.. legalább ötletesebb mint egy kép.

A Fox minden új filmjére ezt mondja Davis, nem is mondhatna mást. Egyébbként kötve hiszem hogy egy AvP lesz minden idők legjobb filmje. A dij különben is szubjektiv, de ilyen kategóriára egyértelműen képtelenség, és képtelenség volt/lesz ráhúzni. Max belül te úgy érezheted.
  • JonDavis
    Talán ez lesz minden idők legjobb filmje?
    Azt olvastam,hogy a Fox évek óta nem látott ennyire jó filmet.

Talán nemcsak Uwe Boll filmeket kellett volna nézniük

Nahjo ez gonosz volt...
  • rotator
    Azért jól elvagytok itt a Wikis oldal szerkesztgetésével. :) Még szerencse, hogy minden változtatás nyomonkövethető, ip-vel, miegymással.
  • gabe paul logan
    ÉS mind1 hogy meghal-e valamelyik fő színész, majd klónozzák mint ripleyt és akkor már szegény svárcit, meg dennit se látjuk szívesen többet:S
  • JonDavis
    Hát tudod, ha Rambo 60 évesen akciózik és Mclane is lassan a nyugdíjasok korát tapossa, akkor Harrigan is simán megküzdhet mégegyszer a Predatorral.
    Most Swarci papa nem ér rá, a politika jobban izgatja:DD
  • Kmarha
    végül is még csak 61 éves, irhatná nyugodtan a dögöket :D de a 3. részben, a könyvben legalábbis (nem tudom mennyire hivatalos) ő a főszereplő, és biza nagyon megsinyleli azt a bulit, nem hiszem hogy még egyszer ugrálnia kéne a férgek között :)
  • JonDavis
    A trailer lehet csak jövőhéten jön. Van egy olyan sejtésem. A rendezők nem tudnak pontos dátumot adni, ha a héten jönne ki az előzetes, már rég csacsogtak volna, hogy megnyugodjanak a kedélyek.
    Ebből is csak jövőhéten lesz valami..
  • Kmarha
    nem nem az a bajom.. az csak az egyik része amin kiakadtam. Olyan ez mikor egy újreg megnyitja a topicját X néven, Y leirással. Bezárják, mivel ez a téma máshova is belefér, de ő megnyitja valamiért újra X néven Y leirással, hogy ő azért is ezt akarja itt láttni.

Reakció azért nem volt, mert azt is törölték, de most direkt benthagyták a kedvedért, de látod, abból meg spam party lett. Bocs, hogy belefásultnak tününk, de unalmas ez a "poén" már nagyon, ráadásul a linked még csak poénnak sem volt mondható. Ez inkább idegesítés, a poént én valahogy máshogy értelmezem, de a forumgazda is. Gondolom túl fogod ezt élni!
  • JonDavis
    Kitudja. De azért örültem volna ha felbukkan egy rövidke jelenet erejéig a jó öreg Harrigan hadnagy, hogy aztán beszóljon : " A picsába már megint ez az ocsmány féreg bassa el a napomat!:DDD
  • gabe paul logan
    Szóval neked valójában aza gond hogy ugyanazzal a szöveggel írtam be amúgy meg az 1.re nem emlékeztem h sikerülte fáradt voltam és mikor legközelebb jöttem semmi reakció nem volt , ennyi, kár hogy ilyen befásult , megkeseredett emberek itt egyesek hogy a poént nem értik...remélem én nem leszek ilyen...na mikor is..hmmm 4 év múlva
  • Kmarha
    tömeges (jelenleg 2 személyt érintő) hallucináció? :DDDDDD Nem lehet hogy csak láttni akartátok a nevét valamelyik másik névben? :)
  • JonDavis
    Előbb még ott volt, rotator is látta. Most már nem látom. Ez paranoid avp paraid skizofrénikus tünet, mert késik a trailer valószínűleg
  • Kmarha
    most komolyan, hol látod Glovert vagy Harrigen nevét, mert akárhogy nézem, nem találom! :)
  • Kmarha
    akkor probálj meg kérlek gondolkodni. Ugyan ezt, ugyan ezzel a szöveggel belinkelted. Az oldal adminja, vagy a forum házigazdája, úgy gondolta, hogy ez nem ide való.

Te meg vállat vonsz, semmivel és senkivel sem törödve, és képes vagy úgyanazt visszailleszteni ide? Ezek után nehogy már megjátszd a mártirt nekünk! Uram isten, talán gondolkodni is kéne néha, nem? Szerinted csak poénból törölték eddig is? Elfogadod a szabályokat, vagy nem. Utóbbi esetben meg viszlát! Ilyen egyszerű, még a Nagybetűs Életben is, akkor miért ilyen nehéz alkalmazkodni az interneten?
  • gabe paul logan
    Mert az kaland film volt, semmi vér vagy ilyesmi , senkit nem láttunk igazán meghalni, amolyan Jurassic park volt, bezony.
  • JonDavis
    Örülnétek ha az emberek megint aprítanák az Alieneket durva lőfegyeverekkel, mint az Aliensben.
    Sajnos az első AVP filmbe hiába voltak az embereknek fegyverei, xart se értek vele, egyet se lőttek le..
  • gabe paul logan
    uram Isten, mintha a suliban lennék és a tanáraimat hallanám, lazítsatok már...
    ...:O vagy lehet hogy pont önök azok??? mostmá úgyis mind1XD