5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Rykov
    Jól jártál. Nagyon... furcsa.
  • rotator
    Ezen én is borultam. :) Ja, van már nem túl megbízható forrásból trailerleírás, én inkább nem olvastam el.
  • Rykov
    "A film sok rajongó örömére végre a földhöz köti a galaxis két legkultikusabb figuráját"

Sok rajongó örömére, de nem mindenkiére...
  • Jrex
    szörnyhangok...csak úgy
  • JonDavis
    SLICK: átírod akkor a topik címét? Nyugi, szerintem most már többet nem kell átírni. Ez a végleges cím
  • JonDavis

Új cím alatt a rég várt összecsapás!
    [MoziNet] Bár a 20th Century Fox eddig még sem egy rövidke trailer-t, sem pedig egy teaser plakátot nem hozott nyilvánosságra az új Alien vs. Predator kapcsán, de azt már biztosan lehet tudni, hogy mi lesz a folytatás címe. A Strause testvérek rendezésében készülő sci-fi egy elég érdekes és sokat sejtető titulust kapott: Aliens vs. Predator Requiem. A film sok rajongó örömére végre a földhöz köti a galaxis két legkultikusabb figuráját: az Alien és a Ragadozó egy coloradói városban csap össze egymással. A Shane Salerno (Shaft, Armageddon) forgatókönyvén alapuló produkció sokak örömére pont karácsony napján kerül a mozikba, a mozihoz tartozó website-ot a stúdió augusztus 3-án regisztráltatta, így ott hamarosan első kézből nyomon lehet kísérni a fejleményeket.
  • Rykov
    Akkor azt az Óriáskullancsos xyz kategóriás filmet tudom még említeni. Címét nem tudom.
  • Jrex
    nem ismerem ezt a filmet,de utánna néztem,de az nem erdőben játszódik,hanem hegyekben.
  • Rykov
    Nem a Vészkód - a Rubicon összeesküvés című ZS kategóriás, ultrafoch marhaság volt?
  • Jrex
    ma láttam egy olyan filmet(csak egy részét)és nem tom a címét,de a szörnyeket ami benne voltak,össze vissza lopkodták.predator feje volt,csak nem volt haja,és mintája,még a csápjai is megvoltak ott a szájánál,csak a felsők nagyon kicsik,nem volt ruhája,fegyvere,mert állat volt,csontos farokkal mint az aliennek,csak nem colt a végén fullánk,és négy lábon ment,emberekre támadt,és zöld volt.Már csak a belső állkapocs hiányzott meg a hosszú fej és predalien lett volna,komolyan....ja és olyan kis arctámadó szerű lények is voltak benne,csak feketék,kissebbek és vérszívók,nem tom mik voltak.
    a film végét láttam csak,de a helikopteren nagyon látszott,olyan volt mint egy pc játékban...ha valaki tudja a címét az megmondhatja(bár ebből elég nehéz rájönni)
  • rotator
    Ha mákunk van, a héten lesz előzetes, ma végre átadták mixelésre és sokszorosításra az anyagot a tesók. :)
  • Xerxész
    Én sem értem. Nem baj, majd jót csalódnak.
    Szerintem (ahogy én a jó magyar címadókat ismerem) követni fogják a hagyományokat és ha már az első résznek a Halál a Ragadozó ellen címet adták, szerintem elég valószínű, hogy ugyanez lesz a 2-nek is a címe, csak a végén egy kettessel.
    Egyébként az lenne korrekt, amit írtál...mivel az a (hivatalos?) címe a filmnek.
  • matrix666
    Szerintem meg csak simán Aliens vs Predator: Rekviem lesz. Ez a legjobb, nem kell már erőltetni a Halál szót bele igazán..
  • matrix666
    Nem értem egyesek miért gondolják azt, hogy vígjáték lesz...
  • Xerxész
    Szerintem meg 2 lehetséges magyar cím jöhet számításba:

A Halál a Ragadozó ellen 2.
    AvP2: Rekviem.

Ezek még normálisabbak.

Gabe Paul Logan: Amit Gina Holden nyilatkozott, hogy "mókás helyzetek" lesznek, nem szó szerint értette. Iróniával teli szavak voltak ezek, természetesen félelmetes szituációkat kell érteni alatta.
  • rotator
    Ez durván ütős!
  • W B
    Zöldség a ragadozó ellen :)
  • Darkoo
    Hmm zöldégköret
  • W B
    loli
    az AvP3 Idegennyei :)
  • Darkoo
    Rekviem egy halálért és ragadozóért
  • W B
    temetés
  • Darkoo
    Az biztos, hogy nagy gondban lesznek a magyar címadók, egyrészt:
    Aliens- elve többes számba van, tehát nem adhatják neki a Halálok nevet, max Idegenek válaszhatják:D
    Aztán ott a Requiem név, azzal is kezdeniük kell valamit..

Jelen pilllanatban tippem sincs, mit adhatnak neki magyar címnek
  • rotator
    Hát az "A Halál a Ragadozó ellen" önmagában is eléggé gyászos cím. Szerintem simán meghagyják a Rekviemet utánabiggyeszve.
  • SLICK
    A Requiem egy álomért filmnél sem fordították le a Requiem-et...
  • gabe paul logan
    amugyis valami idiota cime lenne mo-on, avp: halál a ragadozó ellen, 2. menet...vagy valami baromság...de így mi lesz?? bolygo neve: halál, feltámad a halál, ???....gyászmise segítsünk a magyar embereknek akik elnevezik a filmet:D
  • Rykov
    Infectedmann: Asszem a lényeget szépen leírtad.

Rotator: Igen, élek a gyanúval. Legalább valami értelmesebb alcím lenne.
  • InfectedMann
    Te miről beszélsz?
    Nézd meg hány AVP könyv, képregény meg játék van.
    Milyen FOX -ról beszélsz?
    A FOX előtt már páran összeresztették a két lényt.
    Hagyjuk már ezt a Fox fikázást. Tököm televan már a sok nyivákoló pöccsel. Ha nem tetszik nem kell róla írni és olvasni.
  • Darkoo
    Nem a címen fog múlni a film minősége, elhiheted nekem...
  • rotator
    Ahogy ezt nagyon helyesen meg is jegyezték a fórumon, ez ilyen A kategóriásnak titulált B akciófilmek második részéhez illő címecske, mint a Resident Evil: Apocalypse vagy az Underworld: Evolution.
  • Jrex
    gyászmise?
  • Rykov
    Ez aztán a nagyszerű cím...
  • Darkoo
    Az avpgalaxy.net legujabb híre szerint új címe van a filmünknek kérem szépen.
    Aliens vs Predator Requiem
  • Rykov
    A pincérnővel már tényleg minden adott egy nagyszerű B múvíhoz.
  • rotator
    Meglátjuk azokat a poénokat...
  • gabe paul logan
    " Gina: Carry Adamset játszom, aki egy Ezredes felesége a városban, ugyanakkor egy pincérnő, és ugynevezett "All American Girl". Néhány őrült helyzetbe fogok ezért kerülni, ami nagyon mókás lesz "

DE JÓ , ezek szerint lesznek erőltetett poénok a az "év legfélelmetesebb, legburtálisabb filmjében"??? alig várom, lehet h adam sandler is benne van
  • Rykov
    Olvastam, és megis van mindkettő, de sajnos számomra ront az élményen, hogy kevés köze van a képregényhez, amiből a történet ered. Steve Perry viszont hivatalos úton írta művét, szóval az eredeti sztori van benne a Prédában.
  • Rykov
    Damien Forrestal féle történet sajnos egy nagy lopás. Steve Perry regénye egy az egybena képregény nyomát követi, Damiené viszont alig nagy vonalakban követi az eredeti sztorit, szóval én a Prédát ajánlom.
  • rotator
    Damien Forrestal nem létezik. :) A könyvet egy honfitársunk írta, ha érdekel a neve, akkor nézd meg, ki "fordította". Akkoriban, a 90-es évek elején, még gyerekcipőben járt a szerzői jogi szabályozás, így számos Valhalla (Walhalla) Páholyos könyv ezzel a technikával jött ki. Érdekes egyébként, de nekem kivétel nélkül jobban tetszettek, mint a valódi külföldi szerzők írásai, persze akkor erről a turpisságról még nem tudtam.
  • MarkBlade
    Ajánlom figyelmedbe Damien Forrestal -Kelepce- és -Túlélök- c. könyvét.
    Ez a klasszikus..A legjobb AvP könyv amit valaha olvastam.. Ráadásul ugyanaz mint a préda.. csak két köttetben és jobb.. innen lopta Perry vagy tőle lopta Damien nem tudom /a fent kettő elöbb jelent meg/ de ez a jobbik verzió.. ha az tetszett ezt feltétlenül olvasd el..
  • W B
    most te tényleg fogyi vagy? mert ha nem, nem kérdeznél ilyet.