5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Jrex
    nekem is tetszettek.
    W.B. :nem predator űrhajó fog lezuhanni.
  • baddeni
    Igen ezt én is észrevettem már h vmi zavar benne de nem vészes.... Szerintem az AvP 1 rész az alienek terén nyújtotta a legjobbat azok a bestiál teljesen jók voltak és királynő megalkotása előtt le a kalapom mert az remekmű lett a mérete a mozgása meg minden lehet nem volt vmi jó a film story stb de az alienek azok 10/10 esek voltak számomra ezért érzem úgy hogy ezen ha változtatnak akkor csak rontani fognak a helyzeten de NE legyen igazam...........
  • gabe paul logan
    nekem speciel ez a csőrős alien sem teccik itt a bannerban
  • Rykov
    Pedig ez így fog kinézni...
  • W B
    akkor mázli. már megiedtem. ez tényleg nem stimmelt volna benne.

amúgy, az AvP ugyan abban a világban játszódik.
    amúgy valami olyasmit olvastam, hogy az idegen tehnológiáknak hála sikerült kijutnunk az űrbe, aztán már magunktól is ment a tovább fejlesztés... mgyarán ha lesz Predátor ürhajó mi lezuhant (HA) akkor az AvP3 már jövőben fog játszódni...
  • rotator
    Nem szerepel benne Winona Ryder.
  • rotator
    Az Alien szériát ott rontották el, hogy görcsösen ragaszkodtak a Ripley karakterhez. Még a halálból is visszahozták, amit eddig a Dallason kívül nem sok helyen mertek megjátszani. :)) El kéne már felejteni Weaver kisasszonyt (öreglányt) és új alapokra fektetni az egészet. Bár végülis az AVP is egy ilyen új alap.
  • W B
    Az a lényeg hogy lesz Predelien! az első részben a WY "keletkezése" és a predátor kultúra egyrésza volt a lényeg. Most is a WY ahogy hozzá jön a Y. és a Predeilen.

amúgy van egy hülye érzésem:
    egyik régebi képen egy tárgyaló terem volt ahol egy fekete haju nő volt. számomra tisztára hasonlított az Alien4ben lévő Android nőre...
  • baddeni
    Annyira bejön ez az univerzum (Alien , Predator) és véleményem szerint az Alienről már nem fognak több bőrt lehúzni sajnos vagy nem sajnos ezt most nem is tudom eldönteni mert ha olyan irányba menne mint az a gagyi 4-es rész , hogy AvP -vel szembeni elvárásaim nagyok és a félelmem is mert ha ez is bukta lesz mint pl az Alien 4 akkor amellett hogy összetöri a szívem soha nem lesz ennek sem folytatása........ szal mindent bele AvP
  • Jrex
    én személyszerit a predalient vártam a legjobban a 2.résztől,mióta láttam az avp1.részét.
    csak remélem nem úgy néz ki a szája ahogy kilátom aképen.
  • gabe paul logan
    nem merik a trailert megmutatni mert akkora sz*r az egész film...
    vagy csak próbálják izgalmasra vágni
  • baddeni
    Bocsi mindenkitől akit megbántottam de amint látszik a 100ak vagy 1000ek mellet elég sokan vannak akik értik miről beszélek a Predalian kapcsán szal a "mindenki azt várja h legyen Predalian" az enyhe túlzás...... sajnos az ilyen újításkooal sok nagyon jó filmet rontottak már el és szerintem nem kell ekkora újításokkat csinálni ahhoz hogy újszerű izgalmas filmet hozzanak össze......

ÉN IS TRAILERT AKAROK!!! Predalient pedig nem !!!!!! ENNYI.
  • kBagyula #4171
    trélert akarok!
  • LSG
    Én is tartok kicsit ettől a predalientől. Bár bevallom, hogy erősen köze van hozzá a lentebb említett alien 4ben megjelent új lénynek. Attól nagyon rosszul voltam. Egyébként ezt a képet sem értem. Most ha jól látom, a predit ott átdöfte egy alien farka, vagy a predalien döfte át(bár akkor elég hülye szögben). Miért kell a végkifejletet felrakni?
  • rotator
    Nem tudom, az a predalien mennyire fog előkerülni, mivel Colin cáfolta a minap, hogy az AVP végi űrhajó lezuhanna a Földre, vagy hogy egyáltalán bármilyen Predator űrhajó becsapódna...
  • gabe paul logan
    :D nemis láccik, csak alakokat lehet kivenni

amugy meg baddeni, nem biztos hogy úgy lesz predalien mint az 1....nos aza predalien lesz, de azért még anderson felel, vagyis a forgatókönyvíró, amúgy meg mérne születhetne predalien egy ilyen világban? ugyanúgy elkapják a predit és elviszik a fészekbe és a többit tudjátok, amúgy meg kötekedhetnél h az emberekből mé kell ki alien mé nem szorítják össze a fogukat, vagy mé nem nyelik le a nyelvüket...vagy mé pont a humanoid koponyára van méretezve az arctámadó , ha csak elefántok lennének a földön szopnának az idegenek.
  • Rykov
    Pedig ha így fog kinézni a predalien, akkor nekem se tetszik.
  • rotator
    :D
    Én se vagyok annyira oda a predalienért, de végülis egy logikus faj ebben a világban, csak nehogy valami terminátorszerű, majdnem megölhetetlen lény kerekedjen ki belőle, aki még a Naprendszer ütközését az Andromédával is túlélné... Hát nyilván nem az lesz, mert akkor nem lenne értelme a többi filmnek, de azért csak bánjanak csínján ezekkel az alien mixekkel, mert a végén tényleg legagyizzák az egészet.
  • SLICK
    az AvP világában szinte alap egy ilyen "gyilkológép" És léygszives e mondj hülyeségeket, én személy szerint nagyon vártam már egy predalient. Lehet h neked szar de több 100 vagy akár töb 100 ezer embernek bejön az újítás! Én is elítélek egy-két új dolgot de nem lehet mindig csak egy alien fajhoz ragaszkodni.
  • W B
    Hé fiuk! HOgy végezük ki baddeni-t? mert ilyen valaki nem lehet! Mindenki azt várja hogy legyen Predalien, és te ide jösz ugatni, hogy szar.
    ez olyan mint újpest szurkolók közé bekerül egy más mien. ez e más mien te vagy itt!
  • baddeni
    Előre is bocsi..... Rohadjanak meg!!!! miért cseszik el a filmet Predaliennel MIÉRT????????? nem értem ekkora badarságot hogy tehetnek mi jöhet még bírkaalien micimackóalian ...... de most komolyan az alianek élő gazdatestben növekednek nehogy már 1 predi ne szúrja ki h van benne 1 , és a prediknek ez a legnagyobb szégyen ha 1 alien tojást rak beléjük (könyvben volt)...... hihetetlen megcsúfolása ez a Predinek bár ettől még nagyon várom a filmet de félek olyan lesz mint az Alien 4 emberkeverék alien az is mekkora XAR volt !!!!!
  • SLICK
    mind2-en kapták, a predator meg fejen tolta a predalient... ez sztem az utsó küzdelem a filmből... látszik no mask a predin, és predaliennel harcol... Ejj sztem kegyetlen film lesz alig várom :)))))
  • Jrex
    oda van írva h, predalien.
  • gabe paul logan
    a másik bal kezére gondoltam:D, úgy néz ki mintha lándzsa lenne a kezében, de mégse...fura
  • W B
    át döfte a predátort
  • gabe paul logan
    szerintem predalien, látszik a csáprágója vagy micsodája, csak nem értem mi van a predi bal kezében?
  • rotator
    Ezt ne tőlem kérdezd! Számomra nem teljesen világos, mit látok a képen...
  • W B
    az mióta lenne predeilen?
  • rotator
    Első normális hivatalos kép a filmből: KATT
  • W B
    mivan?
  • rotator
    Dehogynem, mert ha mondjuk az Alien 3-at vagy AVP-t sorolta volna fel, akkor én most benne lennék a trutyiban. :)
  • Jrex
    meg van a predalien!!!
  • Rykov
    Ez nem jelent semmit.
  • gabe paul logan
    Talán
  • JonDavis
    Hát nemtudom...Talán holnap kijön a trailer..
    De ha már kijön a trailer, azért egy megnézést megér nem?
  • baddeni
    Hát ha most fogadnom kellene ennyi hitegetés után azt mondom hogy ha nem is holnap de vasárnapig a neten lesz a trailer szal ".....tartsd szárazon a puskaport" :D :D :D
  • gabe paul logan
    Hiszi a piszi!
  • rotator
    Ez nem a véresebbik verzió, hanem az MPAA által elfogadott "green band" előzetes (mégha R besorolást kapott is). A netes "red band" változatban lesz a vitamin!
  • baddeni
    avpgalaxy 2007 08 23: "I don't want to get excited just yet but the AvP2 Trailer could very well be online tomorrow! It's the full R-Rated version, as well. Colin spoke earlier this week on IMDB that the trailer could very well be out this week and we confirmed that with Fox. Tomorrow could be the day."

Bár már biztos sokan olvasták de akik nem azoknak itt a TALÁN jó hír.... röviden tömören a szöveg holnap jön a trailer és nem vmi entyem pentyem verzió hanem a véresebbik :D :D :D :D
  • rotator
    Colin kedvencei a sagaból sorrendben: Aliens, Predator, Alien.
    Jóóóóóóóóóó! :)