5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Punker
    mondjuk a régi frizbi jobb volt :)
  • Jrex
    nem azt mondtam h, nem jó,de tök ugyan az a hang és nem azt mondták h, csak hasonlít rá?
  • Jrex
    mondjuk a predaliennek tetszik az a fura horkantása vagy mi.
    A predatornak 2 plazmaágyú meg minden....azt a csajt meg szerintem véletlenűl kapja telibe a shuriken.
  • SLICK
    Hozzáteszem, az alienek hangja nagyon el lett találva! Tökéletesen illik hozzájuk!
  • W B
    amúgy jó a predacs kicsie kis ostorocskája...
  • SLICK
    Amúgy még lehagytam:
    A kedvencem (Predator) kicsit fel lett turbózva. Végre az eredeti pompájában ragyog! Eredeti látásmód, akkor annak a hangja, kegyetlen brutalitás, meghát áhhh erről a trailerről csak isteni magasságokban lehet beszélni! Gyerekek ez itt kész vége!! Ez olyan szinten lesokkolt, hogy még mindig az eszem keresem :|
  • Jrex
    amúgy nem úgy volt h, 2 lesz?
  • W B
    A Predacs nem fegyverteleneket ölt. annál mind volt fegyver. tesésék jobban megnézni
  • Jrex
    asszem megmondták h, az nem predator űrhajó.
    A predator nagyon profi benne, meg amikor megvillan a szeme hát az tetszett,a predator1-et idézi.
    A predalien is nagyon jó!!!!!
    Az alieneknek meg megint olyan idegesítő visításuk van,mint az aliensben.
  • Punker
    besz@rok állam leesett
  • SLICK
    Azt a jó ............... mindenit neki!!!!! HÁT LEFOSOM A BOKÁMAT!!!! EZ ISZONYATOSAN BRUTÁLIS!!!!!!!!!!! VÉÉÉGRE EGY MÉLTÓ BEMUTATÁSA LESZ A 2 IDEGEN KÖZTI HÁBORÚNAK!!!!!!!!
    Na már képek kellenek és átalakítom a topikot ^^
  • rotator
    És itt is egy kislányt védelmez végig. :) Tesók kicsit túl sokszor látták az Alienst. Fegyvertelen emberkék mészárlása tényleg érdekes.
  • LSG
    Megnéztem végre HD minőségben is a trailert. Azért úgy egy pár dolgot jobban látni. :) Jó lesz ez a film sztem. De ez a puszta kézzel tart két alient nekem még most is erős. :))) De ettől még persze várom és kib. jó lesz. :)))
  • rotator
    Úgy látom, a tinik csak az ágyútöltelék szerepét játsszák. Basszus, Reiko szinte megszólalásig hasonlít a 20 évvel ezelőtti Sigourney-re, megint kapunk egy tökös női hőst.
  • Punker
  • W B
    honan tudod, hogy nem-e én zárom a filmet?
  • gabe paul logan
    meg hol vannak a komoly szereplők??? katonák úgy látom mellékesek...tini film lesz??? mintha minden 2. képkockán tinédzsert játszó színészek lennének:S
  • W B
    tudom, hisz az egyben már ott a W
  • gabe paul logan
    ti is úgy látjátok hogy a predator fegyvertelen embereket is öldös?
    pl azt a csajt akit felragaszt a falra

a film honlapja amúgy szép
  • JonDavis
    Nyugodj meg mindent elsimítanak a sztoriban, hogy senki se tudjon róluk!!!

Ezer éve köztudott, hogy nem árt majd az Alien filmek idővonalának a film!!!
  • W B
    Predeilen :)

amúgy ha jól láttam az Alienek csinosan be is rendezkedtek.
    egy ilyen esemény után az Alien filmek "hitelesége" már nincs. mert tudniuk kell a dögökről. vagy hasonlót csinálnak mint Csernobilnál?
  • JonDavis
    Fejezd be a poénkodást, ez a trailer ütős!!

A predator hajó meg isteni jó, mint a P2.ben!

Szóval ülj le egyees!
  • gabe paul logan
    Ja a predator írt mindenkit rendesen, nőket férfiakat, idegen tevékenység nem nagyon lelhető benne fel, mutatják őket, de inkább predator mania van a trailerben.......:( nincs ott a trailerben a félelmetes mumus hatás mint az első 3 alienben, akció filmnek néz ki eddig.

...azért még várjuk ki milyen lesz a film, az avp trailere is jó volt, nagyon jó, hiszen ugyanezt láthattuk csak más környezetben., alienek predatorok emberek sikoltozás üvöltözés ,nem nehéz jó trailert csinálni még a fosból sem....szal várjunk még(megjegyzem remélem nem ez lesz a végleges űrhajó az elején, me ilyet csinálnak az amatőr grafikusok)
  • JonDavis
    Vazze menj már az avpuniverzumra és nézd meg a trailert!!!!!!
  • W B
    MIVAN?! Mirőlbeszéltek?! Ti tényleg beszívtatok!
  • JonDavis
    Azért van beállítva a Predator istenként, mert egy Isten!!!!!!!!!!

Isteni jó lesz ebbben a filmben
  • LSG
    De egyébként látvány terén nagyon ott van. A hangok is rendben vannak. Az 1nél sokkal jobb ez nem kérdés. :)
  • LSG
    A trailer nagyon jó, de az kicsit zavar hogy a predi istennek van beállítva. Sztem béna ahogy ott megfogja két oldalt pusztán a kezével a két alient.
  • W B
    mivan? beszívtatok?
  • gabe paul logan
    hmmm ezekből a kommentekből ítélve valami van....én azt álmodtam ma éjjel 3x is hogy hót gagyi kb resident evil szintű film...most meglátjuk
  • JonDavis
    Aztakuuuurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mekorraaaaaaaaaaa durvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nagyon jóóóóóóóóóóóóó áááááááááááááááááááááááááááááááááááá
  • oasis UK
    anyáááááááááááááááááááááááááááddddddddddd wolf kicsit aprit és mindent mutatnak!!!!
    Végreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
    Hol van már az a redvás január?!!!!
    Áh!!!
  • Jrex
    ááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!megvan!!!!!!!!nagyonjóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!
  • oasis UK
    mondtam h éjfél előtt nem lesz trailer csak hajnalban nah sztem 5körül visszanézek..
  • kBagyula #4189
    link
  • oasis UK
    7órával vannak elmaradva tőlünk kb nem? bár ez államtól is függ
    sztem éjfél előtt CET idő szerint tuti nem lesz semmi
  • rotator
    Közben kiderült, hogy a tegnap közzétett kép sem végleges, mivel hiányzik róla a CG vér (amit az effektek 70%-ban használtak) és a CG penge egy része.
  • Rykov
    :)
  • gabe paul logan
    ezek tuti nem dolgoznak a foxnál ...milyen hülye dolgozna péntek este(ok ott amcsiban még du. van de akkor is), megint átejtettek, egész nap a gép előtt ültem és kezdek megbolondulni...megyek élek egy kicsit
  • Rykov
    gabe paul logan: Na igen, ezek a Krokalienek nekem se jöttek be túlzottan. Még a múlt hónapban lefotózott figurákra azt mondom, hogy elmegy, de azoknak is érdekes fogsoruk van.

Baddeni: Nálam az Alien3-as dög a kedvenc. De az Avp1-es is okés volt. ;)