5789
-
#4224 mondjuk a régi frizbi jobb volt :) -
#4223 nem azt mondtam h, nem jó,de tök ugyan az a hang és nem azt mondták h, csak hasonlít rá? -
#4222 mondjuk a predaliennek tetszik az a fura horkantása vagy mi.
A predatornak 2 plazmaágyú meg minden....azt a csajt meg szerintem véletlenűl kapja telibe a shuriken. -
#4221 Hozzáteszem, az alienek hangja nagyon el lett találva! Tökéletesen illik hozzájuk! -
W B #4220 amúgy jó a predacs kicsie kis ostorocskája... -
#4219 Amúgy még lehagytam:
A kedvencem (Predator) kicsit fel lett turbózva. Végre az eredeti pompájában ragyog! Eredeti látásmód, akkor annak a hangja, kegyetlen brutalitás, meghát áhhh erről a trailerről csak isteni magasságokban lehet beszélni! Gyerekek ez itt kész vége!! Ez olyan szinten lesokkolt, hogy még mindig az eszem keresem :| -
#4218 amúgy nem úgy volt h, 2 lesz? -
W B #4217 A Predacs nem fegyverteleneket ölt. annál mind volt fegyver. tesésék jobban megnézni
-
#4216 asszem megmondták h, az nem predator űrhajó.
A predator nagyon profi benne, meg amikor megvillan a szeme hát az tetszett,a predator1-et idézi.
A predalien is nagyon jó!!!!!
Az alieneknek meg megint olyan idegesítő visításuk van,mint az aliensben. -
#4215 besz@rok állam leesett -
#4214 Azt a jó ............... mindenit neki!!!!! HÁT LEFOSOM A BOKÁMAT!!!! EZ ISZONYATOSAN BRUTÁLIS!!!!!!!!!!! VÉÉÉGRE EGY MÉLTÓ BEMUTATÁSA LESZ A 2 IDEGEN KÖZTI HÁBORÚNAK!!!!!!!!
Na már képek kellenek és átalakítom a topikot ^^ -
#4213 És itt is egy kislányt védelmez végig. :) Tesók kicsit túl sokszor látták az Alienst. Fegyvertelen emberkék mészárlása tényleg érdekes. -
LSG #4211 Megnéztem végre HD minőségben is a trailert. Azért úgy egy pár dolgot jobban látni. :) Jó lesz ez a film sztem. De ez a puszta kézzel tart két alient nekem még most is erős. :))) De ettől még persze várom és kib. jó lesz. :))) -
#4210 Úgy látom, a tinik csak az ágyútöltelék szerepét játsszák. Basszus, Reiko szinte megszólalásig hasonlít a 20 évvel ezelőtti Sigourney-re, megint kapunk egy tökös női hőst. -
#4209 -
W B #4208 honan tudod, hogy nem-e én zárom a filmet? -
#4207 meg hol vannak a komoly szereplők??? katonák úgy látom mellékesek...tini film lesz??? mintha minden 2. képkockán tinédzsert játszó színészek lennének:S -
W B #4206 tudom, hisz az egyben már ott a W -
#4205 ti is úgy látjátok hogy a predator fegyvertelen embereket is öldös?
pl azt a csajt akit felragaszt a falra
a film honlapja amúgy szép -
#4204 Nyugodj meg mindent elsimítanak a sztoriban, hogy senki se tudjon róluk!!!
Ezer éve köztudott, hogy nem árt majd az Alien filmek idővonalának a film!!! -
W B #4203 Predeilen :)
amúgy ha jól láttam az Alienek csinosan be is rendezkedtek.
egy ilyen esemény után az Alien filmek "hitelesége" már nincs. mert tudniuk kell a dögökről. vagy hasonlót csinálnak mint Csernobilnál? -
#4202 Fejezd be a poénkodást, ez a trailer ütős!!
A predator hajó meg isteni jó, mint a P2.ben!
Szóval ülj le egyees! -
#4201 Ja a predator írt mindenkit rendesen, nőket férfiakat, idegen tevékenység nem nagyon lelhető benne fel, mutatják őket, de inkább predator mania van a trailerben.......:( nincs ott a trailerben a félelmetes mumus hatás mint az első 3 alienben, akció filmnek néz ki eddig.
...azért még várjuk ki milyen lesz a film, az avp trailere is jó volt, nagyon jó, hiszen ugyanezt láthattuk csak más környezetben., alienek predatorok emberek sikoltozás üvöltözés ,nem nehéz jó trailert csinálni még a fosból sem....szal várjunk még(megjegyzem remélem nem ez lesz a végleges űrhajó az elején, me ilyet csinálnak az amatőr grafikusok) -
#4200 Vazze menj már az avpuniverzumra és nézd meg a trailert!!!!!! -
W B #4199 MIVAN?! Mirőlbeszéltek?! Ti tényleg beszívtatok! -
#4198 Azért van beállítva a Predator istenként, mert egy Isten!!!!!!!!!!
Isteni jó lesz ebbben a filmben -
LSG #4197 De egyébként látvány terén nagyon ott van. A hangok is rendben vannak. Az 1nél sokkal jobb ez nem kérdés. :) -
LSG #4196 A trailer nagyon jó, de az kicsit zavar hogy a predi istennek van beállítva. Sztem béna ahogy ott megfogja két oldalt pusztán a kezével a két alient. -
W B #4195 mivan? beszívtatok? -
#4194 hmmm ezekből a kommentekből ítélve valami van....én azt álmodtam ma éjjel 3x is hogy hót gagyi kb resident evil szintű film...most meglátjuk -
#4193 Aztakuuuurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mekorraaaaaaaaaaa durvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nagyon jóóóóóóóóóóóóó áááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
oasis UK #4192 anyáááááááááááááááááááááááááááddddddddddd wolf kicsit aprit és mindent mutatnak!!!!
Végreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Hol van már az a redvás január?!!!!
Áh!!! -
#4191 ááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!megvan!!!!!!!!nagyonjóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!! -
oasis UK #4190 mondtam h éjfél előtt nem lesz trailer csak hajnalban nah sztem 5körül visszanézek.. -
#4189 link -
oasis UK #4188 7órával vannak elmaradva tőlünk kb nem? bár ez államtól is függ
sztem éjfél előtt CET idő szerint tuti nem lesz semmi
-
#4187 Közben kiderült, hogy a tegnap közzétett kép sem végleges, mivel hiányzik róla a CG vér (amit az effektek 70%-ban használtak) és a CG penge egy része. -
#4186 :) -
#4185 ezek tuti nem dolgoznak a foxnál ...milyen hülye dolgozna péntek este(ok ott amcsiban még du. van de akkor is), megint átejtettek, egész nap a gép előtt ültem és kezdek megbolondulni...megyek élek egy kicsit -
#4184 gabe paul logan: Na igen, ezek a Krokalienek nekem se jöttek be túlzottan. Még a múlt hónapban lefotózott figurákra azt mondom, hogy elmegy, de azoknak is érdekes fogsoruk van.
Baddeni: Nálam az Alien3-as dög a kedvenc. De az Avp1-es is okés volt. ;)