5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Dexantreal
    Picit azé a film címet koppintották, bár csak picit.
    Aliens: Rekviem.
    Nemtom kiolvasta ezt a könyvet.
    Én igen.
  • Rykov
    Egy trailertől így kiakadni. :D

Amúgy meg valaki melítette, hogy túl sok a tini. Hát igen.

Trailer alapján ez egy sima Trash horror is lehet...
  • W B
    végre valami fincsi. lehet hogy a rejtélyes űr utas, de kehet hogy képbe jön egy ötödik faj. (Ember, Alien, Predator, az űr utas)
  • Jrex
    Csak a hitetlenkedőknek: "Colin Strause meglepő dolgokat árúlt el a filmel kapcsolatban. A legnagyobb szenzáció, hogy nem az AvP 1-es űrhajó fog visszazuhanni a Földre. Sőt! Semmilyen Predator hajó sem. Ez így roppantúl érdekesnek tünik. Ha nem Predator hajó akkor micsoda? Az Alien filmből megismert Space Jockey hajója talán?"
  • JonDavis
    Most nekem nagyon megtetszett a Shurikken te hogy vagy ezzel SLICK?

Aliens vs Predator Requiem logót majd heggeszd már be a bannerban.

Meg óó lesz mit fabrikálnod a banneron:DD
  • SLICK
    Hogy mit ne mondjak, a dupla headshotnál azért még a vér elég furcsán loccsan... :)

Amúgy nem megérte annyit várni, egy ilyen sokkoló trailerre? ;)
  • rotator
    Közben kiderült, hogy az előzetesben látott effektek túlnyomó többsége még félkész... hmmm... :)
  • W B
    hm! meg jött az étvágyam fincsi!
  • JonDavis
    Jóétvágyat a vacsihoz!
  • Tatyla
    jaja lásd predator 2 !!!
  • kuci06
    aztaqva
    Naggyon jó lesz, repülnek a cafatok, meg a fejek :D
    go predi :D
  • Dexantreal
    Na benéztem ide is, mint mindig ritkán.
    Sry.
    Trailer nagyon ász, hajrá film, jöjjön december!!!!
  • SLICK
    a jelenben
  • W B
    az a fekete haju nő véletlenül nem Riply valameik őse??? (utánna nézek az idő vonalon) amúgy a film mikor játszódik?
  • rotator
    Mozgásérzékelő majd pár száz év múlva lesz...
  • PsyhoApu
    Határozottan tetszik a dolog! Némi Aliens utánérzés, ami jó, mivel a kedvencem. Hullanak az ártatlan civilek szintén imádom. Ha lenne mozgásérzékelő akkor már sírnék örmömben.
    Így most kb. olyan szintá felfokozott hangulatban vagyok mint amikor elsőnek láttam a 300 trailerét
  • rotator
    Jaja, felkutatták a raktárban a régi hangeffekteket, leporolták és egy az egyben berakták a filmbe, meg amit csak tudtak, átemeltek az első 2 alien filmből és a predatorokból.
  • rotator
    De, az pred űrhajó, csak nem az Anderson által barmolt AVP-s, hanem az eredeti P2-s. Én is várom a másik változatot, ott állítólag majd jobban megismerjük a karaktereket, mert ebben csak hentelés volt. :)
  • Magoo
    hát ez a bemutató finoman szólva "húbazmeg!"
    itt nincs kivágva semmi...nagy totálba mutatják ahogy a faszi pofája szétmaródik, a csajt széthasítja a predi és még sorolhatnám! JA és minden hangeffekt VÉGRE A RÉGI!!! meg a predator látásmód is! Olyan feelingje volt mintha keverték volna a Predator 1-2őt és hozzá mixelték volna a Bolygó neve halált :) ISTEN! Olyasmi mint az AVP játékok....Qrva feelingesek :D
  • W B
    ha nem predátor űrhajó, akkor mien? a relytéjes űr utas? (lehetséges)
  • Jrex
    Mondták h, nem predator űrhajó.
    egyébként az elején kívül,nem is olyan a trailer ahogyan leírták:)(karácsonyizene,meg mumus predalien....)
    de nem úgy volt h, 2 változatát teszik fel?
  • bigfoot
    wazze nagon durvvaaaaaaaaaa
    szállnak ám a fejek:D
  • kBagyula #4242
    na végre. :)
  • Tatyla
    predator?

amugy nagyon állat a trailer tele tuti durva ötletekkel...
  • gabe paul logan
    miféle hajó ott az az elején?
  • gabe paul logan
    kik itt a főbb szereplők(az idegneken kívül)? rohadtul nem derül ki...a sok bu*i tinit nem fogadom el, még 1 csaj ok a főszereplő, aszondom rendicsek, de mit dzsíájdzsénezik ott egy polgár??? tuti egyedül fog kinyírni mindenkit, na jó nem hiszem...hol vannak a karizmatikus szereplők eddig úgy néz ki hogy csak sikoltozás meg rohanás az egész...na és egy pattanás elleni szer reklámja a sok tizenévessel
  • Jrex
    szerintem csak magasabban van.
  • SLICK
    igen.. bár sajnálom h kicsit kicsi csápjai vannak... Amúgy az ostoros jelentnél, elég nagy az Alien. Vajon miből kelhetett ki? :o
  • Shiwo
    jah látom..ilyen hülye bigyók vannak a szája körül mint a prédinek
  • SLICK
    Sztem igen, eléggé fura kiépítése volt.
  • W B
    tudom hogy volt a kezében fegyver. deszépen fel szegezte. de annál a résznél, az már az Alien fészek. nem?
  • SLICK
    Amúgy megjegyeznék vmit... Amikor a csajt felszegezte a falra a Predator, a csaj kezében volt egy fegyver. Youtubon is helyreraknék pár emebrt, csak nem tok olyan jól angolul, hogy ezt leírjam :D
  • SLICK
    pl amikor a Predator átszúrja a Predalien fejét a csukló pengékkel
  • Jrex
    a haja miatt össze lehet keverni a predatorral egy helyen,asszem atetőn van,még a láncos "jelenet"előtt,meg amikor a csuklópengével átszúrja a fejét.
  • oasis UK
    vajon az űrhajón mi történhetett??
    Nem az a nyakkendős figura lesz Yutani?
    Akit katonák kísérnek?
    Remélem adnak majd a katonáknak is prediék meg alienék!!!:P
    A fekete haju csaj ahhhhhhhhhhhhhh jó nőőőőőőőőőőőőőőőő!!!!:P
    Ripley mehet nyugdijba!!!
  • Shiwo
    én lehet vak vagyok, de hol van benne a predalien ?
  • gabe paul logan
    sigourney - reiko hasonlóságot énis észrevettem
  • gabe paul logan
    hmmm énis mutatok egyet és az a baj h nem csak én félek a tinihorror dologtól

"I'm going to go see it but I fear it might be going the way of a teenage girl horor movie, with all the blood and massive, gory human deaths..."
  • SLICK
    Csemegézgettem youtube-on a hozzászólásoknál :D

"We`re going to have a great Christmas! haha!"

"LOL Preds are gonna kick ass again!"

és van egy lehangolóbb:
    "this movie looks gay, alien vs predator1 was better "
  • SLICK
    Ebben igazad van, főleg h ilyen pörgős a film azt hiányolom belőle. Na itt már inkább kezd tetszeni a Shuriken is. Itt legalább nem olyan idiótán használja a Predator mint az 1-ben. Tetszik ahogy a csajt a falra akasztja!!