Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabe paul logan
na én annyira nem várom me tuti csak kb ennyi lesz
http://www.youtube.com/watch?v=UMJPN41SwsE

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Én beérem azzal a komplett részlettel is! 😊))))

rotator
Az egy komplett részlet volt, amit lehet, hogy már megcsináltak addigra, ez meg egy elõzetes, ami valószínûleg mindenféle jelenetekbõl mutat, amiken még most is dolgoznak.

Én csak azt nem értem, hogy állítólag az Amsterdam Cinema expóján már leadtak egy rövid klippet a filmbõl, akkor arra megfelelõek voltak az effektek? Vagy az hír volt kamu?!

Nem fogják feltenni a Netre, mert még nincs kész. Colin mondta, hogy az effektekkel bíbelõdnek még. Egyébként õk a múlt hét végén már megnézték a saját mozijukban a teasert. És ugyan jónak találták, de azt mondták, tökéletesre akarják az effekteket, ezért ezen még dolgoznak egy kicsit. Szóval, még várjatok 1 hetet, akkor már lehet valami majd a hivatalos honlapon...
rotator
Én nagyon váron. 😊)
Amúgy meg Predator 2 rlz!!!

bigfoot
hát ez most olyan dolog hogy mindeki várja,és nem csak ma,hanem amióta hallottuk hogy lesz a film,nem?😛

Jrex
remélem felteszik ma a netre.

Sztem semmi gond a predator2-vel sem! Én azt is imádom! Nekem is jobban tetszik a disc mint ez a shuriken. Én simán elfogadom a predator2-ben lévõ új fegyvereket, eszközöket. Sztem jól eltaláltak!

És ma biztos jó sokan várják a trailert! Köztük én is. Bár tudok a "bonyodalmakról", de azért reménykedem, hátha mégis! 😊

JonDavis
Na ilyet nem mondj,hogy alap fegyver a disk, mert csak a Predator 2-ben láthattad. Ettõl alap fegyver?<#beka3>

Egyébként is a Predator 1-ben csak egy száll csuklópengéje volt és plazma ágyúja, mégis az a legjobb Ragadozó film.

InfectedMann
Kiv. vagyok ma hányan fogják várni a trailer -t. 😄
Várhatnak vele egész nap asszem 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

bigfoot
nincs benne

Jrex
én nem emlékszek h, az 1.-be lett volna disc(még meg is lepõdtem mikor az avp2 vel játszottam h,annyi fegyvere van mert akkor még nem láttam a p2-t,bár lehet h,csak azért nem rémlik az 1-bõl mert már régen láttam)

Kmarha
talán oldalról vékonyabb mint elõrõl nézve?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

SLICK
Pedig a disc számomra alap egy Predatoros filmben... na mindegy 😞

bigfoot
nah akkor lassan elsõ elõzetes,már várom😊

Annyira nem hülyeség... Mert pl. sokkal hihetõbb, hogy mondjuk kettévág egy embert, mert kinyitva van olyan széles, mint egy ember. A disc nem értem, hogy hogy vághatta ketté Keyes-t a P2-ben, amikor bõven nincs olyan széles, mint egy ember. Na mindegy...szóval ilyen tekintetben igenis, nem hülység.
Egyébként állítólag azt mondta Colin az AvP Galaxy-n, hogy nem lesz disc az AvP2-ben, ez a shuriken lesz helyette.
rotator
A bumerángként használt shuriken alapötletérõl, ami egy méretes baromság.

Jrex
a shuriken nekem tetszik.

Új képek a plazmaágyúról, a maszkról és a shurikenrõl!!!!!

Ágyú, maszk, shuriken

Ez csak a Plasmacaster, de felette a kis képeken látható a többi. A maszkról van egy nagyon ász közeli kép! <#eljen>
matrix666
Az alapötlet nem idíóta, mert egykét Predator könyvben is elõjön a shuriken.
Miféle alapötletrõl zagyválsz itt összevissza.

matrix666
Ez legyen a legnagyobb problémád, hogy a filmbe 10 másodperc erejéig használja majd a shurikent..Sokkal célszerûbb amúgy, mint a disk.

rotator
Borzasztó idióta már maga az alapötlet is. Anderson beírta magát a frencsájzba. <#szomoru1>

SLICK
Megcsinálom de még megvárom, a trailert vagy még pár képet...
Amúgy a shurikent nem tom minek erõltetik... nekem marhára nem jött be :S

JonDavis
Nagyon jóók.
Egy ügyes húzással SLICK beilleszthetné az Aliens vs Predator logo mögé a Predator maszkot. De durva lenne így a banner.
SLICK majd ha lesz idõd, tuningold a bannert.<#eljen><#vigyor2>

Aliens vs. Predator cuccok láthatóak képeken!!!!
Nevezetesen a maszk, a plazmaágyú és a shuriken!

Shuriken

Ez csak a shuriken, de ha alatta a kis képekre kattintotok, akkor bejön nagyban a plazmaágyú és a maszk is.
Azt hiszem, eléggé ott van a szeren mindhárom felszerelés, nemde? <#eplus2>
Attól tartok, hogy az a 4-5 nap lesz minimum 14 nap, azaz minimum 2 hét. Merthogy a legújabb fejlemények szerint Greg S. azt nyilatkozta, hogy lekorábban a Comic-Con után lesz egy héttel teaser, mert még az effektmunkákkal nincsenek meg.
Sz'al türelem, srácok.
rotator
Colin írásából az következik, hogy a trailer nem fog szûkölködni az effektdús részekben. 😊

SLICK
4-5 nap és kiderül minden -.- remélem lesz vmi trailer szerûség pár új képpel mert már nagyon kiváncsi vagyok ^^

gabe paul logan
Kíváncsi vagyok, hogy télleg olyan jó lesze-e, hiszen csak egy trailer, az avp trailere is jó volt, no majd meglátjuk, én mindíg bizakodom, a magyar válogatott meccsei elé is úgy ülök le, hogy van esélyünk😊

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

AvP2, meg ez is AvP2.
Nem fontos azt megvenni, bár kétségtelen, hogy gondolom minimális már az ára, de tudsz warezzal is multizni majd.
Nah, de warezbõl ennyi, mert még a végén lehurrognak a többiek 😛, csak segítettem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jrex
ugyan akkor teszik fel a netre mint eredetileg lett volna.

Italo carlos
Sziasztok!

ha valaki tud egy olyan helyet budapesten ahol még meg lehet kapni az
ALIEN VS. PREDATOR 2 játékot

segítsen pleasee nagyon kellene!!!
privát üzenetben is jöhet úgy leglább nincs reklám....
vagy ha valakinek megvan eredetiben megbeszéljük....(megvenném)
<#worship>

amúgy a filmet ímádom szerintem a 2. hatalmas lesz....

Na, végülis nem lesz gebasz, mert Colinék írták a fórumokra, hogy a teaser a Comic-Con idejében vagy 2-3 nappal utána lesz fenn a neten, gondolom a hivatalos honlapon, ami addira remélhetõleg elkészül.

Szóval ne izguljatok, hamarosan láthatjuk. Azt mondják, elég brutálra sikeredett...
InfectedMann
Mondtam én, hogy gebasz lesz a trailerrel.
Nem hittetek nekem. 😊
Pedig kellett volna 😊 Rutin róka mindent tud 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

rotator
<#eljen>

Jrex
most van egy másik hír h, attól még felrakják netre valamikor.

Slick, szerintem egész nyugodtan nekiállhatsz megszerkeszteni az új bannert ezzel a képpel és az új logoval. Úgysem lesz egyhamar a teaserbõl semmi, szerintem a netre sem fogják felrakni.
Munkára fel! <#vigyor2><#vigyor>
rotator
Ez ám a jó hír. <#szomoru1>

Jrex
ezek direkt csinálják?

Jó-jó, csak már ennyi helyre figyelni egyszerûen lehetetlen. <#vigyor>
Elég ha azt írod,hogy mindenki olvassa az avpuniverzum friss hírét..

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Darkoo még nem írta be ide, de szerintem hamarosan fogja: nem lesz a teaserbõl semmi a Comi-Conon. Úgyhogy ne számítsatok rá, lehet még várni sokat...
A részleteket majd Darkoo beírja, ahogy szokta...
Jrex
27 én pontosan.

Azért remélem kidobnak majd egy posztert is, amin kijön a trailer. Windows háttérnak jól fog mutatni😊

Oké megesik az ilyen..Fõleg ebben a nagy melegben<#hehe>

rotator
És? Úgy emlékeztem, hogy júl. 18., bejöttem ide és láttam, hogy 26-29. Ennyi! <#hawaii>

Szerintem elég érthetõen és szájbarágósan felvan tüntetve a bannerba nagy vastag betûkkel és számokkal, hogy a Trailer Július 26-29 között jön!

Szerintem ennél szájbarágósan már nem is lehetne tájékoztatni az embereket<#crazya>

Aztán mégis akad valaki, aki ezt jól benézi<#rolleyes>

rotator
Valamiért azt hittem, hogy ma jön ki a trailer és most látom, hogy alaposan benéztem. <#rinya>

Igen már csak 9 nap..hihetetlen, hogy ezt is megértük..Emlékeztek, hogy még tavaj októberben volt arról hír, hogy nemsoká jön az elsõ teaser?😄D
NA annak már lassan 3/4 éve...hehe...Jól megvárakoztattak minket.
Remélem nem lesz csalódás az elõzetes.