Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mutáns, csak fiatal királynõ.

TreDoR
Végülis semmi, csak megszoktam, hogy a nem mutáns alienek arcmászókkal szaporodnak.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

mi volt a mutáns benne?

TreDoR
Az mondjuk Ok, mert emberekbe petézett. De akkor is 1 ilyen mutáns-királynõ-predalient belerakni így elsõ predalien próbálkozásra, kicsit húzós.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

akkor viszont honnan született annyi normál alien ? xd szoval ...
sztem királynö volt , csak a mutácio során/miatt kimaradnak az arconköpök😄 , és igy egyenesen a gazdaszervezetbe tudta ültetni a petéket . mivel a predator nagyon nem tud egyhelyben ülni gondolom ezért nem rak tojásokat .
TreDoR
Én azt még mindig nem értem, hogy tud a predalien arcmászók nélkül szaporodni, egyáltalán királynõ volt?

Már nagyon sokan mondták ezt a "10 percet". Ezt honnan veszitek?
Sztem több idõ volt az.
Amúgy az "Alienben" sem kellett neki sok, hogy felnõjön. 😊

InfectedMann
Szerintem nem létezik az az összeg amiért a FOX eladná a jogokat.
Ha fel is vetõdne ilyesmi akkor is olyan horribilis összeget kiáltana ki a FOX, hogy nincs olyan ember aki rábólintana hacsak nem tudna valami világmegváltó Alien5 -el/Predator3 -al elõállni a vevõ fél.
Valami iszonyat nagy durranás kéne ahhoz, hogy megérjen ennyi pénzt.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

macleod2005
Én is megnéztem tegnap a filmet, hááát valahogy többet vártam tõle, nameg ott van csomó dolog amit nagyon nem értek (fõleg mert olvastam pár alien és predátpr könyvet...)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A rendõrt minek nyúzta meg a predi, ahelyett hogy eltûntette volna? tudtommal az volt a célja hogy összetakarítson és nem vadászni jött...
A predalien hogy a tökömbe tudja gyorsabban szaporítani magát mint egy királynõ??? pláne úgy hogy kimarad néhány fázis...
Aliendögök hogy az istenbe fejlõdnek ki 10 perc alatt, tudtommal kicsit több idõ kell nekik (királynõ pl több napig benne volt Ripleybe...)
Hova a tökömbe került az a szereplõ aki minden áron be akar fogni egy dögöt és elvinni a laborjába?????????,eddig majdnem minden alien vagy predi filmben volt ilyen...
na a vége meg egyszerûen nevetséges volt....

Nameg ami lehúztam az egészet a tucat-amcsi-tini-horror kategóriába az pont az hogy minek vannak benne szerelmes egymás ütlegelõ kamaszgyerekek????? alien/predator filmeknek nem errõl kéne szólniuk.

TreDoR
Azért az nem sokat jelent, ha megveszik a fox-tól a jogot...

InfectedMann
A FOX egyik fejese valamikor 2005 -ben (vagy 2006 -ban?) megmondta mirõl fog szólni az AVP2. És arról is szól a film.
Szóval akár veheted szent írásnak is.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

elhiszem hogy a fox jelentette ki , de irásba adta a dalai lámának is , vagy most mi van? <#hehe>
amugy "én már leszarom hogy lesz-e folytatás .... "<#integet2>
<#eplus2>
<#nyes>

HF
Megmutatom én hogykõ nyomnia egy prednek 😛
Link
Megelégeltem az áradozást, azt csináltam egyet magamnak. Majd a leírást holnap átírom magyarra is, csak most má késõ van, azt holnap suli.
Azért nézzétek meg, hátha tecceni fog 😛 😊

Hidd el nem ez a legszarabb film történetileg meg más téren, nézzétek meg a Transformers-t és rájösztök van a világon ettõl is szarabb.

Viszont elkezdtem a könyvet, az viszont nagyon jó, kár hogy 1 nap alat kiolvashatóak.

overlocker
Hát igen igen ez van egyik szemem sír másik szemem is..... Utóbbi pár év lgnagyobb csalódása persze a NEXt után

Közel 1 éve vártam ezt a filmet!!! Mit mondjak?? Kár volt!!
Rykov
Üdv a klubban. <#szomoru1>

err... http://cryptozone.extra.hu

phalanx
nah végre rávettem magam hogy megnézzem a filemt... kár volt <#szomoru1>
AVP uán azt gondoltam ennél már nem tudnak szarabbat csinálni... nagyot tévedtem, sajnos <#rinya>

rotator
Hát ez lol, most olvasom (tudom, régi hír), hogy kb. 30 percet vágtak ki a filmbõl, pénzügyi okokból, ebbõl olyan 6-8 perc lesz visszaállítva a dvd-n. A poén az, hogy van egy csomó jelenet, amiben egy deka effekt nincs , és az elõzetesek alapján le is lettek forgatva, nem tudom, ezeknél milyen pénzügyi megfontolások játszottak szerepet... Hát mindenesetre kíváncsi leszek a bõvített változatra, mert lesz benne pár érdekes rész.

overlocker
Hát én tegnap megnéztem a filmet és azt kell hogy mondjam nagyon nagyot csalódtam sztem az elõzõ AVP film sokkal jobb volt ez NEM teccett nagyon nem.

InfectedMann
*új Alien film.

Így a helyes.

InfectedMann
100%, hogy nem lesz Alien film.
Ezt a FOX jelentette ki. Úgyhogy el lehet felejteni a külön féle Alien 5 kitalációkat (:

Legend Killer
Jó lenne, ha lenne.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Csak az idõsek emlékeznek rá?Én még most os jáccok vele😊
Alapjáték számomra. Igaz kijöhetne már egy ujabb, szebb grefikába.

ha ezt komolyan mondod akkor nagyon örülök neki , sega sztem a legjobb játék kiado (-k közé tartozik )
...
innentöl én már leszarom hogy lesz-e folytatás .... sega powa 😄
rotator
Akkor már rég lett volna AVP; mikor kijött az elsõ film, a játék 2. részére is szinte csak az idõsebbek emlékeztek. 😊)

Rykov
A FOX nem veszi olyan nagy számításba a játékokat, elhiheted. Plusz pénzt hoz a konyhára, úgy tekintenek rá.

gabe paul logan
Érdekes lenne ha nem lenne, mivel "most" adta a jogokat a Fox a seganak hogy min 2 fajta az alien franchise-on alapuló játékot készítsen 2009re.

Elég nagy promó lenne egy filmnek, hiszen mindenki ezekkel játszana és menne moziba, még ha az avp2 szintjének a felét se érné el az esetleges új film.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

sztem 1000százalék hogy lesz még alien film , (nem avp) csak ki kell várni , ez is csak olyan dolog hogy benyögték , nem lesz több ... kiváncsiak a reakciokra 😊)
Legend Killer
Semmi gond.
Értem és thanks infot.
Kár érte, én örülnék folytatásnak és mindenki.
Sztem a Fox agyában az van, hogy szarak a folytatások, hogy a nép nem elégszik meg azzal, ami van.
AvP1: sok elégedetlenkedõ.
AvP2: sok elégedetlenkedõ.
Kevés pozitív visszajelzés.
És felhagynak a kísérletekkel.
Nemtom.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

SLICK
Bocs azt el is felejtettem! Amúgy a FOX azt mondta, hogy nem lesz több Alien folytatás

Rykov
Nem, nem a Predator 2-ben találkoztak elõször. Az AVP: Préda címû képregényben, amibõl késõbb a könyvet is megírták.

Azt olvastam, hogy már nem fognak gyártani több Alien filmeket
(bár ezt sok filmrõl elmondták mégis lett töb rész belõlük)

Legend Killer
Te meg neke mválaszolhatnál rá, ha tudsz vmit róla.
Új Alien filmrõl.

SLICK
Ezt inkább privátban beszéljétek meg! THX!

Nekem is 😄

Elküldenéd nekem?
nagyon köszönöm <#eljen><#wave>
gabe paul logan
Össze lett kötve és elég szánalmasan, a film "lényege/lelke" az uccsó 20 mp volt ami egy szarabbik X-Akták rész végére hajazott...ennyi, az a baj kérlek szépen h a rendezõk fantáziája kur*a szegényes és a képünkbe röhögnek h eladtak nekünk egy ilyen rakás sz*rt és tudják akármilyen újjabb sz*rt csinálnak , azt is megnézzük(mivel anno naon jó volt az alien) vagy ez van....vagy az h kiba*ott tehetségtelenek, vagyis a film alapján akár egy 5 éves is kitalálhatta volna, bár szerintem egy 5 éves izgalmasabb sztorit talál ki a játékaihoz mint EZEK.

"AND THATS THE BOTTOM LINE"

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Legend Killer
Kérlek alássan: már van.
Csak jegyet kell venned és mehetsz is.

töjó lehet a film
mikor lessz a moziba
és az idegenek a földönnel fogom kezdeni 😄D
1000hála érte , megadom privbe a mailt. még1xer thx.

Hát egy pár megvan amit át tudok küldeni mailben:
2017 - Hõhullám New Yorkban
A játék neve Halál
A királynõ nevében
Idegenek a Földön
Jég és vér

az lenne a naagy flash , ha le is llehetne tölteni öket <#unalmas>

Predator 2

Amúgy ki/kik volt az elsõ ki összerakta az alieneket a predátoral?
Vagy elõször az AvP játékba voltak együtt?