Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nem az igazi...

Kmarha
vágom, én meg lassan kezdem hanyagolni a trailerig a topic olvasását 😊

De tény, a HD lesz az igazi, viszont én az elsõ, akár kamerás trailer verzióra is lecsapok, úgy kivagyok már rá éhezve. Csak a filmet tudjam megvárni addig, hogy a moziba beüljek rá, és ne keritsen hatalmában a net korlátlan hatalma!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

JonDavis
gaul paul logant akartam megtréfálni nyugi😄

Kmarha
bahh, most nem csak elolvastam de meg is néztem az általad belinkelted. Mondd csak, te milyen trailert vársz, ha erre megkérdezed hogy az igazi e? Vagy csak megint nem értettem a "viccet", vagy bele sem néztél.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

JonDavis
Én HD trailert töltöm majd le, az biztos. Teljes képernyõn, max hangerõn, szép kéminõségben. Adjuk meg a módját nem igaz?

JonDavis
Ja! Ne szórakozz már légyszi. Épp elég bajunk van, hogy késik a trailer!

Kmarha
nem, már a leirásban is ott van hogy fan trailer. Nagyott fog szólni, ha megjelenik nyugi, nem csak a youtubon fogod meglelni.

Kmarha
nem hagynád már abba hülyegyerek? Egy törlés után sem kaptál észre, hogy nincs szükségünk a baromságaidra? Tényleg ilyen kretén vagy?

JonDavis
Itt a trailer!

És ez legalább az igazi?!

kBagyula
<#lama><#taps><#banplz><#idiota><#hehe>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Ezekkel maximálisan egyetértek!

Jrex
én is remálem h,kacsa volt a remake.
nekem mindegy h, hol meg kiket ölnek katonákat vagy civileket meg stb engem úgy is a lények érdekelnek<#vigyor>

gabe paul logan
Hát igen, ha ez alien5 lenne akkor talán bevezethetnék a Föld elfoglalását azzal, hogy mit sem foglalkoznak egy elszabadult idegennel vagy 10el , úgyis levadásszák õket, no de a bolytól távol került idegenek képesek királynõvé válni, vagy királynõ tojást létrehozni, így már más a séma, sõt így az újdonság is be van vezetve.
Amúgy ok Föld vagy világûr a séma nagyjából ugyanaz, idegenek elfoglalnak egy "elzárt" helyet és jönnek a katonák, kissé aliens, bár talán most a lerohanás részt is átélhetjük a néhány városi fõszereplõvel(no ennyi az izgi benne idáig, mivel mindíg kiváncsi voltam, hogy foglalták el az idegenek a Hadley reménységét😄)

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

rotator
A 3-at már régóta szeretnék, de nem akar összejönni, az 1 remake meg kacsa volt, legalábbis erõsen remélem, meg aztán értelme se lenne, ha közben meg a régi designnal viszik tovább az AVP-t (mert ugye a remake-ekben újra szokták tervezni az atyaistent is, gondolom, nemcsak Schwarzeneggert szeretnék lecserélni, na nem mintha lenne jelenleg hozzá hasonló kaliberû akciósztár).

Jrex
sheriffalien😄
én azt olvastam h, mivel az avp filmek inkább az alienre koncentrálnak ezért megcsinálják a predator 3 at vagy az 1 remakejét.

rotator
Szerintem az AVP 2 inkább egy idegeneket is szerepeltetõ Predator filmnek fogható fel, ebbõl a szempontból nincs gond azzal, hogy a Földön játszódik és ha minden idegen és ember elhalálozik, akkor nem fog ütközni az Alien filmekkel sem.

Szegény Alien-sorozat korcsosulását jó lenne megállítani:

Alien - kiváló: gonosz földönkívülivel összezárva egy ûrhajóban, legénység brutálisan lemészárolva - a Dallasos rész még mindig hátborzongató! - magányos nõ vajon túléli-e?
Aliens - katonák, fegyverek, sok szörnyike, a túlélés kérdéses. Megvan a válasz arra, hogy honnan vannak a tojások.
Alien 3: Ööööö.... Honnan van a tojás? Logikátlan. Kitalálható, hogy Ripleyben szörnyike lakozik, onnan meg sejthetõ a végkifejlet. Izgulni max. a rabokért lehet, egyébként kergetõzni izgalmas dolog egy legyõzhetetlen szörnyikével, de ez már volt az elsõ részben. Izgalmas film, de nem több. (Innentõl hanyatlik a sorozat)
Alien 4: Mutáns mutáns hátán, Ripley-klón mint Terminátor, felsorolni is fárasztó a logikai bukfenceket..... A mélypont... vagy van lejjebb?
AvP: Van. Még több logikátlanság, amit nem feledtetnek a vizuális trükkök. Kérdés: Ha a szörnykirálynõ kibírja a világûrt (Aliens), akkor elviszi-e a tüdõgyulladás az Antarktisz környéki hideg vízben?
AvP 2: Mai kisváros. Hmmm. Hogy lesz ebbõl Alien 200 év múlva? Nem akarok predalient, cowalient, sheriffalient, chickenalient! Csináljanak egy jó filmet - olllyan borzongatóssssat! -, sok szörnnyel, esendõ (hiteles) emberekkel, egy-két csavarral.Tudjunk meg újat a szörnyekrõl, de ne ellentéteset az eddigiekkel! Állítólag lesz benne valami erõmû. Ugye nem lesz benne valami önmegsemmisítõ, ami a végén felrobbant mindent úgy, hogy a fõhõs(ök) alig tudnak kimenekülni? (Alien, Aliens)
Tuti megnézem, de elõre nem akarok "rajongani", Hollywoodtól meg tartok...

Azért várd meg a trailert, aztán mondj errõl véleményt, én azt mondom<#rolleyes>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

gabe paul logan
NA, elmondom mi nem tetszik nekem ebben az egészben eddig, csak annyi hogy a Földön játszódik. ENNYI ÉS NEM TÖBB, ha nem lesz hiper szuper a film , valami oscar-díjas cucc, akkor még egy ugyanolyan film fog készülni mint az elõzõ:S
Az idegeneknek az ûrben, sõõõt idegen bolygókon a helyük az adja meg a hangulatot...bizony. De ha mégis a Földön rohangálnak akkor inkább lenne alien5 ahol elfoglalják az egész bolygót, nem pedig egy várost riogatnak egy hétvégén át:S kb olyan ez mint a rémecskék, de olyan ám!!!

Jrex
én örülök a predaliennek,és mint már egyszer említettem h, ha nem lesz benne akkor is jó lenne de nem lenne az igazi....mármint avp szerintem.

HF
Szerintem a predalien nem nagy hülyeség, szívesen megnézném a két fenevad harcát...
Viszont az alienekre kíváncsi leszek nyílt terepen. Meg a kisvárosos jelenetekre is, szal várom má a filmet énis<#alien>

Minden Alien film az újításról szól. Így nem pakolhatnak bele ugyanolyan dolgokat egyfolytában, mert a nézõknek ez nem elég manapság.
És lesz benne Predalien, ez már biztos.
Meg kézve vehetõ plazma ágyú is.
Szóval tökjó!

Én sem rajongok túlzottan a predalien szerepeltetésért. Szerintem a sima alien és predator is eladná a filmet. De minnél több infó derül ki annál jobban aggódom, nem értem miért kell kézbe vennie a váll fegyvert is, mikor sokkal jobban tud célozni a sisak segítségével.

Bocsi mindenkitõl de remélem NEM lesz olyan idióta hülyeség a filmben mint Predalian ........... szal ennyi.... hajrá trailer !!!!! remélem belehúznak és felrakják nagyon hamar mert már tûkön ülök......
gabe paul logan
nahát törölve lettem???😞

vagy Vakondokot.

Csak gondold meg, amit Darkoo írt, van benne igazság. Aztán gondolj arra, hogy amilyen hülye idõjárás manapság van, õsszel is lehet meleg. Egyrészt. Másrészt azt most felejtsd el, hogy a Predator csak nagy melegben jön a Földre. Ez tökéletesen így van...abban az esetben, ha trófeákat jön gyûjteni, tehát vadászatra jön. De a Farkast most leküldik, küldetése van, tehát a nagy meleg leszarva, elsõsorban nem a trófeákat fogja gyûjtani, hanem takarítani fog...embert, Alient, Predator hullákat, PredAlient, királynõt és további hibrid lényeket, ha lesznek.
Én sem értek pár dologgal egyet, amint írtam is, de azt mondom, várd meg a trailert, mert lehet, hogy utána madarat lehet majd fogatni veled. <#vigyor>
Nyugodj meg, amirõl te beszélsz, azok rémálmaidban fog elõjönni csak..
Azért Wolf Predator, mert egyrészt ha majd csinálnak Predator játékokat, eltudják nevezeni.
A film alatt nem fog elhangzani a neve.
A rendezõk azért adták ezt a nevet neki, mert a Ponyvaregény egyik híres karaktere The Wolf, aki eltakarította a nyomokat, és itt is takarítani fog a Predacs.

A film eddig abszolúte visszaadja az AVP univerzum sajátosságait.

SLICK
a FOX a góré -.- õk csak rendezõk, akik a film munkálatait irnyítják

Jrex
én is arra a "farkas"-névre tettem fel azt a bizonyos hülye kérdést.
meg mi az h, nem tõlük függ mikor kerül a netre?elvégre ök a górék nem?

Kmarha
Nee.. támad táááámad a negativ hulllláááám.

Reméljük a predátort a társai nevezik el farkasnak.. vagy nem, az emberek, mert ez egy újfajta pred lesz fehér bõrrel.. vagy nem tudom. Ráadásul õsz van és tombol a kánikulva.. vagy dehogy is, a predátor céllal érkezik ily hidegben, biztos egy újabb piramist kell felélesztenie vagy elpusztítania, vagy most a szivére veszik, hogy a földön elszabadul egy predalien és hõs lovag modjára odamennek életeket menteni. 😄

*beledugja a fejét egy doboz fagylaltba hogy lehütse magát*

Tényleg még nem nagyon hallottam olyant e filmrõl, amely túlzottan megvigasztalna azzal, hogy szakít az AvP szarságaival, és a régi megszokott kedvelt univerzumot kapjuk vissza.. De várjuk a trailert továbbra is. Nekem meg ne legyen igazam 😛

Én most olvastam egy feltételezést, miszerint az AVP1-es ûrhajó a predalien miatt lezuhan, és Wolf azért érkezik, hogy tisztába tegye a dolgokat. Remélem, hogy a trailer-bõl már kiderül.
Elméletileg lehetséges a szeptember, de az a valószínûbb, hogy minnél hamarabb felteszik a Netre. A bratyók (egészen pontosan Colin, aki mostmár szinte napi rendszerességgel látogatja a fórumokat) azt mondták, hogy nem akarják húzni a rajongókat, ezért amint lehet, felteszik. Ennek legkorábbi határidejét tûzték ki 1 hét múlvára...de ez csak terv, mert sajnos nem tõlük függ. Szóval talán jövõ hétfõ ilyenkor már láthatunk valamit. Én is ebben bízom.

Ja, azt kifelejtettem a trailer jellemzõi közül, hogy Colin azt mondta, leleplezõ is lesz. Tehát egyet s mást megtudhatunk a sztoriból majd, ki tudja, talán még a PredAlient is láthatjuk, szóval aki nem akar spoilert, az talán ne nézze majd meg. <#vigyor2>

Ja és akik esetleg nem olvassák az AvP Univerzumot, azok számára néhány új dolog a filmbõl, amit szintén Colin mondott:

- a Predator neve "The Wolf" lesz.
- a Predator küldetéssel jön a Földre (tehát nem lezuhanni fog a hajó, hanem leszállni, de ez csak következtetés).
- a Predator a plazmaágyúját fogja kézben is használni, de csak legvégsõ esetben (én személy szerint ennek nagyon nem örülök, de ez egyéni szoc problémám).
- az Aliens vs. Predator cselekménye az õsz kezdetén fog játszódni.
SLICK
Azt brutálnagy betûkkel tettem volna közzé számotokra <#vigyor3>

JonDavis
Akkor átkéne írni a bannert, hogy a trailer Szeptemberben jön...<#rinya>

Ecsééééém, azt az iróniát, ami az irományodból árad... <#vigyor>

Baddeni: legkorábban 1 héten belül várható a trailer a neten, de ezt sem merték biztosra mondani a rendezõk, mert nem tõlük függ. Elméletileg az is lehetséges, hogy csak szeptemberben lesz belõle valami. Ami bíztatót mondtak, hogy érdemes rá várni, mert hosszú lesz, mozgalmas és véres (hard R kategórai).
Ennyi sajnos. Lehet várni tovább...
matrix666
Láthatod, mivan a bannerbe A trailer már megérkezett. Kérd meg a topik házigazdáját,hogy mutassa meg neked. Csak õ tudja hol van elrejtve, bizony.

Sziasztok , most akkor ha jól tudom 30.a van de én sehol nem találok trailert :C :C :C :C :C csak én vagyok béna vagy tényleg nem jött ki a beígértek szerint és ismét csúszik :C :C :C :C
Kmarha
egész jó minõségû fan film. Amolyan lelkes amatör rajongók elkészítették, hogy szerintük hogy nézne ki a film.

http://www.youtube.com/watch?v=QQ6B4nlNtzg&mode=related&search=

Ez viszont a készülésérõl szól 😄.

Játéknak túl szép sztem.

http://www.youtube.com/watch?v=X0axbNYviOw&mode=related&search=

Ez mi a fene?

Jrex
nem tõled kérdeztem..........

matrix666
Egyéb hülye kérdés esetleg?

Jrex
mért jó ha a predatornak van neve,fõleg aminek jelentése van?

Így van. És WB-nek igaza van, pont ez a lényeg. Amit írtam, ironikusan írtam...hogy semmi sincs még fenn. De mint olvashatod: hamarosan lesz. <#vigyor> Elméletileg legkorábban 1 hét múlva lehet trailer a neten, valószínûleg itt a hivatalos honlapon.
ez a lényeg

SLICK
nekem ez jön be:

theHostingMan

Coming Soon...

Van, íme:

Hivatalos AvP2 oldal

S mindjárt van is ott egy sokatmondó hír! <#vigyor>
gabe paul logan
(amúgy van már hivatalos oldal?)