5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• W B
    az a Pretorian
  • W B
    mondták hogy még nincs kész
  • kBagyula #4302
    Némi folytonossági hiány:

• Jrex
    szerintem meg csak az a "testőr" predalienalien(a szuperhím),ami a királynőt szokta védeni,mert annak is lapos és széles a faja és nem olyan nagy mint a gueen.
  • The Protector
    Néztem a trailert és a trailer nagyon gyenge lett.Túl sokat mutat de nem jól.A végén mikor fejbelövik az alient akkor kurvajó hangja van.Mert eredeti hang.De a filmet nagyon várom.Láttam többször is az összes alien filmet mega predatort is.
  • Xerxész
    Pl. ezen a 2 képen láthatod Őfelségét:

Ne zavarjon meg az, hogy a PredAlienQueen távolabb és kisebbnek tűnhet a Predatorhoz képest. Attól még elég nagy...
  • Dexantreal
    Mint a könyvekben.
    Aztán jön Wilks és a csaj - nem jut eszembe a neve - és Ripleyvel az élen hazavágják őket és ledobnak egy bombát.
    Az igaz, hogy rájuk férne már egy győztes film egyébként.
  • Dexantreal
    benne van a Trailerben?
    Észre se vettem őfelségét.
    Hol látható? :S
  • gabe paul logan
    " Mit szóltok a PredAlienQueen-hez? "

Most akkor királynő lesz a predalien? És az van a trailerben? Ha igen elég kis növésű...
  • Jrex
    szerintem kicsi ahoz h, predalienqueen legyen,meg nincs 4 keze.
  • W B
    amúgy Alien5 is tervben van, és van egy sejtésem, hogy az Aliene benne lerohanják a földet. Akkor nyernek egy időre
  • InfectedMann
    "a Straus fívéreknek vagy kiknek"
    Gondolom ezt csak poénból írtad így hisz azért rég óta követed a filmet :D

PredAlienQueen: Hát én nagyokat néztem

BANNER: Csak ideiglenes :P Unalmamban csináltam 5 perc alatt :D Slick dolgozik a véglegesen, de többet nem árulhatok el :P
  • Xerxész
    Hogy beindult itt is a topic a trailer láttán. Látom, a banner is kicserélődött...hmm...micsoda változások. Látszik, hogy rég nem voltam már itt.

Mit szóltok a PredAlienQueen-hez?
  • Dexantreal
    Banner király!
  • Dexantreal
    Miért ne lenne emberek feliratos?
    Lol.
    Világ über hülyesége lenne, ha kidobnák Amerikán kívül úgy a piacra, hogy sima amerikai film felirat nélkül.
    Manapság minden feliratos... szinkron meg majd lesz.
    Ami az Alienek verését illeti és túlélését:
    - sajnos ez így van, egy olyan filmet talán csak, akkor kapnánk, ha a Straus fívéreknek vagy kiknek írnánk egy rajongói levelet és a végén megjegyeznénk, hogy azzal is kaszálhatnának, ha ezegyszer az Alienek söpörnének le mindenkit... és adott lenne máris egy harmadik AvP rész, vagy 4-dik.
    - Túlélést meg nehogy azt mondjátok nem élték túl... A kettőben is túlélte az arcmászó és Ripley hajóján repdesett el, az AvP1-ben is nyitott maradt a folytatás miatt a kis Predalien a Predator hajón. Túlélik, de csak épphogy.
  • SLICK
    Van egy olyan érzésem, h eleinte feliratosan lesz látható

Bár én debreceni moziban fogom megnézni, mivel az a legközelebbi város ahol remek mozi van. Remélem lesz jegy a film első vetítési napján ^.^
  • InfectedMann
    Én is abban reménykedek, hogy valahol adják majd feliratosan.
    Ha nem is minden moziban, de legalább egy BP -i moziban adják feliratosan és akkor már marha boldog leszek...
  • bigfoot
    wazze tök jók a hangok,nagyon összerakott filmnek tűnik
    Magyarországon is remélem feliratos lesz mert akkor lesz értelme várni a mozira
  • SLICK
    Ezt a fan trailert már megnéztem tegnap. Nem azt mondom, h jobb mint az eredeti, de tény h nagyon ügyesen meg lett csinálva!
  • gabe paul logan
    Akkor lehet hogy csak a film első félórája játszódik a Földön, a többi az idegenek bolygóján:D vagy fordítva az uccsó félóra van a Földön az előtt meg a Predatorok vadásznak két órát az idegenek bolygóján:D csak valami szemét űrutas ellopja a begyűjtött arctámadókat(a perdatorok szerettek volna néhányat haza vinni hogy otthon se unatkozzanak)ráadásul wolf hibájából, ezért neki kell utána járni, na ez a sztori hogy tetszik?:D
    EZ HOGY TETSZIK?, egy fan rányomta az aliens trailer zenéjét az avpr trailerére, tényleg jobb mint az eredetiXD
  • sirdond
    hát nem tom, a szorit sztem ki lehet venni a trailerből, és ebbe legalább már benne vannak csudi klassz dolgok is :DDD
    sztem ez kell egy jó avp filmbe, de azért nem vonok le messzemenő következtetéseket amíg nem láttam a filmet ;)
  • Punker
    és mi van ha ezek amiket a trailerben láttunk a legalapabb dolgok? :)
  • gabe paul logan
    Azért igaz ez csak egy trailer...és csak egy montázs a gyilkolásból, sztori, szereplők nuku...csak idegenek és predator meg halál hogy lássanak végre valamit a nézők.

Hozzáteszem nem túl jó lelőni a poénokat még ha kicsik is azok...melyik alien film trailerében mutatták hogy valaki meghal??? Sokkal jobb izgulni a film alatt h talán túl élik talán nem? Itt viszont kapásból tudjuk hogy egy vadászni induló apa és fia meghal, sőt a visítozó főszerepben lévő tinik közül a szöszi()is meghal meg egy szőke srác is...jobb lett volna rejtelmes trailer. Ez AKCIÓ és HENTELÉS, NEM PARÁS(még az aliens is parásabb volt pedig az kőkemény akció).

Amúgy meg nem hiszem h egy trailer alapján a rendezők lábai elé kéne borulni, attól még hogy csomó dolog régi vágású még nem biztos h tudnak filmet is rendezni(ne így legyen). Tehát én még inkább szkeptikus leszek hiszen a trailer nem mérvadó hiszen nézzétek meg EZT , mi ebben a rossz? Trailer alapján ne következtessetek se jót se rosszat! Én maradok szkeptikus mert több mint tíz éve nem készül jó alien film.
    De adja isten hogy ne ugyanezt a kommentet lássuk néhány év után a requiem trailerénél a neten : "The trailer is much better than the movie! "
  • rotator
    Colin elköszönt a fórumon, egy ideig most már nem lesz új hivatalos infó a tesóktól...
  • Darkoo
    Az Alienek megint csak kapnak a pofájukra...

Minden Alien filmbe kapnak a pofájukra, mi olyan meglepő ebben...

Sose lesz olyan Alien film, amit megúsznának,erről ennyit.

És így van ez rendjén..
  • Punker
    annál nagyobb fanatista ő
  • InfectedMann
    Szerintem összecsinálta magát a sok henteléstől vagy lehet telibevukkozta a monitorját
  • Punker
    neked az agyadra ment a floridai hőség? :)
  • InfectedMann
    Húú. Szegény Slick -nek asszem lesz majd moderálni valója ha isten igazán beszabadul ide a jó magyar nép.
    Ki kéne írni a topic -ba, hogy csak az írja le a véleményét aki kultúrált módon képes erre.
  • rotator
    Tán megijedtél a vértől?
  • CSOCSO
    meglestem a bemutatot.. hat ez nagyon fika lett.. az elso resz bemutatoja otszor jobban tetszett.. az alienek meg megint csak kapnak a pofajukra mint atom.. holott 10 szer annyian kene nyuzsogniuk......... fika.. nem tetszik
  • Dexantreal
    Sajnos ez így igaz.
    Akkor várok :P.
  • SLICK
    ha elárulom nem lessz az XD
  • Dexantreal
    Miféle meglepetés?
    Én sajna nem tudok ilyen progit.
  • SLICK
    Igen így már mindjárt másabb, hogy normálisan van használva... Mindenesetre a disk hiányzik :(

Csinálnám én a bannert meg új hátteret, ráadásul lenne pár meglepetés is, csakhát mondjatok vmi jó lejátszó progit amivel könnyedén szedhetek ki képeket a trailerből, mert windvd-m van de vmiért mindik eláll onnan ahol leállítottam :|
  • Dexantreal
    Nah igen, részben divat fikázás.
    Megindult a hegyről a lavina, egy elkezdte mondani és, akkor már a többi is.
    De mondom: attól még, hogy ott kezdték el a fikázást, még lehet jó a fikázóknak is a trailer.
    Mindegy nekem jó lesz a film, szerintem innen a trailer alapján nem hibázhatnak nagyot és bukhatják el a filmet.
    Szerintem nagy siker lesz.
    De ez az én véleményen és majd Karácsonykor megtudjuk.
  • InfectedMann
    Dexantreal: Sajnos pont USA -ban kezdődött el az össznépi fikázás
    De bízom abban, hogy ezek csak divatfikázások és csupán olyanok elégedetlenkednek akik szart sem tudnak az egészről...
  • rotator
    Igazi nagy karácsonyi családi mozi lesz.
    :)
  • Dexantreal
    Trailer láttán nem fognak, ne aggódj.
    Szerintem lesz egy jegy rekord is majd Amerikában lol... talán MO-n is.
  • InfectedMann
    A fegyver neve Shuriken ami ugyan olyan régi fegyvere a Predatornak mint a "frizbi" (Azaz Disk).

Amúgy úgy érzem minden teljesülni fog amit a Strause fivérek ígértek csak nehogy az AVP1 miatt sokan visszakozzanak a filmtől :(