Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tény, a HD lesz az igazi, viszont én az elsõ, akár kamerás trailer verzióra is lecsapok, úgy kivagyok már rá éhezve. Csak a filmet tudjam megvárni addig, hogy a moziba beüljek rá, és ne keritsen hatalmában a net korlátlan hatalma!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
nekem mindegy h, hol meg kiket ölnek katonákat vagy civileket meg stb engem úgy is a lények érdekelnek<#vigyor>#vigyor>
Amúgy ok Föld vagy világûr a séma nagyjából ugyanaz, idegenek elfoglalnak egy "elzárt" helyet és jönnek a katonák, kissé aliens, bár talán most a lerohanás részt is átélhetjük a néhány városi fõszereplõvel(no ennyi az izgi benne idáig, mivel mindíg kiváncsi voltam, hogy foglalták el az idegenek a Hadley reménységét😄)
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
én azt olvastam h, mivel az avp filmek inkább az alienre koncentrálnak ezért megcsinálják a predator 3 at vagy az 1 remakejét.
Alien - kiváló: gonosz földönkívülivel összezárva egy ûrhajóban, legénység brutálisan lemészárolva - a Dallasos rész még mindig hátborzongató! - magányos nõ vajon túléli-e?
Aliens - katonák, fegyverek, sok szörnyike, a túlélés kérdéses. Megvan a válasz arra, hogy honnan vannak a tojások.
Alien 3: Ööööö.... Honnan van a tojás? Logikátlan. Kitalálható, hogy Ripleyben szörnyike lakozik, onnan meg sejthetõ a végkifejlet. Izgulni max. a rabokért lehet, egyébként kergetõzni izgalmas dolog egy legyõzhetetlen szörnyikével, de ez már volt az elsõ részben. Izgalmas film, de nem több. (Innentõl hanyatlik a sorozat)
Alien 4: Mutáns mutáns hátán, Ripley-klón mint Terminátor, felsorolni is fárasztó a logikai bukfenceket..... A mélypont... vagy van lejjebb?
AvP: Van. Még több logikátlanság, amit nem feledtetnek a vizuális trükkök. Kérdés: Ha a szörnykirálynõ kibírja a világûrt (Aliens), akkor elviszi-e a tüdõgyulladás az Antarktisz környéki hideg vízben?
AvP 2: Mai kisváros. Hmmm. Hogy lesz ebbõl Alien 200 év múlva? Nem akarok predalient, cowalient, sheriffalient, chickenalient! Csináljanak egy jó filmet - olllyan borzongatóssssat! -, sok szörnnyel, esendõ (hiteles) emberekkel, egy-két csavarral.Tudjunk meg újat a szörnyekrõl, de ne ellentéteset az eddigiekkel! Állítólag lesz benne valami erõmû. Ugye nem lesz benne valami önmegsemmisítõ, ami a végén felrobbant mindent úgy, hogy a fõhõs(ök) alig tudnak kimenekülni? (Alien, Aliens)
Tuti megnézem, de elõre nem akarok "rajongani", Hollywoodtól meg tartok...
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Az idegeneknek az ûrben, sõõõt idegen bolygókon a helyük az adja meg a hangulatot...bizony. De ha mégis a Földön rohangálnak akkor inkább lenne alien5 ahol elfoglalják az egész bolygót, nem pedig egy várost riogatnak egy hétvégén át:S kb olyan ez mint a rémecskék, de olyan ám!!!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Viszont az alienekre kíváncsi leszek nyílt terepen. Meg a kisvárosos jelenetekre is, szal várom má a filmet énis<#alien>#alien>
És lesz benne Predalien, ez már biztos.
Meg kézve vehetõ plazma ágyú is.
Szóval tökjó!
Én sem értek pár dologgal egyet, amint írtam is, de azt mondom, várd meg a trailert, mert lehet, hogy utána madarat lehet majd fogatni veled. <#vigyor>#vigyor>
Azért Wolf Predator, mert egyrészt ha majd csinálnak Predator játékokat, eltudják nevezeni.
A film alatt nem fog elhangzani a neve.
A rendezõk azért adták ezt a nevet neki, mert a Ponyvaregény egyik híres karaktere The Wolf, aki eltakarította a nyomokat, és itt is takarítani fog a Predacs.
A film eddig abszolúte visszaadja az AVP univerzum sajátosságait.
meg mi az h, nem tõlük függ mikor kerül a netre?elvégre ök a górék nem?
Reméljük a predátort a társai nevezik el farkasnak.. vagy nem, az emberek, mert ez egy újfajta pred lesz fehér bõrrel.. vagy nem tudom. Ráadásul õsz van és tombol a kánikulva.. vagy dehogy is, a predátor céllal érkezik ily hidegben, biztos egy újabb piramist kell felélesztenie vagy elpusztítania, vagy most a szivére veszik, hogy a földön elszabadul egy predalien és hõs lovag modjára odamennek életeket menteni. 😄
*beledugja a fejét egy doboz fagylaltba hogy lehütse magát*
Tényleg még nem nagyon hallottam olyant e filmrõl, amely túlzottan megvigasztalna azzal, hogy szakít az AvP szarságaival, és a régi megszokott kedvelt univerzumot kapjuk vissza.. De várjuk a trailert továbbra is. Nekem meg ne legyen igazam 😛
Ja, azt kifelejtettem a trailer jellemzõi közül, hogy Colin azt mondta, leleplezõ is lesz. Tehát egyet s mást megtudhatunk a sztoriból majd, ki tudja, talán még a PredAlient is láthatjuk, szóval aki nem akar spoilert, az talán ne nézze majd meg. <#vigyor2>#vigyor2>
Ja és akik esetleg nem olvassák az AvP Univerzumot, azok számára néhány új dolog a filmbõl, amit szintén Colin mondott:
- a Predator neve "The Wolf" lesz.
- a Predator küldetéssel jön a Földre (tehát nem lezuhanni fog a hajó, hanem leszállni, de ez csak következtetés).
- a Predator a plazmaágyúját fogja kézben is használni, de csak legvégsõ esetben (én személy szerint ennek nagyon nem örülök, de ez egyéni szoc problémám).
- az Aliens vs. Predator cselekménye az õsz kezdetén fog játszódni.
Baddeni: legkorábban 1 héten belül várható a trailer a neten, de ezt sem merték biztosra mondani a rendezõk, mert nem tõlük függ. Elméletileg az is lehetséges, hogy csak szeptemberben lesz belõle valami. Ami bíztatót mondtak, hogy érdemes rá várni, mert hosszú lesz, mozgalmas és véres (hard R kategórai).
Ennyi sajnos. Lehet várni tovább...
Ez viszont a készülésérõl szól 😄.
Ez mi a fene?