5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• kék
    Nekem nagyon bejött a trailer. 1 dolog nem tetszik benne: mikor a Predator a falhoz szegezi a szőke csajt. A lánynál nem látszik fegyver, és eddig a Ragadozó imázsa úgy lett felépítve, hogy "fegyvertelen nőstényre" nem támad.
  • InfectedMann
    wow... lesz az elején pár mp -ig vagy esetleg percig egy Predator hulla... sokat számít... :D
  • JonDavis
    azűűűrbőőől:D
  • rotator
    Ha 1 predator lesz, akkor honnan jön a predalien?
    :)
  • InfectedMann
    EGYETLEN EGY KIBEBASZOTT PREDATOR LESZ.
    KB. 1 MILLIÓSZOR ELMONDTÁK A RENDEZŐK.
    De aki csak az Sg.hu -n tájékozódott a filmről annak aláírom a szegénységi bizonyítványát. Innen látszi, hogy mennyire érdekel 1-2 embert a film.

Most nem fogom az avpuniverzumon ~170 hír közül visszakeresni azokat ahol szóesik arról, hogy egy Predator lesz.
  • InfectedMann
    Nem minden bizonnyal hanem a rendezők mondták, hogy egy tapasztalt veterán Predatorral lesz dolgunk.
    Ti egy hírt sem olvastatok?
  • W B
    Ez a predátor már mindenbizonnyal "veterán". vagyis egyszerre 2 alien nem okoz gondot neki
  • Xerxész
    Kicsit nézzétek meg jobban a trailert, azt javaslom. Az, aki a végén szétlövi egy Alien fejét a Predator plazmapisztolyával, az nem tini, hanem a főszereplő Steven Pasquale (Dallas Howard a filmben), és minimum 35 éves...de inkább több.

A címét meg nem cseszték el, ha gondolkodnál egy kicsit. Az elején lesz benne még 1-2 Predator, nem az egész film alatt. De ezek is meg fognak halni. És mivel a film teljes tartalmában csak a Farkas fog játszani, ezért a címe úgy jó, ahogy van.
  • Shiwo
    hát..ha több is lesz, akkor jól elbszták a címet, mert az aliens az többesszám, de a predator az csak egy (predators lenne, ha predátorokról lenne szó, nem predátorról)
  • Punker
    én nem mondtam hogy 1 lesz, amúgy alienek szerintem nem lesznek azért gyengék, csak őket fogja mindenki öldösni mert a predatorok álcázzák magukat :)
  • CSOCSO
    teljesen felre erted.. a lenyeg hogy a bemutatoban ugy erzodik hogy az alien csak egy szanalmas zavaro faj.. es nem ugy mint egy verszomjas es felelmetes dog.. erted?... egy predi lesz csak?? ezt hol olvastad? amugy meg baromsagnak tartom.. es mar most faszsag hogy egy predi megkuzd mindenkivel
  • W B
    de annak a fejére visza eseik a fél Alien
  • gabe paul logan
    (most megnéztem a tinik közül többen meghalnak szerencsére, a szöszi tuti, egyiknek szétmarja a sav a fejét, amelyik magyarazár a trailerben azt felnyársalják, egy nem halt meg a trailerben aki a predator fegyverével vitézkedik)
  • gabe paul logan
    Kíváncsi vagyok azért milyen idő intervallumban játszódik a film. Mert a királynő , meg az idegenek lassan fejlődnek ki...és predi addig mit csinál? Csak az emberekkel szórakozhat.

Nektek van valami különös vágyatok hogy mit , vagy mit nem szeretnétek látni a filmben?

Én szeretem mikor az emberek kétségbe vannak esve, és nem tudják mivel van dolguk...szeretném látni ahogy tanácstalanul állnak az arctámadós emberkék mellett, bár lehet h őket nem találják meg mert apa és fia 2esben voltak az erdőben.
    Továbbá jó lenne ha szerepet kapnának a katonák is, ne csak azért jöjjenek hogy több vért lássunk meg néhány bénán lövöldöző senkit, bírják má' kicsit tovább!
    Valamint tuti nem akarok az utcán rohangáló királynőt látni.
    És tényleg remélem a predator nem csak úgy rohangál az alienek között és írt mindenkit simán mintha valami cheatet használna.
  • W B
    figyuz! egy királnyő és kb 2000 alatvaló egy fészek, ritkán 3000. csak aztán lesz mégegy királynő ha ez a keret kinőt.
    a másik: ha a környékről elfogyot a kaja/gazdatest akkor álomba szenderül a fészek addig, míg nem jönnek betolakodók.
  • gabe paul logan
    Valakinek muszáj:D nem a felllegekben járni...
  • SLICK
    Amilyen gyorsan történnek az események egyáltalán nincs idő, hogy fészkeljenek mindenfele..

Ejj h minden hülyeségbe belekell kötnöd :|
  • InfectedMann
    Te honnan tudod ilyen jól, hogy melyik színész hány éves karaktert játszik?
    Oszd meg velünk PLZZ :)
  • MarkBlade
    Szerintem nem pontos a helyzetelemzésed. Az Alienek inteligensek de annyira azért nem.Kb olyanok mint a darazsak. 1 királynő egy fészek, amíg nem piszkálják a fészket vagy nem lesz még egy királynő nem költöznek el.Nem kockáztatnák költözéssel a tojásokat..
  • gabe paul logan
    ...remélem lesz királynő:O neki mindíg nagy szerep kell, remélem nem csak a gyökér predalien fog parádézni...érdekes ha lekerülnek a földre nem szóródnak szét rajta az idegenek? nem csinálnak több fészket? bár az aliensben is csak 1 volt, de szerintem csak azért mert elfogytak az emberek és nem tudta magát kinőni a fészek...aggódom mégha jó nagy atomot is dobnak le a városra(ahogy látjuk) az idegeneknek van annyi eszük hogy elszaporodjanak...nem hiszem hogy ott trónolnának egy olyan városban ahol mindenki őket akarja kicsinálni...aggódom, ez így kissé hülyeségnek tűnik nekem...jobban mint a tinik.
  • gabe paul logan
    akartam screenshotot csinálni de a media playerről nem lehet,mindegy ott vanak és TINIK , és ez a lényeg, lehet h a rendezők megmutatják hogy a sok horrort is túlélt tinik is meghalhatnak valamikor...a gyerekgyilkosság még ok de ezzel már átestek a ló túloldalára, remélem nem csak a vérengzésen van a hangsúly...mert a Fűrészt úgyse gyűrik le.
  • gabe paul logan
    Oks tehát az a zöld nem marhaság:D
  • gabe paul logan
    De vannak azok a 20on 30éves színészek akik 19-20éveseket játszanak, mert úgy néznek ki...mint a sikoly, tudom mit tettél..., texasi láncfűrészes...meg hasonlók, a szereplők életkorára utaltam nem a színészekére.

Az egyik horrorra akadva részben ki is figurázták ezt..."hogy ha ez valami gyilkos akkor ez egy nagyon béna b kategóriás film lenne minket pedig 30éves színészek játszanának"
    (nem ezt mondták szóról szóra , de ez a lényeg, és a filmben tinik voltak)
    Vagy SArah michelle geller például hány évesen és hány évig játszotta a tini (a sorozat végén max 22 éves) buffy szerepét? De pl ez a sorozat okés még így meg a tini horrorok is szeretem me csinos korombeli csajokról szakad le a ruha...de akkoris ez most nem egy alien film??? Komolyabb főszereplőket érdemelne. Szerintem senki NEM AKAR TINIHORRORT nézni, arra ott vannak a jó kis végső állomás , halálos kitérő meg ilyesmi filmek...
  • W B
    de engem zavar. a játékban lévő jobban tetszik.
    azért látni úgy fehéren mert van valamien elektromos mezeje vagy kisülése.
    a filmben azért zöld, mert azt hiszem úvé fényben nézi a környezetett. (úvé fényben úgyan így reagálnak a skorpiók is)
  • Darkoo
    Akit láttunk a trailreben színészeket JOhhny Lewis, David Pateou, Reiko Aylesworth,John Ortiz, Steven Pasquale, Kristen Hager + katonák + tisztek+ munkás emberek.

Egyik se tini!!! Mind elmúltak 25 sőt 30 is..

nincs tini a filmben
  • gabe paul logan
    nincsen most szerencsére mint az előzőben....amúgy oltári vicces milyen gagyi volt az előző részben a predatorXD, nagy tuskó alig bírt mozogni és oroszlán hangja voltXD

(titeket nem zavar hogy nem vörös/fehérben(játék) hanem , nemtommi/zöldben látja a predator az alieneket mint az előző filmben?)
  • Darkoo
    A tini életkor 14-17 év körül terjed, de ebben a trailerben én nem láttam egy tinit se.
    Az átlagéletkor 25-35 között mozgott, plusz egykét 40en év felüli arc. 2 kisgyerek miatt meg aztán tényleg nincs tinitúltengés benne. Sőt egyáltalán nem. Erről ennyit.
  • Punker
    szerintem eleve nem is akartak nagy neveket, minek az? úgyis meghalnak :)
  • InfectedMann
    Akik a tinik miatt siránkoznak: Olcsó munkaerők :) Nem adtak elég pénzt a filmre tehát a felnőtt nagy neveket nem tudták megfizetni. A Fox -nál lehet panaszt tenni ;)
  • W B
    Tini predátor nincs a filmben?
  • gabe paul logan
    Amúgy figyelmesen végig néztem a trailert és mintha mindegyik tini meghalna...ez okés...csak szerintem így is túl sokáig fognak a vásznon vísítozni :(
  • Xerxész
    ...meg (valószínűleg) a film elején még határozatlan számú másik Predator(ok)...akik Alien vagy PredAlien csemegék lesznek.
  • baddeni
    1. megnézésre : Óóóóó ez a trailr nagyon ott van húúúú de pokoli jó összeteszem magam nagyon sütfőz :D

2. megnézésre : Őrülten jó ide egy távkapcsal irány dec 25 amerika :D :D :D

3. RÉSZLETES megnézés elemzés : kicsit olyan érzésem támadt mint mikor a Predator 2 elején Harrigenék tűzharcban vannak és Liona a szinkronos változatban valami hasonlót szól be "el fognak vérezni" olyan B kategóriás bár már inkább C kategóriás horror film hangon (aki látta az biztos tudja miről beszélek :D)szal kicsit mintha az emberek alakítása vagy a filmben létezése GAGYI lenne BÁR ezt így a trailer alapján nem lehet megmondani csakhát "várd a legjobbat és készülj a legrosszabra" :D
  • Punker
    én is olvastam könyvet, de most az eddigi filmekről beszélek!
  • InfectedMann
    Pontosan. A Predator egy nagyon bonyolult faj rengeteg szabállyal és törvénnyel van teli a társadalmuk.
  • W B
    A Predátoroknak van kulturája ami digtálja a szabályokat. a Predátorok nemr osszak, nekik van becsületük nem úgy mint az embernek. A Predátor úgykezel minket mint mi a többi élőlényt. alárendeltnek.
  • InfectedMann
    Predik? :)
    Egyetlen Predator lesz...
  • Punker
    hát azért nézzük az eddig megjelent 7 film összességét:

emberek: jók/rosszak
    predator-ok : rosszak
    alien-ek: nagyon rosszak

alien-ek mindig csak kinyírandók lesznek.
  • CSOCSO
    lol.. semmi baj a verrel.. egyszeruen csak gagyi volt a trailer.. ennyi.. nem razott ki a hideg.. nem erzem ugy hogy rohannom kell a mozikba hogy lassam a filmet, stb.. az alienekkel kapcsolatban: igen az alien filmekben altalaban kaptak a szajukra es a vegen mindig volt egy tulelo ami miatt johetett az uj resz.. bocs ha valakinek ez az info spoileres volt... de a trailerben nem ereztem ugy hogy az alienek faszak.. egyszeruen csak ugy vannak ott mint valami kis zavaro tenyezo a predik es az emberek kozt.

mondjuk ez csak a trailerbol jott le igy.. sztan baromira lehet hogy alien vs emberek haboru lesz es a predik jonnek megmenteni az embereket..
  • kBagyula #4305
    Hát ettől jobb már ne legyen, mert ezeket a jeleneteket úgy 1-2 tized mp.-ig látod csak. :)